Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66028) kisskd


kisskd
tag

Üdv!

Egy I9505 van +gyári 5.0.1.+LCDFixnél ősszel cserélt kijelző (meg nyáron gyakorlatilag közel az egész telót cserélte a samsung szervíz gariba, 3 felvonásban).

Az utóbbi egy pár hétben azt játsza, hogy ugyan megtalál a GPS, de elég pontatlan, illetve haladás közben meggajdul (Waze-zel használnám). Van amikor csak azt nézi el (a megszokottnál jobban), hogy a felüljárón vagyok-e ami kanyarodik, de rendszeresen azt hiszi pl. 20-30km/h-s tempónál egyenesen haladva, hogy farolással megindultam az ellenkező irányba, vagy lefordultam a keresztutcába. Kb. mire újratervezi az útvonalat, rá is jön, hogy nem arra vagyok amerre gondolta, de sűrűbb belvárosi cikázásnál zavaró, hogy fél-1 percig nem tudom, a valós pozíciómból merre kéne menni.

Van valakinek tippje, mit lehetne ezzel kezdeni? Lehet valamit kalibrálni esetleg (gyro, iránytű)? Az LCD csere miatt már a Samsung szervizt kihagynám, bár eddig sem értek sokat, 2x telt be a garijegyem, úgy hogy a kiszolgálásnak nevezett incidensek felét el sem könyvelték benne. Amikor ment a telefon jó volt, amikor nem, akkor 2-3 kör a szervizbe, mire a felét, két harmadát kicserélve kb. megoldották a problémát.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.