Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11313) bozont válasza iMaverick (#11290) üzenetére


bozont
veterán

Nem tudom mi lehet a probléma, jelszót és felhasználónevet azt hiszem mindenképpen meg kell adni hogy működjön. Elvileg az mindegy hogy mi a munkacsoport (mondjuk én azt adtam meg amit használok itthon) és netbios név. Root is kell hozzá, de gondolom az már megvan.
Aztán a nagy Samba feliratra kattintva lehet aktiválni, a megosztást.

(#11295) kalló

Másoláskor sem gyorsít, sajnos eléggé lekorlátozza a telefon usb-n és samba-n keresztül is. 3MB/s körül alakul a másolás oda és vissza is. Viszont a médiakeresés gyorsabb lett és az alkalmazások, frissítések telepítése is gyorsabbnak tűnik. De még sok tapasztalatom nincs vele. Viszont most csinálok éppen egy mountolható partíciót az alkalmazásoknak mert már elég szűkös az a 180MB és állítólag oda ajánlott legalább a class6 sebesség.

(#11302) sb

A jelölés végül a minimális sebességre vonatkozik amit garantálnak, de szerencsére általában gyorsabb annál. Ezért is ajánlanak inkább c6 kártyát a c10 helyett mert többnyire hozza a c10 kártyák sebességét jóval olcsóbban. Eredetileg egy noname c10 lett volna 8eFt-ért ami: olvasás 19 MB/s és írás 14 MB/s sebességre képes. Szerencsére egy ismerősöm tudott egy ilyen Sandisket szerezni majd féláron.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.