Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17351) kirkri válasza g0n21 (#17350) üzenetére


kirkri
addikt

Felejtős, nem fog neked beletenni a szerviz más aksit, mint ami a specifikáció alapján bele való.
Ez nem a jóindulaton múlik...

Nagyon kevés gyártó (nem okvetlenül a HTC-ről beszélek) szervizeli saját maga a termékeit, jellemzően kiadja alválalkozónak. Ezek az alválalkozók nagyon szigorúan számon vannak kérve, ellenőrzik az általa megjavított termékeket. Ebből következik, hogy a szervíz a legkisebb mértékben sem fog eltérni a neki kiadott gyártói utasításoktól.

Arról nem is beszélve, hogy miként számolna el a javító operátor azzal a nem a te készülékedbe való alkatrésszel, amit beépített a telefonodba?
Nem a kommunizmusban élünk már, hogy kivételez 10 darab alkatrészt a raktárból és valahogy majd elkönyvelik. Darabra és cikkszámra pontosan csak azt és annyi darabot vételezhet egy operátor egy javításhoz ami adott hibához elő van neki írva.

Szerk: A wifi hibánál nem cserél aksit, mert ahhoz nem kell a panelt kiemelni. Aksit akkor cserél, ha olyan hibát javít ami miatt ki kell szednie a panelt.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#17352) LouiS22 válasza lcee79 (#17349) üzenetére


LouiS22
veterán

Ahogy az imént írták, nem a kommunizmusban élünk :)

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#17353) lcee79 válasza LouiS22 (#17352) üzenetére


lcee79
őstag

Azért írtam, hogy olyan kell, amit hivatalosan ehhez találtak ki, extra kiegészítőként...
Mondjuk régen amikor még nem volt egybe a telefon (nem olyan távoli múltban :) ) voltak utángyártott akkuk, amik 1,5-2x nagyobb kapacitással bírtak, és lecserélhetted a régi akkudat egy ilyen nagy kapacitású újra...

De ahogy fejlődünk, a fogyasztás fontosabb mint a használat, ha nem tetszik ne variálj rajta, vegyél új telefont amiben 100 miliamperórával nagyobb akksi van, meg gyorsabb proci, több memória, és így annyit sem bír mint az előtte levő, de új, és majd ezt is lecseréled úgyis...........
és ez így megy az idők végezetéig...

Itt a mese vége :DDD

[ Szerkesztve ]

https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/

(#17354) stilo18


stilo18
addikt

Most, hogy megjelent a Black Ops II, most már én is türelmesen kitudom várni a frissítést.. :)

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#17355) Hegasus


Hegasus
senior tag

Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy az éjszaka 6%-ot reggel 8 óta meg további 10%-ot esett a töltöttség(10 perces képernyő használattal, semmi hanghívás, csak állt magában a telefon....)? Ez a készenléti súlyos merülés régen nem volt, csak mióta 3g állandóan on és még otthon mellé a wifi is... az ennyire durván merítené(?!), vagy hogy a fiókok és szinkronizálás menü/gmail fiók/gmail és az időjárás van bekapcsolva... mellesleg a gmail-nél nem találtam sehol olyat, hogy 1 órára lehessen állítani a szinkronizációt, csak a gyári levelőző appban, de azt meg nem akarom használni, mert csak gmailem van, és az jobb.
Appot nem tartom valószínűnek, mert próbáltam a carat-ot, de az csak a vibert, meg a battery monitor widget-et mutatta, de nagyon kevés időt nyernék a kikapcsolásával.
Sejti esetleg tudja is valaki hol lehet az a disznó ami így zabál? Vagy örülnék annak is ha valaki tud valami jobb appot, ami megmutathatja mi lehet a probléma. (Gyári 4.04-es rom)

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#17356) Dicker válasza Hegasus (#17355) üzenetére


Dicker
őstag

Mindenképp valamilyen program lesz szerintem.
A wifi/mobilnet, és a szinkronizáció nálam is megy mindig. A maximum veszteség egy éjszaka alatt 1%, de általában 0. (+power toogles)
Persze, ha valami percenként szinkronizál, akkor lehet az a gond.
Én így elsőre a Battery Montiort mondanám. Ha nem akkor valami más, mostanában felrakott app.

(#17357) Hegasus válasza Dicker (#17356) üzenetére


Hegasus
senior tag

A gmail-nél (nem a gyári levelező appon belüli gmailnél) hogy tudnám beállítani, hogy óránként szinkronizáljon? Mellesleg én arra is tippelek, hogy valami app állandóan interneten keresztül kommunikál (természetesen semmi warez nincs a dologban), amit eddig nem tudott megtenni, de akkor azt hogy tudom megnézni melyik program lehet az (van egy pár)? :F

[ Szerkesztve ]

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#17358) zezoka válasza Hegasus (#17355) üzenetére


zezoka
őstag

Mobilnetem automata, tehát ha van, akkor 3G vagy HSDPA, ha nincs, akkor Edge, vagy GPRS automatán:

-Nálam Incredible S-nél ha bekapcsolva van az adatforgalom akkor egy napos a használat.
-Ha felraktam a Juice defendert, ami kikapcsolt kijelzőnél kikapcsolja az adatforgalmat, kijelző bekapcsoláskor pedig bekapcsolja (ezenkívül óránként pár percre enged szinkronizálni, ha közben nem volt kijelző bekapcs, akkor bírt 2 napot.
-Ha viszont én döntöm el, mikor kapcsolok mobilnetet, mert rájöttem, h nekem nem kell minden kijelzőhasználatnál net is (mert pl csak telefopnálás van), így csak akkor kapcsolok mobilnetet (és WLan-t, Blue-t, GPS-t), ha valóban szükségem van rá, így 3-4 nap lett a telefon használhatósága!

Szóval igenis számít a 3G, méghozzá nem is kicsit. Állítólag többet fogyaszt a 3G, HSDPA mobilnet, mint a Wlan...

U.i.: Akishasználatból nem derül ki, h mi a sok %? esetleg indítsd újra a telefont, vagy a feladatkezelőben zárd be a dolgokat, és figyeld a fejleményeket.

[ Szerkesztve ]

(#17359) Xaels válasza Hegasus (#17357) üzenetére


Xaels
félisten

Sehogy. A Gmail Push-al működik ott nincs szükség ilyen időközönkénti szinkronizálásra.

Visszajött a telefon. Kicserélték a kijelzőt+akkut+bezel? és a burkolatot is. A munka egyelőre úgy tűnik hibamentes. A kijelző tökéletes. Van egy szép új One X-em :DDD

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17360) szmorocz válasza zezoka (#17358) üzenetére


szmorocz
csendes tag

Az alábbi hozzászólást megerősítem. Van 3Gb -s céges mobilcsomagom, azonban mostanában inkább rászoktam a wifi-re. Én Llama-t használok arra, hogy mind a munkahelyen, mind otthon kapcsoljon wifi-t automatikusan. Így kb. 1,5x többet bír a telefon.

(#17361) Hegasus válasza zezoka (#17358) üzenetére


Hegasus
senior tag

Köszönöm a válaszokat!

Akkor lehet csak akkor lesz bekapcsolva a 3g mikor használom, csak a levelek miatt volt állandó, bár factroy reset úgyis lesz frissítés előtt, utána megnézem majd változik-e a helyzet, de azért nem ártana tudnom mi okozza...
Itt van, semmi különös nincs benne, csak az hogy 67 százalékon van 95 helyett :DDD (wifi 6 óra, képernyő 30 perc, hanghívás 2 perc, facebook cpu összes 17 min, ébren tartás 1 min, android os cpu 15 min, ébren tartás 36 min)

[ Szerkesztve ]

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#17362) Jamesch válasza Hegasus (#17361) üzenetére


Jamesch
tag

Az ébren tartás azt jelenti hogy, mindegyik procimag megy? Legalábbis nem csak a segédmag?
Fasza lenne ha pl zenét hallgatni lehetne ilyen nem éber módban.

Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy a WiFi fogyasztást jól jelzi:
minap leültem 100% akksival torrentezni és mellette netezni, így kihasználva majdnem a max 1,5MB/s-et folyamatosan. Ez 2 óra 45 perc után 10%-os akksit eredményezett lényegében folyamatos képernyőhasználattal (ami így 67%). Android Os volt a második fogyasztó 10%, a WiFi meg állítólag csak 2%. Ez sztem nem reális tekintve hogy maxon volt használva a rádió. Mondjuk az is igaz, hogy önmagában a kijelző is simán lemeríti ennyi idő alatt az akksit. Mindenesetre gyanús

Ja és |V|etal !!! |,,|¸

(#17363) simico válasza Hegasus (#17361) üzenetére


simico
aktív tag

GSam Battery Monitor elég jól megmutatja, hogy mi szívja az akksit (melyik app mennyi cpu-t használt, hányszor ébresztette fel a telefont alvó állapotból, hány percig tartotta ébren, stb).
A facebook pont olyan trágya alkalmazás, ami elég jól tudja meríteni a telefont - első dolgom volt letiltani.

(#17364) microsd81


microsd81
csendes tag

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A következő a baj a telefonnal minden ok nélkül kikapcsolt. Itt még azt hittem, hogy véletlen úgy ültem le, hogy benyomodott a kikapcsológomb és kikapcsolt. De ezután próbáltam bekapcsolni, na az nem ment, gondoltam lemerült, feltettem töltőre, de nem vette a töltést egyáltalán. Ezután csak úgy tudtam visszakapcsolni, hogy vagy 1 percig nyomtam a bekapcsológombot és akkor tért magához. Na ezt eddig megcsinálta ma eztán még kétszer visszaálitottam gyári beállításra hátha valamelyik program hülyült meg, de sajna nem, mert kb 10 perce újra csinálta, és persze a töltöttség is rendesen visszaesett még ezen hibákon felül.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi a bánat lehet a telefonommal?

(#17365) Hegasus válasza Jamesch (#17362) üzenetére


Hegasus
senior tag

Igen szerintem az lehet az ébrentartás, hogy használja a "normál" magokat is, különben az egész időt míg "alszik" ébrentartással kéne jeleznie, mert akkor is használja a procit, csak a +1 magot. Zene hallgatásnál is észrevehetően nőtt a fogyasztás, bár az inkább rejtett disznó miatt lehet.
Jah és a legviccesebb az egészben, hogy ezt csak alvó módban csinálja, mert például melóhelyemre beérek 1,5 óra alatt csak zenehallgatással (90%-ra esik a korábbi 95 helyett) és benn elkezdek 3g-n netezni szinte megállás nélkül opera minin (9gag+monoton diák munka :DDD ), akkor bírja 4,5 (!) órát is a képernyő automata fényerőn(ami elég magas lehet, mert a lámpák erősen sütnek benn), míg felteszem 5%-on töltőre... szóval arra tippelek, hogy míg keményebben használom, addig kilövi a ramból a disznót, és ha visszamegy alvóba akkor akkor visszateszi, hadd zabáljon... ami lehet pont a fb app... :Y

simico: köszönöm kipróbálom!

[ Szerkesztve ]

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#17366) Hegasus válasza simico (#17363) üzenetére


Hegasus
senior tag

Köszöntem szépen!
yep, a Facebook volt az... Zuckerberg remélem most csuklik :DDD ... és ráadásul még a 3g adathasználatból is leszívott két hét alatt csakúgy 5 megát, úgyhogy a szinkronizáció ki volt kapcsolva, és mobilneten hozzá se szagoltam az apphoz, csak az opera miniben.... Másnak nem csinálta ezt? El is tüntetem minden nyomát az appnak.

Amúgy mit takarhat a system és a kernel? vagy az csak a fb miatt volt.... :F

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

(#17367) Xaels válasza Hegasus (#17366) üzenetére


Xaels
félisten

Az FB ilyen f@s. Anno Sensation-ön Watcdog Task Manager-t használtam, az be volt állítva, hogy riasszon ha a háttérben valami 60% fölött használja a CPU-t. Na volt olyan, hogy fél órán belül 3-szor is riasztott a FB-ra.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17368) Xaels


Xaels
félisten

[link] na ezt ebben a formában erre a piacra.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17369) Snücü válasza Xaels (#17368) üzenetére


Snücü
tag

Komoly holmi. Nagyon tetszik. Viszont: A 2000mAh-s akksi viszont már sírás közelbe hoz... Mi a &^°°˘€˛°˘-ért nem lehetne inkább 2mm-es vastagabb az a rohadt telefon, cserébe egy rendes akksiért?! A HOX-t is átlag 2x töltöm egy nap, akkor ezt? Le se vegyem a töltőről? :(((

(#17370) Youri válasza Snücü (#17369) üzenetére


Youri
veterán

[link]

RTX ON

(#17371) Xaels válasza Snücü (#17369) üzenetére


Xaels
félisten

Hát az S4 Pro sokkal jobb fogyasztás tekintetében mint a Tegra. Persze csodákra nem képes, de azt biztos tudja majd hozni mint a One X. Az elmúlt majdnem 1 hónapban összesen 3-szor töltöttem a tartalék telefonom, hát mit ad isten inkább 3-szor töltöm a One X-et egy nap minthogy azt a f@st kelljen használjam még egy napig. :DDD

(#17370) Youri: [link]

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17372) Youri válasza Xaels (#17371) üzenetére


Youri
veterán

Majd ha nem 2 óra képernyőidőnél merül le a telefonom, akkor hiszek ezeknek a teszteknek...

RTX ON

(#17373) Xaels válasza Youri (#17372) üzenetére


Xaels
félisten

Nem tudom te miket használsz és hogyan, de nekem kezdetek óta 3óra mindig meg van. Most kaptam új akkut. Volt FR, majd meglátom mit változik.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17374) Xaels


Xaels
félisten

promo video és hands on

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17375) Youri válasza Xaels (#17373) üzenetére


Youri
veterán

RTX ON

(#17376) Xaels válasza Youri (#17375) üzenetére


Xaels
félisten

Érdekes. Nem lehet, hogy "defektes" az akkud?
Nekem ilyen is volt: [link] , [link] de játékkal voltak 3 órás tesztjeim: [link] , [link]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17377) Youri válasza Xaels (#17376) üzenetére


Youri
veterán

Gondolkoztam már ezen, csak nem tudom, hogy mit tennének vele. Foglalkoznának vele szervizben?

RTX ON

(#17378) Xaels válasza Youri (#17377) üzenetére


Xaels
félisten

Kötelességük bevizsgálni szerintem. Ez nem normális, hogy a felét bírja mint az enyém.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17379) Snücü válasza Xaels (#17376) üzenetére


Snücü
tag

Nekem sem nagyon van 2 óra képernyőnél több. (kis játék, netezés, 3G, WiFi...) Már filóztam akksi cserén. Most már megvárom az One X+ akksit...

(#17380) vatoteam válasza Snücü (#17379) üzenetére


vatoteam
tag

+1, kb. 2 órát bír az enyém is, ugyanilyen használattal. A célom, hogy ne kelljen "spórolni" az akksival BP-Szeged távon. A JB-ben van egy kis bizodalmam még.

(#17381) rígel válasza vatoteam (#17380) üzenetére


rígel
őstag

Nekem is minimum 3 óra. De ha nem auto fényerőn van, hanem fix 30-35% (az őszi szürkeségeben bőven látható így is) akkor még több.

(#17382) Avicularia válasza Xaels (#17368) üzenetére


Avicularia
veterán

Na ez a szánalmas,16 gigából 11 giga elérhető bővíthetőség nélkül :F Gratula htc :W
onnan nem is néztem tovább

[ Szerkesztve ]

(#17383) Xaels válasza Avicularia (#17382) üzenetére


Xaels
félisten

Sokan vannak akiknek elég, nekem sem okozna különösebben gondot. Sajnos ebbe az irányba terelődik az Android. Mondjuk ez még mindig szolgáltatói verzió, ki tudja ide mi jön vagy más piacokon mi lesz.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17384) Snücü


Snücü
tag

Na jó, most már tényleg kell egy HOX+ akksi. A csóka, aki berakta, most tette fel az akkustatokat. Tolt egy 1 nap 4 órás üzemidőt 6!!! óra kijelzővel. :DD

XDA: [link]

[ Szerkesztve ]

(#17385) Xaels válasza Snücü (#17384) üzenetére


Xaels
félisten

Nem akarlak elkeseríteni, de ugye azt nem hiszed, hogy neked is 6órát fog menni a kijelző a HOX+ akkuval? Ha most 2 órát bír az 1800-assal akkor ne várd, hogy meg 3-szorozódik + 300mAh-tól. Mellesleg a srác Custom ROM-ot használ.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#17386) Snücü válasza Xaels (#17385) üzenetére


Snücü
tag

Ugyanazt a ROM-ot használom, mint az említett arc. :) És nyílván nem várom, hogy masszív játék mellett 6 órát bírjon. De ha csak 20%-al többet bír, mint most, már nagyjából jó.

(#17387) Snücü


Snücü
tag

Lejárt a szerkesztési időm, de azért az sem elhanyagolható, hogy a használati/töltési szokásaim alapján, a telefon korát figyelembe véve 500+ töltési cikluson van túl az akksim, ami már sajnos megviseli, így közel sem hozza az új akku kapacitását...

[ Szerkesztve ]

(#17388) gyuri81 válasza Xaels (#17374) üzenetére


gyuri81
veterán

ez a telefon egyszerűen gyönyörű!

(#17389) kirkri válasza Snücü (#17384) üzenetére


kirkri
addikt

A telómban tegnaptól az említett aksi van, és érezhetően tovább "bírja" függetlenül attól, hogy csak 240mAh-val nagyobb a kapacitása.
Éjszaka teljesen feltöltöm, aztán meglátjuk mit mutat majd a statisztika.

Ilyen aksit egyelőre valóban nem lehet beszerezni. Teljesen legális úton került a telefonomba, de sajnos nem publikus miként.

21 éve a Prohardveren! ™

(#17390) stilo18 válasza Xaels (#17374) üzenetére


stilo18
addikt

Nagyon komoly... Következő telefonom. Remélem nyárra kapható lesz
Remélem azért a Sense is fejlődik még.. Vagy változik valamiben.

[ Szerkesztve ]

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#17391) BenHans válasza Xaels (#17374) üzenetére


BenHans
addikt

Ez gyönyörű, azt hiszem megvan a One X-em utódja, már ha lesz szép hazánkban, vagy legalább a "környéken".... :C
Bár hadd legyek telhetetlen, és jöjjön egy 32GB modell akkor nem lenne szükségem bővíthetőségre amennyi kellene +ba arra ott az otg, csak legyen az is legalább ilyen szép, ami viszont hab lenne nálam a tortán az egy kis fém nem az egész, csak....., na jó befejeztem :B :DDD

[link]

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#17392) rígel válasza kirkri (#17389) üzenetére


rígel
őstag

Úgy látom unatkozol, sok pü-t akarsz kapni? :D

(#17393) kirkri válasza rígel (#17392) üzenetére


kirkri
addikt

Ott sem fogom megmondani, hogy miként sikerült szert tennem az aksira. (Itthon gyakorlatilag esélytelen) A tapasztalatokról be tudok számolni, és amint elérhető lesz az aksi az eBay-en, akkor már lesz infó, hogy érdemes-e kicseréltetni.

21 éve a Prohardveren! ™

(#17394) rígel válasza kirkri (#17393) üzenetére


rígel
őstag

Ez nagyon titokzatos

(#17395) la_cc


la_cc
addikt

Sziasztok!

Ma reggel bő óra zene hallgatás után, kb 80%-ra esett az aku töltöttsége full-ról.

A GSam a következőket mutatja:

Kernel 38,7%
System (*wakelock*) 28,3%
Google-szolgátatások 3,9%
System (*wakelock*) 2,7%
stb.

Összesen 2 órája szedtem le a töltőről. :(

Megtudnátok mondani, hogy mi okozza ezt a magas fogyasztást? Mi ez Kernel 38,7% illetve System (Wakelock)?

Köszi szépen a segítséget!

Üdv!

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#17396) Youri válasza la_cc (#17395) üzenetére


Youri
veterán

A kernel hajtja a hardvert, a wakelock pedig nem hagyja elaludni a rendszert... nagyjából

RTX ON

(#17397) rígel válasza la_cc (#17395) üzenetére


rígel
őstag

Nálam a GSam nagyon eszi az akksit, le is szedtem, vissza is állt a fogyasztás.

(#17398) WiZARD válasza Snücü (#17387) üzenetére


WiZARD
addikt

500+ töltési ciklus, egy kb fél éves telefonnál?
ezt hogy?
(ha 10%-ot rátöltesz és lehúzod, az nem 1 ciklus, tudtommal 1 ciklusnak az számít, ha beletöltesz 1800 mAh-t, majd ennyit ki is szedsz belőle. lehet ezt több részben is)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#17399) rígel válasza WiZARD (#17398) üzenetére


rígel
őstag

Ha napi 2x kell neki tölteni, és az elsők között vette, akkor meglehet az

(#17400) simico válasza Youri (#17375) üzenetére


simico
aktív tag

Elég fura, valami tuti nem stimmel a telefonodon, ha sima böngészés így leszívta.

Nálam csak böngészés, néhány email megnézése, egy-két jegyzet és tennivaló mellett simán megvan majdnem 4 óra kijelzőhasználat és 1 teljes napnál hosszabb akkuidő.

rígel: az érdekes, ugyanis teljesen passzív alkalmazás, semmit sem csinál a háttérben. Az Adnroid saját, beépített statisztikáiből szedi ki a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.