Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23999) spici


spici
tag

Sziasztok!
Lenne egy olyan nagy problémám, amit már 3 hete nem tudok megoldani és nem akarom vinni szervizbe a gépemet mert nincs időm, de ha nagyon nincs senkinek ötlete csakis akkor.

Először is az a gond hogy amióta vettem a gépembe videókártyát (integrált volt) pontosabban egy nVidia Geforce 9600GT-t és 1 hétig tökéletes volt egy Foxconn G41MX-K 2.0 alaplapban, E7500-al , 2x2GB DDR2 rammal és egy FPS 350W-os táppal.
A probléma úgy jelentkezett, hogy drasztikusan lecsökkent a videókártya teljesítménye, pontosabban az egész gépé. Például youtuben vagy egyéb más programba a hang recsegni kezdett, az integráltomnál 10x gyengébb körülbelül (LoL játékban integráltal legalacsonyabb grafikán 60fps, most az nvidiaval 20 és még akad is.).

Szóval akkor egyből a videókártyára gyanakodtam, de havernál volt 2 hétig és semmi problémája nem volt a kártyának, ekkor egyből áthoztam és ugyanúgy nem volt jó.
Ekkor már kb 25 újraindítás után javult meg, de rá pár napra kb 30 perc kellett hogy be is kapcsoljon a gép.
Szóval 3. gépbe is kipróbáltam a videókártyát jó volt ott, 4. be is szóval egyből az alaplapra gondoltam mert egy HD7770 nem működött, ugyanaz volt a probléma.
Kicseréltem az alaplapot egy Gigabyte P35-DS3L 1.0 ás alaplapra és ugyan az a hiba van, de itt a gép mindig bekapcsol csak 5-6 újraindítást követően megfelelően működik a kártya.

A legfeltűnőbb hogy a Win7 értékelése a videóteljesítményre 5.5 öt adott de ha jó volt 6.8 at, így tudom kideríteni hogy mikor jó mikor nem.
Próbáltam Win7 Win8 , Win8.1 és mind ez eredeti szoftver!

Tápegységet is megnéztem, de semmi hatása nem volt, alaplapnak semmi baja. Csak maradt a processzor,memória,winchester.
Csináltam Bios Updatet és ugyanaz.

Szerintetek mi lehet a probléma?
Aki megoldást tud kap tőlem egy CS:GO-t.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.