Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23721) quailstorm


quailstorm
nagyúr

Van aki tán emlékszik a problémámra, de van egy AthlonXP gépünk, ami tök jól ment a koros TakeME! táppal, míg nem találtam ki hogy abba ingyen barton magos CPU kell a Palomino helyére... (+35% speed)
Aztán szétbaszta a tápot, a táp a HDD-t. (a mondat második részénél már vissza volt rakva a régi CPU és nem volt hiba, csak egyszer elfüstöltek a HDD-k)
Szereztem HDD-t, meg FSP tápot. Debian, aztán berágtam mikor a chrome beszart a frissítés miatt, és megrúgtam a gépet. Nem durván, arrébbment 2 centit, lábam se ment szét, pedig zokniban voltam.
Na azóta újra előjött az a hiba mint a Mercury és TakeME tápokkal, ha a CPU koppra megy, táp lekapcsol :W
Bár valamivel ritkább, mert linuxon nincs NOD32, most pl a youtube.com ölte le 1 óra után... de betöltés közben éreztem hogy gond lesz mert belaggolt az isten is.

Ilyenkor mi van? Kontakthiba? Vagy rakjam vissza a picsába a régi CPU-t, és ne szenvedjek ezzel a 95W TDP-s áramégető szarral... :(((

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.