Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8401) richome


richome
tag

1 éves a GB még 1 napig akcióban pár dolog, ha valakit érdekel!
http://www.geekbuying.com

(#8402) drr


drr
őstag

Mondjátok már meg nekem, hogy létezik az, hogy romot cserélek, törlöm a nand-ot és a flesselés után a böngészőben ott vannak a könyvjelzők :W

(#8403) RVR400 válasza richome (#8401) üzenetére


RVR400
veterán

Nem 1 nap múlva kezdődik? De úgy látom, hogy annyira akciós, hogy semennyire, mert pl a CX-803-as cucc, ami nekem is van (ipazzport NC19A) 40 dollárért megvehető máshol is, csak akció nélkül. Még a Cubot telót néztem 215 dollárért, de az is ugyanannyi máshol akció nélkül. Így tovább nem nézelődtem.

(#8404) azbest válasza richome (#8401) üzenetére


azbest
félisten

egy nap múlva :)

(#8405) janos.cs


janos.cs
tag

Van itt olyan akinek van már MK908 kütyüje?
Ha van, mik a tapasztalatai eddig? :)
Sajnos pont beleestem abba a frázisba, hogy még mindig várom a csomagomat. :/

(#8406) justice84 válasza drr (#8402) üzenetére


justice84
tag

Hol jelennek meg könyvjelzők a böngészőben? Saját eszköz alatt vagy a Gmail accountod alatt mert ha utóbbi akkor leszinkronizálja amint felcsatlakozol a netre szerintem.

(#8407) #79335424 válasza zsiz (#8399) üzenetére


#79335424
törölt tag

Sztem az EKH -val Te bénázol. Én eddig bármit el tudtam érni vele. Ami nem ment közvetlenül (pl. fájl, vagy parancsikon indítása), ott közbeiktattam a korábban linkelt Starter programot. Azt indította a kinevezett gyorsgomb, az E-Robot pedig a Starter indulására reagált.
Az Xmarks -t már nem használom, csak a LastPass -t. Az viszont nagyon nagy okosság. Imádom, nagyon leegyszerűsíti a jelszókezelést. Tényleg az utolsó jelszó, amit meg kell jegyezni. Amióta használom, azóta gőzöm sincs a jelszavaimról (persze van vészmentésem).
Biztos lehet ilyet beállítani a TiBiben. Én manuálisan csinálom. Időnként frissítek, aztán mentek. Ezen kívül foldersync -kel mentem a Tibi -mentés mappát az otthoni NAS -ra.
Próbáltam több hangkártyát, mindegyikkel működött. De volt, ami zajos volt. Erről olvashatsz véleményeket, ha visszakeresel.
A Measy analóg kimenete hanghoz jó, filmhez olyan, mint a TV -n egyébként egy film. Netezni, Youtube -ozni viszont borzalmas az 576 (480) felbontás miatt.

(#8408) justice84


justice84
tag

Lehet hülye kérdés de [ilyen] Playstation kontrollert is lehet venni az MK-hoz vagy csak az eredeti jó hozzá?

(#8409) csjohnny válasza justice84 (#8408) üzenetére


csjohnny
tag

Akkor jó egy kontroller az MK-hoz ha a PS3-hoz letölthető Sixaxis Controller aplikáció felismeri a kontrollert és annak BT-os MAC címét megtudja változtatni. Szóval lehet hogy fog működni lehet hogy nem, de az eredetivel garantált. Találkoztam mát olyannal hogy működött egy PS3 kínai koppintással, volt hogy csak egyszer lehetett megváltoztatni a MAC címét a kontrollernek és volt olyan amivel egyáltalán nem működött. :F
Ha itthon vásárolsz interneten ilyen kontrollert 8 munkanapod van eldönteni megtartod a terméket jó-e a termék, úgy működik ahogy kell ,stb. ha mégsem visszaviheted és visszakapod az árát.
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatáság - Elállási jog

MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD

(#8410) csjohnny


csjohnny
tag

Nem PS3 kontrollerekhez ezt az aplikációt találtam , most az MK908 és négymagos társaira a 4.2.2 andoidban alapból telepítve van ,de a kétmagos chipekkel szerelt kütyükön is működik. Kipróbálni nem tudom ,mert csak PS3 kontrollerem van.
Itt van róla infó:Virtual Button Mappink on RK Devices
GeekBuying infója
Innét letölthető:RKRemoteV2.0.2
Jelszó: geekbuying.com

MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD

(#8411) Michele válasza csjohnny (#8410) üzenetére


Michele
tag

Nálam az istennek sem működik ez a remote app :'(

(#8412) zsiz válasza #79335424 (#8407) üzenetére


zsiz
őstag

biztos én bénázok, de erre van a fórum, hogy segítsünk egymásnak, nem? :U :) egyébként a Measy U2C-n rendes HDMI van, vagy mini? HDMI-VGA adapterrel sima crt monitorra rá tudnám kötni gondolom.. melyiket ajánlanád? (MK808b 9900 HUF-ért vs. Measy U2C 12800 HUF-ért) igazából az egyetlen értemes pozitívum az U2C mellett - amit használnánk is - az a power gomb. de ez szerintem nem éri meg azt a pluszt pénzt. ráadásul abból a 3000-ből nagyjából meg is lenne a VGA adapter. úgyhogy én az mk felé hajlok, de szeretném hallani más véleményét is.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#8413) azbest válasza zsiz (#8412) üzenetére


azbest
félisten

A hdmi-vga adapterrel úgy érdemes gondolkodni, hogy amelyiknek nincs külön táp bemenete, az erősen megterheli vele használt eszköz hdmi kimenetét. A szabvány szerint 50mA terhelés lehet ezen, az átalakító pedig akár 200mA-t is fogyaszthat. Ez rövidtávon az alkatrészek melegedését, hosszabb távon a tönkremenetelét okozhatja. Raspberry pi-vel használok ilyet és eléggé melegedett vele a hdmi elektronika, inkább belehekkeltem egy usb tápot külön.

btw. nemsoká beszállok a témába egy MK808B-vel, mert sikerült egyet megcsípni a dx-es 50% akcióban 24 dolcsiért és ma adták postára :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8414) #79335424 válasza zsiz (#8412) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ne érts félre, csak megállapítás volt, nem leszólás. Úgy értettem, hogy a programmal meg lehet tenni, amit szeretnél, vagyis a sikertelenség user hiba. Measy -ügyben nem tudok tanácsot adni, mert másképp gondolkodunk a dologról. Én nem vagyok ennyire árérzékeny. Itt van mellettem egy (szerintem) szép, fehér Measy, a hozzá való dokkolóban. Nekem ez így kerek és biztos nem cserélném el egy 808 -ra. Pláne nem egy kitudjanemeklón B -re. De sztem több, mint 3000Ft a különbség, mert a Measy -hez alapból nem adják a tápot és az AV kábelt. Ahol igen, ott meg nincs free shipping. A dokkolóról nem is beszélve, mert az még 12$, plusz táp, plusz kábel. Néha szoktam telefonálni a Measy -vel és ilyenkor jól jön a beépítet mikrofon, mert nem kell még kábelekkel, meg adapterekkel bajlódni.
A "power" gomb inkább "sleep". Nem az eszközt állítja le, hanem a képkimenetet tiltja. Ezt bármelyik kütyüvel meg lehet tenni a megfelelő shellscript lefuttatásával. Én sem a gombot nyomogatom, hanem a scripthez rendeltem egy parancsikont. Ha rákattintok, akkor kikapcsol a monitor. Visszakapcsoláshoz billentyűzeten rendeltem egy F -gombot a bekapcsoló scripthez (EKH, plusz E-Robot).
Normál HDMI csatija van, nem mini.

[ Szerkesztve ]

(#8415) zsiz válasza azbest (#8413) üzenetére


zsiz
őstag

Ez jó lenne, nem? + hozzá egy 5V adapter. (50%? már nincs ilyen akció? :) nem látom, pedig jó lenne.. :))

@Somatom: tudom, írtam is hogy mást be bírtam állítani, csak azt nem amit szerettem volna :) egyébként a mini pc nálam is és a másik szobában is a tv/monitor mögött van/lenne, így különösebben nem érint meg a kinézete. az AV is felejtős ha úgysem lenne jó csak filmezni sima tv-n, telefonálásra meg egyáltalán nem lenne használva, úgyhogy mic+cam se lényeg. sőt így a power gomb sem, azt hittem rendesen leállítja a készüléket. geekbuying-ról pedig csaknem fake mk-t küldenének.

[ Szerkesztve ]

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#8416) zsiz válasza zsiz (#8415) üzenetére


zsiz
őstag

bocsi, hibás a link.. talán így

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#8417) richome válasza zsiz (#8416) üzenetére


richome
tag

annyit fűznék a HDMI to VGA ügyhöz, hogy táp nélkülivel én is játszottam,
szerencsémre csak a kíváncsiság miatt, nem kényszerből.
Több monitorral próbáltam, nem a leggagyibbakkal,
de mind TFT, /vagy olyasmi/ nem CRT. Volt amivel ment, volt amivel nem.
Valszeg az alább írt áramfelvétel lehet a baj, ezek csak a próbánál derülnek ki sajnos,
viszont amiért hozzászólok, az ezt követő baki, hogy ha 4:3-as a monitor,
nem sikerült arányos képet elővarázsolnom, hiába választható 800*600, 1024*768, vagy bármi.
Széles /W/ monitorokkal arányos/abb/. Nem játszottam rom cserével, ennyire nem mentem bele,
de ezzel is számolni kell, pláne ha CRT-vel próbálkoznál bár lehet, hogy csak én bénáztam :)

(#8418) justice84 válasza csjohnny (#8410) üzenetére


justice84
tag

Köszi,
Kiprobáltam telefonnal de sajnos nem jo amint az egér részhez hozzaérek az azonnal ujraidul az Mk.
Hybryd 2.2.4 el sikerült működésre bírnom a Btech adaptert bt igy van, most a heten kölcsönadnak egy PS kontrollert kiprobálni.

(#8420) dt451


dt451
csendes tag

Egyenlőre nem adja magát a Finless féle ROM... Pedig azóta többször újraflasheltem már, különféle kernelekkel. Az állítólagos gyárival is. Wifi halott, egyébiránt minden más jó. Várakozó álláspöttyre helyezkedtem. Írtam Bob-nak is, és elvileg be van ütemezve, a V2 ROM, csak éppen hátrébb áll a sorban, mint ahonnan indult... Majd egyszer. Addig visszatettem a gyárit, és érdekes módon az RKremote működni kezdett. Most majd nekiesem a mappingelhető négymagosokkal érkezett apk verzióval is, hátha működik majd.

(#8421) drr


drr
őstag

Vettem egy 4 portos USB hubot. Állandóan eldobálja a pendriveot és a távirányítót is. Az eszköz jó egyébként. Másnál is van hasonló gond?
MK808-as a box...

[ Szerkesztve ]

(#8422) Ance válasza drr (#8421) üzenetére


Ance
őstag

Sajàt tàpos a hub? Ha nem, akkor "azabaj", ha igen, akkor nekem egy belkin hub csinált ilyet. Másik usb portra kellett átdugni, akkor jó volt. Mondjuk egy tv boxon nem lesz könnyű nagyon más kimenetre dugni...

(#8423) drr válasza Ance (#8422) üzenetére


drr
őstag

Nem saját tápos...

(#8424) proradeon


proradeon
őstag

Sziasztok!

MK808B-hez honnan tudok beszerezni gyári firmware-t? (A Finless ROM egy rakat kaka. Szaggatva jön be a beállítások ... stb. azért ettől jóval erősebb a hw...)

A választ előre köszönöm!

:R

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#8426) proradeon válasza dudzsi (#8425) üzenetére


proradeon
őstag

Köszönöm! És ez nyugodtan mehet közvetlen rá a Finless-re Rk Batch Tool-al? (Csak azért kérdezem, mert a zip nevében benne van, hogy "Upgrade" = nem teljes FW? :U )

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#8427) dudzsi válasza proradeon (#8426) üzenetére


dudzsi
tag

Melyikre gondolsz? Én a 4.2.2 geekbuyingos bétát raktam fel és tökéletesen müködött. De az alap is azért update mert javitott, de teljes rom. A méretéböl is látni. Simán mehet rá.

[ Szerkesztve ]

(#8428) Best75


Best75
csendes tag

Most vettem egy MK808-at, amiben 8GB-os Nand flash van. Létezik az, hogy csak valamivel több, mint a felét mutatja mint teljes méret és mint használható méret is? Ahol vettem, ott azt mondták, hogy azért, mert a 8GB-ban van a ROM és a telepített op-rendszer is, a telepített gyári alkalmazásokkal együtt. Létezik az, hogy emiatt valóban már újonnan is csak kb. 4GB tárhelyet tudok használni 8GB helyett??

(#8429) cSuwwi válasza Best75 (#8428) üzenetére


cSuwwi
aktív tag

beleraksz egy max. 32 gigás microsd-t és lesz annyi helyed amennyit akarsz
vagy usb-s külső winyót akkor még több
igen, az oprendszernek is kell a hely, a stock romok tele vannak minden felesleges szeméttel, elképzelhető hogy ennyire le van terhelve. tegyél rá pl. finless 2.x-et, akkor több helyed lesz

(#8430) Best75 válasza cSuwwi (#8429) üzenetére


Best75
csendes tag

Köszi. Nem is önmagában a helyhiány miatt kérdeztem, hanem azért, hogy valóban 8GB-osat kaptam-e, és nem pl. a 4GB-os verziót, mert utóbbi esetben csere. Elég fura, hogy a felét lefoglalja már gyárilag? Akkor mennyit foglalhat a 4GB-osból? Ott már nem is marad hely a felhasználónak letöltögetni app-okat és rátenni fájlokat? OK, hogy bővíthető kártyával, de azt külön be kell szerezni hozzá, és ezzel az erővel elég lenne egy 4GB-osat megvenni, ha már eleve azzal kell kalkulálni, hogy úgyis kell hozzá külön bővítés.

(#8431) csjohnny válasza Best75 (#8428) üzenetére


csjohnny
tag

A következő hozzászólásban megtalálod a megoldást:
7075 hozzászólás

MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD

(#8432) csjohnny válasza csjohnny (#8431) üzenetére


csjohnny
tag

Lemaradt:
Ha a fenti műveletet megakarod csinálni és nem laktad be a kütyüt érdemes a ujraflesseléskor a partíciók méretétét is átvariálni ha akarod:
7912 hozzászólás

[ Szerkesztve ]

MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD

(#8433) #03372544


#03372544
törölt tag

Olyan billentyűzet mint az RC12 létezik magyar kiosztással?

(#8434) DeadmaN89


DeadmaN89
csendes tag

Sziasztok,

Rendeltem Geekbuyingról egy MK808B-t, de sajnos 1 nap után megadta magát... Nem bántottam szegényt, elkezdett kifagyni, vagy 3X eljátszotta, ha kifagy várni kellett rá vagy egy órát, csak utána tudtam újra működésre bírni. Most ott tartok, hogy max elkezd bootolni, majd kifagy és csíkoz, különböző színes pontokat produkál. Ha mákom van, kb 5 másodpercre bejön a desktop, majd ugyan ez a nagyhalál.

Kedves kínai kollégáink pedig csesznek visszaírni, küldtem nekik szép screenshotokat meg videót is egy kellően szofisztikált levél keretein belül vagy 5 nappal ezelőtt...
Geekbuyingos supporttal van valamilyen tapasztalat itt valakinek? Kicserélik a cuccost, vagy csak majd visszaküldés után, aztán majd 1,5 hónap múlva talán lesz belőle valami? Mondjuk ez még a jobbik eset lenne, mert egyelőre semmi sem történik.

Próbálkoztam a flasheléssel, szépen fel is ismerte a gép a cuccost, viszont mikor driver-t telepítettem, akkor "A windows talált illesztőprogramot az eszközhöz, viszont ennek telepítése során hiba történt" üzenettel lep meg a gép, "Az eszköz nem indítható el, 10-es hibakód". Eddig Win7 64 bit-en és XP-n is sikerült eljutni, szeritnem biztos hogy megment szegénykében valami.

Ha esetleg tudtok erre valami megoldást, azt nagyon szívesen venném és ha Geek részről van valami tapasztalat arra is kíváncsi volnék, ha meg esélytelen a csere akkor legalább nem forgok rajta...

Köszönöm előre is,
Üdv,

Máté

(#8435) fPApi válasza DeadmaN89 (#8434) üzenetére


fPApi
őstag

Gondolom paypal-al fizettél. Ha igen, akkor egyszerűen indíts egy vitát, ha ere sem válaszolnak, akkor tovább tudsz lépni (claim), és visszakéred a pénzt (meg persze visszaküldöd a cuccot).

(#8436) interstate76 válasza DeadmaN89 (#8434) üzenetére


interstate76
addikt

Nekem egy pár rendelésem kapcsán nagyon gyorsan (24 órán belül) válaszoltak, aztán volt egy olyan eset (nem a kínai újévkor), amikor leveleztünk, de egyszer csak elkezdtek "kussolni". 2-3 héten keresztül vagy 8-10 alkalommal forwardoltam nekik az utolsó üzenetemet, amikor újra válaszoltak és megoldottuk a dolgot. Szóval ne add fel! :)

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8437) Jabby


Jabby
őstag

Milyen kiegészítőket érdemes venni a 808 mellé?
USB HUB aktív legyen?
Játékhoz melyik a legjobb vezérlő?

(#8438) fPApi


fPApi
őstag

A 908-as topicban már kérdeztem, de (gondolom a még kevés tapasztalat miatt) nem kaptam választ:
Milyen tapasztalat van az erős használatról? Azaz hogyan bírja, ha akár napi kb. 6-8 órát nézünk filmet rajta?

(#8439) #79335424 válasza fPApi (#8438) üzenetére


#79335424
törölt tag

Azé nem írtam ott, mert azt hittem, hogy négymagspecifikus a kérdés, nem általános. Nálam több órás, aktív (flash videó is) böngészőhasználat megeszi a kütyü alól a ramot és olyankor összeomlik a böngésző (Dolphin beta és Firefox beta, pár nehéz addonnal megfejelve). De ez elég extrém eset. Ezen kívül semmivel sem tudtam zavarba hozni. Volt már egy NAS mellett fájlkezelő, távoli eléréssel. Akkor ment legalább egy hónapig, nonstop. Sztem a filmnézés sem megterhelő neki. Nálam egy bulin videóklipeket tolt egész éjjel. Talán GPU -igényes játékkal lehetne megfőzni, de én nem vagyok gamer.

(#8440) fPApi válasza #79335424 (#8439) üzenetére


fPApi
őstag

Köszi! Elsősorban NAS-ról filmnézésre használnám, persze usb-ethernet adapterrel.

(#8441) vlevi válasza fPApi (#8440) üzenetére


vlevi
nagyúr

Kicsit drágább (kétszer annyiba kerül) pl. a Minix NEO X5, amin gyárilat van Ethernet csatlakozó.
Érdemes utánanézni, mert megszámlálhatatlanféle változata létezik ezeknek a gépeknek.

(#8442) Mr. XXL


Mr. XXL
tag

Sziasztok,

Mi a lótúróért nem műxik vajon a play? Dátumot beállítottam nagynehezen, mert az RC12 már-már skynet-szinten nyomja, önmaga kattingat (ez eleve téboly) - ezután forog a karika és nincs kapcsolat. :(( Tecső persze simán megy, index.hugy is.

Factory reset után újra beadtam neki a felhasználó-jelszót; de ekkor már otthagytam csájníz időben a masinát -> azóta egyből kilép a play, mégcsak a karikát se pörgeti :(((

MK808b_400|1_10-01-2013 verzsön

(#8443) smartandroid


smartandroid
csendes tag

Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy nincs-e esetleg eladó mk808b.

szeretnék venne de nem tudok hozzá jutni mindenki azt mondja ha geekbuyingról rendelek, kb. 2-4 hét mire hozzá jutok nekem azért előbb kéne ha esetleg tud segíteni valaki megköszönném! emailben kérem a válaszokat ha lehet ha nem megerőltető email: neosteve@fremail.hu

(#8444) fPApi válasza vlevi (#8441) üzenetére


fPApi
őstag

Pont ezért érdekelne a valós tapasztalat! Ha az olcsóbb is tudja ami kell, akkor miért vegyem a drágábbat? Ha nem tudja, akkor persze marad a drága.

(#8445) vlevi válasza fPApi (#8444) üzenetére


vlevi
nagyúr

Hardverileg ugyanaz a kettő, néhány kiegészítőben térnek el.
Az X5-ösön több USB port van, ethernet csatlakozó, normál SD kártyahely, satöbbi.
És az X5-öshöz adnak valami egyszerűbb távirányító féleséget.
Sok kicsi sokra megy alapon elképzelhető, hogy mire az Mk808-at felszerelsz a szükséges cuccokkal, lehet, hogy az X5-el kicsivel olcsóbban kijöttél volna.
Én majd az X7-esre leszek kíváncsi, ami már RK3188 négymagos lesz.

(#8446) Mr. XXL


Mr. XXL
tag

Nyomi kérdésem lenne:

Ha fw-t akarok frissíteni, akkor bedugom az OTG portba az otg-kábel és egy crosslink-kel kötöm a géphez?
Sima miniusb-us kábellel bárhogy nyomkodtam a gemkapcsot, és dugtam be az USB-t, nem akart indulni a new hardware found dolog :(

(#8447) #79335424 válasza Mr. XXL (#8446) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ha csak firmet szeretnél frissíteni, vagy rootolni, akkor nem szükségszerű semmilyen otg -s, PC -hez csatlakoztatás. Megfelelő update.img -t bemásolod egy mikro sd gyökerébe, bedugod a kártyát és bekapcsolod a kütyüt. A részletekhez használd a keresőt! A PC -s csatlakoztatást én a saját tápkábelével csináltam. A drivereket egy Finless -romból szedtem ki és manuálisan telepítettem.

(#8448) Mr. XXL válasza #79335424 (#8447) üzenetére


Mr. XXL
tag

Köszi, alakul. :R

Lenne még 1 debil kérdésem: a driver teleítést win7 alatt hogy lehet megoldani?
Mert ismeretlen eszköznek látja, de fel nem ajánlaná, hogy saját drivert tallózzak be :(

Köszi!

(#8449) Mr. XXL válasza Mr. XXL (#8448) üzenetére


Mr. XXL
tag

Megvan :B

A kapcsolót nem sikerült eltalálni...

(#8450) smartandroid


smartandroid
csendes tag

smartandroid
(újonc)

Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy nincs-e esetleg eladó mk808b.

szeretnék venni de nem tudok hozzá jutni mindenki azt mondja ha geekbuyingról rendelek, kb. 2-4 hét mire hozzá jutok nekem azért előbb kéne ha esetleg tud segíteni valaki azt megköszönném

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.