Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8601) varmi2


varmi2
nagyúr

Ez a kütyü vagy az utóda (mk908) működik usb-s hangkártyával? Ha igen, akkor melyikkel? Nekem 5.1 kellene analóg kimeneten. Sajnos a monitoron nincs hdmi, se hangszóró. HDMI ---> DVI átalakítóval menne.

[ Szerkesztve ]

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#8602) RVR400 válasza interstate76 (#8599) üzenetére


RVR400
veterán

Majd megbeszéljük egy Hungry Shark Evolution vagy egy NFS Most Wanted kanyar után, mert azokhoz viszont biztosan nem jó. Így végülis mindenki jól jár, mert pinpongozhatsz egész nap. :D

(#8603) interstate76 válasza RVR400 (#8602) üzenetére


interstate76
addikt

NFS - ha jól tudom - megy androidos okostelefonnal, a cápást nem tudom.

Azt írtad, hogy "Jelen pillanatban nincs olyan távirányító, ami működik mozgásérzékelős játékoknál...". Nos, ez ilyen formában nem állja meg a helyét. GB-n most az 5 dolláros kuponkóddal 3-3,5e Ft-ért vehetsz olyat, ami működik egy csomó játéknál, plusz légegérként is használható, és emellett médiavezérlő gombokkal is felszerelték - akinek nem kell qwerty, annak bestbuy. Akkor is, ha sosem játszik vele.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8604) RVR400 válasza interstate76 (#8603) üzenetére


RVR400
veterán

Egy csomó játéknál. Például melyiknél? A pingpongost meg a másikat leszámítva. Nemrég volt téma, hogy még a T3-mal sem mennek az igazán mozgásérzékelős játékok.

(#8605) interstate76 válasza RVR400 (#8604) üzenetére


interstate76
addikt

Milyen másikat leszámítva? Amikor a T3 megvételén gondolkoztam, láttam olyan videót, ahol legalább 6 játékot irányítottak vele. De egyébként miért ennyire fontos, hogy hány gémet tud vezérelni? :N Ha keveset, akkor is ez az egyik legjobb vétel most a légegerek között (feltéve, hogy nincs szükséged billentyűzetre), az pedig biztosan nem igaz, hogy "Jelen pillanatban nincs olyan távirányító, ami működik mozgásérzékelős játékoknál..." Azt meg nem is értem, mi az, hogy "igazán mozgásérzékelős játék". A Labyrinth Lite az igazán mozgásérzékelős, a ping-pong meg nem? Akkor tényleg ez a tuti megoldás, mert okosteló-MK Remote kombóval lehet játszani az "igaziakkal" a kontroller meg jó a maradék akárhányhoz, amikhez viszont az MK Remote használhatatlan. Mondom mindezt úgy, hogy ritkán játszom, akkor is PC-n, tehát tényleg nem tartom fontosnak ezt a kontroller-dolgot, csupán megemlítettem egy szerintem igen jó vételi lehetőséget (a ping-pong meg jó lesz kisebbeknek, családi összeröffenésekkor - csak nem dobják agyon a TV-t! :) ).

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8606) interstate76 válasza interstate76 (#8605) üzenetére


interstate76
addikt

(Megint kicsúsztam a szerkesztési időből - nem bírok elég sokfelé figyelni, sorry!)

Bocs, nem T3, hanem T2. A T3 az égvilágon semmilyen játékhoz nem jó.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8607) RVR400 válasza interstate76 (#8605) üzenetére


RVR400
veterán

Nos a pingpongos azért működik, mert ott ugye lényegében húzod a kurzort abba az irányba, amerre ütni akarsz, így ezért működik. Akár egy mezei egérrel is működne, vagy egy tapis RC12-vel, mert az a lényeg, hogy valamilyen irányban menjen a kurzor végig. Tehát nem valódi mozgásérzékelős játékok, hanem csak azt az irányt követik, amit akár ujjal is végig tudnál húzni egy kijelzőn. Így már oké? Tehát a döntögetés -ami ténylegesen mozgásérzékelés- teljesen hiábavaló dolog, mert nem fog menni, ezért írtam példának az említett gémeket. Ergo ne legyél meglepődve majd, ha megjön a cucc. Amit most veszel amúgy az a T2-es, ami alin akció nélkül is 17 dollár. Részemről lezárom a dolgot, csak egyszerűbb megelőzni a bajt, mint majd akkor vakarózni. 4e Ft-ért itthon lehet venni egy olcsó egér+bill kombót magyar nyelvvel. Tény, hogy nem kell szenvedni vele a pingpongos játéknál, de jobban hasznosítható.

(#8608) interstate76 válasza RVR400 (#8607) üzenetére


interstate76
addikt

"Nos a pingpongos azért működik, mert ott ugye lényegében húzod a kurzort abba az irányba, amerre ütni akarsz, így ezért működik. Akár egy mezei egérrel is működne, vagy egy tapis RC12-vel, mert az a lényeg, hogy valamilyen irányban menjen a kurzor végig. Tehát nem valódi mozgásérzékelős játékok, hanem csak azt az irányt követik, amit akár ujjal is végig tudnál húzni egy kijelzőn. Így már oké?"

Nem oké. A T2 nem azért működik a ping-pongnál, mert húzod vele az egeret, ha csak ennyi kellene, akkor T3-mal is, meg egy csomó másik távval is menne a labdapüfölés (ami egyébként olyan messze van egy jó PC-s játéktól, mintha én írtam volna :) ).

"Tehát a döntögetés -ami ténylegesen mozgásérzékelés- teljesen hiábavaló dolog, mert nem fog menni, ezért írtam példának az említett gémeket. Ergo ne legyél meglepődve majd, ha megjön a cucc."

Ilyen nincs, hogy a döntögetés az ténylegesen mozgásérzékelés, a rázás és ütögetés az meg nem, ugyanis mindegyik abba a kategóriába tartozik. A távirányítóval pedig biztosan nem fogok meglepődni, mert volt már T3-asom is, aminek pont a mozgásérzékelős irányításra vonatkozó rossz termékinfó miatt a GB épp vissza akarta fizetni az árát, de közben eladtam sima légegérként, így nem volt mit visszapostáznom. A lényeg, hogy már 3 saját távot használtam az eddigi 2 mini PC-mhez, plusz 2 másikat ismerősöknél, így nem hinném, hogy meg fogok lepődni, amikor megérkezik. Meglepőnek azt tartom, hogy neked ennyire fontos téma az, hogy a T2 nem igazi mozgásérzékelős kontroller. Engem az sem zavar, ha nem igazi, mert abszolút nem fogok vele játszani, mindössze megemlítettem egy olyan jellemzőjét is, amit te nem fogadsz el, mert nálad csak a döntögetés tartozik a mozgás általi vezérlés témakörébe.

"Amit most veszel amúgy az a T2-es, ami alin akció nélkül is 17 dollár."

A Geekbuying kb. kétezerszer megbízhatóbb hely, mint az Ali, ráadásul az általam ajánlott táv a GB-n jelenleg 4 dollárral olcsóbb, ami nem egy világverő összeg, de egy 4e Ft-os dolognál nem is elhanyagolható. Szóval nem értem, miért hoztad fel ezt az Alis dolgot.

"4e Ft-ért itthon lehet venni egy olcsó egér+bill kombót magyar nyelvvel. Tény, hogy nem kell szenvedni vele a pingpongos játéknál, de jobban hasznosítható."

Azt meg már végképp nem értem, hogy lehet egy légegeret egy bill/egér kombóhoz hasonlítani. Kb. mint a laptop meg a tablet.

Ez egy ilyen kötözködős hely lett, amíg nem jártam ide, vagy mi? :( A múltkor a Gb/s nem volt elég informatív, most meg kiderül, hogy a T2-es és a hozzá hasonló kontrollerek nem használhatók mozgásérzékelős vezérlőt igénylő játékokhoz. Ami tény, hogy döntögetős vezérlésre alkalmatlanok. Ha ennyit írtál volna elsőre, akkor a válaszom annyi lett volna, hogy "kösz, hogy szóltál, tudom".

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8609) fPApi válasza interstate76 (#8608) üzenetére


fPApi
őstag

Nem érdemes erőlködni. A fórumokon mindig vannak olyan un. "okos" emberek (tisztelet a kivételnek), akik mondanak egy utána egyértelműen megcáfolt állítást, de azt akkor is védik, ha már nevetséges a dolog. Ilyenkor az a menet, hogy teljesen másról beszélnek, és az eredeti állításra vonatkozó hivatkozásokat figyelmen kívül hagyják és erősen bizonygatják, hogy amit Te mondasz az legalább 1 %-ban nem igaz, majd örülnek, hogy nekik volt igazuk a 99 (100) %-ban bizonyítottan hamis állításukkal.

(#8610) interstate76 válasza fPApi (#8609) üzenetére


interstate76
addikt

Köszi, tudom, csak túl nagy az igazságérzetem. :)

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8611) Jabby


Jabby
őstag

Hamarosan megérkezik az MK808-am.
Eddig elolvastam az első 1600 hsz-t, érdeklődnék, hogy jelenleg melyik a legújabb/legjobb fw, esetleg kernelt is újat kell használni?

(#8612) #79335424 válasza interstate76 (#8610) üzenetére


#79335424
törölt tag

Azért Te is tudsz provokatívan írni. Pl. szerintem az indulatgerjesztésen kívül, semmi értelme sincs annak a kijelentésednek, hogy a GB kétezerszer megbízhatóbb hely. Csak arra jó, hogy vitát provokáljon. Nekem még semmi gondom sem volt az Alival, a GB -vel viszont már többször is. A PP -s fizetésben is érzek komoly rést a pajzson, szemben az Ali rendszerével. Akkor most írjam azt, hogy az Ali kétezerszer megbízhatóbb? Az ilyen vitáknak csak egy értelmes konklúziója lehet:
akkor is az én apukám az erősebb!!! :)

(#8613) gghrtz válasza Jabby (#8611) üzenetére


gghrtz
őstag

En tegnap raktam fel a fineless bob 2.1 et, de szerintem egy rakat sz*r. Eddig ami nekem a legjobban bejott az a fineless 1.7c es a minix hfw 2.2.3 ( a minixest a kulonosen ajanlott kategoriaba raknam)

(#8614) Okosság


Okosság
tag

Sziasztok!
Ma kaptam meg a néhány hete rendelt MK809 II-i . Első tapasztalatok:
összerakás után kb 5-10 percenként lefagy... ennek oka az volt, hogy a kis HDMI kábellel volt rádzugva a TV-re, hogy ne látszon ki. Ezt a kábelt elhagyva, nem fagy.
A másik a wifi. Pirelli routerrel kommunikál, csak az a baj, hogy tetű lassú. Speedtesteken 1-2 Mb/s-et mérek. Másnak is van ilyen problémája?
A többit nem sorolom, mert biztos még az én bambaságom miatt vannak... :-) (ez az első androidos kütyü itthon).
Amúgy a telefonnal is lassú a net wifin keresztül, de eddig ezt betudtam annak, hogy már régi a telefonom (winmo 6,5) Ha nemlesz más megoldás, lecseréltetem a tével a routert.
Még annyi, hogy egy T6-os fly egeret kaptam hozzá. Jó poén, de kell néhány nap, mire megszokom. Meg hogy nincs ékezetes betű....

[ Szerkesztve ]

(#8615) interstate76 válasza #79335424 (#8612) üzenetére


interstate76
addikt

Na ne vicceljünk már! :) Az 5. vagy a 6. erőlködése volt az általam megemlített távirányítóval kapcsolatban, a végén meg már azzal jött elő, hogy az Alin is meg lehet venni 4 dollárral drágábban (WTF), meg hogy a bill/egér kombó mennyivel jobb (még nagyobb WTF)! És én vagyok a provokatív? Nézd, én tiszteletben tartom, ha te sokakkal jóban vagy itt, de nem szükséges megvédened őket, az is elég, ha nem kötözködnek meglehetősen ostoba módon. Vagy mostanában az lett itt a menő, hogy ha valaki ajánl egy 13$-ért megvásárolható légegeret, akkor belekötünk? Nooormális?

Más: resellerratings.com vásárlói visszajelzései alapján ali 1,71 pont, GB 6,63 pont. És nincs olyan oldal, ahol az ali kapna többet, szóval ennek semmi köze apukáinkhoz.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8616) fPApi válasza interstate76 (#8615) üzenetére


fPApi
őstag

Mondom, hogy ne húzd föl magad, mert úgysem lehet igazad, ez nem erről szól. Egyeseknél a piros akkor is fekete, ha a fene fenét eszik ...

(#8617) interstate76 válasza fPApi (#8616) üzenetére


interstate76
addikt

Ez tiszta sor. Viszont eddig azt hittem, hogy Somatom egy segítőkész fickó, nem pedig a kötekedők védőszentje.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8618) gghrtz válasza interstate76 (#8615) üzenetére


gghrtz
őstag

ENNYIRE ROSSZ AZ ALI? :Y Most vettem tőlük telefont...

(#8619) interstate76 válasza gghrtz (#8618) üzenetére


interstate76
addikt

Én sok rosszat olvastam róluk, de pl. Somatom szerint semmi baj velük. Nekem meg a sokak által szidott eBay-jel vannak nagyon pozitív tapasztalataim, persze esetükben fontos, hogy ne olyantól vásárolj, akinek 23 megkötött üzlete van.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8620) Jabby válasza gghrtz (#8613) üzenetére


Jabby
őstag

Köszi a választ!
A fineless 1.7c-t (és a minix 2.2.3-at) honnan lehet letölteni?
Gondolom a minix hfw 2.2.3 a Minix Neo X- kernele, amit gond nélkül fel lehet tenni az MX808-ra is?
Olvasásban még csak addig jutottam el, hogy a 802III fw-re mehet rá.

Még egy kérdésem lenne: mindegy, hogy az MK808-as milyen wifi-vel van szerelve??

(#8621) gghrtz válasza interstate76 (#8619) üzenetére


gghrtz
őstag

Igen:) Nekem eddig két kis értékű rendelésem volt Aliról, most barátnőmnek onnan újítok egy ZTE v970-et, de az eladónak 11200 visszajelzése van 98%-os.

[ Szerkesztve ]

(#8622) vlevi válasza Jabby (#8620) üzenetére


vlevi
nagyúr

freaktab.com -on

(#8623) interstate76 válasza gghrtz (#8621) üzenetére


interstate76
addikt

Azzal a telóval én is szemezek! :) Majd légyszi írd meg milyen, ha megjött!

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8624) #79335424 válasza interstate76 (#8617) üzenetére


#79335424
törölt tag

Szerintem félreértesz. Senkit sem állt szándékomban sem védeni, sem támadni. A hozzászólásom nem a vitátok tárgyára, hanem a módjára vonatkozott. Nekem nincs bajom senkivel, a hozzáállásom teljesen indulatmentes. :)
Ami a visszajelzéseket illeti, sokat rendeltem már Aliról, így amit írtam, az saját tapasztalat. A GB -ről kevesebbet, de sajnos, az is saját tapasztalat. Ezeknek jobban hiszek, mint a statisztikáknak. Az alapvető hiba a GB -nél (Ebay -nél) sztem a fizetési rendszerben, vagyis a Paypal -ban van. A kereskedő megkapja a pénzt, mielőtt Te megkapnád az árut. Ez visszaélésre ad lehetőséget. SZERINTEM!

[ Szerkesztve ]

(#8625) dudzsi


dudzsi
tag

Hali!
Láttátok már a geeken a K-R42 quadost. Nem is olyan drága. Nemsoká megjön a Prhometeusom meg a X5-m. Olcsovolt vettem egy párat:D

(#8626) #79335424 válasza dudzsi (#8625) üzenetére


#79335424
törölt tag

Olvass vissza egy kicsit! Mondjuk tegnapig.

(#8627) Jabby válasza vlevi (#8622) üzenetére


Jabby
őstag

Köszi szépen!
Látom itt csak csepegnek az infók, jobban járok ha nem a végéről, hanem csak a március 15-e utáni hsz-okat nyálazom át :(((

(#8628) dudzsi válasza #79335424 (#8626) üzenetére


dudzsi
tag

Sajnos mobilon nyomom most,meg párnapja nem voltam azért nem is figyeltem. ALIEXPRESSEN hogy a legegyszerübb fizetni?

(#8629) interstate76 válasza #79335424 (#8624) üzenetére


interstate76
addikt

Amennyiben nem állásfoglalásképpen szóltál bele a vitánkba (amit egyébként most sem tudok elhinni), akkor nem értem, hogy miért pont az én egyik olyan jelzőmet szúrtad ki, amit mondjuk túlzónak lehet nevezni, de provokatívnak biztosan nem. Tény, hogy írhattam volna azt is, hogy a GB a vásárlók visszajelzései alapján releváns mértékben megbízhatóbb kereskedői tér, amint az Ali, ehelyett azt írtam, hogy kétezerszer megbízhatóbb. És? A kedves vitapartner meg minden volt, csak korrekt nem, és totál agyrém dolgokkal jött elő, mint pl. egy drágább forgalmazó, mint akit én javasoltam, vagy egér/bill. kombó egy légegérről folyó vitában. Nonszensz. Szóval ha legközelebb nem akarsz pártoskodni egy vitában, akkor a pártatlanságnak legalább a látszatát igyekezz megőrizni, kérlek! És mindezt én is teljesen indulatmentesen írom, hidd el!

Kaptam már PayPal-os visszatérítést egy olyan esetben is, amikor teljesen zöldfülű külföldről rendelőként egy kevés pozitív visszajelzéssel rendelkező tagnak utaltam, akinek az accountja meg is szűnt az eBay-en, nem sokkal azután, hogy fizettem neki, szóval - esetemben - működött a PayPal-os biztonsági rendszer, még az eBay-en is. GB-on pedig eddig egyszer fordult elő, hogy nem válaszoltak gyorsan és minden igényt kielégítően a megkeresésemre, de végül az az ügy is megnyugtatóan rendeződött, szóval nálam - 2-3 másik külföldi shop mellett - toronymagasan viszik a pálmát, sokkal nyugodtabban rendelek tőlük, mintha egy hazai shopról beszélnénk.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8630) pozsoka válasza Okosság (#8614) üzenetére


pozsoka
aktív tag

A kis hdmi kábellel nekem is gondom volt(1080p-n villogott a kép), a wifivel nincs gondom.

Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!

(#8631) #79335424 válasza interstate76 (#8629) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nem kell mindent ennyire komolyan venni, nem kell tűzön-vízen át megvédened az igazadat. Odaírod a végére, hogy "SZERINTEM", aztán mindenki kezdjen vele, amit akar. RVR400 -zal tegnap én is vitáztam egyet. Ilyen a stílusa, de ha Te odafigyelsz, akkor tudod kezelni és nem fajul el a dolog. De PVR400 -zal ellentétben Te nem egyszer írtad, hogy itt, a topikban "beléd kötöttek", célozva arra, hogy elfajul a topik. Csak azért reagáltam, hogy lásd, Te is írsz úgy, hogy az másnak provokatív lehet. Egy elfajuló vitához alapkövetelmény két fél megléte (kivéve bizonyos betegségek kezelésére szolgáló intézményekben). Ne legyél partner benne és napos marad a topik. SZERINTEM! :)

(#8632) #79335424 válasza dudzsi (#8628) üzenetére


#79335424
törölt tag

Alin bankkártyával tudsz fizetni (sztem nincs is más opció). Az más kérdés, hogy milyen plusz biztonsági intézkedéseket teszel. Pl. ilyen fizetésekhez kitalált kártya, vagy két, azonos néven lévő számla, amiből az egyikre csak az aktuális vásárláshoz szükséges összeget utalod és az ahhoz tartozó kártyával fizetsz. Az ilyen átutalás sok helyen azonnali és díjmentes, mivel tulképp csak átkönyvelés. Azt nem tudom, hogy adó szempontjából minek minősül. Nekem nincs annyi pénzem a bankban, hogy ilyen biztonsági csapdákat állítsak.

(#8633) interstate76 válasza #79335424 (#8631) üzenetére


interstate76
addikt

Itt most nem arról van szó, hogy én mennyire ragaszkodom az igazamhoz, ha valaki egyértelműen megalapozatlanul köt bele a mondandómba (egyébként ragaszkodom hozzá, ahogy azt írtam is magamról korábban), hanem arról, hogy érdemes-e neked egy ilyen vitába belefolyni, pláne gyakorlatilag a kötekedés elszenvedőjét okítva kicsit. SZERINTEM nem. :R

A topik pedig nem attól marad napos, ha valaki beleköt az élő fába (pl. miért Gb/s jelölést használsz a gigabit kiírása helyett) és te azt válaszolod neki, hogy azért, mert SZERINTED az is elég, hogy Gb/s, hanem elsősorban attól, ha nem járnak olyan emberek egy helyre, akik akkor sem képesek belátni, hogy tévedtek, ha videót linkelsz nekik arról, hogy márpedig a T2 használható mozgásérzékelős kontrollert igénylő játékokhoz. És bizony az ilyen figurák akkor vesznek vissza a stílusukból, ha az adott közösség őket piszkálja, nem azt, akinek foxi módjára elkapták a nadrágszárát. SZERINTEM. :)

(#8632) Somatom
OTP-nél és a CIB-nél van lehetőség netkártya igénylésére, amire épp csak annyi pénzt kell átvezetned (az átvezetés ingyenes, legalábbis a CIB-nél biztosan), amennyire szükséged van, tehát ha ellopják a neten megadott kártyaadataidat, akkor is biztonságban vagy. A netkártyához még csak külön szla sem kell, kapsz hozzá egy technikai szlaszámot és kész. Éves kártyadíj van, nem tudom pontosan, mekkora.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8634) richome


richome
tag

GB INFO MINDENKINEK /segítség a választáshoz/

http://www.geekbuying.com/
kb. fél éve már csak tőlük vásárolok, annyira tartom megbízhatónak Őket, mint ha a szomszéd utcából rendelnék, csak sétálnom se kell, mert kihozza a postás. Rengeteg kisebb nagyobb tételt vettem onnan, volt ami kimaradt a csomagból /2helyett 1darabot küldtek/ nem gond, előfordulhat ilyen bárhol, pláne amikor 50 tétel van egy csomagban. Szóvá tettem, nem azzal kezdték, hogy az nem lehet, tuti kilopták a vámnál, hanem, hogy küldjék a pótlást, veszek mást, vagy visszafizessék az árát, pedig kamuzhattam is volna. Más esetben /tablet touch panel hiba/ méleztünk a hibáról, megbeszéltük, hogy szétszedem, hátha egyszerű a baj, de nem nyertem. Máshol ez sima garivesztéssel járna és bekaphatnám, de GB-nél nem, ezután is elküldhettem, buktam a 3ezer pár száz forint Postaköltséget, de 2 hét alatt visszaért a cserekészülék. Sokak ezt nem szeretik, de tudnék mesélni az itthoni garancia sok hetes ügyintézéséről márkás termékek esetében... Volt, hogy amit rendeltem, közben elfogyott, ajánlottak mást, de inkább állt a pénzem náluk, míg kitaláltam mit akarok helyette, ha kavarsz és marad ott pénzed, simán visszafizetik... Ha rendelsz, ne csak várj, hanem néha nézd a leveleidet, hátha kérdeznek valamit és azért nem küldik, Te meg várod a csomagot... Lényeg, hogy nagyon rugalmasak, kavarhatok, nem kekeckednek, 1-2 napon belül válaszolnak, időeltolódás, akciók, ünnepek, hétvégék miatt bőven gyorsnak tartom, mindig normálisan kedvesen próbálnak segíteni. Nyomon követhető a csomag, feladják, kb. 3-10 nap alatt ér Magyarföldre, onnan itt ülnek rajta napokat is. Lényeg, nem éri meg DHL vagy másért többet fizetni, mert még a vámot is fizetheted. Normál Posta a tuti. Ingyen + csomagbiztosítást ajánlom, igen ritka, hogy rá kelljen fizetni, Kínaiak alapból kis összeget írnak a csomagra, hogy ne kelljen ráfizetnünk. Tudják a tutit. Pár hete egy telefonom Szingapúri feladástól !!!5!!! nap után a Postán volt!

2013/06/06 07:40, Velence 1 posta, pont információ: postán átvehető
2013/06/05 07:29, pont információ: Bejövő küldemény vámkezelve / bejövő tétel vámeljárás
2013/06/04 19:19, pont információ: Küldemény Vám ELÉ állítva / Elem vám elé
2013/06/04 19:11, pont információ: Célországba megérkezett / Megérkezett a célországban
2013/06/02 10:43, pont információ: Célországba elküldve / Elem külföldre küldött

Valszeg ehhez normális hangvétel szükségeltetik tőlünk is, de ez alap kell legyen, megfeleljen a PayPal /vagy Qiwi vagy Western Union/ fizetés és ne zavarjon, ha akár 2 hetet várni kell a termékre, illetve bátran használható a google fordítója ha nem megy az angol, az alapján is lehet levelezni pláne, ha egyszerűen fogalmazol... Remélem a fenti infók segítenek dönteni - SZERINTEM

(#8635) hohohohóó...


hohohohóó...
csendes tag

Sziasztok!
Gondolkozom valami hasonló kütyü vásárlásán és ezt a fórumot találtam legalkalmasabbnak pár kérdéshez (előre is bocs).
Régi csöves és hasonló felbontású lcd és plazma tv-im vannak, tehát ezekkel kéne kompatibilisnek lennie. Ezért keresgéltem AV kimenetű kütyüket eddig (MK812/B13, Kingnovel K-R42-1/MK888 ezek tűnnek szimpatikusnak).
Van különbség a hdmi-n átalakítóval kapott és a gyári AV kimenettel kapott kép között (van vga és dvi kimenet rajtuk)?
Milyen típusoknak van a legnagyobb támogatottsága, vagy a hasonló hardverek miatt kb mindegy?
Köszi

(#8636) richome válasza hohohohóó... (#8635) üzenetére


richome
tag

találsz VGA kiemeneteset is, de jellemzően azokban nem túl erős a hárdver, de ha netezni, alap játékokkal játszani, mint ángribördc és társai akkor bőven elég lehet, én van ahol használok VGA miatt H300-asat, böngészőhöz PC kiváltására, sokkal többre is elég kamerával stb. Azt viszont vedd alapul, hogy csöves TV valszeg nem tud olyan felbontást, mint a plazmád, de a lényeg, hogy amin van VGA vagy más nem HDMI kimenet, azok szoftveréből is kiválasztható más felbontás, mint pl. 800x600 vagy más video arány, de olvasható nehezen lesz csövesen. Átalakító HDMI-ről veszélyes hogy működjön is, mert sok átalakító létezik, van ami jó, van ami nem is megy. Tv, átalakító droid függő a dolog. Ezért én aszondom, hogy ha több tévén használnád, olyat vegyél, amin van több Neked alkalmas kimenet, hogy ne kelljen átalakítgatni sok pénzért, idegeskedve...

(#8637) varmi2


varmi2
nagyúr

Üdv!

Az a kérdésem, hogy ebből a kütyüből lehet csinálni teljes értékű média lejátszót (esetleg a mk908ból)?
Jelenleg egy A.C. Ryan Playon!HD Mini nevű lejátszóm van, ami fölött kezd elszállni az idő. Ki lehet-e ebből többet hozni?

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#8638) #79335424 válasza varmi2 (#8637) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nem.

(#8639) pro.polisz válasza #79335424 (#8624) üzenetére


pro.polisz
csendes tag

A paypal késleltetett kifizetést alkalmaz az eladók felé. Azért mert leszedte a pénzt a vevő számlájáról, az nem jelenti azt, hogy az eladó azonnal megkapja. Emellett jutalékot is legombol az eladótól, ezért lehet olcsóbb más módon vásárolni, ha megbízunk az ismeretlen másik félben. Viszont normál banki utalást is jelentős tranzakciós banki költség terhelheti fogadó oldalon Kínában. A Hongkongiaknál nincs ilyen gond, mondjuk nekik más a devizájuk is.

(#8640) #79335424 válasza hohohohóó... (#8635) üzenetére


#79335424
törölt tag

Én Measy U2C -t használok. Korábbi hozzászólásokban elég alaposan kiveséztük ezt az AV -kérdést. Keress rá! A Measy kb. B12, csak szellősebb. Bob készített rá romot, ami nem hibátlan, de stabilnak mondható. DVI -s monitorral használom. A HDMI -DVI átalakító nem nagy ügy. Csak kell egy usb -s hangkártya, mert a DVI nem tartalmaz hangátvitelt.

(#8641) #79335424 válasza pro.polisz (#8639) üzenetére


#79335424
törölt tag

Az Alinál nem közvetlenül a kereskedőhöz megy az utalás. Köztes állomáson parkoltatják, egy "független" cég kezeli és felügyeli az ügyletet. A kereskedő előre vállalt és közzétett ütemterv szerint kell dolgozzon. A weboldalon visszaszámol az óra. Van reagálási, feldolgozási és kiszállítási határidő. Ha kicsúszik, bukhatja az ügyletet (meg ugye kapja negatív véleményt). A kiszállítási határidő lejártáig kell nyilatkoznod, hogy megkaptad a cuccot és minden rendben van vele. Ez a "végszó", amire a kereskedő megkapja a lét. Nekem ez kereknek tűnik és működik is. A határidő végéhez közeledve küldözgetik az üzeneteket, hogy neked is érdeked, hogy küldjed a visszajelzést.

(#8642) vlevi válasza varmi2 (#8637) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ahogy somatom írta, nem lehet. De reméljük, hogy csak egyelőre nem lehet.
Mert ha megjelenne végre egy olyan xbmc, ami a Mali400 videókártyát hw gyorsítással tudná kezelni, akkor már jó esély lenne rá. Non plusz ultra pedig az lenne, ha ubuntu linux is elkészülne. Talán az rk3188 chipesekre már több az esély, mert az rk3188 kernel forrása immáron publikus.
mert szerintem a hardver elbírná, én is próbálgattam tizensok gigás mkv-kat lejátszani, és ment nagyon jól, közben pedigfutott a torrent, ebből a szempontból rendben van a dolog.
Viszont pl. 24p filmlejátszás az nincs. Márpedig egy médialejátszónak ez alap. Ahogy a HD hangkimenet is, ami itt szintén nincs.

(#8643) #79335424 válasza vlevi (#8642) üzenetére


#79335424
törölt tag

Szerintem túlzottan optimista vagy. Ha sikerülne is a hw dekódolás, attól nem szünnének meg a MALI driverének hibái, illetve a lejátszó kodekjeivel sem fog harmónikusan együttműködni. Pár sort még át kéne fésülni a kódban. Ha ez is sikerülne, még akkor is hiányzik ez-az egy teljes értékű médialejátszóhoz (pl. 5.1 hang). Ha a SOC hardveresen nem képes rá, akkor azon szoftveres javítgatással nem lehet segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#8644) zebede


zebede
őstag

Sima USB-s gamepad-et használhatóvá lehet tenni az USB/BT Joystick centerrel?
Sajnos nincs belőle próba verzió, feleslegesen meg nem venném meg...
Esetleg van alternatívája az appnak?

(#8645) CsendbenJáró


CsendbenJáró
csendes tag

Már használjuk egy ideje a kütyüt, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Persze a romot lecseréltem rajta.

Tettem rá játékot is, mint a World of Goo demo, szaggatás nélkül viszi.

Rádiós, tapipados billentyűzettel használom, kényelmetlen.

Apámék is megszerették, netről néznek videókat. A wifi tényleg göthös, lassú. Filmeket is stabilan játssza.

Fagyásokról nem tudok beszámolni. Akár két hétig is megy egyhuzamban. :D

Az is kellemes meglepetés volt, hogy egy vihart követően a tápja elfüstölt, de a kütyü túlélte! :C

Az 1 Giga RAM kevés az androidnak, de bármi más oprendszernek is az lenne...

(#8646) Ance válasza CsendbenJáró (#8645) üzenetére


Ance
őstag

Miben "kényelmetlen" a rádiós, tapipados billentyűzet? Már ha tényleg ezt akartad írni.

(#8647) Jabby


Jabby
őstag

PC-ről, helyi hálóban mivel oldjátok meg a filmek lejátszását?
Ha lehetséges, kerülném a DLNA szerver telepítését XP-re.

(#8648) vargalex válasza Jabby (#8647) üzenetére


vargalex
félisten

Szia!

ES File Explorer-el tudsz LAN-t tallózni, a filmre kattintva pedig használhatod a telepített lejátszót.

Alex

(#8649) #79335424 válasza Jabby (#8647) üzenetére


#79335424
törölt tag

Több megoldás is lehet. Az egyik, amit Vargalex írt. De csinálhatsz a PC -n egy megosztást is a szükséges mappákra, majd azt:
A.: betallózod egy hálózati lejátszást tudó lejátszóval (pl. MXplayer, BSplayer, stb.)
B.: Mount Managerrel CIFS -ként csatolod. Ekkor a megosztott tartalom pl. a /mnt/sdcard/cifs/ útvonalra csatolódik. Ezáltal az Android minden programja helyi mappaként kezeli. Akár egy böngészőnek/letöltésvezérlőnek is megadhatod, mint letöltési útvonalat. Így közvetlenül a PC -re megy a letöltés. A CIFS csatoláshoz viszont atomstabil kapcsolat kell. A Mount Manager tud automatikusan is csatolni. Ha a telómon otthon bekapcsolom a wifit, máris csatolja a NAS-t, és lesz egy 2 Terrás a Galaxy-som :) .

[ Szerkesztve ]

(#8650) CsendbenJáró válasza Ance (#8646) üzenetére


CsendbenJáró
csendes tag

Igen,szerintem ez a helyes szó rá, hogy kényelmetlen. Ez abból fakad, hogy a Droid alapvetően érintőképernyős, és ezt tapipaddal kezelni kicsit macerás. A jobb és bal egérgomb funkiója más, stb-stb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.