Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#14251) _adaml21_


_adaml21_
őstag

http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/8272_hp_elitebook_8540p_premium_business_notebook_renew_vw720ecr/

Komolyan elgondolkodtam egy ilyenen, mammutban mondták, hogy 20ezerért beleteszik a magyar billentyűzetet is....
Ezzel a konfiggal mennyire lenne időtálló solidedge, solidworks, autocad programokban? Játékokban mennyit nyújthat? Nincsenek nagy elvárásaim, focis játékok fussanak, meg egy-két újabb, de nem baj ha nem full-max-on.
Minimum a garanciaidő lejárásáig lenne rá szükségem, addig nincs keret újra.

Jah, és persze eddig egy Lenovo Y570 volt a befutó, i5-el, de ez azért teljesen más kategória...
Felhasználás: egyetem, gépészmérnök (mechatronika egész pontosan).

[ Szerkesztve ]

(#14252) SeniorTilla válasza _adaml21_ (#14251) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Grafikához inkább a Quadro FX sorozatot válaszd, az NVS nagyon elmarad tőle.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#14253) Zyelor


Zyelor
aktív tag

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Pannonnál kapható Dell Inspiron 15R lapotpról mi a véleményetek (i3-380M proci, 4 GB RAM, 500 GB vinyó) ?
Megéri egy ilyenre beruházni?
Főként az egyetemre kellene.(BME Villany karára megyek majd, hátha valaki kompetens)
Gondolom lesznek specifikus programok (amiket még nem tudom milyenek), de általános használatra (Internet, Office, Filmnézés, esetleg egy kis WoW) jó lehet ez a gép?

Előre is kösz a válaszokat! :)

(#14254) foxi69 válasza bach66 (#14239) üzenetére


foxi69
tag

Kérdezd meg a szervizt. Én régebben érdeklődtem náluk és akkor az volt a válasz, hogy ha ők rakják bele, akkor marad a gari. Egy mailt megér (gyorsan válaszolnak), nehogy később gond legyen.

(#14255) _adaml21_ válasza Zyelor (#14253) üzenetére


_adaml21_
őstag

Ez gyakorlatilag a Dell N5010, nézz utána, nem a legjobb, de adnak rá 3 év garit, úgyhogy addig el-el döcög. Wow-ra elég szerintem. Ami a bme villanyra kell, arra meg főleg, semmi gépigényes programot nem fogtok használni.

(#14256) dkface válasza Zyelor (#14253) üzenetére


dkface
aktív tag

őszintén szólva hogyha neked csak így oldható meg hogy részletben fizesd ki a laptopot akkor nem számít annyira rossz vételnek viszont fényévekkel elmarad például a A530-tól ami teljesen matt , ( ez lakkozott kívül belül ami maszatolódik és fénylik) , és lényegesen csendesebb. ( Windows nincs az árban tehet ilyen szempontból is érdemes lehet gondolkodni azért)

(#14257) _adaml21_ válasza SeniorTilla (#14252) üzenetére


_adaml21_
őstag

Az már nagyon kívül esik a keretemen (max 270-280). Ha jól látom, mellesleg most nincs is renew (450ezrem meg pláne nincs).

(#14258) Zyelor válasza _adaml21_ (#14255) üzenetére


Zyelor
aktív tag

Huh :) Köszönöm szépen a gyors válaszokat! És az infót a programokról :) Átgondolom a vételét :)

(#14259) adm válasza _adaml21_ (#14251) üzenetére


adm
őstag

a suliban bőven elegendő lesz, a munkában meg attól függ hogy mivel foglalkozol, milyen modellel dolgozol és milyen részletes a dokumentáció.

ha eleve kisebb elemeket/alkatrészeket tervezel, ezek összetettsége és a feldolgozás gépigénye nagyjából állandó és a 8540p elég hozzá akkor addig elég amíg bekapcsolható. évente lehet gyorsabbat venni, de nem biztos értelme is van.

ha nagyobb rendszerek elemeit tervezed, és idővel növekedhetnek vagy komplett rendszer is szóba jöhet, akkor meg a teljesítmény fog elfogyni.

az nvs5100m és az fx880m ugyanarra az alapra épül, így a legtöbb programban nincs nagy különbség a teljesítményükben. de az fxhez feltehetők a performance driverek pl autocad-hez amivel nagyot tud gyorsulni. az más kérdés hogy lehet-e most renew 8540w-t kapni.

kis odafigyeléssel 4-5 évvel nyugodtan lehet számolni folyamatos munka mellett is.

16core - 32thread - 64gb

(#14260) _adaml21_ válasza adm (#14259) üzenetére


_adaml21_
őstag

Sajnos nem. Csak ez a 8540p van 260-ért ( meg van egy 250-es vinyóval 250-ért).
De amúgy is úgy gondolom, hogy még renewban sem lehet 300 alatt kapni w-set.

(#14261) emvee válasza doser0717 (#14223) üzenetére


emvee
csendes tag

Szia,

Laptop vásárlás előtt én is próbáltam utánajárni a kérdésnek. Millió fórumot és tesztet megnéztem, igazából egyértelmű válasz sehol sincs, inkább csak fanboi háborúk.

Ahogy én látom a 2 kártya nagyon közel van egymáshoz teljesítményben (még ha sok tesztben az Ati el is megy pár ponttal/százalékkal). Szerintem csak olyan értelemben visszalépés a GT680, hogy jobb kártyával kellett volna szerelni 1 újabb sorozatot nem egy majdnem ugyanolyannal.
A linkelt listában is látható hogy az eltérés nem túl nagy (plusz nézz meg fps értékeket különböző játékokkal ugyanott).

A másik kérdés a driver support, ami nekem megint csak úgy jött le h mind a 2 gyártónál hasonló jellegű mostanság.

Sajna a CUDAval kapcsoltban sok okosat nem tudok mondani, segít a CPUnak számolgatni, de ennyi. A Dx11 meg szép és jó, de még szinte alig használja valami, és ha megnézzük h a legtöbb új játék is még dx9-el jön, szerintem annyira nem is szempont.

Szóval, utálni fogsz de én azt javaslom h ne a kártya alapján dönts. Mind a kettő High End a mostani laptop GPUk között.

Van még egy jó pár szempont, pl ha az ASUS G sorozatot nézzük, nagyon jó véleményeket kapott a kijelzője, felépítése, hőkibocsátása stb...

(#14262) Gerpop_27


Gerpop_27
tag

Sziasztok!

Ezek közül melyik éri meg jobban? Corei5 vagy Corei3. Számít annyit, h 3as v 5ös? Mondjuk nem vészes az árkülönbség, csak 13k de akkor is:D És ha vki tud vmi jobb alternatívát, kérem, ne fogja vissza magát:)

Válaszokat előre köszönöm:)

(#14263) SeniorTilla válasza _adaml21_ (#14257) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Renew nincs, csak vadonatúj 370-ért, az egyik legmagasabb felszereltséggel, de nem náluk ;]

[ Szerkesztve ]

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#14264) RobinHD válasza _adaml21_ (#14260) üzenetére


RobinHD
tag

Helló, én a helyedben még megvárnék egy tesztet a Samsung RF511 notebookról, most teszteli épp a Prohardver :) rem nem sokká kész lesz, mert már nagyon kíváncsi vagyok az ő véleményükre, mert itt fórumon legtöbben lefujogták a Samsungot :S
nekem a notival kapcsolatban már csak arra vok legink kíváncsi h mennyire melegszik, mert erről nem igen tudott idáig senki se érdemben nyilatkozni, állítólag közepes, de hangja viszont alig van :)

Privátra illik válaszolni! :)

(#14265) bradam válasza Gerpop_27 (#14262) üzenetére


bradam
aktív tag

Szia!

Ez függ a felhasználási területtől,először azt kéne eldönteni,hogy mire akarod használni a gépet. Ha játékra akkor nincs értelme az i5-nek, egyéb esetben(mondjuk office-nál számításigényesebb programok esetén :)) ) szerintem van értelme beruházni az i5-be.

Ha leírnád,hogy mire kell pontosan,tudnánk alternatívákat írni. :U

(#14266) Gerpop_27 válasza bradam (#14265) üzenetére


Gerpop_27
tag

Szia!

Hát, egyetemre venném:) tehát gépelnék, programoznék, filmeznék, zenét hallgatnék rajta, meg játszani is játszanék ezzel azzal:D tehát, mindenfélére:D Játszani mondjuk nem a legújabbakkal, most pl wowozom, de kiszoktam próbálni a friss husikat is :D Csak azon morfondíroztam, h most 13k plusz költséggel kapnék i5öt, meg 140gb winyót azt annyi:D Meg azért egy 2-3 évig meglesz ez a laptop, szóval jövőre nézve nem-e jobb a corei5, mint a 3? Mostanában nem nagyon vagyok otthon ezen a téren:D

Előre is köszönöm a választ:)

(#14267) SeniorTilla válasza Gerpop_27 (#14266) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Megéri az i5, nem véletlenül kerül többe. Minden gyorsabba megy vele, főleg a játékok.

[ Szerkesztve ]

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#14268) _adaml21_ válasza RobinHD (#14264) üzenetére


_adaml21_
őstag

Már bocsáss meg, de én egy sz*ros Samsungra nem várok egy büdös percet se, eszem ágában sincs ilyen másodkategóriás gépet vennem. Azért szánok rá 250ezer körül mert a lehető legjobb minőséget szeretném, és ebben semmiképp nem kötök kompromisszumot.

(#14269) bradam válasza Gerpop_27 (#14266) üzenetére


bradam
aktív tag

Szia!

Ha programozásra és minden egyébre kell akkor bőven megéri az i5-ért a felár.
Alternatívának ez sem rossz.

SeniorTilla:Nem akarok hülyeséget mondani,de úgy tudom,hogy egy i3 és i7 között van játékokban 1-2 fps eltérés,szóval csak játék miatt nem éri meg a jobb proci, előbb úgyis Vga limites lesz a dolog

(#14270) RobinHD válasza _adaml21_ (#14268) üzenetére


RobinHD
tag

Hát oké, én csak megjegyeztem, bocs már :D Te tudod mire költöd a pénzed :) ;)
De arra kíváncsi lennék, h mi bajod a Samsunggal? Miért másodkategória?
Régen nekem is bajom volt, míg sz*r cuccokat gyártót, de ez mára megváltozott.
Most már igen is minőség a Samsung! :) :))

Privátra illik válaszolni! :)

(#14271) _adaml21_ válasza RobinHD (#14270) üzenetére


_adaml21_
őstag

Igazából azért fogalmaztam ilyen nyersen, mert 2-3 hete írtál először kb. ide, és akkor azt kérdezted, hogy milyen notebookot ajánlanánk neked az egyetemre, mellesleg már megjegyezted, hogy kinézted ezt a samsungot. Mindenki mondta itt, hogy ezért a pénzért kaphatsz jobbat is, ha még egy kicsit ráadásul hozzáteszel akkor olyan notebookot vehetsz, ami körberöhögi ezt a samsungot minden tekintetben. Nekem ráadásul még privit is írtál, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Priviben is, meg itt is azóta mást sem csinálsz, minthogy a tanácsainkról tudomást sem véve folyamatosan a samsungot szajkózod, mást is megpróbálsz "megtéríteni", annak reményében, hogy nem egyedül szívod meg (legalábbis nekem ez jön le).
Vedd azt, hogy úgy látod jónak, én személy szerint csekély tapasztalataim alapján soha senkinek nem ajánlanám, de szerintem sokan mások sem. Az, hogy magadat győzködöd itt, meg szerintem teljesen felesleges, mert úgy érzem, te már alapból fejben eldöntötted, hogy a samut veszed meg. Használd egészséggel. Pont.

Samsunggal nincs semmi bajom, de mindenki szereti a bevált márkákat választani, amik már bizonyítottak, ne adj' Isten még volt is olyan gép használatban.
Meg lehet venni, de ÉN személy szerint nem venném, ennyi az egész.

[ Szerkesztve ]

(#14272) Gerpop_27


Gerpop_27
tag

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Akkor olyan lesz:)

(#14273) RobinHD válasza _adaml21_ (#14271) üzenetére


RobinHD
tag

ok, bocs h zavarni mertelek :)
nincs eldöntve részemről semmi se, csak egyszerűen, nekem nem tetszik ez a renew verzió :S ha meg nem renew akk meg 2x annyiba kerül, csak mert sokkal jobb az anyaghasználat :S de én nem győzködök senkit, csak magamat, h mien gépet vegyek :S szal ennyi.

Privátra illik válaszolni! :)

(#14274) _adaml21_ válasza RobinHD (#14273) üzenetére


_adaml21_
őstag

Hát erről beszéltem, magadat győzködöd csak, amúgy meg nem zavarsz, azért vagyok itt, és olvasom el az üzeneteimet, mert a saját tanácsaimért cserébe én is tanácsokat kapjak, ha arra kerül a sor.
Mellesleg már milliószor mondtuk, hogy Acer 5750, Acer 5830, Lenovo Y570.

(#14275) SeniorTilla válasza RobinHD (#14273) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Remélem nem érted félre, de egy példával próbálom elmagyarázni, mi is a különbség egy renew HP elitebook és egy vadonatúj csilivili samsung noti között.

Melyiket választanád:

- vadiúj ford fiestát a szalonból
- vagy egy 1 éves A6-os AUDI-t?

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#14276) csmat válasza Kbali (#14240) üzenetére


csmat
senior tag

Bocs a láma kérdésért, de
honnan tudom, hogy integrált e a kártya, ha nem írják?
Amiket korábban ajánlottál, azonkívül van valami típus, ami jó lehet a számomra?

(#14277) bradam válasza csmat (#14276) üzenetére


bradam
aktív tag

Benne van az apróhirdetés szövegében:
"Mobile Intel (R) GMA 4500M-HD/1024MB VGA HyperMemory Grafikus vezérlö videokártya"

(#14278) RobinHD válasza SeniorTilla (#14275) üzenetére


RobinHD
tag

BMW Coupé :D
de a HP-val téll csak az a bajom h renew, tehát azt már nyomogaták, kitudja mivel szórakoztak vele, hiába van ellenőrizve h mükszik, lehet h 1-2 hónap múlva kijön vmi hiba, s akk rám kenik :S és igy no gari, bár gondolom ez nem valószínű, de lehetséges :S
csak egy hasonló példát ha már te is dobtál, h értsd miért nem akarok renew terméket :D
Melyiket választanád:
- A piacon kitett, sok ember által összefogdosott(rosszabb esetben ütődött) almát.
- Otthon a kertből leszakítasz az almafáról egy teljesen épp, egészségeset?
(igaz ez sem egy tökéletes hasonlat, de sztem lényeg érződik :) ) ??

adamlukacs: mind a három gép naon jó, csak a kijelzőnek túl kicsi a felbontása, és nincs kedvem venni és hurcolászni egy monitort az egyetemre :S ha legalább az egyiknek 1600*900-as lenne a felbontása hidd el nem kéne nekem se a Samsung, de lehet én vok figyelmetlen és van olyan kiadás ameik ilyen kijelzővel van, akk azt linkeld be, én nem találtam :S

Privátra illik válaszolni! :)

(#14279) _adaml21_ válasza RobinHD (#14278) üzenetére


_adaml21_
őstag

Valóban nincs 1600-as, de nem is értem, miért lenne rá szükséged.
Elmondható általánosságban, hogy 100 egyetemistából 98-nak még a samunál is szarabb notebookja van, és kibirják 1376-os felbontással (vagy még rosszabbal).

(#14280) RobinHD válasza _adaml21_ (#14279) üzenetére


RobinHD
tag

ebben tökéletesen igazad van, csak te is meg én is gépészmérnöknek tanulunk majd tovább szeptembertől, és nem hiszem h elég lesz egy gyengébb felbontású kijelző a tervezéshez, bár sztem az első 1-2 évben úgy se nagyon lesz ilyen gyakorlat :) ha lesz is az se sokszor :)
de utána valszeg szükség lesz rendes hardverre :)
nah annyi fix h én ink megvárom a szeptembert, s majd elmondják ott, h mien gépre van szükség :) másrészt addig ugy is esnek az árak 5-10%-ot sztem :D

Privátra illik válaszolni! :)

(#14281) Klepti


Klepti
tag

Nem tudtok véletlenül linkelni egy olyan oldalt (akár boltét is), ahol rendes részletes szűrő van, és be tudom állítani, hogy mennyi ramot, mettől mekkora kijelzőt, antiglaret, akármit akarok, és kidobja, hogy mik vannak?
:R

(#14282) _adaml21_ válasza RobinHD (#14280) üzenetére


_adaml21_
őstag

Biztosíthatlak, hogy nem lesz szükség olyan magas felbontásra.

(#14283) Theodolit válasza SeniorTilla (#14275) üzenetére


Theodolit
tag

Azert jo hogy autoval peldalozol mert pont ugyan az vele a baj mint renew-al,felhasznalastol fuggoen meg lehet vele tenni x km-et egy ev alatt, de az is lehet h 10x km-et mentek vele, en lehet h egy ford fiestat valasztanek egy 10x kms,lepucolt audi helyett.Ugyanigy egy sok uzemorat elfogyasztott laptop helyett lehet, h egy ujat vennek fele annyiert(foleg mivel a laptop joval gyorsabban veszt az ertekebol mint egy kocsi).ezzel amugy nem a samsungot akarom vedeni mert magam sem tudom h mennyire allja meg a helyet,csak nem szeretem ha valaki nagyon egyertelmunek allitja be a sajat velemenye igazsagat.

Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!

(#14284) RobinHD válasza Theodolit (#14283) üzenetére


RobinHD
tag

UP! :) :C
Én se favourite-om a Samsungot, csak ez a Samsung notebook áll idáig a legközelebb ahhoz amilyen notebookot szeretnék, épp ezért akarok minél többet megtudni róla, pár embert meg bosszant, h amit ajánlanak az nekem nem különösebben tetszik -.-" :))

Privátra illik válaszolni! :)

(#14285) rizso válasza Klepti (#14281) üzenetére


rizso
addikt

Szerintem egészen használható.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

(#14286) danielp


danielp
csendes tag

Hello,
Új notebookot vennék Acer lenne a legjobb mert ezekhez olcsóbban jutok.
Árban: 70-90 rugó körül, Főleg irodai használatra kell, de programozásra és cad tervezésre is használnám. eddig ezeket néztem; Melyik a jobb?
Aspire 5552-P342G25MN
Aspire 5736Z-453G32Mn
Előre is köszi.
Ui. úgy tudom 6cellás aksi a jobb, tehát ilyen kellene.köszi.

(#14287) Epiph


Epiph
tag

2 közül szerintetek melyik a jobb? Játék is menne rajta (nem hd -s fullgrafos persze)

1.verzió

2.verzió

i3 as lenyomja a 2.verzióban találhato videokártyát?

(#14288) SeniorTilla válasza RobinHD (#14278) üzenetére


SeniorTilla
veterán

:) Nekem ne mondj példákat, mert 9 éve HP újraértékesített gépeket forgalmazok, több ezer darabon túl vagyok már. Az, hogy valami újraértékesített, nem feltétlenül azt jelenti, hogy használt és összefogdosott gép. Amik most nálam vannak, mindegyik vadiúj, még a bill. fóliája is rajtuk van, tehát senki nem használta előtte.

Ha egy rossz sztereotípia miatt megfosztod magad az olcsón-jót lehetőségétől, azzal csak te jársz rosszul, nem más. Javaslom, hogy alaposabban nézd át a renew kategóriát (ami nem csak HP, hanem sok más márkánál is van) és ne az előítéletek, hanem a tények vezessenek a döntésben.

ui: Kupé BMW, nagyon jó választás!!! :D

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#14289) SeniorTilla válasza Theodolit (#14283) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Hát, ha te a fiestával járnál egy fiatal audi helyett, arra nem tudok mit mondani. Végül is mindenkinek mások az igényei, ezért találnak gazdára a fiesták is ;]

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#14290) SeniorTilla válasza Epiph (#14287) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Ha játszani is akarsz, akkor a dedikált vga-s gép a megfelelőbb választás. Az intel vga-ja abszolút alkalmatlan játékra.

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

(#14291) RobinHD válasza SeniorTilla (#14288) üzenetére


RobinHD
tag

Hát ha meg is gondolnám magam és mégis egy renew változatot veszek, azt se tőled fogom megvásárolni, csak azért mert nem szeretem a kioktató hangnemet! :)
de rem szeptemberig megjelenik az új elitebook sorozat, amiben a legújabb Intel processzorok dolgoznak, csak az abban az esetben veszek renew verziót! :))

Privátra illik válaszolni! :)

(#14292) Yeap11


Yeap11
csendes tag

Dell

Ehhez a géphez mit szóltok? a másik amire gondoltam az ez: Dell 2

a 2 közül melyik a jobb? az a baj h az első elég tepsi :D

(#14293) Epiph válasza SeniorTilla (#14290) üzenetére


Epiph
tag

szóval akkor a 2. verzió legyen szerinted? Igen azt néztem én is hiába van i3 as proci benne igazándiból csak azé ennyi amennyi..

(#14294) Bikkrom válasza SeniorTilla (#14290) üzenetére


Bikkrom
senior tag

Ezzel nincs is gond, hogy az Audit ajánlod.(véletlenül pont audit árulsz és nálad kapható az az audi :DDD ) Csak megint jött valaki akinek Fiestára futja és beajánlasz egy gépet ami nem jön ki a keretből. Pár napja azt hiszem pont ugyan ez volt. Rá is kérdeztem hol van annyirért az az audi, de válasz nem volt. Én is venném az audit. De mibűűűű'? :DDD
Egyébként amit fentebb írtál, hogy megéri az i5 és meglátszik játékban az nem igaz. Sok teszt van róla. Ha játék a cél i3 bőven sok. Fpsben nem mérhető a különbség. Arról nem is beszélve, hogy egy gázkazán GPU gamer cucc mellé mennyivel jobb egy hűvös i3, hamár fpsben nem nyújt többet az i5 csak hőben. :D Persze VGA függő. De GT555ig mindenre elég az i3. 460 és 5870hez már nem lenne elég de azokhoz nincs is SB proci, hacsak nem összeválogatott a gép. Ergó majd ha kijönnek végre a 6770 és GT555 feletti kártyák akkor kell majd ajánlgatni az i5-i7et. :D Addig nem éri meg.
Ezért szoktuk megkérdezni, hogy lesz-e procit használó teljesítmény igényes program. De ha a játék lesz a max akkor fölös.

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#14295) bradam válasza Yeap11 (#14292) üzenetére


bradam
aktív tag

Az inspiron szériát nem nagyon ajánlatos nézni, valahogy minőségben nem az igazi.
Először döntsd el,hogy mire akarod használni, és mennyi a keret, utána tudunk segíteni :)

(#14296) Yeap11 válasza bradam (#14295) üzenetére


Yeap11
csendes tag

kb 180 a keret nagyon max 190

Egyetem vár rám szeptembertől ezért kell a laptop. Fontos a Játék, Zene, Film és persze a netezés :)

(#14297) Bikkrom válasza Yeap11 (#14296) üzenetére


Bikkrom
senior tag

Ha nagyon jót akarsz 198-199 körül ott az Y570 Lenovo. Ha nem jön össze a 199 akkor:
HP dv6-Acer 5830TG-Samsung RF511 ezen trió valamelyike.

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#14298) bradam válasza Yeap11 (#14296) üzenetére


bradam
aktív tag

Ha kell esetleg egy kicsit erősebb proci akkor Asus K53SV sem rossz

(#14299) Yeap11 válasza bradam (#14298) üzenetére


Yeap11
csendes tag

igazából mindenképpen helyben veszem meg majd itt adhatok linket? mármint arról az oldalról ahol veszem..

(#14300) bradam válasza Yeap11 (#14299) üzenetére


bradam
aktív tag

Ha mindenképpen onnan veszed meg akkor sok választási lehetőséged nincs,úgyhogy nyugodtank linkelj :D

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.