Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80874) DeFranco válasza emvy (#80869) üzenetére


DeFranco
nagyúr

vilie sem fosfranciázott ne kend rá, mert ez is egy marha nagy torzítás lesz akkor.

azt kritizálta (és nagyon egyetértek ezzel) hogy nem lehet úgy tanácsot adni, hogy vedd meg amelyik megtetszik és a szeretet mindent megold a többit meg betömöd pénzzel.

alakilag így van igen, csak éppen ez nem tanács, hanem egy alapvető hibában történő megerősítés. lehet ezt is csinálni, persze, ha az embernek van elég tudása, forrása, kapcsolata így autózni, de az elhiheted nem is ide fog jönni kérdezni, hogy milyen autót vegyen. aki már vadidegenek tanácsára van utalva milliós döntésekben, azt az ág is húzza, nem kéne még belesimogatni a wannabe prémiumérzésbe is, mert véreset fog hányni egy év múlva.

értem én, hogy valamikor majd el kell adni a saját autót is, és érdemes fenntartani az öreg de tisztes prémiumok nimbuszát, meg mindenki szereti dícsérni a saját választását, de ez így nem tanács. vagy tanács, de nem jó.

igen is van különbség megbízhatóságban kategóriák között és kategórián belül is, sőt, a korral ez a dolog változhat is, egész más egy 5 éves audi-dacia megbízhatósági aránya mint egy 10 éves párosé. feltéve, hogy valaki tényleg rendben is akarja tudni az autóját, és nem szelektív a látása-hallása a hibajelzések tekintetében.

ezt a különbséget pedig lehet, kell, érdemes figyelembe venni választáskor, vagy tanácsadáskor. erre pedig nem válasz, hogy vedd meg amelyik tetszik. kb. annyira igaz, mint hogy házasodj random úgy is minden nő k.va.

szerk:

és ez nem a fosfranciázásról szól. típusokról szól, tapasztalatokról szól.

szerk2: becsnepes gondolattal egyetértek

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.