Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58809) Dany007 válasza MPowerPH (#58797) üzenetére


Dany007
veterán

Ja már értem.. Hát épp ezért mondtam a Vp-Db távot az még csak nem is túra. Vagy nem túl nagy. De mondjuk ha adnának egy Terslát valahogy megoldanám szvsz. :D

Szerintem ezer helyről lehetett volna még kis plusz áramot kisajtolni. Pl a két csomagtartó - elől és hátul - tök felesleges. Egyik helyére mehetett volna még párezer darab abból a mini akksiból amit a fószer mutatott a videóban. Persze a plusz súly miatt nem lenne arányos az élettartam növekedése, de valamit biztos ért volna pluszban.

Aztán a panorámatető helyett mehetett volna rá egy kis napelem. Az az újabb fajta aminek nem kell közvetlen napsugárzás, hanem elég a sima fény is. Ezt is lehetett volna hasonló tolótetővel megoldani.
Aztán még 1-2 "turbinát" is berakhattak volna valamerre... Mesélte is az ipse, hogy ezen nincs hűtőrács, mivel nem kell hűtés ilyen módon a motornak. Na de attól még ott bevezethettek volna egy kis menetszelet ami meghajt mondjuk két oldalon két turbinát és szintén termeli az áramot... Persze mindez már a kasznin belül, hogy kívülről ne látszódjon.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.