Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#163375) bitpork válasza 8th (#163373) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Lehet hogy túlgondolom de azt nem tagadhatod h mindenki úgy lépett fel mintha KAMELOT public enemy #1 lenne. Pedig nem kell sokat keresni h igazi romhalmazokat lássunk az utakon.

Most is gyári bizbaszok jönnek a mortorhoz. Ugyanakkor már anno is le lettem hordva mindennek mert az első allroadnál bevallottam h nem költök új gumira. Mindig téli 7mm körülit veszek párévesben és max 2 évig van a kocsijaimon.
Féktől valóban nem veszek bontottat bár el tudom képzelni h kis kitartással lehet akár újat is vadászni. De pl légrugót már németből vettem után gyártottat sok-sok garival - és működik töredék áron. Pl: szeleptömb gyári 130-160k+posta, Merkelországi utángyártott 70k+posta.

Az olajfogyás érdekes kérdés, mert ugye németeknél a liter/1000 km is normális a gépkönyvek szerint, de maga a tény h szándékában áll elkölteni rá több ezer ojrót hogy ez ellen tegyen azt mutatja nekem(!), hogy igen is tesz nem is keveset az autójáért.

Persze tudom én ítélem meg rosszul, csak akkor is rá kellett mutatnom, hogy a nagy átlag sokkal rosszabb állapotú bármilyen kategóriás autóval IS kimegy az utakra. :R

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.