Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40256) X Factor válasza Robcsa (#40253) üzenetére


X Factor
addikt

Azért ez nem annyira egyértelmű. Rengetegen ugrottak/ugranak bele, csak mert elérte őket és elsőre könnyen megszerezhető pénzt vélnek felfedezni benne és hiányzik az a rengeteg utána olvasás, vagy a dolgok alakulásának követése. Most is 2 rig épitése van folyamatban megrendelésre, plusz pár másik kész cucc távoli konfigurálása. Ezek minde olyan beugróknak, akik a technikai dolgokkal annyira nem kivánnak foglalkozni, csak már az indexen is szembejött velük ez a bányász téma, meg a sarki közértben is errőlb eszélnek és nem szeretnének kimaradni.

Illetve a lépték se mindegy, tudok olyat aki 600mh/s-el dolgozik, ingyen árammal, ami jelenlegi dif mellett 1.5eth/hó. 55k a törlesztő, ha 400euro-ra bezuhan az árfolyam, az akkor is 600euro-180k egy hónapban, a törlesztőnyi rész kivételre kerül, a maradék marad benn eth-ban. Ők nyilván nem adnak el, sőt, lévén kb 200euro-s árfolyamig is pluszban vannak.

Mondanám h. sajnálom h. én is január elején tértem csak vissza, mert vagy picit korábban kellett volna, vagy most, bár ahogy elnézem még most is azért a hardver árak az egekben itt HA-n is, csak most már vannak legalább eladó cuccok. De ez egy ilyen buli, hol fenn, hol lenn, és érdemesebb nagyobb távlatokban nézni az eredményességet, mint 1-2nap vagy épp 1-2 hét.

Make things work

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.