Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11001) HSM válasza deadwing (#11000) üzenetére


HSM
félisten

Nekem a riser gyanús. Mivel a foglalat szikrázott, ahogy írtad. ;) Vagy görbe volt egy láb, vagy a riser zárt valamit rövidre. Én ezt gondolom.

(#11002) deadwing válasza HSM (#11001) üzenetére


deadwing
addikt

Másik lapban tökéletesen működött.
Update: most bedugtam így kiégve a jó lapba, nem látja a kártyát. De csak a riseren levőt, így gyanítom, hogy ennek a lábnak a kártya érzékeléshez lesz köze. Asszem forrasztgatnom kell mégis csak...

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#11003) akrobet


akrobet
tag

Helló!

MtGox -ról szeretnék EUR-t átutalni, sepa átutalással egy Szlovák bankba, de a bankszámla nem az enyém, hanem a bátyám nevén van, de az MtGox account viszont az enyémen, az is lett verifikálva.

A következő sorokat nem igazán tudom hova tenni..

Funds deposited with MtGox may only be withdrawn to an account held by the originator of those funds located in your country of origin, except where transferring bitcoins or other non-fiat currencies. Breach of these terms and / or use of this service in a manner other than that for which it is intended may result in the suspension of your account pending investigation.

Akkor eszerint az én esetemben nem működne a dolog? :F

(#11004) janos666 válasza akrobet (#11003) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Érdekes. Ezt csak átfutottam, mikor regisztráltam, és még mindig nem ejtettem meg a szlovák kirándulást, így azóta sem néztem át alaposabban.

Arra emlékeztem, hogy csak a saját neved alatt futó számládra utalhatsz, de arra már nem, hogy még azt is kikötik, hogy csak abban az országban nyitott számlára, amelyiknek az állampolgára vagy.

Tehát nálad duplán rossz, és így én sem fogom majd használni az mtgox-ot. Annyival nem adnak ott többet a BTC-ért, mint amennyit be kéne utána fizetni, ha a saját magyarországi szaámlámra utaltatom ki.

Nem tudom, hogy az "EU-s állampolgárság" itt miként értelmezendő. :U
A lényeg első körben az, hogy az mtgox hogy értelmezi, mert szerintem az is elég probléma, ha hosszú hónapokra befagyasztják a náluk lévő egyenleged, míg nyammognak a dolgon (akár zöld utat kapsz akár nem, de utóbbi esetben akár a magyar hatóságot is értesítik, aki megint malmozhat a dolgaidon és akkor is talál valamit, ha amúgy nem is lenne mit).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#11005) akrobet válasza janos666 (#11004) üzenetére


akrobet
tag

Nem magyaráztam el a helyzetet teljes egészében, mivel én is Szlovák állampolgár vagyok, viszont jelenleg Dániában élek, bár ez túl sokat nem változtat a helyzeten szerintem...

(#11006) janos666 válasza akrobet (#11005) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor csak az hibádzik, hogy nem a te neveden van a számla, de ez "és", nem "vagy".

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#11007) Rolly válasza gcsordas (#10989) üzenetére


Rolly
veterán

1.25 MHs-sel jön ennyi ... tervben van egy 0.9-es msh-es bővítés ... de az cirka 120e lenne amit napi 60 nap alatt hozna vissza a cucc így nem igazán éri meg ... szóval lesz 3 raiser amivel a 3 vga-t kipakolom a lapból és egyenlőre ennyi :)

(#11008) joshy1984 válasza Rolly (#10988) üzenetére


joshy1984
tag

Melyik servert hasznalod? Nekem meg az eu-s cim van megadva, de full nem ugy alakulnak a szamok mint pl a middlecoin fooldalon. A mai napom full szar, de unex is alig van. Holott ha az osszesitest nezem, akkor az altalad leirt, x balance, 2x unex van... wtf?

(#11009) Reggie0 válasza Flojd (#10976) üzenetére


Reggie0
félisten

A 6pin es 8pin is molex.

(#11010) Reggie0 válasza janos666 (#10981) üzenetére


Reggie0
félisten

Konfigolni kell a kernelt.

(#11011) janos666 válasza Reggie0 (#11010) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ha a kernel build config-ra gondolsz, azt tudom, hogy nem mindig jó az alapbeállítás (sőt, akár pár patch is kellhet egy-egy disztróhoz, ezért sem erőltettem még a forgatást, míg nem szükséges -> bár azóta is várom tőled azt a konfig kapcsolót, ha egyszer majd ráérsz :DDD), de ezeket nem magamnak forgattam, hanem az Ubuntu PPA-ból töltöttem le és dpkg-val telepítettem a három .deb filet.

De mikor a bányászgép megáll a bootnál (bedöglött az erre a célra iderángatott analóg CRT, azon kívül csak TV-k és laptopok vannak), akkor ha átrakom a HDD-t a Llano-s laptopomba (ami nagyon hasonló CPU architectúra és chipset, mint a bányászgép), akkor azon gond nélkül bootol (ahogy az Intel SB gépen is).

Felőlem akár az is lehet, hogy csak a hálókártya driver nem töltődik be, és azért nem érem el ssh-n vagy pörögnek fel ilyenkor a kártyák. Arra még nem vettem rá magam, hogy megtanuljam hogy kell Ubuntu alatt átnézni a naplófileokat, és ha kell bekapcsolni (egy részletesebb) boot naplózást.

Amúgy is át akarok állni Xubuntu-ról Debian-ra, csak abból is rögtön jessie-re, amivel még küzködöm kicsit (az AMD-s laptopon), hogy minden úgy működjön, ahogy szeretném.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#11012) oleslie válasza janos666 (#11011) üzenetére


oleslie
aktív tag

Ha ennyire elszánt vagy, hogy debiant teszel fel, miért nem próbálod meg gentoo-val? forrásból dolgozik, mindent a gépeden fordít, igaz, így van 1-2 dolog amin elrágódik néhány órát. Ha nagyon tetű gépen csinálod, egy X/XFCE forgatás napokig is futhat, de még nem találkoztam olyan vassal amin ne futott volna.
Esetleg CentOS?

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#11013) Rolly


Rolly
veterán

us szervert használom

(#11015) janos666 válasza oleslie (#11012) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Végül is nem lenne hülyeség mindent march=native-al forgatni, mivel a rendszertesztelős laptop és a bányászgép CPU-i ugyan azzal az utasításkészlettel dolgoznak, és ráérek tekertetni a notit, közben bányászhat a másik gép ahogy épp van.

Viszont szeretem nyitva hagyni az ajtót olyan ötleteknek (még ha nem is valószínű, hogy lépek még hardware-ben bármerre), hogy egy lap 6 kártyáról átálljak 6 lap 6 kártyára és a CPU is bányásszon valamit (CPU-only algoritmusos coin-t), vagy szimplán csak több kártyára bővítéskor ne legyen megkötve az alaplap+cpu, ha egyszerűen klónozni akarom a rendszert (bár az >=SB Intel igen csak tud mindent, amit egy Llano-ból használni tud a GCC).

Illetve cgminer-en, valamint primminer-en kívül úgysem nagyon fut aktívan más. Esetleg még a kernel az érdekes, de csak azért hogy az helyben legyen forgatva automatikusan, még kicsit túlzás lenne egy teljesen forrásalapú disztró. Így is lehet(ne) azt forgatni, ha valaki elég elszánt és/vagy ért hozzá (illetve van belőle valami gyakorlati haszon).

Egyébként miért kell nagyobb elszántság Debian-hoz, mint Xubuntu-hoz?

Eddig csak Ubuntu-t használtam, ha valamire Linux kellett (ritkán), de egyelőre sokkal barátságosabbnak találom a Debian-t. Csak a Jessie-ben van már pár olyan módosítás, ami miatt nem bírom rávenni pár dologra, pl.:

- gyengébb vagy kikapcsolt titkosításra állítani a Vino-t, hogy Windows-os VNC kliensekkel is elérjem (amit a google dob, az már nem működik a jelenlegi verzióban)

- SMB-vel read/write megosztani a teljes home mappát (bár ezzel szerintem csak én bénázok, de ez a gond már Xubuntu 14.04 alpha-val is előjött, ezért maradt a 13.10)

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#11016) deadwing válasza HSM (#11001) üzenetére


deadwing
addikt

Ahogy gyanítottam, lap hiba. Kimértem mindent részletesen. Riser OK. A lapon a B3 mintha be lenne esve, a lényeg, hogy nem áll jól. Ahogy bedugom a lapba, az említett elégett láb riser felőli ágán megjelenik a test/föld, nevezhetjük bárhogy. Nem ok nélkül égett el. Az útvonal szerintem: B4 hozzáér a B3-hoz, ami a riseren belül össze van kötve az A2-vel is. Riseren egyébként ennek is látszik kis nyoma. Amit nem értek, hogy az A2-3 és B1-2-3 mind össze vannak kötve, kérdés, hogy miért csak az A2 égett szét. De ez már részletkérdés, az a lényeg, hogy ez egy olyan lap amely említett slotjában sosem volt vga. Nálam legalábbis.
:(
Most agyalok, hogy tudnám megforrasztani, de fóliát pótolni ilyen kis méretben, ráadásul pont ott ahol rápaszírozódik az érintkező, nem lesz egyszerű :(

Bocs a hosszú offért, egy tanulsága mindenképp van az ügynek, mielőtt bármit bedugnátok bármelyik slotba, alapos szemrevételezés sosem árt. Ezek szerint ugyanis kaphatunk olyan lapot is egy üzletből, amit már valaki előtte szétbarmolt.

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#11017) HSM válasza deadwing (#11016) üzenetére


HSM
félisten

Gyárban is tesztelhetik, szállítás közben is megsérülhet. Nekem olyan is volt egy s775 lapnál, hogy a nagykerből vett fóliás lapban el volt görbülve az egyik láb a cpu-foglalatban. :Y
Szval jogos, mindig alapos szemrevételezéssel kell nyitni. Szerencse, hogy a riser ment tönkre tőle, nem a VGA....

[ Szerkesztve ]

(#11018) oleslie válasza janos666 (#11015) üzenetére


oleslie
aktív tag

Régen próbálkoztam debiannal, és bevallom őszintén, legyőzött. 2 napot szántam rá, és feladtam. Ha te eddig buguntuztál, akkor neked nem lesz akkora trauma mint nekem volt (suse/redhat/slackware után a debian homlokegyenest más :) )
Ezt a VINO-t nem is értem. Felraktam az x11vnc-t, beállítottam hogy xfce elindítsa automatice, és múkodik.
kb ennyi: /usr/bin/x11vnc -rfbport 5900 -rfbauth ~/.vnc/password -o ~/.vnc/x11vnc.log -forever -display :0
a jelszót meg ennyi beállítani: x11vnc -storepassword _jelszó_amit_akarsz_ ~/.vnc/password
~/ -t megosztani? ssh, vagy ftp? semmivel nem egyszerűbb samba-t konfigolni, sőt. Igaz, azt nem kell keresni, de nem kell kisdoktori, hogy megnézd a routerben, milyen címet kapott az új kliens a dhcp-től ;)

gyakorlati haszon? Biztos van (én nem kerestem) kész img a bányászáshoz, amit csak kiírsz dd-vel pendrivera, és annyi. Én mégis jobban érzem magam, ha egy általam telepített, beállított rendszerrel dolgozhatok.
Ezzel is volt (és még lesz is :D) szopás, de a tudás, amit ezeket leküzdve megszerzek szintén az enyém :)

Nem tudom mennyire fontos a célgépen forgatni. Én vmware-ban készítettem elő (4cpu, 4gb, fordult mint a kisangyal, a webkit még így is megakasztotta 4 órára, de én voltam a f@sz, minek raktam fel gdm-et, menet közben kiderült több mint elég -és jobb is- a slim, működik az autologin, azt a wm-et tölti be amit kell -nem úgy, mint a gdm-, így lekapcsolni is tudom vnc-n keresztül 3 kattintással), aztán átraktam az egészet a pendrivera, és tényleg csak a végét (fglrx telepítés, cgminer forgatás - beállítás) csináltam a gépeken.

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#11019) doku77


doku77
csendes tag

Fura dolgot tapasztalok mostanában az hogy lehet hogy 1 nap után a gyorsabb kártyám /270x 460khs/ fele annyi sharet csinál mint a 7850 em /360khs/ ?
Az earningsem viszont ugy alakul kb ahogy kalkulátor szerint kellene,de elég furcsa hogy miner szerint csak 3-4 percenként talál 1 sharet,majd ha leállítom/újraindítom 1perc alatt kb 5-6 sharet is csinál és fokozatosan kezd lassúlni.

(#11020) #99464704


#99464704
törölt tag

höhö, kezdik adni venni a 66 Coint [link] lassan jön egy váltó.. de ha jön .. :)

Igaz k.va olcsón 69 btc/66 os áron, de legalább adják veszik.

(#11021) Nakivagyok válasza joshy1984 (#11008) üzenetére


Nakivagyok
tag

Nekem is ez az eddigi leggyengébb nap, 1.5 mh/s-el jelenleg:

Balance: 0.0088
Unexchanged: 0.0023
Immature: 0.0013

(#11022) deadwing válasza HSM (#11017) üzenetére


deadwing
addikt

Hááát... sajnos nem volt megfelelő méretű pákahegyem, meg a fotó is elég rossz lett, de sikerült és MŰKÖDIK! :)
Jobbra a pákahegy amivel elkövettem :)

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#11023) HSM válasza deadwing (#11022) üzenetére


HSM
félisten

Heh, nemsemmi eredmény egy ilyen pici cuccot helyretenni egy ekkora pákával ilyen szépen! :C Grat! :R

[ Szerkesztve ]

(#11024) deadwing válasza HSM (#11023) üzenetére


deadwing
addikt

Köszi! Kellett hozzá pár sör, hogy ne remegjen a kezem, de nem volt probléma. Max a látásommal, de azt 3 olvasószemüveg egyszerre történő használata megoldotta. :D

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#11025) oleslie válasza deadwing (#11024) üzenetére


oleslie
aktív tag

hát igen, egy kis célzóvíz néha csodákra képes :C

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#11026) janos666 válasza oleslie (#11018) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

"nem kell kisdoktori, hogy megnézd a routerben, milyen címet kapott az új kliens a dhcp-től"

Főleg, hogy a rendszeresen csatlakozó MAC címekhez fix IP-t rendeltem OpenWRT-vel, így az fejből is megy. :D

Az SMB nekem azért kényelmesebb, mert Win alatt egyszerűen felcsatolható hálózati meghajtóként, és akkor akár más programok is elérik úgy, mint ha helyi mappa lenne. Bár talán tud valami hasonlót a Windows filekezelő FTP-kkel is, de úgy rémlik kevésbé rugalmasan.

Attól függ milyen gépen hogy virtualizálsz és milyen gépre tervezed, illetve hogy forgatod. Ha march=x86_64, akkor tök mindegy, ha native (vagy valami SSE2 felett), akkor lehet, hogy nem használja majd ki teljesen a végleges CPU képességeit, vagy épp el sem indul azon.

Illetve igaz lehet ez a driverekre is (amikből a CPU mellett még az alaplapi chipset driverek lehetnek kritikusak), ha nem fordít le előre minden szokásosat, ami a bináris disztrókban alapértelmezésben települ, hanem tényleg csak azt, amit ténylegesen kell az adott gépnek (de szerintem alapvetően itt is "fullosan" fordul le a kernel, nem ennyire egyedileg az adott gépre szűkítve).

---

Igen, most Xubuntu-n x11vnc-t használok, de szerettem volna munkára bírni a Debian saját Gnome 3-as VNC szerverét (talán át is nevezik már a Jessie-ben Vino-ról valami másra, és azért nem találom a konfigját...?).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#11027) oleslie válasza janos666 (#11026) üzenetére


oleslie
aktív tag

Mivel csak bányászatra használom, nem nagyon foglalkozok vele, mennyire használja ki a procit. Amúgy különbséget nem tapasztaltam sse*/3dnow*, x86 - x64 között.

gnome-t meg se próbáltam, lekértem a függési listát a gnome-base -ra, és megütöttem a gutát. Inkább xfce, az megvolt kb 30 perc alatt, meg amúgy is, nem látom (hacsak el nem indítom a vnc-t), nem tökmind1 (persze hogy nem, az xfce-nek nem kell annyi hely, söt, a slim is kevesebbet igényel mint a gdm) ? :D

tudtommal az ablakOS ftp könytárakat nem tud mountolni.

Az általában előforduló drivereket benne hagytam (realtek, broadcom, atheros, sata, ahci, usb, meg amit valami függés miatt nem hagyott kiszedni), eddig elindult csumpák sempronon, a64, és core2 -n, gond nélkül futott. De egy kernelfogatás nem vág földhöz, legrosszabb esetben beinditom vmi egyéb linuxal, chroot, gyors konfigolás, ujrafordul, és már múkodik is :)

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#11028) Dexar007


Dexar007
veterán

En pedig szetfagyok a sajat szobamban.Nyitva van az ablak 24/7,hogy ne menjenek a kartyak 70 fok fole.Az egyiktol mar elbucsuztam,a tobbitol meg nem szeretnek. :)

Risert vennek surgosen. ;]

Give me your cum,bull!

(#11029) kicsiii válasza Dexar007 (#11028) üzenetére


kicsiii
tag

70 fölé? Nekem 77-85 közt vannak. Akkor félnem kellene?? :)

(#11030) AAntii válasza Dexar007 (#11028) üzenetére


AAntii
őstag

"Az egyiktol mar elbucsuztam,a tobbitol meg nem szeretnek."
Eladtad, vagy feldobta a bakancsot? El sem tudom képzelni milyen király lehet ebben a zimankóban nyitott ablak mellett létezni, de meg kell dolgozni a vagyonért, az biztos. Ha más nem didergéssel.
A mai nap én sem döntöttem rekordot ami a btc bevételt illeti, de nem árt ha szoktatjuk magunkat ezekhez a számokhoz, az elmúlt 2-3 hét szerintem bőven várakozáson felüli volt.

Szerintem nem a 75 fok miatt mondta be az unalmast, annyi kártya közül nem lehet mindegyik alkalmas ipari mértékű használatra, sajnos benne van a pakliban. Lehet mire megküldik a cseredarabot jobban is jársz ha feldobod az apróra a bontatlan csomagot, hamarabb elviszik mint a szobahűtéses verziókat. :D
Egyébként az is kérdés, hogy vajon a vrm hány fokos lehet, amellett, hogy mérve lenne az igazi és akkor lehetne objektív eredményhez jutni, ezeken a kártyákon még szenzoros értéket sem lehet kiolvasni.

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#11031) Dexar007 válasza kicsiii (#11029) üzenetére


Dexar007
veterán

Lehet.
Itt nekem azt tanacsoltak,hogy 75 fole ne nagyon menjen. Nem is ment igazabol,esetleg csak par orara,amig be volt csukva az ablak,ennek ellenere megis kipurcant az egyik.Persze az is lehet,hogy kifogtam egy selejt darabot.

AAntii: Feldobta sajnos.Onszantambol fagyoskodok.Ebben a szobaban a legerosebb a wifi,es maskepp nem tudnek fifazni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#11032) kicsiii válasza Dexar007 (#11031) üzenetére


kicsiii
tag

Hajjaj.... En nem tudom olyan alacsonyan tartani, mert akkor meg borzalmasan az értékeim..:(

(#11033) gergomiho válasza Dexar007 (#11031) üzenetére


gergomiho
tag

Nekem nyitott ablak van, temp target 75, szal igy olyan 72korul vannak a kartyak es a venti is 60% alatt porog hogy azokat is kimeljem.

(#11034) AAntii válasza Dexar007 (#11031) üzenetére


AAntii
őstag

Riserrel egyébként nagyon jó kis kártyák lennének ezek (nekem is ugyanolyanok vannak, mint neked), az alsó kártya nálam 60 fokos, 2800-as (55%-os) fordulat mellett, szóval a melegedéssel nem lenne itt probléma.

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#11035) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Már legalább két napja, minimum napi háromszor bántam meg, hogy egyik ilyen mérlegeléskor sem vettem Vertcoin-t.

Csak legutóbb mikor átküldtem némi LTC-t a coinedup-ra, akkor utána két napig alig tudtam belépni, vagy ha mégis, akkor kilépett, mire csináltam volna valamit, úgyhogy inkább már a withdraw-ot céloztam meg a sokadik belépéskor.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#11036) musztiii válasza janos666 (#11035) üzenetére

Nekem még anno dogenál szarakodott nagyon a coinedup, azóta firefox-szal nyitom meg, amiben:
about:config majd rákeresel az keep-alive-ra és átírod magas értékre, így tovább probálkozik mint alapból, oké lassú így is, de nem szakítja meg a kapcsolatot és az order/seller requested végigmegy.

Én most kitettem a teraszra, alsó kártya 60 fok, felette lévő 69 fok, ventik 50% on mennek, de összesen a gépben most van:
2db régi tápventi, 2 db régi prociventi, 2 ház venti+1 kb 25 cm venti, + a 6db vga venti :D
a vga ventik nélkül kb +15 watt ez a hűtés, de ezt megspórolom a vga-sokon.
1,5 centi van a két kártya között, szóval muszáj valamivel forgatnom a levegőt, mert ezek nélkül 75-80 a primer kártya

[ Szerkesztve ]

Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.

(#11037) deadwing válasza Dexar007 (#11031) üzenetére


deadwing
addikt

Lehet én voltam a 75 fokos ember, én nem szeretem gyilkolni a kártyákat... Íme, a forrasztott riserrel most már eléggé alvós üzemmód :DD

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#11038) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Cryptsy-n van chatbox? :Y
Most láttam a beállításoknál. Átraktam jobbról balra, de továbbra sem látom. :P
A COL pedig még mindig halott, pedig 11 órája "most" jön vissza. :W

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#11039) Geller72 válasza janos666 (#11038) üzenetére


Geller72
veterán

Egy ideig volt is..

(#11040) Geller72


Geller72
veterán

Szépen estek a diffek...

(#11041) RAMBÓ


RAMBÓ
aktív tag

Middlepool nagyon sz@rul megy már 3. napja, úgyhogy ma átállok valami másra...

(#11042) Geller72 válasza RAMBÓ (#11041) üzenetére


Geller72
veterán

Itt pedzegettük, hogy ez nagyon egyedi. Nekem az utóbbi 4-5 nap jó volt, a mostani legutolsó volt egy kicsit gáz, de ha azt nézem, hogy volt a héten egyszer olyan jó eredményem, mint az előtte lévő 36 óra alatt, akkor szerintem hosszú távon egálban vagyok.

(#11043) RAMBÓ válasza Geller72 (#11042) üzenetére


RAMBÓ
aktív tag

Hát én nem tudom. Nekem az elmúlt 3 nap kiutalásai: 0,028 - 0,028 - 0.022.
Az unexchange meg mar 0,045 re emelkedett 3 nap alatt.
Ez 3,3 mhs-el, amiből van kb 5% R is.
Na meglátjuk. De tényleg az az idegesítő, amiről már volt szó, hogy nem képes egy normális oldalt csinálni?!?!...

(#11044) ngabor2


ngabor2
nagyúr

Coined Up - This is embarrassing. We couldn't load the page fast enough. Please try a reload.

Az olcsó hús esete a híg lével...

mod: Error: fatal db error! hurrá :(

mod2: a twitter szerint újraindították a webszervert, mintha kezdene éledezni.

[ Szerkesztve ]

(#11045) Rolly válasza Geller72 (#11042) üzenetére


Rolly
veterán

nekem most 21 óra alatt 0.01 jött ki (előtte 23 óra alatt 0.018) ... Viszont unexben van 0.018 már ... szóval szerintem mikor úgy érzi nem éri meg eladni akkor gyűjt aztán majd elad... Az is lehet, hogy több altcoint bányásztat a gépekkel vegyesen és nem mindig ad el mindent egyből, hogy ne tolja lefelé az árakat.

(#11046) Zlcsi válasza RAMBÓ (#11043) üzenetére


Zlcsi
senior tag

az mhs-enkét 5.5 euro vagy 7 dodo
+ ott a maradék unexchange-ben ami ha jól számolom még 2 euro vagy 3.6 dodo
(azt is megkapod majd, nekem volt hogy egészen 0.09-ig felment és egyszer csak beváltotta, nah akkor mosolyogtam)
ennél többet ne nagyon várj ha megnézed coinwarzon 10 dodo a legjobb coinnokkal nyerhető, és akkor ne beszéljünk arról hogy még el is kell adni...

egyébként karácsonykor azt mondták a vészmadarak, hogy februárra jó ha napi 4-5 dollár kiszedhető lesz ahhoz képest még jól állunk :)

(#11047) adorjant válasza RAMBÓ (#11041) üzenetére


adorjant
senior tag

Nálam is ez van,szintén 3 napja.
Ellenben nekem van más problémám is,eddig még egy utalásom sem érkezett,bő 1 hét után... Tudom ezt valahol módosítani?

(#11048) htc07


htc07
addikt

Valaki tud egy jó vertcoin poolt?

(#11049) Zlcsi válasza adorjant (#11047) üzenetére


Zlcsi
senior tag

nem érte el az egyenleged a 0.01 btc-t?

(#11050) adorjant válasza Zlcsi (#11049) üzenetére


adorjant
senior tag

Természetesen elérte,ezért furcsállom.
Multibit van fent,azzal csináltam címet is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.