Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3337) King Unique válasza batagy (#3333) üzenetére


King Unique
titán

Így már ok, mert ugye a leválasztás után kb. azonnal, vagy pár / néhány másodperc után a lemeznek is le kell állnia. A CDM tesztnél a 2 programverzió valóban kicsit eltérően mér, bár 5.1.2 alatt is jók a sima szekvenciális értékek.

Igen, akkor neked is olyan van, mint a fórumtársnak, bár az övé 2015 októberi gyártású. Sípolást én sem tapasztaltam, de ezentúl akkor majd jobban fülelünk. :D Illetve az sem biztos, hogy egyáltalán köze van a gyártási dátumhoz és a firmware-hez. Lehet csak szimplán egy (ilyen téren) gyári hibás modellt fogott ki.

Amúgy a Win10 alapértelmezetten lehúzza és telepíti a drivereket, az Intel Rapid Storage aszem nálam is fent van, de én nem tapasztaltam emiatt semmi hibát.

(#3334) Andie: a másik külső HDD miféle, Samsung M3 Portable? Azért lehet lassabb, mert pl. jobban tele van másolva. Illetve írtam másik topikban, hogy az is fontos, mit mutat a HDD állapotára a HDS.
Ha az MP Tool az USB 2.0-át írja ki, akkor nyilván olyan portra van csatlakoztatva. Vagyis ezek szerint ott ok, de USB 3.0-án már nem. Amúgy a 40 MB/s kb. az USB 2.0 maximuma, így ha előbbi portra van csatlakoztatva, akkor érthető, ha ott megáll a sebesség. Az elején meg a puffer megdobja, azért gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.