Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3143) King Unique válasza adika4444 (#3140) üzenetére


King Unique
titán

Szia!

A választék valóban elég nagy, de az összefoglaló táblázat, beszámolók és tesztek pont azért vannak, hogy lehessen bizonyos szempontok alapján szelektálni.

A megadott feltételek szerint még mindig nem könnyű kettőt kiemelni... mondhatnám, hogy amit előtted írt a fórumtárs, az a Becrux neked is jó lenne. Újabban ráadásul megint több helyütt beszerezhető. Valamint a korábban említett egyes Natec modellek kb. ugyanúgy néznek ki, mint a Becrux, bár azokkal még nincs konkrét tapasztalat. Illetve akad azért LC-Power kínálatában más jó és kedvező árú külső ház is. Ha nem fontos a merevlemez leállítása, akkor szintén hasonló kialakítással az általam tesztelt Kolink is elmegy. Aztán ott a másik best buy, a Captiva külső rack. Ha minél olcsóbb kell, akkor azt pont ideális választás és működés terén is ok. De a Transcend külső háza se rossz és az ára szintén elfogadható [link].

Továbbá a közepes árkategóriában ott a LogiLInk UA0115, amiről megint elég jókat írtak, ha visszaolvasol. Aztán a 8 ezres limitbe még beleférnek a Chieftec CEB-2511-U3 | CEB-7025S külső házai is, amik megint jófélék. Bár utóbbinál az USB 3.0 Micro-B aljzat érzékeny kicsit a kábel feszegetésére. Valamint a Revoltec EX207 megint a jobban sikerültek közé sorolható és, ha nem zavar pl. a firmware frissítés lehetőségének hiánya, akkor szintén szóba jöhet. Továbbá úgy tudom van már egy RaidSonic külső házad. Ha nem probléma a fedlapon lévő picit erős kék LED, hajlandó vagy akár leragasztani is, akkor az IB-250StU3+BH | IB-250StU3+BH15 | IB-273StU3 szintén jó választás lehet. Továbbá Delock háza táján a 42486 többeknél bevált és az ára is elfogadható. Vannak még jó külső házaik, de azok már drágábbak. Bár a 42475 még épphogy beleférhet a keretbe [link].

Aztán, ha nem gond, hogy várni kell rá X hetet, akkor a nemzetközi webáruházakban szintén jó cuccokat lehet találni. Van külön eBay-es lista a táblázatban, több teszt is készült róluk [link]. Valamint újabban a tool-free MantisTek külső rack is egyre népszerűbb.

Tovább nem fogom sorolni, pedig még lehetne... mindenképpen el kell döntened valami előrébb sorolt szempont alapján, hogy melyiket választod. Vagy sokkal részletesebben körülírod és pontosítod az igényeidet, amik után még tovább lehet szűkíteni a kört. Egy olyan tippet azért adhatok, hogy ha nekem kéne most több 2,5" külső házat vennem, akkor az egyik biztosan a fentebb említett LogiLink lenne. :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.