Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11231) Parci válasza .HUman (#11230) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

jó, figyelj, elég világosan leírtam, hogy ez egy vélemény részedről, amit tök jó, hogy elmondtál, de nyolcvanhetedszerre ne tedd. akkor az már inkább hangulatkeltés.

egyébként persze igazad sincs.
- azért kell új, mert a régi nagyon sok szempontból korlátozott. például, ha esetleg szeretnénk új usereket is megszólítani vele, hát nem éppen olyan arculat és főleg olyan működés, hogy ezzel sikeresek lehessünk
- amit írsz, továbbra is üres, általános lózung, és bármilyen portál bármilyen designváltására elsüthető. mondom, ebből az következik, hogy soha, semmi ne változzon
- azért is kell új, mert kiszervezzük a fejlesztését magunk alól. nem viccből, hanem azért, mert nem bírjuk már, nézd meg, milyen csigalassan változnak a dolgok errefelé. ehhez képest egy-egy szolgáltatás folyamatos pörgést, frissítést, okosítást igényel, és hát mi már ezt az egyet sem nyomjuk eléggé. mi lenne, ha mondjuk három lenne?
- a zsebünkben való turkálást meg mélyen megvetem... az egyetlen ok, ami miatt most mindenkinek ingyenes (nagyüzemben seftelőknek is, akik láthatóan anyagi haszon reményében pörgetik a készletüket), az az, hogy nincs apparátusunk az adminisztráció megoldására (fizetett? mikor? ha nem, lekerültek a hirdetései? stb.)
- azt, hogy mi ingyenes, mi fizetős, irreális-e a fizetősség, majd a piac dönti el. ha megtennénk, hogy teljesen fizetős lesz (nem fogjuk!), és bedől az egész, hát így jártunk. ha mégsem dől be, akkor nem neked volt igazad.

de, hiába moralizálsz, hiába kelted a hangulatot, meg beszélsz itt nagy szavakról, ráadásul ki kell, hogy ábrándítsalak: nem lesz fizetős. átállás után is ugyanúgy ingyenes marad, csak lesz jópár plusz szolgáltatás. és idővel, esetleg, bevezetjük, hogy akik üzletszerűen seftelnek, azok fizessenek. megjegyzem, ez elvileg most is így van, csak sosem tudtuk kontrollálni az egészet eléggé.

egy füst alatt utoljára írom le, hogy ha a jövőben is kelted a hangulatot, moderálni foglak. meg se próbáld ezt a nulla információtartalmú izét a bétatesztes/átállásos topikokban is nyomatni, most szóltam!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.