Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21798) J0shu4M1ll3r


J0shu4M1ll3r
senior tag

Sziasztok!
Van egy Sharkoon Vaya házam, ebben pedig hátul egy AC F12 Pro. Mennyi javulást lehetne elérni a hűtésben, ha pl. az első gyári ventilátort cserélném? Illetve a hátsó mennyire számít jónak? Évekkel ezelőtt, amikor vette ez volt az ajánlott, de azóta sehol nem látok AC-ket. Ennyire romlottak, vagy csak a többi venti ennyivel jobb náluk? Az számít, ha pl az első és a hátsó eltér a fordulatszámban, vagy a CFM-ben? Ház ventilátornak a 3 pines a jobb?
Illetve (elméleti síkon), ha a processzor hűtőmre szeretnék még egy ventilátort, de az alaplapon csak 1 db 4pines cpu fan hely van, akkor gondolom egy Y elosztóval meg lehet oldani a dolgot, 2 ugyanolyan ventilátor esetében. Ilyenkor kell még valamit mókolni, vagy az elosztó kábel már gyárilag úgy van bekötve, hogy jó legyen? Konkrétan az érdekel, hogy a 4 pin közül ami a visszajelzést továbbítja, az gondolom csak az egyik ventiről veszi a jelet, és amit az alaplap küld a ventinek, az van duplázva? Vagy be van kötve mind a 4 kábel mindkét ventinek, és ez nem okozhat kárt?

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.