Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13708) Fateys


Fateys
tag

Üdv!
Egy Kolink CXA SA01 házam van és ebbe szeretnék 12cm-es ventilátorokat venni. Háromra van lehetőség,bár elől van egy ledes 12cm-es,de kétlem,hogy olyan nagy teljesítménye lenne.
Nem vagyok jártas a témába. Van olyan "szabály" hogy az első, hátsó, oldalsó ventik közül melyik legyen a legerősebb, melyiknek elég,ha kisebb a teljesítménye? Pl. logikusan gondolkozva az első befelé fújónak kéne a legerősebbnek lennie. Oldalsó nem tudom mennyit segít, milyen erős legyen. Kifelé fújó hátsónál jól gondolom,hogy nem kell egy bivaly erős ventilátor?
Tudom nem a legjobb a ház szellőzése,de ki kéne hozni belőle,amit lehet,mert jön a nyár és 35-40 fok szokott lenni a szobámba... Jelenleg az első ventilátor tápról megy maxon, nem vészes a hangja. Továbbiakban is maradhat az első befelé fújó tápról maxon? Gondolom ártani nem árt,ha mindig megy a friss levegő.
1-2 ezer forintos ventilátorokra gondoltam,így ezekből 2-3 db is 3-6 ezer forint, procihűtőt is cserélnem kell,úgyhogy jó lenne költséghatékonyan megoldani,de azért eredményesen.

Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.