Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46943) benedekco válasza Alexios (#46942) üzenetére


benedekco
addikt

"Igaz a CV-ben lecseréltem a hidat és a hangolókat Wilkinsonra" Igaz én is lecseréltem a hangoló kulcsokat az USA-ban, de csak mert nem voltak satusak.
Nekem a hangjával is volt bajom, nem volt benne erő azaz dög ahogy magyar gityós körökben szokás mondani. Persze a Bullethez képest irgalmatlan jól szólt. Szerintem ha hangoló kulcsokat, nyerget, hidat, pickupokat és az öszes fos potit meg a trágya kapcsolót cseréltem volna benne akkor lehet enm lett volna annyira rossz gitár, bár a nyak akkor sem lett volna lekerekített. Nemtom mennyibe került volna ez az egész, de saccra elég soknak hangzik. Lehet annyi lett volna mint venni egy használt maximum tápolt MIM strat-ot, de lehet több is, nem tudom.
A másik probléma a bundok anyaga. Egy USA strat-on keményebb az anyag. Tudom nikkel mind kettő, de nikkel bund és nikkel bund között is van ám különbség. Sokan mondják, hogy például, hogy a PRS-en (USA) alig kopnak a nikkel bundok más hasonló kategóriájú amerikai gitárokhoz képest.

Nekem pl az is nagyon tetszik, hogy szépen le van kerekítve a nyak széle, ami egy lakkozott jávornál otthon azért eléggé nehezen kivitelezhető dolog.

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.