Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1397) #97544192 válasza G4NXST4 (#1382) üzenetére


#97544192
törölt tag

áhh nekem ehhez már nincs erőm hallod... :U
ha fsb1k szidja az 5870-et, az már súlyos tragédia, ti meg átjöhettek 50-en a fermis topikokba, aztán szidhatjátok a kártyákat, nem? na ez az, amiből nekem elegem van. tudjuk, hogy sokat fogyaszt és hogy meleg. képzeld el, az 5970 ugyanúgy sokat fogyaszt, mégse szidta egy rohadt nvidiás sem akkor, amikor megjelent. vajon miért nem?
tisztára olyan mintha az nvidiások más emberek lennének, vagy én már nem is tudom hogy mit higyjek, pff... :DDD
amúgy tök jó, hogy legalább bevallottad, hogy az ati-t istenítetted a listádban, és most is azt isteníted. legalább te bevallod. :DDD
én nem játszom a nagyot, már rég tudja az egész fórum hogy 16 éves kis faszfej kölyök vagyok. na aztán akkor mivan? attól még tele lehet a hócipőm azzal, hogy ugyanazt a dolgot hallom 100adszorra, nem?

elárulok most nektek valamit, amihez nagyon nem lenne közötök, de azért elmondom. a nővérem már több mint 2 éve szakított a barátjával, és már beképzel mindenféle dolgokat, mint egy bolond... még mindig oda van érte, és már kb. fejből fújom az egész történetüket, de volt már szó arról hogy a gyerek irányítja az rtl klubot meg mittudomén... :DDD szóval kb. mint egy thriller. :) a lényeg most az lenne, hogy a történetet már hallottam kb. 1000x, és tulajdonképpen kezd tele lenni vele a hócipőm.
MOST ugyanez a helyzet, csak nem emberekkel, hanem holmi videókártyákkal... folyamatosan, de folyamatosan szidják ezt a SZAROS fermit, a radeont meg ISTENÍTIK! mi ez, ha nem unalmas, kéremszépen? :R

ennek a topiknak már úgyis lőttek, nem csak az én offolásom miatt, hanem már kb. az első 200 hozzászólásnál. szóval nagyjából mindegy hogy milyen bolondságokat írok ide, úgysem érdekel senkit.

pszichiater: segítenék, ha tudnák, de sajnos nem tudok... az biztos, hogy az evga vga-khoz jár, de hogy honnan tölthetnéd le, fogalmam sincs. gtx285-höz is akartam ilyet tölteni anno, de nem találtam. tulajdonképpen csak egy skin, felesleges vele foglalkozni.

szerk.: elég gáz lett ez a hozzászólás, de leszarom már nagy ívbe... lássátok csak. :W

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.