Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46582) BigBlackDog


BigBlackDog
veterán

Akkor álljon itt egy kis szösszenet a VSD3S-ről, hátha valaki számára még érdekes, netalántán hasznos lesz. Amit itt írok, az szigorúan csak a saját véleményem és tapasztalatom, ezt tessék figyelembe venni! :)

A postázás eléggé gyorsnak mondható, egy héttel ezelőtti szombaton adtam le a rendelést, onnantól számolva a 10. nap reggelén már hozta is a postás. A tracking sokat nem ért, jónéhány napos csúszással mutatta csak az aktuális eseményeket.

A csomagolás kibontása közben már elkezdtem aggódni, mivel a dobozon VSD3 felirat szerepelt. De szerencsére a dobozt felnyitva fülesek közül az egyiken ott volt az "S" betű, szóval, gondolom, valóban VSD3S-et sikerült kapnom (hangja alapján is az "S"-es verzióra tippeltem volna).

A dobozban volt egy pár füles, egy pár kicsi, egy pár közepes, egy pár nagy és egy pár kétgalléros szilikonilleszték, egy pár szivacsilleszték, illetve egy pár kábelvezető a fül mögötti kábelelvezetéshez. A szivacsillesztéket kiemelném a GR06 szivacsához képest; egész kényelmesnek érzem, viszonylag nagyobb átmérőjű lyuk található rajta. Szerintem ez utóbbinak köszönheti, hogy a hangképet egyáltalán nem rontja el szilikontársaihoz képest.

A kábel leginkább a GR06 kábelére hasonlít a három végét leszámítva. A két, füles oldali vége nem fixen rögzített, hanem a fülesekről lecsatlakoztatható, a harmadik vége pedig egyenes jack csatlakozót kapott. Kábelzaj átlagosnak mondanám, viszont fül mögötti kábelelvezetéssel elég jól lecsökkenthető. A fülesek viszont behelyezhetőek lefelé induló kábellel is -legalábbis nekem sikerült-, hasonlóan a GR06-hoz, bár így eléggé kilógnak és (állítólag) furcsán is néznek ki. :D

A hangjáról nem írnék túl terjedelmesen. Egyrészt még én sem hallgattam sokat, csak 10-15 percet tudtam rászánni. Másrészről még eléggé új, bejáratva egyáltalán nincs. (És igen, én hiszek a bejáratásban! :DDD Az előző fülesemnél az első 50-60 óra alatt változott bőven a hangkép, mindezt úgy, hogy nem a fülemben töltötte el az 50-60 órát a bejáratás közben. Így kizárnám az emberi hozzászokás tényezőjét.)

Az eddig hallott VSonic-okhoz (GR06, GR07) képest szerintem teljesen más karakter, azok "hibáitól" -itt főleg a GR06-ra gondolok- mentes. Karakterisztikára az ATH-CKX7-emhez hasonlítanám az általam hallott fülesek közül. A különbség leginkább az, hogy kevésbé V a hangkép, a magasak nem annyira vannak előtérben és a közepe is jobban kijön. Az elején kicsit gondolkoztam, hogy kevés lesz a mély benne 's'-es mivolta miatt, de panaszra semmi okom (sőt, még kicsit soknak is érzem néha :) ). Őszintén bevallva, az első fülbehelyezés után nem voltam elragadtatva, kicsit laposnak hallottam a hangját. De miután sikerült kicserélni rajta a számomra nagy szilikonillesztéket a szivacsillesztékre, rögtön másabb lett a helyzet. :) Persze a hangzás szempontjából eléggé szubjektív általában a véleményezés, legalábbis én így látom (hallom) ezt. Ha esetleg valaki visszatarthatatlan vágyat érez, hogy meghallgassa saját fülével, nyugodtan írjon egy pü-t! :K

Összefoglalva szerintem nyugodtan ajánlható ebben az ársávban, az általam eddig hallott fülesek közül az 20-30e Hufos ársávban is megállná a helyét a véleményem szerint.

u.i.: Elnézést a képek minőségéért, sajnos csak ennyire futotta idő hiányában. A fenti képeket nagyobb felbontásban, illetve még néhány másikat is errefelé találjátok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.