Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26362) Bucicimaci


Bucicimaci
tag

Sziasztok!

Minap elkezdett szenvedni a fülhallgatóm, ami elvárásaimnak megfelelően teljesített(kb 4 éve van meg) egy sennheiser cx 250, viszont a kábel kontaktos lett meg néha eltűnik a bass, így el kezdtem gondolkodni egy új vételén, ebben kérném a segítségetek.

Zenét mindent megeszek, leginkább rock/metál, de aztán van amikor electro korszak és akkor minimal meg break-beat, van mikor jazz/funky van amikor hip-hop. A bass kiemelést előnyben részesítem.

Ezt az agybadugós(earphone) fajtát szeretem, felemás kábelezést(szóval nyakon át) preferálom, de megvagyok nélküle, viszont ami kikötés, hogy ne legyen rajta semmi hangerő szabályozó és semmi, ahol tönkremehet(mostani is a hangerő szabályozónál ment tönkre, mikor megvettem sejtettem hogy ez lesz a baja).

Kb 10 és 13 ezer forintot szeretnék rákölteni, utcai zenehallgatáshoz kell, utazáshoz esetleg futáshoz.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.