Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14351) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#14326) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Mivel se pénzt nem kaptam, se az utolsó 3 azóta küldött privátomra nem válaszolt (sőt azóta az oldalon sem járt, de megesik hogy már nem is fog) marad a fekete, és hétfőn még kap egy feljelentést is.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#14352) Vesz


Vesz
csendes tag

Sosem gondoltam volna hogy ide kell írnom.
Kérnék egy feketét Mousse nevű kollégának. Ma 15:20 kor vettem volna ezt a telefont. Hívogattam, és vártam. De a telefont fel sem vette. Előtte semmi problémát nem jelzet. Azóta sem jelentkezik. :W

(#14353) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#14351) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Felhívott telefonon, megbeszéltük a dolgokat, kaptam egy ígéretet, szóval egyelőre maradjunk annyiban hogy visszavonom a feketét. Remélem többet nem kell csalódjak benne. :R

[ Módosította: Oczu ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#14354) dedix


dedix
tag

Tiszteletem a Holgyeknek es az Uraknak!

Adodott egy kisse rossz tapasztalatom (szerencsere az elso itt) becks_ kollegaval. Nem nagy tetelrol van szo (4.000 HUF), ezt hangulyoznam, csak a korrektsegrol.

Tortent, hogy vasaroltam tole egy P3-as konfigot, videokartya nelkul. A hirdetesben az alaplapot leszamitva megadta a parametereket.

VGA hijjan nem volt lehetosegem kiprobalni a konfigot. Mikor itthon beuzemeltem derult ki, hogy a memoria kevesebb es a vinyo sem 40-es, hanem 10 gigas benne. Egyebkent mukodik a konfig.

Persze mondhatjatok, hogy vihettem volna egy kartyat probalni, de idom sem igazan volt.

Hozza tennem, hogy felajanlotta, hogy 500 HUF-ot visszautalna, de itt nem is errol van szo, mint fentebb irtam.

Talan fekete pontot nem kernek, pontosabban a moderatorokra bizom a dolgot, de minden esetre jobb, ha vigyáztok vele.

Sok sikeres es korrekt uzletet kivanok minden kedves PH-esnek!

:R

[ Szerkesztve ]

Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074

(#14355) becks_ válasza dedix (#14354) üzenetére


becks_
csendes tag

Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy fél GB ram és csekély 30GB háttértárért kijelented hogy jobb ha vigyáznak velem :)

(#14356) Mr X válasza becks_ (#14355) üzenetére


Mr X
veterán

Kamuztál a cuccról, szóval igen, vigyázzanak csak veled. És legalább egy kis megbánást tanúsíthattál volna itt.

(#14357) becks_ válasza Mr X (#14356) üzenetére


becks_
csendes tag

Komolyan mondom ez a PH szint egyeseknél kib@ssza a biztosítékot. Ha valakinek valami problémája van mondja hogy visszahozza vagy mennyit utaljak vissza, vagy legalább próbálja ki... Ne a bocsánatomért esedezzen meg írja a kisregényt a HATALMAS PROBLÉMÁjáról.
Hihetetlen hogy egyes emberek mekkora elefántot tudnak csinálni egy hangyából.
Ráadásul jönnek az okosok rátenni egy lapáttal. Ennyi legyen az össz' problémátok az életben hogy hiányzik fél ( hangsúlyozom: FÉL(!!!) ) GB ram a masinátokból. Tévedni emberi dolog, nemde ?
További megnyilvánulásokra nem vagyok hajlandó válaszolni és elnézést kérek a kellemetlenségekért, további jó munkát mindenkinek,
Üdv

(#14358) Mr X válasza becks_ (#14357) üzenetére


Mr X
veterán

Nem az a baj, hogy valami hiányzott, hanem hogy erről nem szóltál, most meg itt játszod a sártődöttet. Nem a PH színvonala a gond, te vagy a sáros. Nem az összeg számít, hanem a hozzáállásod.

[ Szerkesztve ]

(#14359) Paul119 válasza becks_ (#14357) üzenetére


Paul119
addikt

te is ugyan így éreznéd magad ha veled történik :U

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#14360) nappa


nappa
tag

Sziasztok!

nem tud valaki valami jó ötletet hogy hogyan tudnám kiszedni a köcsög eltaf dávid -tól a pénzem? mert lehuzott és sajnos nekem messze lakik pedig szivesen meglátogatnám! nem ismeri valaki? vagy nemtudtok valami jót mondani?

köszi :R

Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!

(#14361) Dodder válasza nappa (#14360) üzenetére


Dodder
tag

Feljelentés rendőrségen esetleg? Hozzád közeleső rendőrőrsön?

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#14362) Iceman9305


Iceman9305
csendes tag

Sziasztok! Nos Dominiator kollégának szeretnék kérni egy iszonyatosan nagy FEKETÉT!!! Mellesleg ezért az üzletért: Nokia N73 . Egy lebutított, ócska, teljesen kicserélt telefont adott el ráadásul nem is függetlenül. Vigyázni kell vele bármit árul az mind ócska hiányos, vacak kínai cucc mint ez a nokia is (eredetileg finn)! Arról tudtam hogy az aksi és a ház utángyártott de mint kiderült hogy az egész telefon az, kivéve az alaplapot...utánakérdeztem minden apró részletre megvétel előtt és azt mondta semmi baja nincs a telefonnak ahhoz képest sem a bluetooth nem működött ráadásul a telefonból a csavarok is hiányoztak a kijelző lefogató keret és a billentyűzet tartó lap is hiányzik még mindig... Ajánlom figyelmébe azoknak ezt az esetet akik vásárolni készülnek tőle hogy ne tegyék mert nem gyári cuccot árul!!! Magyarul egy CSALÓ, HAZUG, GERINCTELEN ember!!! :W :( :(((

[ Szerkesztve ]

(#14363) zsoltika05


zsoltika05
újonc

Egy fekete pontot adnék kedves tesoh névre hallgató eladónak, aki egy használhatatlan (Canon Powershot A60) fényképezőt adott el hibátlanként hirdetve. Természetesen a telefont nem veszi fel, elérhetetlen, így meg sem tudom köszönni neki, hogy tönkre tette a fiam születésnapját! Remélem senki nem köt vele hozzám hasonlóan "jó" üzletet. Senkinek sem ajánlom!
És hasonló szülinapot kívánok neki is !!!!!

(#14364) faresz5


faresz5
senior tag

Vigyázzatok vele:
[link]
spyda233

Azt mondta,hogy mindenképpen kell neki a notebook, de nem tud eljönni érte semeddig ,vigyem el én, ami ugye furcsa lett volna. Akkor mondta,hogy adjam fel futárral utánvéttel.
Mondtam neki,hogy rendben, ha előre utalja az utánvét árát(Nem akartam lukra futni, jártam már így).Azóta nem válaszol az üzenetekre,annyit se mondott,hogy bocs de nem kell már.
Szóval a megérzésem jó volt.

Óvakodjatok tőle!(Most is hírdet egy gépet)

Üdv: Faresz

(#14365) dedix válasza becks_ (#14357) üzenetére


dedix
tag

Tevedsz baratom. Itt nem a "hangyabol elefant effektus" all fenn, hanem az uzleti korrektseg.

Irtad volna a hirdetesedben, hogy nem tudod mit tartalmaz a konfig, vagy max. behatarololag. Persze, ha valamit eladok, akkor azert meggyozodom annak parametereirol...

Azt meg persze te sem gondolod komolyan, hogy 4.000 HUF-ert ujra elmegyek soroksarra a Te hianyossagod miatt. Meg, ha azt vallalnad, hogy eljossz erte / kifizeted a pk.-et elore utalassal es visszacsinaljuk a dolgot, ezzel elismerve, hogy hibaztal, azt modnom ok.

Legalabb ismerd el, hogy nem voltal korrekt... Ez a minimum.

Tema lezarva.

Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074

(#14366) goyo206


goyo206
aktív tag

Ide is beírom, minél előbb észrevegyétek!
Csalás gyanújával szeretnék jelenteni egy újonc "kollégát": romeo7
Vaterás sok pozitív értékelésére való hivatkozással kezdtem benne bízni, úgy szerette volna lebonyolítani velem az üzletet, h. föladja a csomit, elküldi nekem a feladóvevény fotóját, én pedig rögtön utalok!
Nos, ebbe én bele is mentem, csak olyan fotót kaptam, aminél számomra elég gyanúsak voltak a számok... Fölhívtam az illetékes postát, alapból olyan rak szám volt megadva, amilyet egész Salgótarján területén nem használnak!
Megelőzés miatt írok, 100%-ra csak akkor tudom mondani, ha a héten nem érkezik meg a csomagom! Természetesen, ha a gyanúm mégsem igazolódik be, azonnal jelezni fogom tévedésemet, de sajnos erre mindössze 1% esélyt látok!
Vannak még fönn hirdetései, óvakodjatok tőle, 3-4 nap mulva okosabb leszek!

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206

(#14367) beci83


beci83
csendes tag

Jó nagy negatív bmw325i -nek ezért az üzletért:
Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB

Utánvéttel kérte, és nem vette át, azóta többször belépett, nem válaszolt mért nem vette át....

IDE NE POSTÁZZON SENKI UTÁNVÉTTEL: ****

**** - Moderálva. Grafiqs

[ Módosította: Grafiqs ]

(#14368) goyo206 válasza goyo206 (#14366) üzenetére


goyo206
aktív tag

Erre gondolok, itt az igazolás,

szerintem ez olyan hamis, mint az állat, a postán is valótlannak titulálták az azonosítót! ;)

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206

(#14369) ScrapUnit


ScrapUnit
aktív tag

Eléggé kacsa gyanús a szelvény, ugyanis (szerintem) a szelvény feliratok és a kitöltött mezőkben lévő betűk, számok sokkal olvashatóbbak. Ezt lazán meg lehet oldani P.Shoppal vagy bármivel.

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#14370) shteer válasza goyo206 (#14368) üzenetére


shteer
titán

ez full kamuszelvény :)

..szerintem jónak tűnik

(#14371) Silent77 válasza goyo206 (#14368) üzenetére


Silent77
veterán

Borzalmas rossz hamisítvány. :U

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#14372) Chipyttababy válasza goyo206 (#14368) üzenetére


Chipyttababy
csendes tag

Nem csak az azonosító, Posta díjkalkulátor ajánlott levél 580 forintot mutat alapból 500g-ig, ha felhívja a 06-40-46-46-46-ot, akkor ott is tudnak a küldeményéről felvilágosítást adni. Nem úgy kell mondani, hogy csalás történt, hanem úgy, hogy várok egy küldeményt, az eladó állítása szerint feladta és itt a bizonyíték. Állapítsa meg a posta hivatalos vizsgálat során, hogy hamis a ragszám. Ez közokirat hamisítás, ha valóban így van. Az Ön helyében megindítanék a postán egy vizsgálatot, hogy nem érkezett meg a küldeményem és az eladó ezzel igazolta, hogy feladta. Én indítottam csomag ügyében keresetet, amit én adtam fel és eltűnt, és bizony elég kemény ügy lett belőle. A posta hivatalból fog feljelentést tenni ilyen esetben. Mindenképp őrizze meg a kapott levelet mindenesetre. A posta.hu-n van a 40-es telefonszám, ott beadja a panaszát, majd megadják, hogy hová küldheti el a bizonylatot. Ebből rendőrségi eljárás lesz, csak ügyesen kell csinálni, az eladó meg majd vállalhatja a felelősséget.

[ Szerkesztve ]

Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

(#14373) Quent1n


Quent1n
senior tag

Én csak 1.000 forintot buktam de a pénz pénz. Tehát a lényeg, hogy Töpi-vel csak óvatosan. PES 2010-et hirdetett PS3-ra. A hirdetés szövege ennyi volt: "Eladó a címben említett játék Pro Evolution Soccer 2010 PS3 játék, teljesen hibátlan állapotban. Mióta megvan egyszer volt a gépben, azóta nem sikerült újra játszani vele, egyszerűen nincs időm rá. Ezért is adnám el.
Személyes átvét Pesten ill Tatabányán lehetséges, más esetben marad a posta.
Köszi, hogy benéztél!"

Nos a helyszínen kiderült, hogy a játék tokja nem gyári a papír is csak nyomtatva van. Üsse kő ennyi belefért. Aztán itthon a gépbe betéve láttam, hogy a játékban nincs angol nyelv, se a menüben se a kommentárok között. Ez azért már sok volt. Írtam neki mire írta, hogy visszakaphatom az árát. Kérdeztem mikor jó neki ez volt 9-én azóta no válasz. 12-e óta be se lépett. Lényeg a lényeg a hirdetés szövege abszolút nem volt korrekt mert a gépbe betevésig nem tudhattam, hogy nincs benne angol nyelv és fogalmam sem volt, hogy létezik ilyen focis játék. Én már leírtam veszteségnek a dolgot de aki tőle szeretne vásárolni javaslom MINDEN apró részletre figyeljen oda.

Ilyet írt még korábban, hogy el is felejtette, hogy csak francia nyelv van benne. Na persze. Kerüljétek, én ezt fogom tenni.

[ Szerkesztve ]

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#14374) Silent77 válasza Chipyttababy (#14372) üzenetére


Silent77
veterán

Az összeg pontos, mivel elsőbbségiként van az ár feltüntetve.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#14376) halasz11 válasza Silent77 (#14374) üzenetére


halasz11
csendes tag

Szeretnék kérni egy kis segítséget, mert vettem egy számítógép házat, átutaltam a pénzt,
de sem a ház sem pedig a pénz nem jött vissza. A felhasználó neve [hcs0924]. Ez lett volna a ház: [Kép] Szeretném ha ez miatt ki lenne zárva, hogy több embert ne tudjon átverni. Ha továbbra sem utalja vissza a pénzt, akkor feljelentéssel fogok élni.

[ Szerkesztve ]

(#14377) kispéé


kispéé
aktív tag

Szeretném figyelmeztetni a fórumozókat, hogy a Cybertrone
nevű tag, régen Pisti88+ néven futott és többek között engem is átvert, nagyon vigyázzatok vele, ne vegyetek semmit se tőle, egy megbízhatatlan ember, hiába olyan mézes-mázos, egy pitiáner csaló. Szeretném ha ez a hozzászólás megmaradna, csakis a többiek érdekében, rákereshető legyen. Köszönöm!

(#14378) priti


priti
addikt

Ez a gianni ilyen mesegyerek? :F

Még nem üzleteltem vele, de relatíve nagy bazárja van, gondoltam megbízható srác. Nem értem.
Felhívom ma dél körül, hogy van e Logitech G27 raktáron nála, mert írja a bazárjában, hogy a cuccok 95%-a átvehető raktárról... Szerintem ez egy teljesen érthető kérdés.
Várjak, mert nézi a negykerben ahová jár, igen van, 1db van raktáron, kérem? Kérem. Jó, értemegy és ma át tudja adni.
Mikor hol tudom átvenni? Ma négykor át tudom venni, de csak a 11 kerben.
Elmondom neki, hogy csak egyig vagyok BP-n, de akkor csak emiatt benntmaradok, megvárom a négy órát. 11 kerben hol? A Lukoil kútnál a Bartókon. Pff, jó.
Majd hívjam ha odaértem. Jó. Írok neki sms-t a saját telefonomról, mert a bennti számról hívtam, amikor szóban beszéltünk, hogy ezen a számon elér bármikor és ha ne adj Isten mégsem lenne a nagykerben vagy bármi közbejön csörgessen meg, visszahívom, csak ne kelljen már feleslegesen a dög melegben péntek délután BP-n dekkolnom. Értitek.

Odaérek négykor, hívom, hogy itt vagyok, jöttem a G27-ért, erre: Maradjak ott, mert most derül ki, hogy van e G27. Állok értetlenül, mert már egyszer megbeszéltük dél körül telefonon, hogy van raktáron a nagykerben és elhozza, hát ezért hívtam fel, ja de
5 perc múlva ott van a kútnál, ott várjak. Rá két percre visszahív, hogy ne haragudjak de nincs G27. Ti ezt értitek? Mert én nem. Végülis csak emiatt utaztam át fél BP-n, meg bactam el az egész délutánom, miért is haragudnék... meg ez a nagykeres mese... ááhh,
valami nem kóser ezzel az emberrel. Jól megszopatott.

...meg azért egy G27 csak egy 80k -s cucc, nem egy világító USB-s kulcstartó. Ennyire leszarja a vevőket? ...de jó neki, hogy így is megél.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#14379) Mr X válasza priti (#14378) üzenetére


Mr X
veterán

Nem Gianni hibája ez, hanem a nagykeré. Gianni megnézte a raktárkészletüket, ahol zt írták, van belőle. De odaérve kiderült, hogy nincs. Erről nem ő tehet.

(#14380) priti válasza Mr X (#14379) üzenetére


priti
addikt

de ha csak blöfföli, hogy van raktáron és valójában fingja sincs, mert nem az ő raktára, csak egy weblapot lát, akkor kérjen meg, hogy hívjam vissza x perc múlva és addig csörögjön oda, pláne miután mondom hogy csak emiatt várok 3 órát, nem 5 percet, 3 órát és kifejezetten kérem rá, hogy szóljon ha nincs. Meg nézem a híváslistát és 16:09-kor még azt se tudta hogy van e, amikor azt mondta négykor átvehetem, jó közel lehet az a nagyker... áhh, meddő vita, elkúrta, biztos előfordul, csak miért pont nálam :W

Hardverlesen

(#14381) Mr X válasza priti (#14380) üzenetére


Mr X
veterán

Leírom a menetét.

Gianninak nincs semmilyen raktára. Nagykerből hozza a cuccait. Felmegy a nagyker weblapjára, megnézi van készlet. Ha odacsörög, a nagykeres is megnézi az adatbázisát, ott is van készlet, hiszen a weblap onna nszedi az adatot. Gianni szól neked, hogy van, és megy érte. Odamegy a nagykerbe, mondja, hogy ezért jött. A nagykeres megnézi az adatbázist, ott van 1 db. De amikor próbálja előkeresni, kiderül, hogy valójában nincs, a raktárkészlet hibás.

Gianni nem tudott volna előbb szólni, csak akkor, mikor már ott van személyesen a nagykerben és kiderül, hogy hiba van.

(#14382) priti válasza Mr X (#14381) üzenetére


priti
addikt

Én ezt pontosan tudom, hogy így megy. ...és ahogy én tudom ő is tudja, de így, hogy még sms-ben figyelmeztetem is rá, hogy előfordul ilyen ha már a weblap szerint is csak egy van és szóljon nekem ha nincs így már pláne tudja.
Ez annyi hogy odacsörög a nagykerbe, hogy te a weblap szerint már csak egy van, na de még van G27. Tuti van? Nézd már meg légy szíves mert az ügyfelem/vásárlóm/ erre várna 3 órát és szépen odaslattyog a droid a nagykerben és lecsekkolja, mint ha ott lenne személyesen. Szart telefonon lecsekkolni. Az van.
Ez pontosan olyan, mint ha én szarnék lecsekkolni, hogy van e pénz a kártyámon. Megkapnám a fizupapírt, ami szerint van és megrendelném a cuccot tőle. Elvitetném vele a csába a 15 kerbe ki a Késmárk utcai raktárokhoz, aztán amikor már ott van, odautazott, meg várt rám, na akkor bejelenteném neki a telefonba, hogy ja bocs, nincs egy vasam se, mégse kell. Kiváncsi vagyok szerinte rendes gyerek lennék e...

A lényeg, hogy giannival vigyázva üzleteljen mindenki, hogy ne járjon így mint én. Inkább kérdezzen rá hatszor, mint hogy rábízza.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#14383) Süni 1985 F


Süni 1985 F
senior tag

[judit30]
Megbeszéltük,hogy egy 1Gb sd modult feladok neki utánvéttel postán!
Én a megbeszéltek szerint jártam el ő visszaküldte de nem jelezte egy betűvel sem szándékát...Buktam a jóvoltából 1150ftot ami nem nagy összeg, de moderálva
Azóta sem tojt egy betűt sem!
IDE NE POSTÁZZON SENKI UTÁNVÉTTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Módosította: Oczu ]

TDI POWER

(#14384) Beretta 92R


Beretta 92R
tag

butánydagány
[link]
Miután megígérte, hogy Pénteken postára adja utánvéttel a 4 magosítható Phenom 550-est, látom tegnap, hogy szabálysértés miatt kitiltották.
Ilyen esetben, akkor most mi van?
De hogy nem veszem át a csomagot az is biztos, ezek után bármi lehet benne.
Tud a tagról valaki valamit?

Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#14385) Oczu válasza Beretta 92R (#14384) üzenetére


Oczu
senior tag

Igen tudunk. Ő Pataki007 másodregje és már vert át mást is

[ Szerkesztve ]

(#14386) Beretta 92R válasza Oczu (#14385) üzenetére


Beretta 92R
tag

Hello

És ha nem veszem át az utánvétes csomagot, akkor az utánvét díját+ a visszaküldést kell kifizetnem? Vagy ez hogyan működik?

(#14387) PHM válasza Beretta 92R (#14386) üzenetére


PHM
addikt

Nem kell semmit fizetned, ha nem veszed át a csomagot.
Az oda- és visszautat is a feladó fizeti, ha vissza akarja kapni a cuccát.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#14388) Quent1n válasza priti (#14382) üzenetére


Quent1n
senior tag

Tök igazad van. Egy ilyen drága cuccnál a minimum lett volna, hogy ő azt mondja "várjál megnézem 100%-ra és majd visszahívlak". Ami után odaszól a nagykernek ott valaki felemeli a fenekét és megnézni, hogy ott figyel é a raktárban a nagy doboz vagy sem. Simán meg lehet tenni pláne ha tudja, hogy emiatt szervezed át a napod.

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#14389) béke


béke
aktív tag

Sziasztok egy jó nagy fekete gabr35 -nek Nos ezt a tagot kellene ki iktatni innen mert először is jól átvert engem a másik meg a hirdetései mind kamu csak pénzt akar ki csalni mindenkitől.

Én ezt vettem meg postán kaptam!! 1024mb ddr1 vga

A posta megérkezett és egy noname 512mb-os 333-as fos érkezett ami 2nap múlva be is szart gépbe rakás után, közöltem vele még az nap hogy nem jót küldött erre azt mondta hogy neki 1024-et irt a gépe és persze Kingstont :).
Vettem tőle még egy videokártyát de az sem működött.
Mindezt 6850ft-os áron postával együtt közöltem vele hogy szarom le az egészet küldjön vissza 4850ft-ot és én vissza küldöm a videó karit mert szar az 512-es memo meg igaz 2000ft-ba kerül de jó lesz valamire.
Megbeszéltük hogy nincs most pénze azért adta fel a dolgait és hétfőn feladja a pénzt a pénz azóta is jön ki van kapcsolva a privátba meg nem ír vissza tudom hol lakik a posta alapján de sajnos a benzin több lenne mint az összeg ami fájt nekem a szarokért de az megérné hogy bele bas.....ak a fejébe 2-öt na mindegy ha van rá mod többet nem szeretném itt látni na meg persze másokat se károsítson meg üdv és köszi:béke

Hirdetési joga felfüggesztve az ügy rendezéséig

[ Módosította: Oczu ]

Alá írás :)

(#14390) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

Feketét adnék lancer77 felhasználónak. A történet a következő: ez egy hónapja történt. Megbeszéltük, hogy veszek tőle egy telefont aminek az árát másnap befizettem. Már egy hét is eltelt, miután meguntam a várakozást, írtam már neki, hogy mi van. Azt mondja, hogy elküldte és biztos azért nem írtam mert megjött. Megint vártam majdnem 2 hetet, mivel egyre ritkábban jött az oldalra 1-2 szavasokat írt a kérdésemre. Megbeszéltük, hogy visszaküldi az pénzt. Rá 2 napra ír, hogy előkerült a teló és egy előző címre küldte illetve a barátnője, aki vett tőle valamit. Ismét telnek a napok, azt írta, hogy beszélt a sráccal és elküldi nekem. Ismét telnek a napok, még mindig semmi. Aztán ír, hogy ha x napon belül nem jön meg akkor visszaküldi mostmár tényleg a pénzem. 3 napon keresztül írtam neki, hogy még semmi. Azóta eltünt... Mindez egy hónapos hajcihő és már a t.köm tele van vele. Soha senkinek nem ajánlom vele az üzletelést!!! Abban pedig a segítségeteket kérném, hogy milyen esetlegesen jogi vagy bármi egyéb lépést lehet tenni. A levelezést és a befizetési bizonylatot is megőriztem. Aki tud, kérem pü-ben segítsen. Szeretném visszakapni a pénzemet!

(#14391) Dominiator válasza Iceman9305 (#14362) üzenetére


Dominiator
aktív tag

Mióta hozunk nyilvánosságra privátot?

[ Módosította: Viktor77 ]

Who's the bigger hero who lives or who want to live?

(#14392) Hell Angel


Hell Angel
csendes tag

Hú de sz*r ügy:(
Én is így jártam egy másik felhasználóval, aki ígérte részletre elad egy telefont nekem:( csak küldjem b.szamlara az első részletet, ő feladja a telót!Na én fel is adtam, de a teló nem jött...A pénzt azóta sem láttam...Mivel a b.számlaszám másé , valami hajléktalané, állítólag csaló, nem sok reményem van visszakapni a zsetont:( Elszomorít engem is a sok kretén!

06706030361 A komoly vásárló telefonálni szokott:)

(#14393) C64


C64
őstag

Egy újabb csaló!

Neve: Hegedüs Béla alias hegeanabol

Egy hete, 2011. Május 30-án este felkeresett MSN, hogy érdekelne-e egy Zotac GTX480 AMP! Edition vga. Azt állította, hogy a kártyára van egy év gari és hogy tök jó állapotban van.
Megbeszéltük az összeget és hogy másnap postára is adja a vga-t, ha elutalom neki a pénzt. Én el is utaltam, szóltam is neki telefonon, hogy jöhet a vga, mire azt mondta, hogy ok, postára adja. Kiderült, hogy csak szerdán adta postára és még csak nem is elsőbbségivel, nehogy ideérjen hozzám egy-két napon belül. Tehát ma jött meg, egy héttel később. Erre mit látok?? Egy sima ref zotac gtx480-at, aminek a burkolata sérült, sehol nincs garlevél, a telefonjára pedig nem reagál.

Hihetetlenül megbízhatatlan alak, nagyon sokat kamuzik, és nem ez az első eset, hogy nem azt küldi, amit a megállapodás szerint küldenie kellett volna! Eddig 4x boltoltam vele és mind a 4x megbántam.

Ez a mostani pedig már egy kifejezett csalás eset!!!

SOHA, SENKI NE ÜLTETELJEN VELE!!! Ez a prohardvres üzletelgetés nem neki való. Inkább kapálnia kéne a mezőn, akkor legalább senkit sem tudna átb*sznbi!

Ezt az oldalt is kerülje el mindenki: http://www.hegepc.net/

[ Szerkesztve ]

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#14394) Gianni27 válasza priti (#14382) üzenetére


Gianni27
őstag

1 db volt a nagykerben, online lefoglaltam. A raktárban fizikailag sajnos nem volt meg, ezért nem tudtam elhozni neked. Sajnos távolba ill. jövőbelátó nem vagyok, nekem a nagyker rendszerében kell bíznom, de ott is becsúszik hiba.

Ilyen is előfordul 5 évente egyszer. Sajnos most így jártál te is és én is. Azért ez még nem a világvége - SZVSZ.

üdv. gianni

(#14395) Gianni27 válasza priti (#14382) üzenetére


Gianni27
őstag

Az SMS-ben igazad van, valószínüleg megálmodtad a problémát. Viszont az előre-odatelefonálással nem lettünk volna előrébb.

Az a gond, hogy hiába szólok oda előre a nagykerbe, ők is csak azt mondják, amit látnak a rendszerben. Aszerint meg volt 1 db. Konkrétan a raktárban csak akkor kezdik keresni, ha már árukiadás van. Sajnos ez így működik.

(#14396) priti válasza Gianni27 (#14394) üzenetére


priti
addikt

Túltárgyaltnak érzem a dolgot, már a telefon után is annak éreztem, azért írtam a topic-ba, mert mások véleményére voltam kíváncsi, amit priviben meg is kaptam.

"Azért ez még nem a világvége" - ebben egyetértünk
"nekem a nagyker rendszerében kell bíznom" - ebben nem értünk egyet. Szerintem neked nem az a dolgod az árkülönbözetért, hogy elvidd "A"-ból "B"-be a vonatkozó terméket, (nem is végzel ilyen munkát,hisz kikötöd mi legyen a "B" pont) hanem az, hogy szolgáltatást szolgáltass, (amit szintén te alakítasz ki ráadásul). Ha a szolgáltatásban benne van az, hogy infót adsz a raktárkészletről, akkor azt az ifót első kézből kell venned a raktárban jelenlévő droid szájából és nem közvetetten más rendszerén keresztül ami vagy jó/vagy nem. Szerintem ezt várja el egy vevő, ezért fizet, de ezen sem veszünk össze, elég nagy ez az ország, elférünk. Részemről mégegyszer mondom túl van tárgyalva, igazából ezt neked kéne érezni. Te akarsz ebből megélni hosszútávon.

(#14395) Gianni27

Akkor kérdezz rá honnan szerezhetsz infót a vonatkozó nagykerben kétes esetekben, vagy válts nagykert, de szerintem old meg mert ez igazából a Te problémád. Te bukod el a vevőket egy életre...

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#14397) Dominiator válasza Dominiator (#14391) üzenetére


Dominiator
aktív tag

engem nem igazán zavar

Who's the bigger hero who lives or who want to live?

(#14398) Dominiator válasza Iceman9305 (#14362) üzenetére


Dominiator
aktív tag

mikor találkoztam az illetővel le volt merülve a telefon, ott egy boltost megkértük hogy dugja be töltőre, a telefon bekapcsolt minden, mondtam a srácnak h te figyelj próbáld ki a telefont rakj bele simet stb, nem próbált ki rajta semmit , garanciát nem vállaltam, megállapodtunk hogy küldök neki 1k-t h a tzurbo sim felét kifizetem mert tény h én nem ellenőriztem le h független e, rá pár napra kaptam egy cifra pm-t ami miítt nem vagyok hajlandó utalni neki,

Who's the bigger hero who lives or who want to live?

(#14399) Shomci


Shomci
tag

Rossz topicba írtál, de töröltem azért.

[ Módosította: Kalandor ]

NOKIA E51+8GB && ASUS WL500GPremium+120GB

(#14400) gYaLo


gYaLo
őstag

mirrmur becsapott.
Meghirdetett egy GTX 295-öt, melynek a megvásárlására jelentkeztem. Megbeszéltük a részleteket, telefonon is egyeztettünk, aztán nem vette fel a telefonját. A további privát üzenetekre nem válaszolt, konkrétan eltűnt.
Nézegettem az aprót és gyanús lett egy GTX 295.
A hírdetés szövegét kicsit tovább olvasva láttam, hogy a garancia mirrmur -hoz szól, majd később módosítva lett a hirdetés (gondolom a moderátorok vissza tudják nézni a módosításokat) , miszerint "a garancia 3 hónap egy ph-s fórumtárson keresztül a qwerty-be."
Nem fogok még privát üzenetből másolni, de mirrmur elmondása szerint a qwertyben dolgozik, szóval szerintem egyértelmű a dolog.

A kollégához: szerintem így rosszabbul jártál, nem lett volna egyszerűbb felvenni a telefont vagy írni h elment a kártya ? :U

Ez lesz már az 5. negatív értékelésed.. az ilyen emberekre véleményem szerint semmi szükség, csak a levegőt rontják. :F

Ezért nem jár a fekete.

[ Módosította: Kalandor ]

iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.