Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14551) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Figyelem, mostantól én viszem a fekete pontok osztását is!

Amit kérek tőletek:
-Mindenképpen írjátok le mi történt, illetve mennyi kár ért!
-A felhasználót linkeljétek, illetve a hirdetést is.
-És ha megbeszélni valótok van, akkor azt "off topic" módban tegyétek, hogy könnyebben átlássam a dolgot!

Csak akkor érvényes a fekete pont, ha anyagi kár ért.
Kalandor illetve az én döntésemen múlik, hogy ki kap pontot.
Amennyiben nem kapta meg a pontot, az akinek szerettél volna adni, nyugodtan írhattok nekem, tehát nem itt a topicban!

Kalandorral, mindenkinek próbálunk segíteni!

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14552) mezgag válasza gban (#14549) üzenetére


mezgag
csendes tag

Azt hiszem igen! De az eladó heyhozero volt.
Üdv!
mezgag

mezgag

(#14553) BlackPriest válasza pirate29 (#14547) üzenetére


BlackPriest
őstag

60+ pozitív és 0 negatív visszajelzés mellett gondolod, hogy 5000 Ft-ért szórakoznék? de akkor lássuk a korrektségedet:

05.09.-én jeleztem, hogy érdekel a lap
05.10.-én megadtad a számlaszámot, egy percen belül átutaltam a pénzt
05.13.-án érdeklődtem először, hogy mi van már, nincs semmi visszajelzés
05.15.-én kétszer írtam, hogyha belépsz, válaszolj
05.16-án jelezted, hogy ott a pénz, de csak más nap postázod
05.17.-én is érdeklődtem, nem volt válasz
05.19.én ugyancsak, ekkor adtad fel állítólag.

ekkora akinek kellett a lap, visszamondta a gépet, a lap megérkezett, feltelepítettem, működött. mire találtam rá új vevőt, az általad korábban nem említett egy hét gari már lejárt, de mivel jónak hittem a lapot, nem aggódtam. az új tulaj jelezte, hogy gáz van a lappal, megnéztem, valóban nem indul el, csak a ventiket pörgeti, jeleztem neked bármilyen jóvátétel követelése nélkül, csak simán fyi, erre azonnal írtad, hogy biztosan azért, mert tuningoltam: Nem proci húzásra kell használni egy ilyen lapot mindent default-ra kell rakni a biosban! És én erről nem tehetek, nem vagyok jós, hogy meddig tart ki egy alaplap!!

könyörgöm, egy g31-es lapról beszélünk, amin böngészni akartak, mégis milyen tuningra lehetne képes egy ilyen deszka? miért pont egy ilyen lappal akarnék bármit is tuningolni? még viccnek is rossz a feltételezés.

és már rég nem írogatnék, ha nem a fenti mondattal kezdesz vádaskodni, hanem az itteni utolsóddal. és számomra igenis az jön le, hogy rossz lapot adtál el és nagy mázlid volt, hogy egy darabig működött és nekem sem volt sok időm foglalkozni vele...mellesleg hanem 10 nap után adod fel, hanem egyből, akkor egyből ki is jön a hiba, akkor mit mondanál? ugyancsak széthajtottam?

[ Szerkesztve ]

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#14554) Braveee


Braveee
csendes tag

Kedves Adminok!

Kérnék egy fekete pontot Pityesssz -nek. Meghírdetett 10db hibás videókártyát, mindegyikre azt írta hogy csíkoznak (amit én tudnék javítani). Kérdeztem van e sérülés a kártyákon, voltak-e már javítva.. a válasz az volt hogy nincs és nem voltak javítva. Elutaltam neki a pénzt, 8000ft-ot. Közölte hogy némelyik kártyán nincs hűtő (amikor megjött a csomag 2 kártyán volt hűtő a 10-ből) Az összes GPU le volt sarkazva, SMD kondik letörve a kártyákről, magyarul használhatatlan az összes. Amikor megkérdeztem hogy honnan vette hogy csíkoznak a kártyák, akkor azt mondta hogy ő be sem tette gépbe őket. tehát sikerült vennem egy nagy adag veszélyes hulladékot. Felajánlottam hogy úgy ahogy van visszaküldöm a csomagot, állom a postát csak küldje vissza a vételárat, mivel átvert. Nem ment bele, így vele biztos hogy soha többet nem üzletelek, szépen rám sózta a szarjait.

hirdetést sajnos nem tudok linkelni, mert már levette. De szó sem volt benne arról hogy agyon törött kártyákat küld

[ Szerkesztve ]

!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!

(#14555) Pityesssz válasza Braveee (#14554) üzenetére


Pityesssz
csendes tag

Először is.
A hirdetésben az állt,hogy Hibás kártyák és hogy semmilyen felelősséget nem vállalok rájuk.
Alkatrésznek hirdettem,hátha valaki még tud velük mit kezdeni.
Nem arra gondoltam,hogy te ezeket még forgalomba szeretnéd hozni.
Amikor meg kértem képeket a leesett kondikról meg a lesarkazott gpu-ról te azt mondtad,hogy nem pazarlod az idődet erre.
A hűtésekről meg szót sem kérdeztél és ajándékba még+ vga hűtéseket is raktam.

Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...

(#14556) Pityesssz


Pityesssz
csendes tag

Gondolom hogy nem tudtad megjavitani a kártyákat és értéktelenek igy neked,ezért akartad vissza küldeni.
De ez nem igy megy.
Ha tökéletes vga-t akarsz vegyél a boltban és ne olyat aminek a hirdetési cimére is ki van irva,hogy HIBÁS VGA BAZÁR!!!
Ha meg olvasni nem tudsz,tanulj meg...

Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...

(#14557) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Legyetek szívesek oFF -ként vitassátok meg a dolgokat, témába vágó hozzászólást, csak pont adásnál használjátok!

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14558) Pityesssz


Pityesssz
csendes tag

Jó.
Bocsánat. :R

Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...

(#14559) Braveee válasza Pityesssz (#14555) üzenetére


Braveee
csendes tag

Nem vitatkozom veled többet, este ha lesz időm és lefotózom, de min változtat ez? SEMMIN! ide legalább kirakom hogy mindenki láthassa hogy mennyire korrekt ember vagy.

1. Nem alkatrésznek hírdetted meg.
2. hamis hibaleírással (csíkoz, ez volt mindegyik kártya mögé írva), egy szót sem említettél róla hogy hűtő nélküli kártyákat küldesz, és közben fingod nem volt róla hogy mik a hibák, nem is tesztetlted őket (gyanítom hogy valahol összekukáztad őket és így árultad őket)
3. ahogy megjött a doboz úgy is hagytam felesleges nekiállni mert mindegyik sérült (priviben azt mondtad egyik sem sértült)
4. Ha nem értesz hozzájuk, akkor úgy rakd fel hogy nem tudod mi a baja és nem tudod milyen állapotban vannak
5. Ez milyen szar duma hogy küldtél + hűtést, a saját hűtését raknád hozzá az még érne is valamit, küldtél egy db 7300gs karhoz tartozó hűtőt ventillátor nélkül, ezért még 1ft sem ad senki, szóval ne tűntesd már úgy fel magad mint aki fófejségből még hozzácsapott egy 3. hűtőt a 10db oem hűtő nélküli kártyához

Magyarázkodni azt nagyon tudsz,

UI: estére csak feltöltöm ide a képeket, mindenképp szakítok rá időt. remélem senki nem esik abba a hibába amibe én, és nem köt veled semmilyen üzletet

!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!

(#14560) Adok--Veszek


Adok--Veszek
csendes tag

Katonazs kollégának egy fekete pont jár.
Bár anyagilag nem károsított meg, de kevés ilyen megbízhatatlan eladóval volt eddig dolgom.

2011.06.19 -én megbeszéltem vele egy iPoddal egy árat, és hogy másnap átveszem. Neki csak 1 -kor vagy 5 -kor volt jó a Moszkva téren, ő nem volt sehova máshova hajlandó eljönni, csak a Moszkva térre. Mondtam neki, hogy a 1 -kor korán van, 5 -kor késő. Közötte tudunk a Határ úton találkozni. Ő nem tudta persze, hogy hol van a Határ út, ami elég furcsa volt... Mindegy, megbeszéltem vele, hogy majd holnap hív ő, persze nem hívott, ki volt kapcsolva. Egész nap én hívtam, pedig neki kellett volna engem hívnia. Majd fél 6 körül a legnagyobb nyugodtsággal felhív, hogy ő neki elromlott a telefonja. Itt szembesültem vele, hogy kb. 10-12 éves kis srácról van szó, ez elég egyértelmű volt a hangjából ítélve. Nem tudott 10 értelmes szót kinyögni. Jó, majd holnap hívlak, ma már nem jó. Majd másnap is hívtam, nem jó neki. Majd a következő nap felhívtam, hogy bemegyek a Moszkva térre, egye fene, csak add már oda azt az iPodot. Ő neki persze ez sem volt jó, mert ő már hazaért, és neki 1 óra lenne míg odaérne. Ember, jó neked. :W
Majd jól bepörögtem, és lenyomtam a telefont. Otthon írtam neki, hogy most már találj ki valamit, mert ez nem így megy barátom. Majd 2 nap múlva rám írt, hogy eladta másnak.

Nem keveset telefonáltam neki, de soha sem volt jó.

Inkorrekt, megbízhatatlan, általános iskolás kisfiú, senki nem üzleteljen vele komolytalan ember.

Ha van olcsón eladó telefonod, írj privit!

(#14561) _Fefe_


_Fefe_
tag

Sziasztok !

Kérnék egy nagy Fekete pontot garaba15 fórumtársnak. Van egy hirdetése itt : Gyári Apple iPhone 4 Bumperek! sok szín! tényleg gyári... AKCIÓ!!.

2011.05.08-án kerestem meg őt, hogy tudna-e nekem szerezni iPhone 4-re carbon hátlap matricát. Közölte, hogy természetesen van neki (3M), vagy tud szerezni, és pár PÜ váltás után után rábeszélt a teljes carbon szettre (előlap, hátlap, oldal matrica). Rendeltem is tőle 3db-ot, valamint még egy iPhone 4 bumpert is, ha már ő tutira eredetinek hirdeti. Így a 3db carbon szett és a bumper ára 15.000 Ft lett. Mivel van neki 42 ! pozitív értékelése, így azt gondoltam, hogy megbízhatom benne, és előre átutaltam neki az összeget 2011.05.10-én. Ezután azt mondta, hogy várjak még egy kicsit, mert jelenleg nincs neki sem bumper sem carbon szett. Azt mondtam, hogy oké várok, ez nem gond. Egy hét múlva rákérdeztem (2011.05.18.), hogy mikor lesz csomag, azt válaszolta, hogy hamarosan... Erre is azt mondtam, hogy oké, valamint feljánlott a várakozásért cserébe 2db védőfóliát. Pár PÜ váltás után 2011.06.02-án rákérdeztem újra a csomag mibenlétére. Ekkor meglepődve azt válaszolta, hogy már feladta a csomagot, és már meg kellett volna kapjam. Nem kaptam meg... (pár PÜ ismét) Ezután azt kértem tőle, hogy küldje el nekem a feladószelvényt, hogy utánanézhessek a dolognak. Erre azt válaszolta (2011.06.15-én), hogy a titkárnője adta fel a csomagot - nem ajánlva - és biztosan ellopták út közben, ezért nem kaptam meg. Azt ígérte, hogy ezután ő maga személyesen adja fel ajánlva a csomagot 2011.06.16-án, és pár napon belül nálam lesz. De sajnos csak 1db carbon szettet tud küldeni, mivel már nincs neki több. Erre is azt mondtam, hogy nem gond, majd küldi a többit ha megkapja. 2011.06.20-án még mindig nem kaptam meg a csomagot, és ismét rákérdeztem a dologra. Erre azt a választ adta, hogy ne haragudjak volt egy balesete, és össze kellett varrni a kezét. Ezt természetesen megértettem és tovább vártam... Majd 2011.06.23-án, vagyis ma kaptam tőle egy csomagot. A csomagban volt 1db használt !!! , hiányos, és gagyi carbon szett, egy utángyártott kínai bumper (nem az ígért eredeti !), és a 2db szintén silány minőségű védőfólia ajándékba (LoL). Tehát a késve és kalandos körülmények között érkezett csomag tartalma igencsak hagy kívánnivalókat maga után. Úgyhogy bőven jár neki a fekete pont, bár én szívem szerint még a hirdetési jogát is megvonnám. Inkorrekt ember, szavahihetősége kb. nulla.

Ezzel az akciójával csak azt érte el, hogy a PH pozitív értékelés, vagyis a piros pontok száma nemigen jelent semmit.

"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.

(#14562) Pityesssz


Pityesssz
csendes tag

Itt van egy levél amit neked irtam arra a kérdésedre,hogy voltak milyen állapotban vannak.

Pityesssz privát üzenete Szakee28 számára
Új Törlés 2011-06-16 17:55:45

Pityesssz
(újonc)

Nem,ezeket át se vette.
Magyarul én fizettem mindent és rajtam maradtak.
Nem kókányoltak.
Ha kérsz,képet is csinálok róluk.
Igy kerültek hozzám és az óta a dobozban vannak.
Nem tudom,hogyan javitja őket.
Egy műszerész emberke és ért hozzá.

De ez a legfontosabb:Ha kérsz képet is csinálok róluk.

Én képet is küldtem volna,de neked nem kellett. :K
Legközelebb tájékozódsz mit is veszel. :o

Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...

(#14563) XaraX válasza Pityesssz (#14562) üzenetére


XaraX
addikt

Privi azért privi, mert nem nyilvános, tehát Te sem másolhatod be.
Szerintem mindenki levonja a következtetést, egy oldalon 2 esetben is a Te neved.....
Némely védekezésed elég vicces ráadásul.

(#14564) laca5555


laca5555
csendes tag

Üdv..

Sajnos pórul jártam tompika75 nevű kollegával.
Egy procit küldtem neki postai utánvéttel , több mint két hete ,de nem vette át.
Telefonon hívtam jó egy hete(mert privikre nem válaszolt) , felvette és mondta ,hogy megkapta az értesítőt a csomagról ,és amint lehet átveszi a köldeményt. Azóta nem válaszol a privikre,még az oldalra sem jelentkezett be egészen máig . De ma sem válaszolt , hidegen hagyja a dolog.
Nem az ezer forintos postaköltség benyelése bosszant , hanem a hozzáállás.Itt idézném utolsó levelem:
"Szia... nem értem miért nem jelzel ,hogy mi van.
Nincs abba semmi különös ha most nincs rá lóvéd, mert másra jobban kellet...stb.
ezt meglehet érteni , de hogy nem írsz ,nem telefonálsz...azt nem."
Tehát a lehetősége megvolt hogy kimagyarázza magát ,de még erre sem képes...sajnálom. Ő az első negatív élményem itt a PH-n.
Kérnék mindenkit figyelmesen üzleteljen vele...
Azt, hogy feketét kap-e a moderátorokra biznám,beszéljenek vele, mert nekem nem sikerült.
Köszönettel ...laca

(#14565) enginev3.0 válasza _Fefe_ (#14561) üzenetére


enginev3.0
félisten

Pontot megkapta, az átverésért, és téged ért anyagi kár miatt!

Természetesen amennyiben garaba15 felhasználó jelentkezik, őt is meghallgatom, és ha 1 héten belül találunk olyan megoldást amely mindkét félnek megfelelő, a pont visszavonható!

garaba15-nek PÜ ment az ügyben!

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14566) _Fefe_ válasza enginev3.0 (#14565) üzenetére


_Fefe_
tag

Köszönöm a segítségeteket. Bár nem hiszem, hogy erre a dologra bármilyen hihető magyarázattal tud szolgálni. Én PÜ-ben csak annyit kérek tőle egyelőre - a becsülete megőrzése érdekében -, hogy utaljon vissza a pénzemből annyit, amennyit gondol, természetesen levonva a "csomagja" tartalmának értékét. Ha garaba15 fórumtársnak ennyit ér a becsülete, akkor nem hinném hogy helye lenne itt a fórumon.

Természetesen a teljes levelezésünket is eltudom küldeni, ha szükséges, és fényképeket is készíthetek a küldött termékeiről.

"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.

(#14567) k.geri19


k.geri19
tag

Jelenteni szeretném Pityesssz kolégát
nem ért anyagi kár de kicsivel lejebb átvert egy srácot agp karival hogy müködö. de nemlehet egy kártyát 2 3 nap alat elégetni a nyákot..
na szoval nekem privát üzenetben 2 3 hete irt a pityesssz hogy érdekel e 9500gt 1gb dobozos csikozza a képet.(javitásal foglalkozunk)
ám nézve a hirdetéseit van itt egy ilyen:
9500gt 1gb müködöként árulja
kicsit gyanus.. hiába van megbizhatosága és sok év a háta mögöt a pénz megbolonditja az embert
aki a témával foglalkozik moderátor a privát üzenetet bemásolom neki bizonyitéknak,
tudom nem szabad itt megosztani (ráfáztam nemolyan rég pedig csak segiteni akartam)
Hirdet hogy keress hibás vgát mindegy milyen csak értékes legyen ámbár nemminden vga javithato ami hibás.. szoval ez legyen elég a srác utána nézésére..

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

(#14568) Braveee válasza Pityesssz (#14562) üzenetére


Braveee
csendes tag

nos csináltam képeket a csodálatos kártyákról:

így lett becsomagolva a 10db kártya
egyik szép állapotban lévő kártya
kiemelem a nem kókányoltak mondatot a válaszodból
külön köszönet az extra hűtőért amit küldtél, enélkül nem tudtam volna élni
és még egy GPU ami szarrá van ütve

szóval ennyit a "csíkozó" kártyákról

!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!

(#14569) k.geri19 válasza Braveee (#14568) üzenetére


k.geri19
tag

hát látod szaki.. amit elöted másoltam be. ö ezekel kereskedik. de amint látom vagy átvágot téged ilyen hulladékokal ilyen van a fiokomba disznek régebi 7600gt kártyák de ezek kökorbolt valok.. vagy te rendeltél igyételen kártyákat,,jo áron?,,

lényeg a lényeg eza pityesz megbolonditota a pénzt szaga csak aza baj hogy ezel megis kapálhatják 6év alatt fix ip cim, lakhely, feljelentés és még lesz priusza is hanem több
szoval amit irtam teljesen ,,jogos,, ezek után;)
igazánmegérdemelném már a lelkes ujonc rangot:D

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

(#14570) Braveee


Braveee
csendes tag

úgy látom Pityesssz nem csak engem vert át, szépen gyűlnek a panaszok ellene

!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!

(#14571) Braveee válasza k.geri19 (#14569) üzenetére


Braveee
csendes tag

8000ft-ért sikerült ezt a pakkot megvennem tőle.. régen basztak már át, épp ideje volt hogy megint jobban odafigyeljek az üzletelések során.. már túlságosan bíztam az emberekben

!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!

(#14572) k.geri19 válasza Braveee (#14571) üzenetére


k.geri19
tag

de hallod ö nem a 0napos ember. ez azt jelentiha sokan öszejötök ellene van egy 2000napos neve és hát az mint tudjuk egy feljelentés adatokat kiadja kalandor a hatoságoknak a hatoságok félév mulva teszik a dolgukat de a lényeg hogy nemlesz nyugodt napjai pityesznek

kajak tiszta jogi aszisztens vagyok olvasgatam du ezt a ,,forumot,, :C :C :C :C

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

(#14573) enginev3.0 válasza Braveee (#14571) üzenetére


enginev3.0
félisten

és milyen kártyákat kellett volna kapnod?

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14574) k.geri19 válasza enginev3.0 (#14573) üzenetére


k.geri19
tag

hozzáértö vagyok.. nem ilyet. teis látod.. a vga hütöbe nincs ventilátor. van egy égés nyom az aluminimumba( megéget a venti leághetet) azért nincs benne ventilátor( ezt lajikus is észre veszi)
aztán nincs a videokártyákon hütök,
3. hibás kártyákat is illik kartonra minimum fektetszi. ilyen gány csomagolás mint aki lomtalanit. igy még aki szeretné javitani a kártyákat.. nemtudja mert letörhet a kondi pl.. ilyen szállitásal

100%os csalásrol van szó
de örülök hogy nem kötötem üzletet vele 2hete és 1honapja is..

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

(#14575) BRIKLY


BRIKLY
veterán

Szakee28: egy kis segítség.Hibás kártya bazár

amit hirdet 9500GT-t, attól ne féljetek, mert az enyém volt,és hibátlan.elcseréltem egy X1900GTO-ra, ami 2 nap után elkezdett érdekes dolgokat csinálni,most várom,hogy mit lép rá. ha nem cseréli vissza, akkor én is részletesen beszámolok a történetről.
és valóban igaz,hogy a pénz bolondította meg,mert már volt 3 sikeres üzletünk...

[ Szerkesztve ]

(#14576) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Értem

Tehát Szakee28, 9 kártyát kellett volna kapnod amik működnek, csak csíkozzák a képet.

Ezek helyett kaptál 9 darab hűtő nélküli, teljesen használhatatlan kártyát?!

És ezek mellett BRIKLY-nek sem megfelelő kártya jött, vagy nem pont olyan állapotú?

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14577) BRIKLY válasza enginev3.0 (#14576) üzenetére


BRIKLY
veterán

Én személyesen cseréltem vele,akkor még gond nélkül ment a kártya, de tegnap mikor bekapcsoltam a gépet,színes foltok,kockák,csíkok,lettek a monitoron. újraindítás után helyreállt. de minden "hideg" bekapcsoláskor ezt csinálja. Egy videót is készítettem róla.

De az én ügyemet egyenlőre nem kell pontozni,mert tegnap előtt cseréltem,és 3 nap garanciát adott a kártyára. Ha a holnapi nap folyamán nem cseréli vissza,akkor azt itt jelezni fogom,és tőlem is mehet neki a pont. Természetesen a videót is linkelni fogom ebben az esetben.

(#14578) pirate29 válasza BlackPriest (#14553) üzenetére


pirate29
tag

Én akkor vettem ki a gépből az alaplapot amikor írtad hogy kéne. Mert én előtte megrendeltem, egy asus lapot amit tuningra használok a mai napig. Egyébként egy e7300 proci volt a g31-es lapban és egyszer felhúztam benne 3.3Ghz-ig, szóval lehet tuningolni, aztán visszavettem és kb 1 évig volt a gépembe. A z alaplapot gondosan ápoltam, takarítottam, pasztáztam. És nem gondoltam volna, hogy elromlik. Válaszokat azért nem kaptál mert valószínűleg nem voltam gépnél, mert dolgoztam. De nem akarok beszámolót tartani a magánéletemről. De amit írsz, hogy 10-nap az csak 3 nap ugyanis 16 -tól nézve 19 -ig. Egyébként a 66 pozitívra, csak annyit válaszolok, hogy nekem nem jelent semmit. Ugyanis nem egyszer fordult már velem elő, hogy 100 felett volt a pozitíva, mégis átvert. ugyanis ő még el se küldte a hardvert. így buktam 8.000Ft -ot. De ez nem az első esett, mert volt olyan is aki elküldte, de nem működött az első naptól fogva, aztán meg nem is válaszolt semmire az illető( e-mail, privát, telefon). És ne haragudj, hogy elromlott az alaplap, nem téged okollak az elromlásában. Viszont amit írtam neked, hogy: "Hát akkor nem értett hozá az új gazdája, mert nálam semmi probléma nem volt vele! Nem proci húzásra kell használni egy ilyen lapot mindent default-ra kell rakni a biosban! És én erről nem tehetek, nem vagyok jós, hogy meddig tart ki egy alaplap!!" ezt a szöveget kicsit értelmezd. Mivel kezdtem? hogy nem értett hozzá az új gazdája. Azaz nem téged gyanúsítottalak azzal a procihúzással, hanem az új gazdáját. Egyébként akármit írhattam volna a procihúzás helyett, pl. rosszul tette be, vagy megsértette valamivel, rosszul kötötte be. Akkor is félre értetted volna. És én nem téged okoltalak. Csak azért okollak, hogy ilyen hülyeségekért fekete pontot kérsz amikor nem jogos. És én világ életemben becsületes voltam/vagyok. Azért gondolkodj el. Ha feloldasz privátba akkor beszélhetünk ott, mert itt nem lehetne. És BOCSI MINDENKINEK, HOGY IDE ÍRTAM!!

Laci

(#14579) #64791808 válasza XaraX (#14563) üzenetére


#64791808
törölt tag

Minden más ténytől teljesen függetlenül a saját privátját - ha az nem tartalmaz a másik félről személyes információt, vagy másik felet nem sérti - oda másolja be, ahová akarja. Áruházi hangosbemondóba is beolvashatja.

(#14580) domperke válasza domperke (#14544) üzenetére


domperke
HARDVERAPRÓD

az előzőekben leirt dologgal lesz valami??mert azóta sem irt az uriember nekem....szerintem jár neki a fekete.köszi

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#14581) grrpowa válasza #64791808 (#14579) üzenetére


grrpowa
aktív tag

Szerintem is belehete linkelni a priviket mert abbol sokk minden kiderül :K

0631 7710098

(#14582) minika01 válasza grrpowa (#14581) üzenetére


minika01
csendes tag

Az lehet hogy semmi személyes nem volt a priviben, DE :
Szabályzat:
.
.
amit tiltunk fórumunkban:
.
.
.
.
a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.
:K

(#14583) csirkescsavo


csirkescsavo
csendes tag

Üdv Tisztelt kollégák!

Sajnos én is rászaladtam egy szemét csalóra.... Csak olyannak szoktam előre utalni, akinek már van pozitív értékelése és nincs negatívuma, amit itt is ellenőriztem és mertem utalni..... Sajnos.... Nem kellett volna!!!

Ez a KEDVES ember grafmókus!!!

Szendrei Gábor Péter, 3770 Sajószentpéter
msn: kriszpet@hotmail.com / vagy 0630/5486836

Meg szerettem volna venni tőle egy félkonfigot, aminek elutaltam a kölcsönösen megalkudott árát, azaz 19e Ft-ot. Ez történt Június 7. Szerda

Következő héten szerdán érdeklődök, ugyan a csomagom hol van?!
Válasz: 9.-én 15 óra körül ő postára adta....

Teltek a napok, de csomag sehol.....

Pénteken 17.-én adott nekem 2db postai csomagszállító számot, amivel kivertem a balhét a postán. Majd postán közölték, hogy egyik szám NEM létezik a másikat átvette egy teljesen más címzett!!!

17.-én délután kiderült ő nem adott fel csomagot, hanem a párjára bízta és ő elfelejtette feladni!!!

Jó... Következő Hétfőn postára tudod nekem adni? kérdezem én... Hát persze személyesen adom fel válaszolta..

20.-át írtunk és érdeklődöm postára került-e már a csomagom, amit 2 hete kifizettem..
Válasz: Kárpótlásul ad egy vinyót, ami délután jön meg és akkor feladja... Ja...

22.-e Szerda érdeklődöm a csomagom után.. Válasz: Még nem ért ide az ajándék vinyóm, ezért nem adta még fel a csomagot....
Na, ekkor betelt a pohár és kértem utalja vissza a pénzem. Ugye ez manapság pár perc alatt megvalósítható, de ma Június 24.-én 10:50-kor még se csomag se pénz!!!

Szemét csaló, hétfőn Rendőrség, ennyit ér egy ember becsülete.

Óvakodjatok az előre utalásokkal, mert nem elég, hogy a bankok meg az állam lehúz minket, még az ilyen szemét ládák is meglopnak minket!!!!!!

19 ezer Ft-om, pár ezer Ft-os tel. számla és mérhetetlen ideg, amit megettem ez miatt a csaló miatt!!!! :O :O :O :W :W :W

Fekete pontot, tiltólistát és minden hasonlót kérnék szépen a részére!!!

A csalósban reagáltam.

[ Módosította: kaller1 ]

(#14584) Megamen


Megamen
tag

Hy
infolinia107 megkárosított ezzel:
Phenom 9600 Quadcore Jegelve
Csordás Zoltán sajnos később olvastam utána a tagnak elég sokat panaszkodnak rá.
Ip bant nem lehet az ilyeneknek tolni?
Történet írt hogy cseréljünk mondom mid van erre 2 Tbs Western Digital meg Mp4 lejátszó mondom ok elküldtem erre Ő meg baszott feladni azóta válaszra se méltat és elég sok hirdetése van itt.Szóval mihamarabb cselekedni kellene.

Kitiltva.

[ Módosította: kaller1 ]

(#14585) sonaj0203 válasza Megamen (#14584) üzenetére


sonaj0203
aktív tag

Hali!

Engem is ez a kötsög :((( :((infolinia107 [link] szivatott azzal, hogy jegeljem a hírdetésem [link] mert pénteken jön és megveszi a VGA-m.
Ráadásul most állították vissza a net elérésem, úgyhogy csak most tudtam megnézni, hogy írt-e. akartam írni neki én egy privátot, hogy mi van, mi va és akkor veszem észre, hogy véglegesen ki van tiltva :Y :( , szakadjon meg az ilyen :K :W :W
Annyit tudok róla, hogy Szalántán lakik, nem nagy falu, ha esetleg valaki fel akarja jelenteni.
Nekem nagy károm nem keletkezett hála Istennek, csak más vevőktől estem el. :(((

[ Szerkesztve ]

Van úúgy, hogy nem úgy van.

(#14586) k.geri19


k.geri19
tag

Kérnék Pityesssz
feketét tiltást amit csak lehet, privát üzenetben rágalmazik. káromkodik..
és egyben amiket tegnapi napon mentek panaszok számára azok után is egy moderátort hogy nézen utána. nem szeresük az ilyen moderálatlan tuskokat az oldalon:)
ráadásul levette minden hirdetését.
egy ok hogy probálja menteni magát...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

(#14587) Darklyn


Darklyn
csendes tag

ServerWorks-nek kérnék egy feketepontot, a történet a következő:

2009 elején jelezte az igényét egy általam hirdetett szünetmentes tápegységre, körülbelül fél évnyi kínkeserves levelezés és konzultálást követően (ugyanis a legtöbbször alig lehetett elérni, vagy szinte egyáltalán nem, itteni aktivitása alapján online volt, de olykor hetekig nem válaszolt) és többszöri csereajánlat módosítás után sikerült létrehozni a cserét, egy szerverre cseréltem el a szünetmentest. A szünetmentes kiválló állapotban, vadonat új akksikkal került átadásra, az átvételnél sem volt semmi panasz. A szerver oldalát mikor otthon levettem, egy rendkívül rémisztő látvány fogadott, az előlapi bekötés össze-vissza cd-rom-hangkártya kábelek összekötözgetésével, összecsomózásával, összecelluxozásával volt megoldva igen kókány módon, a ventilátorok a processzor hűtők kivételével mind csapágyasak voltak, s mint az szinte azonnal kiderült a memóriák hibáztak. Körülbelül fél éven át üldöztem a problémámmal, egyszer sem sikerült elérnem sem MSN-en, sem telefonon (amelyet hol kinyomott, hol ki volt kapcsolva), így a dolgokat orvosoltam saját kasszámból, saját időm ráfordításával, sok-sok keresgéléssel, tekintettel arra hogy egy szerverről beszélünk, melyen rég jó pár szolgáltatásnak kellett volna akkorra már futnia. Tekintettel az eltelt időre én lezártnak tekintettem a dolgot, nem kívántam foglalkozni tovább vele. Ezt követően egyszer sikerült MSN-en beszélnem valamely hozzátartozójával (állítása szerint) azonban arra hivatkozva hogy ő nem illetékes a dologban a beszélgetést viszonylag hamar fel is függesztettük. Mindezekután, most, 2 évvel az eset történte után, mikor az általam rendbehozott szervert felraktam hirdetni, felbukkant azt követelve hogy adjam vissza a szerverét. Állítása szerint több alkalommal is keresett az elmúlt 1,5 évben MSN-en, de tekintettel arra hogy részéről hozzám semmilyen megkeresés nem érkezett sem MSN-en, sem telefonon, sem privát üzenet formájában nem tudtam a követelését elfogadni. Az ezt követő zsaroló, fenyegetőző hangnemű levelét is csak elutasítani tudtam, ennek következtében üzletrontással, rágalmazással, a hirdetésem 'bepiszkításával' próbál rám nyomást gyakorolni, bízván abban hogy az immáron rendbehozott szervert visszacserélem vele. Továbbá súlyosbít a dolgokon hogy állítólag az előlapja sincs már meg a szünetmentesnek, illetve az akksijai állítása szerint púposak... (az akksik maguktól nem púposodnak ki.... az előlap hiánya pedig nem lett volna feltűnő már az átvételnél?)
Ez ügyben írtam már moderátornak, házigazdának, konzultáltam azokkal akikkel kapcsolatban állok, utánanéztem phmegbízhatóságon, és az alapján amit hallottam/láttam nem csak nekem volt vele már problémám. Szerintem ezek után jogosan feltételezem hogy egy csalóval van dolgunk aki rendszeresen, már-már iparszerűen végzi tevékenységét, mind 'foglalózással', üzletrontással, mind pedig átveréssel, zsarolással.

bRIOS: cukros || Intel Vuvuzela Inside

(#14588) enginev3.0 válasza k.geri19 (#14586) üzenetére


enginev3.0
félisten

Pityesssz a pontot megkapta!

Természetesen amennyiben Pityesssz felhasználó jelentkezik, őt is meghallgatom, és ha 1 héten belül találunk olyan megoldást amely az érintetteknek megfelelő, a pont visszavonható!

Pityesssz-nek PÜ ment az ügyben!

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14589) enginev3.0 válasza csirkescsavo (#14583) üzenetére


enginev3.0
félisten

Grafmokus és WRCpowaa is megkapta a pontját, illetve 1-1 PÜ-t!

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14590) BRIKLY válasza enginev3.0 (#14588) üzenetére


BRIKLY
veterán

Na jó. Én sem várok tovább!
hirdetés
videó

minimum egy feketét kérek, de szerintem megérdemelné a végleges kitiltást,miután 3 embert vert át. :U
remélem nem ússza meg fekete pontokkal.. :W

[ Szerkesztve ]

(#14591) enginev3.0 válasza BRIKLY (#14590) üzenetére


enginev3.0
félisten

Már megkapta a pontot! De jelzem egy magasabb rangú személynek is

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14592) BRIKLY válasza enginev3.0 (#14591) üzenetére


BRIKLY
veterán

3 embert vert át, és egy fekete ponttal megússza? :Y jó ez így? :(

(#14593) enginev3.0 válasza BRIKLY (#14592) üzenetére


enginev3.0
félisten

3 pont, ennél többet nem tehetek, én legalább is, de írtam egy moderátornak.

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14594) BRIKLY válasza enginev3.0 (#14593) üzenetére


BRIKLY
veterán

rendben. a másik 2 személy nevében is köszönöm! :R

(#14595) doncortio válasza mediaplayer (#13844) üzenetére


doncortio
senior tag

Üdv!
Nem is értem felháborodásod/óva intésed tőlem, mert Te még nem írtál nekem privát üzenetet! :U (Lehet, hogy az egyik hirdetésemben a [válasz] gombra kattintottál és az a hirdetésbe ment) Én, ha tehetem mindig válaszolok a privát üzeneteimre. Ja, és egyetlen SMS volt akinek a feladóját nem tudam azonosítani (70/531-5146-os számról küldték) és az állt benne, hogy "Nézd meg a hirdetéseidet!!!!!!! hardverapro". Vevőim többségével SMS-ekben kommunikálok, ha nem vagyok gépközelben, mert olcsóbb mint a 63Ft-os percdíj csúcsidőben.

Konklúzió: ne rágalmazz, hogyha nincs is a vádaknak háttere, mert a végén még igénylek neked egy feketét rossz hírnév terjesztése miatt! :(( Eddig 12-szer adtam el a HardverApró segítségével (ennek harmada küldött pirosat) és egy kivételével minden flottul zajlott (az az egy is le lett zsírozva, azért vagyok még makulátlan).

Isten veled Steve, nyugodj békében!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.