Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13451) 25zsozso


25zsozso
csendes tag

memória matricázás
a fenti üzletet kötöttem a jóemberrel, chemicaliens-sel.
az általa eladott 512 MB-s DDR1 ram igazából 256 Mb volt, a 256 Mb-s "ajándék" pedig 128 Mb.
mivel a cimcék alatt az eredeti megvolt, nem igazán lehetett véletlennek venni a "tévedést".
ráadásul nem válaszolt, ki sem próbálta menteni magát.
most pedig 4 db hirdetése is van, ami igencsak zavar, hogy kereskedhet ilyen alak még mindig.
remélem segítetek!

Korrekt üzleten kívül a többi 'csalás, becsapás'!

(#13452) bod101


bod101
aktív tag

AndrisBoy: fekete pont jár neki, egy komolytalan vevő, megbeszéltük, hogy kell neki az alkatrész amit vidéken átvenne, mert én egy hétig ott vagyok. Levittem az alkatrészt, emileztünk, hogy mikor venné át, persze azóta is veszi :O Közben egy vevőt vesztettem :W . Képet nem tudtam az alkatrészről feltenni, lehet ez volt a baja (én biztosítottam az alkatrész kifogástalan állapotáról), viszont nem kellett volna ígérgetnie, hanem írni egy pm-et, hogy nem kell neki és nincs semmi gond.

[ Szerkesztve ]

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#13453) geziho9 válasza simondr (#13115) üzenetére


geziho9
csendes tag

THX:d

(#13454) Zohan


Zohan
senior tag

Feketét ajánlok Dot -nak
mert hitegeti a embert hogy eljuttatja a terméket és eladja nekem... természetesennem is kerestem azóta mást.. éss végül kinyőgi hogy 1 nem is tudja eljuttatni (szerintem esze ágában sm volt)
2 hát ő közben elada másnak..

konkrét kárt nem okozott csak bosszúságot

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#13455) L.a.c.a


L.a.c.a
csendes tag

Sziasztok.
Pulsar-ról nemtud nekem mondani valaki valamit.
Mert hirdetett 1 core 2 duo E6600 as processzort 15000 ért.
Elutaltam neki a pénzt és azota 1 üzenetemresem válaszolt pedig ma tőbszoris belépett ph-ra.

(#13456) L.a.c.a válasza L.a.c.a (#13455) üzenetére


L.a.c.a
csendes tag

Már megoldodtak a gonjaim :) Tárgytalan tisztázni tudtunk mindent.

(#13457) juhig12


juhig12
tag

Kéretik adni egy giganagy fekete pontot XZoliX kollégának!
erről az iPhone-ról volt szó , és telefonon beszéltem vele, hogy mi baja lehet stbstb. Egy szó mint száz, megkérdeztem hogy van -e benne víz. Ugye ez nagyon fontos, mert ha van benne, akkor az egész kuka, max ha rövid ideig volt vízben, akkor 1-2 dolog menthető a telefonból.

Megkapom a telefont és még a postán fel is hívtam, mivel az lcd és a digit között egy q.. nagy vízcsepp nyomai látszódtak(folt), beszélek vele, egyre csak azt hajtogatja, hogy ő megmondta hogy nincs visszacsinálási lehetőség. Csak az a probléma hogy azt is megmondta hogy nincs benne víz. Az alaplapon konkrétan állt a rézoxid, és 1 napon át ment az utlrahangos mosóban. De semmi... így már alkatrészáron se tudok belőle mit kihozni, mert tényleg szarrá van ázva az egész kompletten. :W :W
Eléggé megbántam a dolgot, attól független ez a szemétláda megérdemel egy órási feketét, és ajánlom hogy senki, akinek jót akar magának ne üzleteljen vele.

35ezrem bánta.. :W :W :W

juhig12

(#13458) csigabor007


csigabor007
csendes tag

Duck001 kollégának kérnék egy fekete pontot.
Ebben a hirdetésben az én vga-m volt az asus 4870 amit kb 2 hónapja vett meg töleg.
utánvétellel vette meg és a postaköltség árával (2000ft) al kevesebbet irtam a papírra.
Itt még nem is lenne semmi baj, szoltam is neki,hogy 2000 el kevesebbet fizetett meg ő is irta hogy észrevette és majd átutalja az összeget.

A többi írásom a hirdetésből idézném:

"minden nap többször is feltűnik lehet látni a dátumokon, de max 2 hetente veszi a fáradságot h válaszoljon nekem, pedig kitartóan mindennap irok neki h "mi lesz a pénzzel" meg ehhez hasonlók és csak hiteget, hogy nincs pénze meg nincs ideje a bankba elmenni, stbstb...
De sejtettem hogy nem fogja átutalni azt a 2000 ft-ot.
A multkor szükségem lett volna a pénzre de mostmár nem vág a padlóhoz
Itt Hardveraprón ez az első negatív tapasztalatom, pedig több mint 1 éve regisztráltam és elég sok emberrel üzleteltem már, mindenkivel megvoltam elégedve és ők is velem
".

http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/

(#13459) Kroni1


Kroni1
veterán

Ugyan anyagilag nem károsított meg, de azért ne nagyon bízzatok meg ko9 -ben:

"Érdekelne a vinyód!
100% hogy elvinném!
Befürödni velem nem fogsz"
"Nagyon köszönöm a bizalmad, és természetesen az a minimum, ha bármi baj történik, értesítelek!"

Félretettem neki egy hétre, mert nem nagy összegről van szó, csak egy HDD-ről. Nem az a baj, hogy nem vitte el, és mégcsak nem is mondta vissza a dolgot, hanem az, hogy az én üzeneteimre sem képes válaszolni, úgyhogy itt hitelét vesztette nálam, aki teheti kerülje!

(#13460) karakpecze21


karakpecze21
senior tag

Tiszteletem!
Eddig még nem kellett ide írnom, mondjuk sokszor elnéző is voltam, mivel anyagi kár nem ért, de most már betelt a hócipőm a szivatós újoncokkal (tisztelet a kivételnek).

Anyagi kár nem ért, de feleslegesen dolgoztam fél napot és feleslegen írogattam napokon keresztül.

Nagy FEKETE pontot kérnék Epityu85 újonc barátunknak.
Egy laptopot cseréltem volna vele egy asztali pc-re.Hosszas egyeztetés után megbeszéltük, hogy futárral intézzük a cserét, amit ő intézett.Telefonon is beszéltünk és még direkt rákérdeztem, hogy 100% e a dolog, mert feleslegesen nem húzom újra a rendszerem és nem mentek le többszáz GB adatot. Ő persze-persze biztos.
Holnap adta volna fel a futárnak a csomagot állítása szerint már meg is rendelte.
Én is szépen újrahúztam a gépet, lementettem az adataim egy külső Hdd-re, becsomagoltam a gépet, felcímeztem és el is vittem barátnőm mamájához, mert ő mindig otthon van és ő intézte volna.

Most este kapom a pm-et, hogy mégsem adja fel a csomagot. :W
Feleslegesen dolgoztam, mikor úgy is alig van szabad időm.
Ezért szerintem igen is kijár a fekete pont.

(#13461) Attix82


Attix82
őstag

Hali!

Sajna nekem is ide kell irnom, [link] badijanos Badi János (Hódmezővásárhely) rendelt tolem 3 db alkatreszt, de meg 1 honap utan se veszi at. Csak hallogatja Privire nem valaszol, eloleget nem ad hogy meg tartsam,vagy barmifele pozitiv hozzaallasa lenne a dologhoz.....ugyhogy senkinek se ajallom , hogy vele uzleteljen barmibe is. Feketepontot kernek neki.

(#13462) Hmmz


Hmmz
aktív tag

szuper-t-nek küldenék egy fekete pontot. Nem vett át egy előre megbeszélt, általam feladott utánvétes csomagot, most a visszautat is kifizettette velem a posta...Persze nem válaszol azóta üzenetekre habár gyakran feljár..

Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...

(#13463) adidas117


adidas117
csendes tag

szeretnék fekete pontot kérni és egy rendőrt is borbas85 nek. [link] az alábbi linken megtalálható az üzlet folyamatárol .És igen omniám még azóta sincs, ugyhogy feljelentés is lesz a napokban. Továbi infó olvasgattam kicsit itt a fórumban és van egy Hermán Gyula nevezetű emberke aki több emberként is kiadta magát most lehet hogy ő az csak most Horváth Lászlónak adta ki magát, Nagykanizsa 8800 petőfi s utca 39 re kérte és küldtem a telót lg km 900 at de nem kaptam omniát cserébe 1 az 1 ben egyeztünk meg írjatok ha cím ismerős és aki földije üsse meg ha látja a nevemben is.

(#13464) shteer válasza adidas117 (#13463) üzenetére


shteer
titán

a privátjaidat csak te láthatod, megosztásuk ráadásul bármiféle formában tilos

..szerintem jónak tűnik

(#13465) adidas117 válasza shteer (#13464) üzenetére


adidas117
csendes tag

bocs a linkért.
a lényeg változatlan .
vigyázzatok borbas85 el, bár azóta nem is volt fenn.

(#13466) mamed


mamed
csendes tag

Ezúton is tájékoztatom a fórum látogatóit, hogy Laszlo.79 ellen már több esetben is kértem fekete pontot vagyis negatív minősítést, de kéréseim a fórum nagyurai és egyéb méltóságai felől is süket fülekre és vak szemekre találtak.

Laszlo.79 ellen feljelentésem nyomán nyomozást folytat a Pécsi Rendőrkapitányság, aki az OTP Bank, Számlaszám :11773315-11371982 számú számlára OTP bank Cím: 7621 Pécs, Rákóczi út 44. Telefon: (40) 366-388, (1) 3666-388 Fax: (72) 502-909 gyűjti a kicsalt összegeket, de a megrendelt, meghirdetett árut nem küldi el.
SENKI NE FIZESSEN ERRE A SZÁMLASZÁMRA!
A ma kapott rendőrségi tájékoztatás szerint a nyomozóhatóság megkeresi a fórum üzemeltetőit a nyomozás további adatainak felderítéséhez számítva a segítőkész együttműködésükre.
Csak aztán nehogy ebből is az legyen, hogy a nyomozás elősegítése is olyan "segítőkész" legyen, mint ennek a csaló Laszlo.79-nek sorozatos hiába kért negatív minősítés, fekete pont adásának sorozatos megtagadása... :W

Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

(#13467) hatala


hatala
tag

Sziasztok!

Szaszabee kollégának nem is tudom mit kérjek, mert már kb. 1 hete hiteget, hogy kell az általam eladó számítógép és azt írja hogy postázzam, de szerencsére nem tettem meg, mert azóta sem ír semmit a z üzeneteimre, pedig naponta többször is belép.
Hiába kérdezem tőle, hogy mi van, egy bunkó a csávó.
Csak nem tudom, ennek mi értelme!

Az ilyenek ellen is kellene valamit tenni!

Sziasztok!

H

(#13468) szabo.a


szabo.a
csendes tag

T. moderátor kérném a segítségeteket üzleteltem jános 1 ujonc -al és én becsületesen feladtam neki a 2x 512DDR2-es ramot plusz 2000.ft-ot ami meg is érkezett neki,és átvételi elismervényt is aláirta és ő csak ez után rakta fel nekem egy karton dobozba 500Gb-os satás wincsesztert ami csak ugy egyszerűen párdarab összegyűrt papírdarabbal volt kibélelve! ő szerinte ez is jol lett feladva? én szerintem meg nem,mert nem irta rá a csamag tartalmát sem,és hogy törékeny árú!mire ide ért hozám nem tudtam beüzemelni,elvittem szervizbe és ott azt mondták sérűlt a satás winyó.. ő váltig azt hangoztatja hogy még telepitett is rá? kérdem én mikor? amikor még jó volt? mert mire a posta ide ért vele én mer nem tudtam használni!! becsapva érzem magamat!! én is küldhettem volna neki rossz memoriát és azt mondtam volna hogy a gépemből vettem ki!! Ő egy Csaló > jános 1 http://hardverapro.hu/apro/elcserelnem_vagy_eladnam_500_gb_os_vincsesteremet/hsz_1-50.html

[ Szerkesztve ]

szabo.a

(#13469) Bird válasza hatala (#13467) üzenetére


Bird
addikt

Üdv!

Vele nekem is meggyűlt a bajom... Egy IAM NTD38HD lejátszóval szivatott.. Egyszer kell neki, máskor nem, vagy csak akkor kell ha holnapra 1000%, hogy ott lesz, persze mindezt nulla előzménnyel délután 3 óra után. Kérte, hogy tegyek fel képeket a lejátszóról, aztán 1 hét múlva "jelentkezett" megint... Persze akkor is csak "szivatott"... :C Én is úgyérzem, hogy bajok vannak vele... Egy fél feketét már nálam is begyűjtött! ;]

Bird

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#13470) XZoliX válasza juhig12 (#13457) üzenetére


XZoliX
csendes tag

Mondtam, hogy használtan vettem, hogy nemtudok róla semmi kirívót és elmondtam, hogy mi történt vele, hogy egyszercsak nemveszi fel a töltést és nem kapcsol be. Mondtam ,hogy garancia meg visszafizetés nincs!!!!!!! Mondtam ,hogy ezek tudatába vedd meg vagy nevedd meg! Te az előbbinél döntöttél...

(#13471) XZoliX válasza Bird (#13469) üzenetére


XZoliX
csendes tag

Veled az életbe se beszéltem... Pláne nem lejátszó ügybe. Ember próbáld összeolvasni a betüket ha már ismered őket... Az nem az én voltam!

(#13472) HatakeKakasi


HatakeKakasi
tag

Sziasztok!
nagyon régóta nem kerültek könyvelésre a fekete pontok. Több ismerősöm is visszajelezte, hogy nem került könyvelésre amit adtak, pedig konkrét anyagi kár érte őket, és az amit én adtam sem ért célba.
Jogosan kételkednek az emberek a ph- megbízhatósági oldal hitelességében, hiszen nem derül ki ténylegesen, hogy valaki a fórum hozzászólások alapján megbíható e, ha nem kerül könyelésre a dolog.
Ha olyan probléma van, hogy nincs idő, szivesen felajánlom szolgálataimat, egész nap a számítógép előtt vagyok (informatikai munkavégzés...) szóval a nap bármely szakában tudok esetleg frissíteni, vagy ha más nem kikeresni amit írtak. Szívesen segítek.
Egyéb esetben remélem mielőbb sikerül megoldani a dolgot, mert ha már a pénzem nem láthatom viszont, és az elfecsérelt időt, elrontott üzleteket, legalább a fekete pontot láthassam méltó helyén!

:R

Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...

(#13473) SP!T


SP!T
addikt

Üdv!

Flyers nevű lúzert szeretném negatív minősítéssel méltatni! Megbeszéltem vele egy üzletet, hogy este érte megyek munka után házhoz! Tehát idő és hely is le volt már beszélve! Munka közben kaptam az SMS-t, hogy "bocs, de elvitték" Telefont persze nem vette fel. Végül kiderült, hogy 2ezerrel drágábban eladta, de engem megkérdezni sem akart a felől, hogy továbbra is érdekel-e, pedig jegeltette a témát. Így nekem is le kellett mondanom a saját vásárlómat, ami elég kellemetlen volt...

Szerencsére ez csak egy kellemetlen eset, de ezek alapján megbízhatatlan és mindenkit óva intek tőle. Ha ne adj isten rossz a terméke ezek után nem hiszem, hogy valaki is tud beszélni vele... :W

There's a device that I've been using called a whoop.

(#13474) Wasquez


Wasquez
senior tag

Ő is csak egy csaló hazudós marcsi1970
Alaplapot vettem tőle, azóta sem kaptam meg, és már nem is reagál a kérdéseimre, pedig minden nap bejelentkezik!

[ Szerkesztve ]

PC

(#13475) krupitomi


krupitomi
tag

Fekete Pontot kérek Blzzzz!-nek. Call of duty modern warfare 2 (digitális) játékot akartam megvenni tőle. október 30-án szombaton küldtem el neki a pénzt (3000ft) egy banknál vagyunk úgyhogy keddre simán megkellett kapnia a pénzt de mindig aztmondta hogy még nincs meg még mindig nincs majd bemegy a bankba és rákérdez pénteken (11.05) mondta hogy bement a bankba és a pénzt megkapta de mivel nem otthon volt a játékot csak másnap küldi. egész hétvégén vártam. Nem írtam neki hátha hétvégén dolgva van és nem ér rá de azt megjegyzem hogy minden nap belépett legalább 1x. Írtam neki hétfőn hogy eltelt pár nap szóval mivel a pénzt is megkapta ideje lenne adni a játékot nem válaszolt... írtam neki kedden hogy legalább válaszoljon akkor sem írt vissza írtam neki tegnap is hogy legalább reagáljon valamit vagy kapja a feketét erre sem reagált ma már nem írtam neki megvártam hogy belépjen hátha pont ma küldi el belépett de még válaszolni sem bírt! mindenki nagy ívben kerülje!

(#13476) Bird válasza XZoliX (#13471) üzenetére


Bird
addikt

Te meg vedd észre én róla beszéltem: Szaszabee vagy te vagy az Ő alteregója? :C LOL

És még én nem tudok olvasni ;]

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#13477) Bird válasza XZoliX (#13470) üzenetére


Bird
addikt

Hát igen nem mind1 hogy a user juhig12 vagy hatala. Tudod attól még, hogy az avatarjuk megegyezik, közel sem biztos, hogy a nevük is megfog :C
újoncok...újoncok ;]

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#13478) orkester válasza HatakeKakasi (#13472) üzenetére


orkester
senior tag

Szia!
Van elmaradás, mert kicsit megkeveredtek a dolgok, de elkezdtük feldolgozni őket, úgyhogy hamarosan minden a helyén lesz. :K

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#13479) akoska23


akoska23
aktív tag

Hello fekete pontot kérnék [link] avensis92-nek leirom miért is:
Hirdetett egy 512 SD!! RAM ot itt a PH-n amit kérdések sora után (mivel nem nagyon értek hozzá és nem akartam zsákbamacskát venni) elküldött nekem.Közben megegyeztünk egy olcsó videókártyára is.Kértem minnél hamarabb adja fel elsőbbségi posta miegymás mert nagy szükségem lenne rájuk.Ezt korrekten és habozás nélkül megtette.(Ezért piros pont is járhatna neki............de most jön a lényeg)Másnap megjött a cucc szépen rendesen becsomagolva de mikor kibontottam jöttek a döbbenetek.Utközben az SD RAM-ból DDR lett(nem tudom felhasznáni meg ugye nem is ezt vettem), a kártyán pedig nem megy a venti(nem szolt róla én meg nem akarom csinálgatni meg nem is tudom meg amugy is elvileg egy jó kártyát vettem).Ha a Ram ot jóhiszemüségböl nem ismeri az talán megbocsájtható lenne de a kártya sem jó ez igy sok volt.Irtam neki üzit nem válaszolt(pedig volt belépve megnéztem) talán egy bocsánatkérés elég lett volna de igy kapott még egy üzit hogy megy neki a fekete pont.

[ Szerkesztve ]

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#13480) jeni válasza akoska23 (#13479) üzenetére


jeni
félisten

Az a avensis92 KÉT NAPOS újonc !!!!!!!!!!!!! :DDD :W
Kockázatos friss emberektől vásárolni.

(#13481) Snap82


Snap82
csendes tag

Sziasztok

Üzleteltem bolond7 akivel megegyeztünk és kérte hogy a PDA-t adjam fel utánvéttel!! A csomag viszont vissza jött hozzám ez nekem 1700 magyar valutába került nekem az utánvét miatt! Irtam neki azóta se válszolt Kérnék neki egy fekete pötyöt!

(#13482) akoska23 válasza jeni (#13480) üzenetére


akoska23
aktív tag

Ez igaz de ugy gondoltam megadom az esélyt mindenkinek.Én már több mint 2 éve vagyok regisztrálva adtam vettem itt egy pár dolgot(én is voltam ujonc.....igaz még most is az vagyok)de eddig még nem találkoztam itt a PH-n ilyennel."változik a világ"Majd legközeelebb jobban vigyázok.Nem is az anyagi kár miatt de elfért volna egy bocsánatkérés.......... :(

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#13483) Thunderzolee

Történt a következő:

Találtam egy hirdetést:
hardverapro.hu/apro/2x_512_mb_ddr_ram_elado/friss.html

Írtam neki, ill. telefonon kérdeztem, h ezek hány MHz-es memóriák. (Privik megvannak.)
Kiderült, h ezek csak 333-asok, de volt nála még egy garnitúra hasonló memória, de 400Mhz-esek, 5500-ért. Mondtam, oké, jó lesz annyiért, megveszem.
Megbeszéltük mára a Westendhez.

Délután odaérve hívom, erre mondja, h közben elvitték az alaplapját, és a memóriákat is elvitték vele. Úgyhogy elnézést kért ("bocsika"), de nincsenek mégse ramok. :/
Ő az: robopimp01

Nem haragszok, de fekete pontot érdemel. :((

Ha tudom, h ilyen megbízhatatlan, akkor keresek ramot másikat, mivel nem magam részére vásároltam volna, most elég ciki lesz visszamondanom, illetve megígérnem újra későbbre, mikor majd ismét Pesten járok valami miatt, és tudok venni memóriát is.

Az a baj az ilyen helyzetekkel, h mások gépeit újítgatom fel, a Celeronok helyére szerzek nekik 800FSB-s Northwoodot, Prescottot, a 256/512-es DDR1-es ramok helyére vetetek velük legalább 1GB ramot, sz'al használható (netezős) gépeket csinálok nekik a romhalmazaikból, miközben folyton azt hallom, h a számítástechnika egy r×hadt tróger dolog, mert minden elavul, meg sz×mét gyártók, stb. (Közben meg csak némi ram kell a gépükbe, illetve egy jobb processzor.)
Szóval próbálom védeni a mundért (informatikusokat), meg hogy a Prohardver az egy jó dolog, mert itt sok apróhirdetés van, és általában megbízható emberek, és ne új cuccokat vegyenek méregdrágán csakazért, mert "az a biztos, ha új" alapon, hanem nyugodtan bízzák csak rám, én párezerből helyrepofozom a gépeiket, és higgyék el, h érdemes rááldozni, mert jobb lesz.
Na és akkor itt van egy ilyen megbízhatatlan ember, mint ez a robopimp01, aki ennyivel simán rombadönti az egész iparágat a laikusok szemében.
Most majd megint hallgathatom azt, h megmondtam én, h a Vaterán kell vásárolni, mert azt mindenki ismeri, nem ez a sz×r Prohardver.. :(((

Mondjuk most nézem, 25 napos reg. :((

Én is visszamondhattam volna mindent, amit a mai napra beszéltem meg másokkal (alaplap, cpu, egér, cpu, vga), mert eredetileg azért időzítettem mindent erre a péntekre, mert az Iponból akartam rendelni magamnak egy alaplapot a boltban átvéve, amit aztán pont a mai napon mégsem tudtam elhozni onnét, mert a lapot ahonnét hozzák (nagyker), az pont a mai napon zárva volt, így megrendelni sem tudtam az előző nap, (írtam nekik e-mailt, h hogyhogy annak a gyártónak (J&W) az összes terméke eltűnt éjjelre a kínálatukból, és visszaírtak, h nem szüntették meg a forgalmazását, csak zárva lesz a disztribútor egy napig).
Szóval pechemre nem rendeltem meg előbb egy-két nappal a terméket, akkor megkaptam volna pénteki átvétellel, hát mondom mindegy, azért amiket megbeszéltem péntekre, azokat elhozom.

De én vagyok a lame, mert újonccal nem szabad üzletelni. :o
Meg én vagyok a lame, mert nincs mobilnetem, h kerestem volna gyorsan egy másik eladót, akitől vehettem volna memóriát. Vagy ültem volna be egy netcaféba keresni egy másik hirdetőt.

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#13484) Doomgiver


Doomgiver
aktív tag

Figyelem!

Karbonszál allias Tutti Frutti csaló barátunk megunt új nicken van az oldalon!( új név: Agymunka ) Egy rossz DFI deszkát próbál meg elpasszolni...

Íme a hírdetés és a faszi :Hírdetés és Agymunka

Vigyázzatok vele... :R

"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"

(#13485) jeni válasza Doomgiver (#13484) üzenetére


jeni
félisten

furcsállom,hogy a 14adam-ra haragszik :DDD :U :F :Y

[ Szerkesztve ]

(#13486) jeni válasza Doomgiver (#13484) üzenetére


jeni
félisten

üdvözöltem :U :K :C

(#13487) MrCsiT


MrCsiT
addikt

Fekete pontot kérek Ezért a HDD-s üzletért prolow fórumtársnak.

A történet az alábbi: a hirdetésben és privátban is hibátlannak mondott HDD-ről átvétel után a gépemben kiderült, hogy 37 gyenge szektort tartalmaz, tehát korántsem hibátlan.

A HDD pénzre visszacserélésétől a fiatal eladó "erre ott a garanciajegy?!" mondattal elzárkózott, amivel kimerítette az erkölcstelen üzletelés fogalmát.
További megkereséseimre sem telefonon, sem privátban nem reagált.
Szomorú, hogy valaki az ő fiatal korában eljátssza a becsületét pár ezer forintért.

Mr.CsiT

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#13488) jeni válasza MrCsiT (#13487) üzenetére


jeni
félisten

bár ha tutira van rá gari és ez igazolva van akkor kisebb a baj.Rosszabb esetben neked kell elvinni,bár kérdés ,hogy garis hiba-e az. Másik meg,hogy a rerakció a gyerek részéről,hogy ott a gari jeggy,sem éppen kellemes reagálás.

(#13489) jeni válasza MrCsiT (#13487) üzenetére


jeni
félisten

Éppen néztem de nem volt buli 1-2000 ft miatt használtat venni. Mert ha boltban veszed és hibás azt azonnal cserélik 3 napon belül. Bár így utólag,hogy megy a dolog?

(#13490) jeni válasza MrCsiT (#13487) üzenetére


jeni
félisten

formai hiba van a hirdetésben,hogy apró hibáktól nem mentes. ő részéről biztos,hogy tökéletes volt. kár,hogy nem kérdeztél rá megvétel előtt,hogy szektor hibás-e :U

(#13491) Magnat


Magnat
veterán

kissárkányka számára kérnék egy fekete pontot. Mobilneteket árul jó áron. Tegnap délután hívtam telefonon, akkor azt mondta, még van 3 gigás is, és megbeszéltük, h ma megyek érte. Direkt kérdeztem, h vmi konkrét időpontban menjek-e, v jó egész nap, azt mondta, h bármikor mehetek. Dél körül értem oda, 1.5 órán keresztül hívogattam és sms-t is küldtem neki, de nem vette fel a telefont és nem is válaszolt. Akkor beléptem PH!-ra és láttam, h még reggel üzent, h már csak 7 gigás van neki (elképzelhető, h az is érdekelt volna, de elég fura, h előtte délután még tutira mondta, h van 3 gigás és másnap reggelre elfogy... és a telefont ettől még mindig illett volna felvennie).
A megadott telefonszáma alapján azonos az innen már kitiltott A L E X nevű véglénnyel, így senkinek sem ajánlom, h üzleteljen vele! Nekem fél napom és 400 km utazásom bánta, h hittem neki. Természetesen azóta sem írt és nem is hívott, h tisztázza a helyzetet.

Szerk.: a tegnap még az eredeti hsz idején volt aktuális, amit először egy másik topikba tettem be tévedésből: [link]

[ Szerkesztve ]

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#13492) Csillag01


Csillag01
aktív tag

Szeretnek kerni egy szep nagy fekete pontot Wanted kolleganak hitegetesert.11.12-tol 11.16-ig hitegetett es ekozben levettem a hirdetest innen mert nem volt hajlando a cimet kozolni,ekozben megkarositott mert elallt tobb vevo is az uzlettol.tobbszor is jart fent ez ido alatt (kb 5-6 szor) de valaszra sem meltatott.kozben ilyen-olyan kifogasokra hivatkozik (pl dolgozik es nem er ra).nem hiszem el hogy valaki 4 napon at folyamatosan dolgozik piheno nelkul.egyebkent mar utalas nelkul is elkuldtem volna es biztam volna benne annyira hogy egyszer megkapom a penzem,de megsem tudtam meg soha a cimet.
senkinek sem ajanlom.egy megbizhatatlan ember.

Asus Rog Phone 6

(#13493) mamed


mamed
csendes tag

A Pécsi Rendőrkapitányság már folytatja a nyomozást Laszlo.79 ellen csalás alapos gyanúja miatt.
Sokadszor kértem már neki fekete pontot, de hiába.
Vajon miért nem kapja meg a jól megérdemelt negatívot?

Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

(#13494) zsolti1902


zsolti1902
tag

Szeretném felhívni a többi hardverapró felhasználó figyelmét, hogy tibcsi822 felhasználó régen skyboy820 névven futott újra az oldalon van.

tuzimado tagot át is verte, itt olvasható.

Én csak egy használt hibás alaplapot akartam eladni neki, de hála Istennek nem tudtam egyből feladni neki. Ő hitegetett, hogy már átutalta a pénzt de nem érkezet több napja semmi. PM-re se válaszol már.
A csomagot Horváth Gábor Jóbaháza Kossuth utca 40-re kellett volna küldenem.

Aki tibcsi822-vel akar üzletelni, annak ajánlom, hogy csak személyesen, tesztelt árut vegyen tőle!

[ Szerkesztve ]

My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB

(#13495) .bruszli. válasza .bruszli. (#12718) üzenetére


.bruszli.
aktív tag

Az itt eVan név alatt regelt ( amúgy Deák-Dékán Zoltán nevű ) csaló még mindig itt van köreinkben,szerintem ennél kevesebbért is bannoltak már innét embereket...nem tudom valaki foglalkoz(ott)ik-e egyáltalán az üggyel ? Mert semmiféle jelzést nem láttam ezzel kapcsolatban. :U
Beismerte a dolgot,ígérgetett egy ideig,de aztán a 'nehéz anyagi helyzete' miatt nem egyenlítette még a tartozását...egy ideje már sem privát üzenetre,sem e-mailre nem válaszol. Pénteken megteszem ellene a rendőrségi feljelentést ( már rég meg kellett volna... ) és véleményem szerint most már tényleg ideje lenne innét kitiltani...de ezt majd az illetékesek eldöntik.
Tisztelet ! :R

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#13496) .bruszli. válasza .bruszli. (#13495) üzenetére


.bruszli.
aktív tag

Bocsánat,elírtam a nevet,és mire észrevettem már lejárt a szerkesztési idő :B
Tehát helyesen : Dékán-Deák Zoltán

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#13497) hami8209


hami8209
csendes tag

Szeretném ha mindenki vigyázna nike0075 , ezt a vga-t adtam el neki, ami állítása szerint nem működik (win7-hez a cd-ről telepítette a drivert, ami kb 3éves, és nekem kellett elmagyarázni, hogy miért kellene új driver a fifa11-hez), szerintem nagyon fiatal fiúcska lehet, kinek ezután ment a kártya, de azt állította, hogy szaggatnak a játékok, jelzem nekem cod4-ben 250FPS volt vele, a gépe többi részét nem árulta el...(szerintem ott a hiba)
Azt követelte, hogy utaljam vissza a pénzt és utána küldi a kártyát, különben megy a Rendőrségre, de mint Hardverapró-n ismeretes nem utalunk előre semmiért, főleg olyanért nem, amiről tudjuk, hogy jó és 2évig használtam hiba nélkül...
Ezek után felajánlottam neki a személyes átvételt, vagy hogy elküldi a kártyát és ha látom, hogy nem Ő baszta el, akkor visszakapja a pénzét...

Nem ajánlott partner, vigyázzatok vele!!!

(#13498) karakpecze21 válasza mamed (#13493) üzenetére


karakpecze21
senior tag

Nem értem én sem miért nem könyvelik el a negatív értékeléseket.Pedig régebben ez már bevált dolog volt.Így nem sok értelmét látom ennek a topicnak sajnos.A piros pontoknál nincs gond, ott működik a dolog.

Bízzunk benne, hogy csak nagyon elfoglaltak az illetékes személyek és idővel megkapják a jussukat az elkövetők.

(#13499) Tituka


Tituka
senior tag

gerinctelen csalóba botlottam! ő az jános 1
27000ft-al károsított meg, nagyon vigyázzatok vele hazug, pofátlanul ígérgető féreg...

Skizofrén vagyok, és én is...

(#13500) riov


riov
tag

Egy hatalmas Fekete pont Sirius111 kollégának, polgári nevén Gál Gyula Budapesti lakos !!!

Múlt héten rendelt tőlem egy Samsung 32c5000 TV-t, Szegedről vittem fel neki Pestre.
A kiszállítást megelőzően beszéltünk telefonon, és elmondása szerint "nagyon várja a TV-t !",
a találka helyhez közeledve (mivel nem kért házhoz szállítást, pedig ingyenes) fel szerettem volna hívni, hogy értesítsem, nemsokára odaérek!

A telefont nem vette fel többszöri megkeresésre, majd írtam neki egy sms-t, hogy
- "a megbeszélt helyszínen vagyok, elindult-e vagy tegyük át későbbre?"

- Erre jött a válasz - "Szia! Bocsi! Igen tegyük át ha nem gond!"

- Erre reagálva, megpróbáltam felhívni, hogy dűlőre jussunk...
Ismét semmi! :(((

- Majd írtam neki egy újabb sms-t - "Amiben megkértem ne sms-ben beszéljük le, hanem legyen szíves és vegye fel a telefont, ill. felajánlottam neki, hogy helybe viszem neki a készüléket, ha megmondja, hogy hol tartózkodik jelenleg "

- Pár perc és jött az újabb sms ! :o - (Itt zárójelben megjegyezném, tapasztalatom szerint, gyorsabban le lehet beszélni a boltot telefonon, mint sms-ben)
"BOCS LE KELL MONDJAM. ADÓELLENŐRZÉSEM VAN, MOST NEM TUDLAK HÍVNI."

Saját üzletem van egy pár éve és tudom, hogy az APEH nem tart csak úgy ellenőrzést előzetes bejelentés nélkül, legalábbis van valami előélete az ilyesminek !
Ilyen gyökér kifogással operálni, hát ez szánalmas ! ;]
Komolyan nem értem milyen emberek vannak, miért nem szólt, hogy nincs rá pénze, vagy nem kell neki, mikor beszéltünk telefonon a kiszállítást megelőzően ! :(((
Semmi gond eladom másnak a készüléket, csak legalább ne rabolta volna az időmet, meg a pénzem (üzemanyag költség)! :U

Ha személyesen valaha is összefutunk, ezt üzenem neki :W

*** Home office ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.