Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13801) ntomi77 válasza salgado (#2) üzenetére


ntomi77
csendes tag

Sziaztok!

Szeretnék kérni pukkancska részére egy fekete pontot, ugyan is kerestem nx 8220-hoz optikát, amire ő jelezte, hogy van neki. Megegyeztünk 5000 Ft-ba, amiben benne volt a posta. Megérkezett a dvd író, de nem multibay, hanem sima multis író, amiből vagy 5 van nekem itthol. Jeleztem ********nak, hogy amit küldött nem jó, mert 4mm-el nagyom, amire ő azt válaszolta, hogy csak kicsi a különbség, azt bele lehet erőszakolni. Ekkor képeket küldtem neki, amire sajnálatát kifejezve közölte, hogy tényleg nem jó bele.
Felajánlotta, hogy visszaveszi, csak 3500 Ft-ért, mivel ennyi volt a posta, és az természetesen engem terhel. Nemábbi szép napot mindenkinek ghajlandó visszafizetni nekem a teljes árat, én duplán fizessem ki a postát. Köszönöm, erre nem vagyok hajlandó.

Semmi gond, mivel a BTK 318 paragrafusa szerint ez csalásnak minősül és nekem ezzel anygai károm keletkezett természetesen holnapi napon feljelentem.

Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, ha vesz is tőle valamit, akkor legalább fényképeztesse le, mert ********nak a fentiek szerint fogalma sincs, hogy mit is árul!

További szép napot mindenkinek.

[ Módosította: littlelion21 ]

(#13802) kohi


kohi
tag

Akivel nem érdemes boltolni: Bálint85
Elpostáztam neki egy navi tartókart ő előre elutalta a pénzt meglepően korrekten. Majd a mai nap kapásból azt írta, hogy én átvertem mert törött a kar.
Én egy működő kart küldtem neki el rendesen becsomagolva. Nagyon úgy látszik manapság egy problémamentes üzlet végén is lehetnek meglepetések.

[ Szerkesztve ]

(#13803) zsoltti


zsoltti
senior tag

Kérnék egy kizárást, vagy legalább egy fekete pontot az itt elhangzottak után! Ez az ember csaló! alkeszkosz Köszönöm!

(#13804) Terminator17


Terminator17
senior tag

se_fan nak kérnék azzonal egy feketét.
téma : megvettem a 8500 gt kariját ami passzív volt a hirdetésbe meg nem na mind1.
lényeg hogy hazavittem a kártya fagyogatott mint a huzat,természeteen éltem a 3 nap próbagarival mondtam neki hogy vissza az egész azt mondta jó de csak csütörtk ér rá most irtam neki 3-4 levelet és a szokásos történik,bejelentkezik de a válasz nem jön meg :(
alá tudom támasztani a privátok közzé tételével ha valaki kételkedne esetleg,szoval azzonal elvárom a feketepont jóvá írását.

[ Szerkesztve ]

Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924

(#13805) Lala6


Lala6
őstag

Roseln: FEKETE pont, TV-t vettem tőle, csupán elfejetett szólni, hogy a távirányítója rossz, agyon van javítva, használhatatlan. A próbánál sajnos nem derült ki, csak otthon néztem meg tüzetesebben. Egy nagy repedés is van rajta. 5000-Ft-omba fog fájni egy új.
Vigyázzatok vele, jól nézzétek meg, amit elad.

(#13806) corvincomp


corvincomp
csendes tag

Egy nagy feketét kérek DJ FLY nick-kel itt létező pitiáner csalónak, aki egy hdd-vel és egy dvd-rw-vel károsított meg. Az üzletet, amit vele kötöttem, itt leírtam. Azóta sem jelentkezik, hogy rendbetegye a dolgait velem, hiába pü. e-mail, telefon, pedig minden nap látogatja a fórumot.
Hályas Mihálynak hívják a csalót, a telefonszáma 30/9412340, és valahol dunaharaszti alsónémedi körzetében tevékenykedik, bár miután engem átvert, eltünt az összes hirdetése a PH-ról.
Szóval aki olvassa ezt, az óvakodjon tőle!

[ Szerkesztve ]

(#13807) pauliboy23


pauliboy23
senior tag

Egy fekete pont spec06 [link] felhasználónak! Cseréltem vele egy ipod touch 2g-t. Hirdetésben le volt írva, leejtette és néha lefagy, pl youtubnál. Találkoztunk, megnéztem, tényleg lefagyott youtubnál stb. Sajnos késöbb derült ki, hogy pl zene és film el sem indul (nem tudtam a helyszínen kipróbálni), lefagy egyből és nem leejtette, hanem szét volt szedve.. Szerettem volna ezt a dolgot megbeszélni vele, de sajnos elérhetetlen, privát üzenetre nem válaszol, pedig 3-at írtam neki, és jan. 23.-a óta nem volt bejelentkezve. Vigyázni vele, kis senkiházi.

[ Szerkesztve ]

(#13808) zolika189rom


zolika189rom
újonc

Nem megbízható eladó Kozma Janos.Írtam neki hogy jövőhetén megvenném a termékét és 98%ig biztos erre eladta másnak

(#13809) goatrance válasza zolika189rom (#13808) üzenetére


goatrance
csendes tag

Velem is volt ilyen(csak a másik oldalon álltam), de ha az utolsó pillanatban befut egy jobb ajánlat, akkor értelmes ember nem adja el kevesebbért, csak azért mert megígérte, hogy meglesz még egy hét múlva...

(#13810) #16155904 válasza goatrance (#13809) üzenetére


#16155904
törölt tag

Az értelmes ember betartja az ígéretét. A becstelen meg nem.

(#13811) zsolt19900


zsolt19900
őstag

Nagyon nagyot csalódtam [calvin20] fórumtársunkban megbeszéltem vele, igaz alkudtam de utána még az ár fölé is emeltem az ajánlatot, hogy vihessem végre a felkínált ssdjét priviben azt mondta, hogy még vár mert van helybéli -1-2nap- mondom okés, utána mindig kérdezgetnem kellett, hogy na mi van mi van mi történt, erre mondta, hogy igen a tiéd az ssd erre a mai napon 1héttel a megbeszélés kezdete után azt a választ kapom, hogy sajnálom eladtam másnak, minden adategyeztetés és minden megbeszélés után. Nem vagyok egy haragos ember, de gondoltam, hogy ezt le kell írjam egy fekete pontot adnék neki ez miatt

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#13812) calvin20 válasza zsolt19900 (#13811) üzenetére


calvin20
tag

Így történt. Viszont nem károsítottalak meg. Nem került neked semmibe. Csaló sem vagyok. Nem hinném, hogy ezért fekete pont járna. :(((

[ Szerkesztve ]

(#13813) djTech


djTech
csendes tag

Sziasztok,

hatalmas feketepontot kérnék Chaplin kollégának ezért az üzletért.

Biztosra mondta, hogy kell neki a proci majd belepiszkított a hírdetésembe. Megálapodtunk, hogy felviszem neki pestre fel is vittem, de ott már nem volt elérhető, nem válaszolt a telefonra sem. Buktam egy Győr Pest utiköltséget. Azt hittem rendezhetjük ezt, de nagyképűen lerázott. Úgy látom rendőrt játszik a fórumon, de ha hibázik azt nem ismeri el.

[ Szerkesztve ]

(#13814) Kozma Janos válasza zolika189rom (#13808) üzenetére


Kozma Janos
csendes tag

Kedves Uraim

Ilyet még nem pipáltam phs üzleteléseim során.
Meghirdettem egy terméket. Írtak rá többen, köztük zolika189rom is.
Azt írta, hogy 98% kell az áru.
Egy másik srác viszont ennyit mondott, ahogy beszélgettünk. KELL. Tehát 100%

Még valami, mivel a hirdetésben Access Pointot hirdettem, ő pedig routert keresett, így nem is lett volna megfelelő számára az eszköz.

Ez így nem korrekt, hogy 98% az nem 100% és emiatt érdemelnék fekete pontot.
Eddig minden üzletem korrektül zajlott, meg is lehet nézni megbízhatóságomat:

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kozma%20Janos

14 pozitív értékelés(már aki nem volt lusta írni)

(#13815) zsolt19900 válasza calvin20 (#13812) üzenetére


zsolt19900
őstag

az már hadd ne a te döntésed legyen, hogy miért adok mit

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#13816) ücsüküé


ücsüküé
csendes tag

Kérnék egy fekete pontot Daff fórumozónak, megvettem a telefonját hírdetés alapján memóriakártyával és adatkábellel! Ebből csak a telefon és a töltő érkezett meg!
A memóriakártyára azt mondta véletlenül :DDD írta be a hirdetésbe, az adatkábelt küldi. Na az sem érkezett meg hetek óta!

A munka nem f@sz, állhat napokig.

(#13817) goatrance válasza #16155904 (#13810) üzenetére


goatrance
csendes tag

Ez is egy szempont, de ha nincs elferdítve, akkor így helyes:

A becsületes ember betartja az ígéretét, a becstelen nem. Az értelmes pedig mérlegel, majd meghozza a jó döntést.

(forrás:napibölcs.hu)

(#13818) pityuco


pityuco
tag

1 hatalmas fekete pontot kérnék kocika30 fórumtársnak inkább nem nevezném-nek. Inkorrekt, megbízhatatlan, álszent. Nem ajánlom senkinek, nem idevaló.

[ Szerkesztve ]

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.

(#13819) pityuco


pityuco
tag

Azt mondta, kell neki a proci amit árultam. Mondtam neki, hogy küldje az árát+posta, és én postázok. Nem volt neki jó, mert van félnivalója mert nem bízik bennem. Utánvéttel küldtem, ami 1995 ft, ha én kifizetem előre a postaköltséget. Elment a csomag start plusz szolgáltatás keretében, azaz másnapra ott van. Két napra rá írja, hogy volt benn a postán, de azt mondták neki, hogy csak hétfőn fog megérkezni a csomag. Ekkor már gyanús volt. Hétfőn még csak fel sem tolta a pofáját az oldalra, ezért beszéltem 1 ismerőssel, ki a központi postán dolgozik. Ő mondta, hogy a csomag már másnap Abonyban volt, a Károly Róbert út 6 szám alatt, de senki nem vette át a procit, és a kiértesítőre sem reagáltak. Az ismerősöm mondta, hogy még 1x megkísérlik és azután visszaküldik nekem. Ez ma meg is történt, de további 900 ft-t kellett fizetnem, hogy át tudjam venni.
Megígértem ennek a kis kisebbségi patkánynak, ha Szolnokon járok venni fogom a fáradságot és meglátogatom, amiért megfosztott 3000 forinttól.
Bár ez már nem is a pénzről szól igazán.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.

(#13820) itsmeyeah


itsmeyeah
tag

Üdv!
Feketepontot szeretnék adni norge-nak.
Vásároltam tőle egy psp go-t.
Hibátlannak és karcmentesnek írta,ennek ellenére repedés található rajta.
Telefonon hívtam,kérte,hogy fotózzam le a hibát.
Le is fptóztam és el is küldtem de onnantól nem jelentkezett.
Nem tűnik nagy dolognak de nem adta olcsón és egy szóval sem említette.
köszi!

beats by dr Dre füles kapható nálam

(#13821) apupop


apupop
csendes tag

Szia mindenki!
Nos az én panaszom. Miután lebeszéltük, "hát persze, hogy nyitva vagyok szombaton..."
utána, ja bocs már eladtam!
Mentem rá közel 100 Km-t. Nem véletlen, hogy nem ad meg semmi elérhetőséget.
LucaToni
felhasználó

*
LucaToni
LucaToni
Teljes név Luca Toni
Város Budapest
E-mail silas108@citromail.hu
*
* Extra adatok
telefonszám
- IRC nick
- honlap
-
ICQ azonosító
- Skype nick
- MSN cím
-
*
* Cuccok -
* Aláírás -
* Hozzászólások
szakmai
69 közösségi
6 piaci
166 (92 apróhirdetés)
* Regisztrált 2008-09-21 11:04, azaz 867 napja ― lelkes újonc
* Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2011-02-04 22:32 utolsó feltűnés
2011-02-04 22:32

Sanyi

(#13822) xmxnorbi válasza goatrance (#13790) üzenetére


xmxnorbi
csendes tag

hm

(#13823) craze


craze
csendes tag

Szeretnék egy nagy feketét oggy8787 részére ,ugyanis küldött egy xbox-ot ami 3 nap alatt 3led-es lett. Ráadásul nem falcon alaplapos volt hanem egy zephyr és azt írta ,hogy nincs benne hűtésmodd erre 2 k** 12v-s venti feszített benne. 17k-m ugrott.

Senkinek nem ajánlom!

(#13824) bananjoe


bananjoe
csendes tag

Sziasztok!

Egy nagy feketepontot szeretnék adni moonboykopnak.
Hirdettem 2x256Mb notebook ramot, azt mondta kell neki, postázzam utánvéttel. Utánvéttel volt az ára 2900 Ft (postaktg. 900 Ft), postáztam, majd ráírtam megkapta-e.
írta is, hogy minden rendben, megkapta, erre pénteken visszajött a cucc, hogy nem vette át. Bukta 900 Ft.
Szerencsére nem nagy érték, de nem kommentálta miért is nem vette át.
Köszi!

(#13825) laci010777


laci010777
csendes tag

Sziasztok!

Somasz nevű PH-sal vigyázzatok, nekem az alábbi "üzletem" volt vele:

[A hírdetés linkje:]

Ide írom, hogy mindenki tanuljon, v. következtessen belőle azt amit akar...

A hirdetés korábban úgy lett feltéve, hogy Lexmark X422 tele tonerral 15K...

"""laci010777 privát üzenete somasz számára: Szia, érdeklődni szeretnék, hogy a Lexmark X422 duplex nyomtatód még megvan?""

""meg,most sielek, ezen a mail cimen érdeklödj: xxxxxxxxxxx@gmail.com
ö apám, tud segiteni!""""

Tehát felvettem a kapcsolatot.....

"Tisztelt laci0107!'
- 12.000 oldalt lehet nyomtatni ezzel a tonerrel.
- A készülék a papír mondkét oldalát ki tudja használni.
- Scan a lapadagolóból és a síkágyról egyaránt.
- Fénymásolás
- USB és LAN csatlakozás, otthonra az USB-t javaslom, mi is így használjuk. A LAN nehezebb ügy.
- XIII. kerület oké.

A fiam a toner nélküli árat tette a netre, érdekli a toner is?"""""

What a fuck...?????? :((( Na mindegy..... :((( :W

"A 12.000-s tonerrel együtt mennyi lenne? - esetleg 6.000-s toner is lenne hozzá...?
-csak mert így az ár sztm. igencsak sok lesz sztm. egyszerre... :)"""

"Sajnos gazdaságosabb a 12k-s toner, aki használja ezt keresi.
Részletfizetéshez mit szól?

és egy link:

[és egy link:]

Ja.....beb***sz....68ezres toner..... :((( Biztos meg fogom venni.... no comment... :(((

Jut eszembe, most hogy is van fent a hírdetés???

"Lexmark X422 duplex tonerrel 20000Ft" :(((

No comment....k*rvára fel tudnak b*szni az ilyen emberek...

Szv. jobb ha elkerülitek messziről...

[ Szerkesztve ]

(#13826) Zsoltboybp


Zsoltboybp
csendes tag

Sziasztok.
Fekete pontot kérnék _Oscar tagunknak.
Hála az égnek nem károsított meg de a korrektségének köszönhetően 2 pad alá estem.Lejjebb megírom a privizésünk.

Zsoltboybp privát üzenete _Oscar számára
2011-02-05 21:36:58
Szia.
Olvastam hogy bontasz szét fusi gépet.
Az mxm kártya érdekelne.
Légyszives jegeld nekem:)
Milyen állapotban van és hol lehetne személyesen átvenni?
Tisztelettel
Zsolti

_Oscar privát üzenete Zsoltboybp számára
2011-02-05 23:38:06
Külsőleg jó állapotban van a kártya, de miután nem tudtam kipróbálni biztosat nem tudok mondani róla. Mindenesetre 1hét próbagarit adok rá.
Üdv: Oszi

Zsoltboybp privát üzenete _Oscar számára
2011-02-05 23:54:30
Köszönöm szépen.Hol vehetném át és mikor?
Ha személyesen átvehetem és szánsz rám 5 percet akkor ki is próbálnám....
csak ird meg hova mennyek és hányra:)
Üdv Zsolti
06703494183

Zsoltboybp privát üzenete _Oscar számára
2011-02-06 22:16:47
:(
Nem válaszolsz?

_Oscar privát üzenete Zsoltboybp számára
Hali!

Sorry, de tárgytalan az üzlet. Volt egy kolléga aki megelőzött téged, csak két priviváltás között eltűnt egy napra.

Üdv: Oszi

Veni, vidi, vici

(#13827) SLYM


SLYM
veterán

fekete pontot adnék dyna10 nevű felhasználónak

kint van eladásra a régi laptopom. jelentkezett rá privátban még 4.-én, szinte egyből az után, hogy feltettem az apróra. 1 nap alatt megbeszéltünk mindent, azt is, hogy utánvéttel fogja tőlem átvenni a csomagot. mondtam neki és úgy is intéztem, hogy kedden adom föl a csomagot a futárnak. ennek megfelelően meg is rendeltem még a hétvégén a futárt keddre (mára), plusz akik érdeklődtek a noti után azoknak mondtam, hogy már elkelt a cucc. erre hétfőn délután írja, hogy bocs, de talált egy másik notit... köszi szépen. én itt megrendelem a futárt, becsomagolok mindent, megírom a nevére a papírt, úgy intézem, hogy ma ráérjek a futár miatt, erre ez benyögi, hogy bocs de talált egy ugyanolyat. nevetséges. és én még eladni akartam neki, nem venni tőle. jobb nem foglalkozni ezzel az emberrel, mert megbízhatatlan

egyébként ilyenkor még vissza lehet mondani a futárt, vagy mindenképp ki kell fizetni a 2500 forintot?

[ Szerkesztve ]

(#13828) ken26


ken26
tag

Sziasztok! ha lehet ilyenemberkéket mint ez itt,[link] vagy fekete pntot vagy kizárást mert,felraktam egy ps2-őt,rám irt, neki kell a ps2 ő tuti vevő küldjem el neki postai utánvétellel és kifizeti hát igen...vártam-addig mig csak azt vettem észre hogy jön egy csomagom amit elküldtem neki nem vette át,jah és persze a postát nekem kellett kifizetni,rá irtam kértem tőle egy telcsi számot és felhivtam mért nem vetted át a csomagot?-válasza nem ért el odáig, ez aztán a átverés eladni akartam de én fizettem érte,hát inkább már else adom!
az üzletről-[link]

[ Szerkesztve ]

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

(#13829) orkester


orkester
senior tag

Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#13830) Zolaash


Zolaash
aktív tag

Fekete pontot kérnék ezért Tibi87 kollégának. A sztori a linken olvasható. Később felhívott, és össze-vissza hablatyolt mindenféle baromságot, így nem tudom eldönteni, hogy
át akart-e verni, vagy csak annyire buta, mint ahogy előadta...

Rip and tear

(#13831) goatrance válasza xmxnorbi (#13822) üzenetére


goatrance
csendes tag

Ha nem válaszolsz privátra, ne itt hümmögj.

(#13832) SLYM válasza SLYM (#13827) üzenetére


SLYM
veterán

közben megbeszéltem a dolgokat dyna10 felhasználóval. bocsánatot kért, meg a futárszolgálat is ludas volt a dologban mint kiderült. nem értesítették egész hétfőn, hogy mikor jön hozzá a csomag, így azt gondolta, hogy nem is rendeltem meg a futárt. így visszavonnám azt a fekete pontot

[ Szerkesztve ]

(#13833) ken26


ken26
tag

üdv mindenkinek! könyörgöm nektek válaszoljatok a privátra! előre is köszönöm!

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

(#13834) jeni válasza zombinyul (#13718) üzenetére


jeni
félisten

Én kérek a fórumtársnak egy intelmet,hogy fer legyen a dolog.
Fekete fehéren jeleztem,hogy nem nekem kell,erről nem én tehetek ha csütörtök reggelre kellett neki a telcsi,mégis időben jeleztem számára,hogy már nem aktuális,amúgy sem volt zárolva a hirdetése.Ismételten jelzem,erről nem én tehetek.
Ha jól tudom a tied lett volna az a telcsi aminek szóbeli garanciája volt,arra hivatkozva,hogy a kollégiumban maradt,de garanciával hirdeted. Nos mivel ezt jeleztem a ismerősömnek,hogy olyan telcsit tudok hozni amelynek nincs kéznél a garancia levele,majd ha előkerül és postázva lesz akkor azt kérte,hogy nem vegyem meg hanem keresek mást akitől tudok szerdán vásárolni,és csütörtök reggelre beviszem neki. Ennyi a történet,amúgy is már szerda este jeleztem,hogy nem aktuális a dolog. Az eladónak tudnia kellett,hogy nem nekem kell és sürgős volt a telefon vétel.

Innentől kezdve már nem foglalkozom a történtekkel,sajnálom a dolgot de erről nem én tehetek.

Amúgy a dologgal nem vagy egyedül a két kezem sem lenne elég,hogy egyesek mit hazudtak össze vissza és milyen cuccokat adtak el postázva fel nekem, a te történeted semmiség ahhoz képest amit ide leírtál. :R

Sorry

[ Szerkesztve ]

(#13835) Terminator17


Terminator17
senior tag

üdv
reaper01 vett töllem egy airsoft cikket részletre mondta 3 hét mire megjön a fizu ok vártam,nem jött meg ráirtam jött a sok bocsánat majd utalja a héten ok eljött az idő kiment németekhez onan utalja 3 nap ok megvárom hát semmi már nem is válaszol,késöbb elvileg az öccse ir hogy elnézést stb stb stb utalja a pénzt mer a bátyja nem tudja kinntről de csak pénteken tudja ez volt multhéten hát a számlaszámom csont üres MÉG MINDIG VERJEM BELE. MEDDIG VÁRJAK MÉG MI?
Szóval ide még nem irtam de jó lenne ha intéznétek itt valamit fiuk mer már f.szom tele van ezzel. érdekesség képp 15 k val károsított meg.

Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924

(#13836) FlasH-BacK


FlasH-BacK
senior tag

Adnék egy fekete pontot pocoandante tagnak, az e7200-as procija kapcsán.
Megbeszéltem vele hétfőn délután, hogy kedden délután megveszem a processzorát. Privátban lebeszéltük, majd fel is hívott, és megállapodtunk a helyszínben és az időpontban. Másnap, kicsivel az érkezésem előtt írtam neki sms-t, ami után felhívott, hogy fél órája eladta a processzort.
Nem csak azért vagyok mérges, mert megbeszéltük fixre, hanem mert (és ezt ő is tudta mert mondtam neki) közvetlenül előtte adtam el a jelenlegi procimat, tehát most cpu nélkül vagyok, neki köszönhetően.
Próbált mentegetőzni, hogy ő mondta hogy hívjam még fel, meg stb, de erről szó sem volt. Privátban írta, hogy értesít ha változás lenne, de nem valószínű hogy lesz...
Tehát javaslom mindenkinek hogy kerülje el a tagot, mert megbízhatatlan.

(#13837) Thore


Thore
csendes tag

Feketepontot adnék denverx-92 -nek ezért az üzletért.
A srácra egyből ráirtam megbeszeltuk hogy megveszem a vinyot...
nem ért rá neki így éjjel mentem el érte kb majdnem 2 óra utazással...(csak oda)
átalakito nem ismerte fel a vinyot így nem tudtuk a gépre csatlakoztatni... megbeszéltem vele hogy akkor kifizetem és elhozom itthon pedig lementem neki és majd pendrive on elviszi a cuccot... itthon bekapcsoltam és az ő állítása (40GB adat) helyett csak a windows volt a vinyón. megírtam neki... erre visszakövetelte a vinyót..
azt mondta h cask az adatopk lementésével együtt adja el a vinyot es ez kikotes volt... ezt aláírom de ha nincs rajta adat akkor nemtudom lementeni... a windowst szivesen oda adnám de követeli vissza...

mondtam neki hogy megpróbálhatom visszaállítani de arra si azt mondta hogy nem neki a vinyo kell...(elmondása szeruint másnál volt a gép és nem nézte meg utána h megvannak e az adatok...) miert lett volna mashol? nemertem..

ez a srác egyedül él és látszólag is vágyik a társaságra mert sokat beszelt...
szerintem ez az üzlet csak egy hülyités volt...

ha meg nem akkro sem értem minek neki a vinyo hiszen a gépébe nem jó és elmondása szerint csak beteszi majd a fiokba...
(a másik meg h lehet csak kölcsön kellett neki mert mondta h miota nem volt pénze és most meg vissza akarja fizetni sőt plusz 500 at is igerget...)
szóval most kereshetek másik vinyót mert pénteken vissza kell neki adnom...

az a baj hogy utálom ha ugraltatnak és ha hulyenek neznek!

bocsánat a helyesirasert de alapbol ekezet nelkul tanultam meg irni es most felidegelt a srác!

"3GB porno warez-ról 800ft sms-ben, papírzsepi 100-as csomag 199ft mastercarddal, az arckifejezés amikor nyílik az ajtó...felbecsülhetetlen!" http://www.hackthat.net/df/ddos/51421/index.hack

(#13838) zsoleer


zsoleer
senior tag

Nem kérek Feketét de azért figyelmeztetnék mindenkit nightsong kolégával érdemes vigyázni mert karcmentesnek és sérülés mentesnek árulta a Nokia c3-at még is tiszta karc volt a kijelzö és még sérülés is volt a hátulján!

[ Szerkesztve ]

(#13839) Roninjohn


Roninjohn
csendes tag

Figyelmeztetnék mindenkit Tomek666 "kollégára", aki egy hétig félretetette velem az eladó gépemet [link], írt egy rakat üzenetet, h megveszi meg minden, csak tartsam már fent neki, amíg megjön a fizuja. Én is fizetésből élek, tudom, milyen az élet a hónap első hetében, így félretettem. 7-ét mondott, azóta sem jelentkezett, nem reagált semmire. Nem ért anyagi kár, de erre mondják, hogy tisztességtelen, gerinctelen ember.

(#13843) CocooN-z


CocooN-z
őstag

Szeretném felhívni a mélyentisztelt kollégáimat TheLegendary -"úrra", mert elég inkorrekt és megbízhatatlan alak:

Egy Ps3 -as játékszoftvert szerettem volna tőle vásárolni, és a megbeszéltek ellenére, egyrészt nem válaszolt a telefonra, majd sokadik hívásomra kinyomta. Másnap jött az üzenet "dolgozott, nem tudta felvenni, mikor tudjuk nyélbeütni?" elhiszem mert korrekt vagyok. Megbeszéljük, ekkor, itt és itt. Előbb végzek felhívom, itt és itt akkor, szuper. Odaérek, nem kapcsolható. Kutyából nem lesz szalonna. Pénzt igen, időt viszont nem tudtam spórolni ezen az "üzleten".

Kéretik ezért egy fekete pontot kiállítani neki, mert ez, hogy csak lógatja az ügyfeleit a levegőben, és utána elérhetetlen, majd még magyarázkodik is, és nem egyszer játsza el, sok.

Üdv Matyi

Az említett üzlet

[ Szerkesztve ]

BRSZK 9.0 - 2024.06.29-30

(#13844) mediaplayer


mediaplayer
csendes tag

Üdv mindenkinek!
Felhívom mindenki figyelmét hogy vigyázzanak doncortio nevű felhasználóval mert nem hajlandó válaszolni se a privát üzenetekre és az sms-re sem pedig naponta háromszor lép fel az oldalra!

0 pozítivval rendelkező újoncoknak NEM utalok előre, ha min 5 pozítivat szerez akkor talán. mediaplayer felhasználónak 21 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#13845) jeni válasza mariacchi (#13800) üzenetére


jeni
félisten

Hi!
Egy újonccal kötöttél üzletet :Y
Ott a vodás tel.száma hívjad fel vagy többen hívjátok fel hátha többség nyomására feladja a terméket.
Szerintem hibás az általad várt 478-s alaplap,ezért nem küldi.

(#13846) jeni


jeni
félisten

A sumo11 fórumozóra vigyázatok,mivel szeret mások hirdetésébe belepiszkítani,nem közösségi tag ha valaki ilyet tesz. :Y

(#13847) dane110


dane110
újonc

Vigyázzatok ezzel az emberrel: kornel8585
Tökéletes állapotú XBOX360-at adtam el neki.Minden rendben volt mikor este felhívott hogy nem működik.Megpróbáltam segíteni ő pedig elkezdett fenyegetőzni meg hogy rendőrségi ügyet csinál.A gép hibátlan volt olyan mintt amilyennek leírtam csak ő nemtudta rendesen a TVjére kapcsolni.(Azt hiszem a Tv is olyan régi volt.)Fenyegetőzött és közölte hogy vissza kell vennem különben feljelent pedig a vételnél visszavételről szó se volt.Ma meg közölte hogy mégis jó és működik.Nagyon kikészültem ezen.

(#13848) zsolt19900


zsolt19900
őstag

Fekete pont jár a nem megfelelő tájékoztatásért -hiányos hirdetés- és ezek után nem megfelelő hozzáállás miatt _somotomo_ nak

Vettem tőle egy ilyenta hirdetésben szó nincsen róla, hogy hiányos a termék, ezt jeleztem neki, erre ő reagált, hogy okés visszaveszem (a postát még le is nyeltem volna) második körben ő már meggondolta magát, és arra hivatkozott, hogy gariztassam le, és, hogy ezzel neki semmi dolga nincsen, harmadik körben, amikor jeleztem neki, hogy ez nem a legmegfelelőbb hozzáállás - nem jelzem, hogy hiányos a termék, és utána nem veszem vissza- annyit mondott, hogy ez garanciális gond.

Kérdem Én, ha hiányzik akár csak egy csavar is, azt illik jelezni szerintem, ha egyszer dobozos terméket árulunk, mivel ennél az ilyen kis "apróságok" is gondot tudnak okozni.

Ezek után ő széttárta a kezét, és a következő privátokban már az szerepelt, hogy hiánytalan a csomag, pedig nincs így.

Nincs jogom privátot idézni nem is teszem meg, álljon itt ez a bejegyzés azért, mivel szerintem nem így kell hozzáállni egy eladónak ahhoz, ha hiányos terméket ad el, és azt utána nem akarja visszavenni.

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#13849) Illusion1010


Illusion1010
senior tag

FlasH-BacK fórumtársnak javasolnék egy feketepontot. Ma délután vettem tőle egy WD 1,5TB vinyót amin 400+ bad sector van.

A visszavételtől elzárkózott. A HDDre van bolti garancia, de ez akkor sem korrekt eljárás.
Most nekem kell szenvednem az ügyintézéssel, várni a cserére.

(#13850) jeni válasza Illusion1010 (#13849) üzenetére


jeni
félisten

legalább kapsz zsír újat ha megvannak a számlák róla amennyiben a bolt belemegy a dologba

Mondjuk a bolti ára 16-17 ezer Ft közt van,akkor inkább zsír újat vettem volna
Igazából a wincsi a amit nem szabad használtan venni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.