Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14251) #92942848 válasza MaUser (#14242) üzenetére


#92942848
törölt tag

Köszönöm,a feketét kérném bevésni.

ps: betegség miatt nem reagáltam,ismeretleneknek meg simán kinyomom a mobilt.

adatlapon jeleztem nem vagyok net/telefonközelben.

(#14252) szucsi19


szucsi19
tag

Tisztelt Fórumtársak!
Megkárosítás áldozata lettem egy régi "senior"-tag által Bull Boss személyében.
Nevezett egy lcd panelt hirdetett "szép képpel, jó állapotban. Miután az előreküldéstől elzárkózott, nekem kelett előreutalnom 10 ezret ami a vételárat és a postát is tartalmazta.(ebben privátban egyeztünk meg) Ha ő is hozzájárul, a későbbiekben belinkelem.
Valamint ígéretet tett: "ha nemjó visszaküldöm a pénzt még aznap".
Sajnos a panel rossz volt, de ő ragaszkodott a roszz árú visszaküldéséhez :F , amit én meg is tettem.
Ezek után nem aznap (ahogy ígérte), hanem az álltalam elküldött rossz panel megérkezte után :F kaptam meg 9 ezer ft-ot. Tehát nem hogy ingyen visszaküldtem, ingyen leteszteltem a paneljét még le is húz, immáron így 2ezer ft-al.
Remélem okulnak az én történetemből, és az ilyen fórumtársak ki lesznek innen takarítva előbb utóbb.
További kellemes fórumozást mindenkinek.

Tisztelettel:

Szűcs István +36 30/568 4822

(#14253) Bull Boss válasza szucsi19 (#14252) üzenetére


Bull Boss
senior tag

Kedves Fórumtársak !

Amit szucsi19 ellenem felhoz, rendre minden egyes részében megdől. Először is szeretném leszögezni, hogy megkárosítás NEM ! történt azért nyomatákosan kérem a kedves fórumozót, hogy ne dobálózzon csak úgy egy ilyen jogi kifejezéssel !
A történet a következő:

szucsi19 Hozzászólt egy hirdetésemhez [link] A következőt irta (nem priv üz) " Ha postán is küldöd, és tudnál hasznosítani 10db ezrforintost keress meg " Erre nem válaszoltam, mert minden hirdetett termékemnél ottvan, hogy postán küldöm ennél nem írtam nem véletlenül.. Aztán telefonon felhivott szucsi19 hogy érdekelné őt a kijelző. Telefonban tájékoztattam róla, hogy a kiejlzőt nem küldöm el postán, személyesen kipróbálható és én is úgy lennék nyugodt, ha személyesen kipróbálhatná hisz a kijelző egy alaplaphibás gépből való legutóbbi alkalommal még szép képpel üzemelt, majd hibája után tesztelni nem tudtam. Vevőm ezt tudomásul vette. Ezen a ponton telefonban megegyeztünk, hogy postán kizárólag csak abban az esetben küldöm ha esetleg nem működne a kijelző a postákat a vevő fogja fizetni (hisze én elzárkóztam a postázástól) Vevőm ezt tudomásul vette. Ezt követően privát üzenetben újabb ezer ft-ot alkudott abból az árból amiben szóban megegyeztünk. Én ezt elfogadtam igy 10ezer ft-ot kértem utaljon amint felkinálta. A pénz megérkezése után azonnal postáztam a terméket (1050Ft részemről) Miután megkapta a kijelzőt tesztelte nála nem működött. Nem örültem neki, de őszinte lelkiismeretemre mondom nem tudtam hogy a kijelző hibás, hisz ha bioztosan tudtam volna nyilván nem küldöm el. Vevőm erről privát üzenetben tájékoztatott és kérte, hogy ha lehetséges ne küldje már vissza a rossz kijelzőt mert ez neki ujabb 1050Ftjába fog kerülni. Ezt elutasitottam, hisz ez ugy gondolom nem korrekt dolog. Tegyük fel hogy a kijelzőm mégis jó és igy akar valaki kijelzőt is + pénzét is vissza.. ( ez igy korrekt minden üzletben ugy gondolom) Igy kértem küldje vissza. A kijelzőt visszakaptam és még aznap visszaküldtem a pénzt 9.000Ft.-ot. Én ugy gondolom aszerint jártam el ahogyan élőszóban megegyeztünk. 10 ezer ft-ot kaptam 9et utaltam vissza mert az én postám ezer ft volt igy tiszta sor. Nem történt megkárosítás ! hisz az üzletmenet a megegyezés alapján ment végbe.

A ki lesznek inne takarítva megjegyzést mélységesen visszautasítom ! El kellene gondolkozni azon, hogy mi ér többet kedves szucsi19 az adott szó hitele vagy egy koholt vád.

Én nem kérek fekete pontot, de kérve kérek minden üzletelőt, hogy első helyen legyen a szavuk hitele és ne másitsák meg azt utólag semmi esetre sem, mert ez úriemberekhez nem méltó :(

[ Szerkesztve ]

(#14254) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

atesz823-mal cseréltünk telefont. Csak azt felejtette el közölni, hogy az általa küldött telefon csúszkája szorul, pixeles a kamerája és hátlap egyik pöcke is le van törve. Ezek az apró információk "véletlen" kimaradtak... Hatalmas fekete pont!!!

(#14256) Evgenii válasza Dyingsoul (#14246) üzenetére


Evgenii
tag

Látom ritka jól tudsz jogot értelmezni...
De,akkor az oldal Szabályzata is, mert látom azt se ismered!

http://hardverapro.hu/allando/szabalyzat.html
amit tiltunk fórumunkban:
a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.

(#14257) szucsi19 válasza Bull Boss (#14253) üzenetére


szucsi19
tag

Linkeldd be a privátjainkat cimbora!
A telefonos beszélgetésre nincsen sajnos bizonyítékom, de nem az hangzott el, és nem úgy ahogy leírtad, valamint telefonon semmiben, ismétlem semmiben nem tudtunk megegyezni!
Sem abban hogy előreküldöd és próba után fiztek, vagy ha rossz ingyen visszaküldöm.
Sem pedig a félúton való találkozásban.
De ezekszerint erre is rosszul emlékszem?!

Szűcs István +36 30/568 4822

(#14258) Kronos3000


Kronos3000
senior tag

Előzetes telefonos egyeztetés után 2011.05.06.án megvettem EZT a ram-ot gabor_b "üzletembertől".Akkor megállapodtunk,hogy ha esetleg hibás lenne,kicseréli nekem 2db 256os ram-ra.Másnap volt időm próbálni,tesztelni,egyáltalán nem működő nyilvánvalóan rossz cuccot adott el.Megszámolni sem tudom hányszor hívtam telefonon,nem veszi fel,a privát üzeneteimre sem reagál.Úgy érzem pontosan tudta hogy használhatatlan árut ad el,pénzszerzési céllal.

[ Szerkesztve ]

Wasabi...

(#14259) tevike


tevike
senior tag

Én egy olyan Hp-s kollegát szeretnék jelenteni,aki bár sok eladott cuccal,és megannyi bizalommal rendelkezik,de én még is összetűzésbe kerültem vele. LUCATONI
Nehéz volt vele megbeszélni már eleve egy találkozót,de találkoztunk,és egy Samsung S5230-as fekete telefont vettem meg tőle egyik barátomnak.A találkozóra elfelejtette elhozni a telefon tartozékait csak egy töltőt tudott.
Azt mondta h találkozunk pár nap múlva és oda adja a többit.(headset,adatkábel,doboz)Tehát ígéret történt.Én ezek után hívtam többször is,meg Ph-n is el akartam érni,de mindig elkerültük egymást a találkozási időpontok miatt,mert néha neki és néha nekem se volt jó.Viszont 1 hónapig vártam,mire meg elégeltem hogy sose jó neki,és mondtam h postázza ez a legegyszerűbb(ezt is megígérte többször is h feladja/feladta)....de ez a mai napig sem törtét meg,ennek már 2-2,5 hónapja lassan.Nem nagy veszteség emiatt nem teszek semmit,de kellemetlen számomra,mivel a telefon még nem is az enyém lett.....

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#14260) furesz4


furesz4
csendes tag

Fekete pontot érdemel Reibek fórumtárs:

Felkért engem egy speciális molex-elosztó panel elkészítésére. Miután megegyeztünk az árban, beszereztem a szükséges alkatrészeket (800Ft!) majd elkészítettem a panelt (3-4munkaóra!). Ezután nemsokkal megbeszéltünk egy találkozót, melyre NEM jött el (1-1,5óra ismét az életemből)... Az emiatt írt privátra nem reagált, csak miután egy hirdetésénél felszólítottam erre. A válasz szerint dél körül hív, hát nem hívott. Privátokra nem reagál, a fekete pontra is figyelmeztettem, semmi. Telefont nem veszi fel nekem, mindig hagyja végigcsöngeni, napok óta próbálom különböző időpontokban elérni....
Maximálisan inkorrekt.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=furesz4

(#14261) furesz4 válasza furesz4 (#14260) üzenetére


furesz4
csendes tag

Természetesen a profilján ellenőrizhetően, rendszeresen jár az oldalra...
Utolsó feltűnés: 2011-05-14 12:13

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=furesz4

(#14262) gyuszaa válasza domperke (#14171) üzenetére


gyuszaa
őstag

érdekes, egyből küldtem a bizonylatot, de mit érsz vele mikor a két terméket felcseréltem, alapból amit vettél tőlem a postaköltsége több votl már, és akkor még utalgassak, meg keresztbe szerezzem vissza ezeket a szarokat, van nekem jobb dolgom is.

(#14263) domperke válasza gyuszaa (#14262) üzenetére


domperke
HARDVERAPRÓD

Ezzel csak az a baj hogy én nem kaptam semmit...Ha valamit felcserélsz nem tűnsz el majd 1 hónapra azóta nem léptél be csak most.Ha neked ennyit megér a becsületed költsd gyógyszerre!!!!MOCSKOS CSALÓ VAGY 800ft ért...Ja hírdetni nem tudsz a jogot megvonták amíg nem rendezed a pénzt.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#14264) MALEV válasza tasakos (#14151) üzenetére


MALEV
tag

Lényeg hogy én küldtem neki 1 hp dv 5 ös hűtést ventilátorral együtt, amiről kiderült hogy nem jó a ventilátora(persze működő gépből szedtem ki és nálam jó volt).
Ez odaadta 1 szerelőnek aki elvileg úgy szétszerelte a gépet hogy a dv5 ös multimedias része már nem is működik, persze a szerelő arra fogta hogy rossz a ventilátorom.:)
Se baj, visszaküldték én kicseréltem 1 másik ventilátorra amit vissza is küldtem és a +500 ft postaköltséget is amibe került hogy feladja nekem a hibás ventit.
Na aztán több mint 1,5 hónap után szóltak hogy még se jó a ventilátor.
Én mondtam neki hogy jó okes akkor cseréljük vissza a dolgot, bocsánat is kértem semmi probléma visszaküldöm a pontos összeget és a + postaköltséget ahogy előtte is vissza utaltam a postaköltséget.
Szóval 1 ft vesztesége se lett volna, csak nekem -1500 ft.

Nekem 21 pozitív értékelésem van, neki meg 0.

Én korrekt voltam, visszavásároltam volna a terméket az összes költségével 1 üt amit persze több mint 1,5 hónapja használt, de ö nem akarta visszaadni csak a felét.
A felével meg sokat nem érek.

A privát üzeneteimben minden benne van!

Fekete törölve!

[ Módosította: Kalandor ]

Korrektség mindenek felett!!!!!!!!!!!!

(#14265) ScrapUnit


ScrapUnit
aktív tag

Nem tartom jogosnak Malev által kért feketét, ugyanis:

A legelső venti úgy érkezett meg, hogy meg se mozdult (több gépben is kipróbáltuk). Ezzel még nem is volt gond, mert tényleg kicserélte. Igen ám, de a második nem DV5 venti volt, mert állítólag 1Volttal többet igényelt, mint a gyári és ráadásul ciripelt is és jelentős gondok voltak a teljesítményével (ezt is több gépben kipróbáltuk). A bordát meg akartam tartani, mert nagyon nehéz találni, 2 hónapja van szétszedve a gépem, amit már szeretnék használni. A kedves kolléga azt állította, hogy van neki egy zsák ventije, az általam visszaküldendő ventivel nem tud mit kezdeni. Könyörgöm, nem a borda a hibás, hanem csak a venti!!! Mért kellene az egészet visszaküldenem? Ha kapnék egy normális hozzávaló ventit, akkor most nem kellene itt vitatkozni! A ventiket nem én és nem is a haverom rontotta el, ilyen állapotban érkezett postán! Azért telt el 1 hónap (nem másfél!), mert azon voltunk, hogy a 2. ventit valahogy rendes működésre bírjuk barkácsolás/forrasztás nélkül. Sajnos nem jártunk sikerrel, bontott ventit nem találtunk sehol, ezért szóltam kicsit csúszva Malev-nak. A rossz hűtő eddig nekem 5500Ft-omba van, ebay-ről remélhetőleg jó hűtő fog megérkezni hamarosan 90 nap garanciával.

A pozitív véleményekről csak annyit, hogy jelenleg 32 ponton állok, és sok pont nincs még jóváírva.

A történetet én itt lezárnám, megkérek egy moderátort, hogy döntsön a nekem ítélt fekete ponttal kapcsolatban. Pü-ben a teljes beszélgetést elküldöm, ha szükséges!

Köszönöm!

::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

(#14266) Kronos3000


Kronos3000
senior tag

NAGY FEKETE PONTOT KÉREK!bjozef "üzletembernek" érdemes megnézni EZÉRT az üzletért!!!
Egy 500 Gb-os toshiba sata notebook vinyót vettem tőle 9000ft-ért.Állítása szerint hibátlan állapotban lévőt.Én hiszékeny pali madár nem kértem sentinel képet,bíztam bemondásra hogy 100/100-as,ez igaz is volt eddig a pontig.Sorban:Munka után kibumliztam hozzá Kőbányára átvettem a vinyót,holt fáradtan hazaszédelegtem,annyi erőm,időm volt,hogy kőlső kábelre dugva megnéztem működik,az op.rendszer látja,ez 2011.03.10.én 20.42-kor volt.Írtam neki,hogy működik.Én nem futtatom folyamatosan a sentinelt a gépemen úgyhogy rá két napra volt időm feltenni,és azzal is megnézni,és ledöbbentem...A sentinel szerint ugyan 100/100-as a lemez,de 2240 nap használati időt ír ki,hogy a hátralévő élettartam 100 nap,és adatátviteli hibák előfordultak:42564!!!!!!!!!! alkalommal!!!!Azonnal írtam neki privátot,a válasz szerint külső házban volt használva alig egy éves,és ő tett rá win7-t teszt céljából.Döbbent voltam,de mondom hátha...betettem a vinyót a 7!hónapos samsung n210 netbookba,a belőle kivett Tökéletes vinycsit eladtam pótlandó a befektetést.Feltelepítettem a gépet,sentinel föl,és hajszálra ez az eredmény jött ki!Utánanéztem a hdd-t két éve kezdték forgalmazni itthon,áhh mondom hülyeség az egész,csak jó lesz,rá két napra többet nem indult el!Írtam neki azt mondta megpróbálja legariztatni,és ekkor már hangoztatta hogy ő nem vállalt rá garanciát!ez eddig nem volt téma.rá egy hétre írtam mi van azt mondta egy haverjának adta legariztatni,várjak türelemmel,majd szól!Másfél hónapot vártam,majd ráírtam,közölte nem sikerült,kérdeztem tudna e megoldást hogy ne kidobott pénz legyen,ő mosta kezeit,de ha nem írok máig sem ír magától.Majd közöltem hogy furcsa hogy eladás után azonnal kiszerkesztette a hirdetést olvashatatlanra,csak utána törölte érdemes megnézni!!!!Meg beszélgetéseket mindent dokumentáltam,és szerintem elejétől tudta hogy szart ad el,ő megnézte sentinellel...hahaha...hülyének néz a pozitív értékeléseire hivatkozik,meg én ne bosszantsam,ne fenyegessem!!!!Csak ezzel fenyegettem hogy beírom ide azóta csönd van.Csakhogy nekem se pénzem,se merevlemezem.Csak egy hazudozó ember a másik végen aki átvert alaposan.
bjozef ez rongy dolog így, én megoldást akartam,készen a kompromisszumra,adtam esélyt hátha feltámad a lelkiismereted,de te csak terelsz ,hárítasz, hazudsz.
Kérem a házigazdát valamiféle intézkedésre!
Köszönöm!
A privát beszélgetéseink közzétételéhez a magam részéről hozzájárulok,sok minden kiderül belőle.

Wasabi...

(#14267) MALEV


MALEV
tag

Szabályzat: Csak abban az esetben kérj fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért!

Itt 1 ft anyagi kár se ért, mivel még a +postaköltséget is visszaküldtem az 1. ventillátor cserééért.
De most 1 db 300 ft os ventilátortorért 2500-3000 Eft ot kért volna, a borda meg marad 2Eft ba?:)
Mivel ez nem felelt meg nekem, meg hülye se vagyok ezért az egészet visszavásároltam volna 1,5 hónap után.
Én leírtam neki a leheltségeket:
-elküldöd a laptopot és én beszerelem (mivel nem akartam már megint ventilátort küldeni azért hogy elkokizzák)
-vagy hiánytalanul visszavásárlom + postaköltséggel a terméket.

Az 1ik se felelt meg neki, pedig elég korrekt voltam 1,5 hónap után.
Én is el tom küldeni a beszélgetést.

Korrektség mindenek felett!!!!!!!!!!!!

(#14269) Orion82


Orion82
tag

Angelo69-nek kérek egy fekete pontot. A dondom egy logitech G15 ref. vásárlásából adódott. Angelo hírdette a billt. mint új, bontatlan terméket. Ezzel nem is volt semmi gond. Majd felvívott a számomon, ahol közölte, hogy van egy használt is neki, melyet szintén el tudna adni. Én erre azt mondtam, hogy rendben, de akkor az ár természetesen kevesebb, mint az újjé. Így lett 2k-val keveseb, 13k, postával együtt. Ezt a terméket is dobozában, tartozékaival együtt, kifogástalan állapotban adta el. A kifizetés előreutalással történt. A posta pár nap múlva megérkezett. Kibontottam és nagyon örültem, hogy van egy f.sza billentyűzetem. Nekem sem ez volt az első logitech termékem. Ekkor jött a "fekete leves" amikor kerestem a gyári számát és a gyártási kódját. A logitech termékeknél ez a gyártói garancia alapja, hogy ha bármilyen meghibásodás van a termékkel akkor a gyártó a legkobb supprt támogatás révén kárpótolja a vevőt. Sajnos ez ennél a terméknél nem volt lehetséges, mivel valaki leszedte róla. Kötve hiszem hogy a logitech nem rakja rá a termékére ezt a jelzést. Amikor visszaírtam Angelo69-nek a dolog miatt, először nem tudta, hogy miről beszélek. Szegény, (szeniog tag) aki rendszeresen logitech termékekkel kereskedik, nem tudja hogy mi is az a PN, PID kód. Mondtam, hogy ne nézzen h.lyének, de süket fülekre találtam.

Sajnos sokan lehetnek, akik a logitech ügyfélszolgálatát rendszeresen átverve, cseréltetik a termékeket, mint ahogyan Angelo69 is teszi szeintem. Ezt még megfejelve a vásárlót is átveri. Úgy gondolm, hogy ezért megérdemli a fekete pontját, és bővült egy emberrel az inkorrektek száma. Bízom benne, hogy a sors megtalálja egyszer az ilyen gerictelen embert, de az sem lenne hátrány ha én lehetnék a sors helyében.

[ Szerkesztve ]

(#14271) hoho34


hoho34
tag

Kérnék fekete pontot, gabesz8906 eladónak.Vettem tőle egy procit (sajnos nincs már meg a hirdetés) ami nem működik. De vissza se adja a pénzt.Vigyázzatok vele.

(#14275) Csillag01


Csillag01
aktív tag

hali

1 csalora szeretnem felhivni a figyelmet nehogy mast is megkarositson mint engem.
Muki1977 nevvel fut-futott.hasznalt jatekokat arult,-arul gondolom majd mas neven

a tortenet a kovetkezo: BC2+NFS hot pursuit 2010 hirdet dvd-es valtozatot.vigyazzon vele mindenki mert mint enis elore utaltam a penzt es a lemezeket nem kuldi el.bar megadta a jatek kodjait es ugyan attudtam irni a sajat emailomra de vissza igenyelte az EA supportrol a jatekot.Magyarul gondolom irt mailt az EA-nak hogy elloptak a jelszavat,gondolom mint a Activisionnal ha lefenykepezi vki az eredeti cd kulcsot visszakapja az eredeti email regjet.

szal jol atvert 5500 ft-al.sajnos nem tehetek semmit.kaptam egy mailt az EA-tol es abba
az van irva hogy:

EA azonosító: Stiflermama

Új e-mail cím: cucimuci501@hotmail.hu

szal aki NFS hot pursuit 2010 venne jelen pillanatban ettol a mailtol es regnevtol orizkedjen mert ez 1 pitianer csalo!!!

egyebkent msn is felvett megmutatta a jatekokat. vekony testalkatu,kb 175-180 cm,rovid barna haju,kb 28-33 figura.felismernem ha latnam fenykepen.mar banom nem rogzitettem a beszelgetest. :(

sajnalattal tapasztalom hogy igen elszaporodtak a csalok a hardverapron!!! mindenki nagyon figyelmes es korultekinto legyen!!!

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#14276) szucsi19


szucsi19
tag

Sikerült megegyeznünk Bull Boss fórumtársal a panellel kapcsolatban. Igaz nem is kértem, de ezután sem szeretnék feketepontot, vagy bárminemű retorziót a tisztelt fórumtárssal szemben.
Köszönöm.

Szűcs István +36 30/568 4822

(#14277) VIBO


VIBO
őstag

történik itt vmi? vki foglalkozik a feketékkel? :R

iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7

(#14278) mobileman válasza VIBO (#14277) üzenetére


mobileman
aktív tag

Hát vannak olyan napok, mikor nem történik semmi :D

BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu

(#14279) dawncomputer


dawncomputer
tag

Üdv.

Figyeljetek oda az üzletelés során gta65-re, és flinkes-re.
Nevetséges áron kínál mindkét néven - mert persze egy emberről van szó - laptopot, videokártyát, stb., de persze komolyan üzletelni nem lehet vele. Személyes kizárt, mert dolgozik, amit az iwiw-es adatlapja alapján kétlek, ezért küldj pénzt, aztán majd valamikor küldi a cuccot.

Egy szónak is száz a vége, csak óvatosan!

Más: nem tudom, fekete pont itt osztható-e, de adnék egyet gta65-nek, aki ismét feltette ezt, miközben már megegyeztünk. Itt az új hirdetés.

[ Szerkesztve ]

(#14280) Laraxior


Laraxior
titán

Corsair HX1000W....az üzlet tárgya

eladó: diumvisu

Tehát vettem ezt a HX1000-es Corsairt. Hiányzik belőle 3db kék illesztőbe dugható kábel (12V1 - 12V2) tehát csak egy darab van mellé. Ennek ellenére én beüzemeltem vele a gépet. (980X - GTX580 SLi) Leverte a biztosítékot a lakásban...majd egy VGAval próbálkoztam azzal üzemelt. Utána megint biztosíték..kis égettszag a tápból,kivettem a gépből, majd elindítottam konfig nélkül csak magában, biztosíték OFFmegint...utána rákötöttem másik gépre (szintén 6magos proci,GTX480) elindult..megy.
Utána próbálkoztam még párszor,de mindig lenyomta a lakásban a biztosítékot.

Mihelyst ideért a táp,rá pár órára hívtam az eladót..teljesen korrekt volt,mondta hogy küldi a 3 kábelt,csak ő sem kapta meg.eddig oké...csakhogy a táp tönkrevágta az első konfigból az alaplapot (EVGA) és a két Gigabyte GTX580at. A többi hardware úgyfest üzemképes.

Tápos topikban ezt írta egy kollega a kérdésemre,hogy mi lehet a gond: "majd elindítottam konfig nélkül csak magában, biztosíték OFF.."
ha esetlegesen rosszul lett volna betöve valamelyik kábel az első konfignál...

Tehát a kérdés hogy kinek küldjem vissza a tápot? Az eladónak,vagy gariztassam saját költségre a kb 2-3 órája nálam levő tápot? Én az eladót választanám,és természetesen utalja vissza az árát,ugyanis mások szerint is ez egy nem üzemképes táp...ugyebár ha nem veri le a biztosítékot,akkor sem lenne üzemképes kábelek híján :))

[ Szerkesztve ]

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#14281) fagyalllo


fagyalllo
őstag

wmati részére kérek egy fekete pontot.
Samsung i8000 headset csatlakozót rendelt tőlem, amit a megbeszélt időben és helyen nem vett át, az általam felajánlott alternatív helyen nem volt hajlandó találkozni. Az alkatrészt meg kellett vásárolnom, szükségem nincs rá, így konkrét anyagi kár is ért.

rádiótelefon javítás - drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj

(#14282) kerelo


kerelo
senior tag

kérek egy fekete pontot don dante [link] egy ilyen házat vettem tőle [link]. Mivel az utcán bonyolítottuk le a cserét,nagyon siettünk .Később vettem észre hogy sem hátlapokat,sem alaplapi csavarokat nem adott a házhoz.Írtam neki privit hogy vagy vegye vissza a házat,vagy legalább az alaplapi csavarokat adja ide.erre ő azt mondta,hogy elküldi postán.megadtam a címem,és azóta is hiába várom kb egy hónapja ennek.Vigyázzatok,mert nem megbízható,nem korrekt.

[ Szerkesztve ]

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#14283) RabloTapyr


RabloTapyr
csendes tag

Egy feketepontot kérek bubu.79 - nek.
Egy monitort vettem tőle : méghozzá ezt.

A monitor 2 percnél tovább nem üzemelt, persze egy hét próbagari megvolt beszélve, úgy ahogy illik. Eltelefonáltam rá vagy ezer jó magyar forintot , többször találkozót beszéltem meg vele, hogy visszavegye a moncsit, később, hogy másikat hoz helyette, később hogy az ár nagy részét visszaszolgáltassa, valahogy "sosem akart összejönni". Mellette persze napokig elérhetetlen, satöbbi...

4ezerért kellett megválnom a hulladékvastól -> majdnem 10ezer a károm.
Adattassék a fekete... :((

(#14284) geolang


geolang
tag

Master94

A találkozóra nem jött el és telefonja sincs amin el lehetne érni.

Ezt a tápot szerettem volna megvásárolni.

(#14285) inter89


inter89
csendes tag

Hatalmas fekete pont gabo44408063 felhasználónak!Egyben a kitiltását is kérem az oldalról mert egy csaló
Megegyeztem vele egy cserébe Nokia N8!Én a Nokia N8-ért cserébe küldtem neki egy Blackberry telefont kiegészítőkkel+15 ezer forintot!2 nap alatt meg is kapta hiszen elsőbbségivel küldtem,átnézte,és mindent rendben talált,és mondta hogy küldi a Nokiát cserébe!Vártam 1 hetet semmi,rákérdezek,azt mondta szülei feladták,erre következő héten ír,hogy feladták a szülei,de azt a telefont küldték el,amit én küldtem neki cserébe,ezért elnézést kér,és amint visszakapják a postáról a telefont,küldik az N8-at!Következő héten se kaptam semmit,pedig azt mondta hogy feladta a telefont,és mert már 3 hét alatt se érkezett meg a telefon kárpótlásként küld kiegészítőket,amit természetesen nem kaptam meg ahogy a telefont se!Egy hónap után mikor már csordultik tele volt a kancsó az ígérgetésével,megszabtam neki egy határidőt,hogy ha már 1hónap alatt nem volt képes elküldeni a Nokiá-t mikor nekem 2 nap alatt sikerült,akkor küldje vissza a dolgaimat(Blackberry-t,és a pénzt),mert én már nem várok tovább,és ha nem küldi vissza azt se akkor megyek és megteszem a szükséges lépéseket(feljelentés,rendőrség stb).Erre a megszabott határidőre visszaküldte a telefonomat a kiegészítőkkel,de a pénzt csak nem akarta,de 3 napos késéssel azt is megkaptam!Sajnos a telefonom nem teljesen olyan állapotba kaptam meg ahogy küldtem,és a pénz se jött meg időbe,de ezeket is csak nagy nehezen adta vissza,mikor már rendőrségre akartam vinni az ügyet!
Tehát összegezve:
2 nap alatt elküldtem a megbeszélt csere tárgyakat a Nokia N8-ért cserébe,amit meg is kapott és meg volt vele elégedve!De Nagy János Gézának 1 hónap se volt elég hogy a Nokia N8-at elküldje,csak ígérgetett,és mindig valami kifogással jött!!A dolgaimat amit 2 nap alatt elküldtem neki hatalmas nehézségek árán 1 hónap és 1,5 hét után kaptam vissza!Minél előbbi kitiltását kérem,ne hogy mással is ezt eljátsza!

[ Szerkesztve ]

(#14286) 04ahgy válasza Laraxior (#14280) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Számomra egyértelmű, és nem is próbagarival hirdette. Ha garis, hát küldd oda, ahova szól a gari. Volt HX1000-em nekem is (és egy munkatársamnak is), mindig leveri a biztosítékot, mert nagyok a kondik benne.
A hirdetésben szerintem benne van a lényeg, és a vásárlással te elfogadtad azt. Nem írt visszavételi garit az eladó.
De ha egy kábel volt csak hozzá, akkor enyhe felelőtlenség volt 980X-re és GTX580SLI-ra kötni, evidens, hogy túlterhelted. Hiszen két 500W-os táp van a HX1000-ben belül.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#14287) Laraxior válasza 04ahgy (#14286) üzenetére


Laraxior
titán

Hogyan jön össze az hogy nagy a kondi benne és leveri a biztosítékot úgyis hogy nincsen rákötve semmi? ez az egyik.. a másik meg,ha túl van terhelve akkor miért nem kapcsolt le?
Mert a 850es le volt terhelve,restartolt a gép..ugyebár ez a normális eset.
Én működőképes tápot vettem a hirdetés alapján,teljes felszereltséggel. Ennek ellenére kaptam egy működésképtelen tápot. Én sem félösszeget utaltam,hanem az egészet. hibátlan tápot vártam..és nem kaptam meg.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#14288) 04ahgy válasza Laraxior (#14287) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Ezekszerint a tápegységek működésével nem vagy teljesen tisztában, hogy miért is csapja le az automata biztosítékot, mindenféle hardverre kötés nélkül is. A primer köri kondenzátor feltöltődési csúcsárama az ami ezt okozza.Abban az esetben, ha a GTX 580 SLI-t - az x58-as alaplapot és a 980x processzort sikerült a HX 1000-es egyik ágára bekötni / pl 12v1 40A - 500w max load / az ellen semmilyen túlterhelés védelem nem segít, ez esetben pedig még annak is örülhetsz, hogy egyáltalán van rá garancia.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#14289) Laraxior válasza 04ahgy (#14288) üzenetére


Laraxior
titán

Lehet hogy nem vagyok tisztában a táp működésével :) sőt biztos :K
de:
nem kaptam meg a teljes tartalmát...mi következik ebből? Működésképtelen tápot kaptam.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#14290) Pug


Pug
veterán

A következő újonc kerülendő denis1980
(mondjuk én voltam a hülye, újra beigazolódik, hogy a friss regeseket fenntartással kell kezelni :W )

5 napja tetette félre ezt a vinyót e hét csütörtökig, kérésére tegnapig a hirdetést is jegeltem. Tegnap a helyett, hogy jelentkezett volna a termékért még alkudni próbált. Közöltem vele, hogy miután egyértelműen jelezte, hogy elviszi, jegeltette a hirdetést, így az ár természetesen nem alku tárgya. Erre a válasz az volt, hogy akkor ma viszi. Rákérdeztem mikor, ma is írtam privátot, válaszolni nem válaszolt, jelentkezni nem jelentkezett..... :N

Szóval komolytalan "üzletfélről" van szó, aki teheti kerülje :K

(#14291) furesz4


furesz4
csendes tag

Szeretnék fekete pontot adni egy komplett csótány-falunak, akiket a stuipapától vásárolt TV-vel együtt kaptam...
Nagyon ótvar körülmények között lehetett a TV, nagy szerencsénk, hogy édesapám foglalkozik rovar-írtással is (milyen irónikus, mi?)...

A lényeg, hogy bár az eladót ezért fekete nem illeti, mégis publikusan szerettem volna neki megköszönni az új lakókat és felhívni a figyelmét a takarítás fontosságára...
Mint említettem szakmai szemmel is tudjuk nézni a dolgokat, és ami ebben a TV-ben volt, az vakmeleg... KOMPLETT KOLÓNIÁNYI CSÓTÁNY TÖBB GENERÁCIÓVAL!!! Ráadásnak egy a tenyerem méretével megegyező méretű kaszáspók. Nyami.

Rögzítettem 2videóban, hogy átérezhető legyen a dolog. (A videókon minden fehér lötyi a rájuk fújt vegyszer...) A második videóban az első videón látható hátlapot mossuk le...jól látható mennyi rovarról beszélünk...

csótányok 1.rész
csótányok 2.rész

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=furesz4

(#14293) MPowerPH válasza 04ahgy (#14286) üzenetére


MPowerPH
félisten

Öhm, nem akarok beleszólni, de 3 nap próba alapból jár, ha valami nem stimmel a termékkel. Legyen kisker-nagyker garis, gyártói garis vagy próba garis. Fogyasztóvédelem szempontjából: "Csak abban az esetben van 3 napon belüli visszavétel (KÖTELEZŐEN), ha a termék meghibásodott. Amennyiben nem, akkor nem köteles visszavenni."

Tehát úgy hiszem, jogos lenne az eladóra bízni a garanciáztatást.(egyébként ha korrekt ember, akkor ezt meg is teszi)

A működéssel kapcsolatos dolgokkal egyet értek, az nagyon sok volt a rendszernek egy ágra. :( Ugye nem véletlenül írják rá egy VGA -ra pl. hogy milyen táp kell neki.

Laraxior: Tudom, csak leírtam, hogy ebben egyet értek 04ahgy -vel. :R

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#14294) Laraxior válasza MPowerPH (#14293) üzenetére


Laraxior
titán

esélyem se volt több ágra kötni... kábel híján.. :W :(

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#14295) Pug válasza Laraxior (#14294) üzenetére


Pug
veterán

A lapot meg az elhullott kártyákat tudod gariztatni? :U

[ Módosította: Oczu ]

(#14296) Laraxior válasza Pug (#14295) üzenetére


Laraxior
titán

Az alaplapot biztosan,ugyanis 10 év garancia van rá. Legalábbis remélhetőleg nem néznek a hűtőborda alá,ugyanis pár digitpwm elhullott...
A GTX580ak is garisak,csakhogy azokon meg módosított ASUS bios van. a kártyák egyébként Gigabyte-ok. De nem adnak képet,remélhetőleg nem lesz gond semmivel. :B

[ Módosította: Oczu ]

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#14297) bikkfalva


bikkfalva
csendes tag

Egy elég nagy fekete pontot szeretnék küldeni [angerfist02] Kollégának. Vett tőlem egy AM2-es 5000+-os procit, megkért, hogy adjam fel neki utánvételesen. Amúgy sem szeretek így feladni, de volt neki pár piros pontja, gondoltam nem lehet gáz. Feladtam a procit, 1300 forintért (!), de aznap írt egy levelet, hogy mégsem tudja átvenni, és hogy visszaküldni a postaköltséggel együtt. A proci legalább visszajött, de az 1300 nem. Úgy gondolom pofátlanság tőle potyára 1300-zal lehúzni, és utána még nem is válaszolni a leveleimre, amiben megkérdeztem, hogy hol járhat vajon a pénzem...
Üdvözlettel:

[ Szerkesztve ]

(#14299) hepibáb


hepibáb
tag

kinaikacsa: fekete pont, mert rossz iPhonet cserélt el velem. Nekem még sose volt iPhonom és nem tudtam mire kell odafigyelni, szar volt a wifije. Egy samsung s8500 cseréltem 1:1 be vele. Szerintem a gpse is szar. Tudom nekem is jobban oda kellett volna figyelnem,de miért nem szólt róla semmit?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.