Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14851) Dj King válasza BlackPriest (#14850) üzenetére


Dj King
csendes tag

Igen tudom,és pont azt mondom hogy ma megkapta mert akárhova utalok belföldön 1nap az átfutási idő,és kaptam sms-t is hogy az összeg át van utalva.Nem vagyok türelmetlen de ma többször is jelen volt az oldalon és nem írt semmit.Nem szeretnék alaptalanul vádaskodni de ez többnek látszik a véletlennél,és ez elszomorít,mivel már csalódtam egy sokkal nagyobbat is mivel csalással ellopták a 3éves autómat, :O és ez az érzés újra kitört.

(#14853) Oczu


Oczu
senior tag

Tisztelt Fórumozók!
Többször írtuk-kértük, hogy ebbe a topic-ba csak azok írjanak, akik érintettek a leírt üzletben. Okoskodások, Kéretlen tanácsok itt NEM kellenek, átláthatatlanná, szétdarabolttá teszik a topic-ot.
Az ide nem illő post-ok törlésre kerülnek, a szerző pedig 1. körben figyelmeztetésben fog részesülni.
Amennyiben mégis fontos, kikívánkozó mondanivalója van valakinek, itt megteheti.

(#14854) N3ST1C


N3ST1C
tag

Egy fekete pontot adnék eisento -nak egy Logitech kormányról megbeszéltük a részleteket, bele is mentünk az üzletbe, megvolt beszélve hol és mikor vehetem át a terméket. Majd másnap közölte hogy eladta a terméket, és tárgytalan az üzlet.Szóval nem egy megbízható tag, szerencsére nem buktam rajta semmit.

(#14855) mr.zufdas


mr.zufdas
csendes tag

Tisztelt fórumozók!

Hatalmas Fekete pont Hardverman fórumozónak.

Tegnap írt Dj King kolléga,hogy szerinte csalóba botlott,mégpedig "Hardverman" személyében.
Nos úgy tüník engem is megkárosított.Én Július 8-án utaltam neki 9500 forintot egy Nokia e52 hirdetésre.(A pénz felét kérte előreutalással) én gyanútlanul átutaltam...
Nem nagyon volt időm a munka mellett ezzel foglalkozni...gondoltam csak késik a posta.
Természetesen érdeklődtem nála rendszeresen,de kifogást mindig talált.(Vannak vicces beszélgetések vele :D szívesen megmutatom)
Mindig azt írja hogy a posta késik.
Kértem, hogy küldjön bizonyítékot hogy feladta a csomagot,azt mondta majd beszkenneli..
azóta se küldte csak az időt húzza állandóan.
Mondtam akkor utalja vissza a pénzt,erre azt írta ha jövőhétig nem érkezik meg akkor visszautalja.Persze erre várhatok..:D

Szóval Dj King kollégát egy n95 mobillal verte át, engem egy e52 nokiával.És még számos hirdetése fent van az oldalon.

Ja és még egy érdekesség!!
Utalásnál írta,hogy a számlaszáma Obornyik Ferenc néven van de lehet átnevezte már a bank akkor Kiss Attila... Kis keresgélés után találtam egy Obornyik Ferenc nevű csalót Obi001 felhasználónévvel aki már azóta törölve lett innen.Lehet ugyanabba az emberbe botlottunk?

(#14856) enginev3.0 válasza mr.zufdas (#14855) üzenetére


enginev3.0
félisten

Kapott egy feketét

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14857) Remus389


Remus389
veterán

feketét kérnék Jucus45-nek[link]

hitegetés miatt, mindig azt mondta megveszi a monitort, de hol ez volt a gond hol az, de neki kell, eltelt vagy két hét ma írok rá, hogy mi van nem válaszol(pedig láttam az adatlapján hogy belépett)

szerintem megérdemel egy feketét minimum :((([link]

károm: elvesztettem emiatt más vevőt, be vittem neki a népligetbe a hőségben(nekem bő 1 óra oda az út), de nem jelent meg a telefont se vette fel (azt állította elvesztette a mobilját), utána írta hogy felhív de nem hívott, ma pedig nem válaszol

olyan inkorrekt és pökhendi, meg bogaras, azt hiszi hogy azért mert nem ismer úgy játszhat az eladóval ahogy csak akar

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#14858) Dj King válasza mr.zufdas (#14855) üzenetére


Dj King
csendes tag

Üdv mindenkinek!
Köszönöm a hozzászólást "mr.zufdas"-nak és a fekete pontot is az illetékesnek.
Ez a "Hardverman"vagy régebbi nevén Obi001 vagy tudom is én,egy beteg állat aki ilyen módszerekkel keresi a pénzt.
Nem akarok közönséges lenni de azt kívánom hogy gyógyszereket vegyen a "lopott" pénzekből.
Így ha venni akar az ember valamit a hardverapro-ról kiben bízzon,mert így főleg az ujoncokban nem mer,de mindegy hosszu.
A lényeg az hogy már nem lehet mit tenni mivel nem nagy összegről van szó,így többe kerülne a lé mint a hús és ezt ő is tudja.
A legjobb lenne kitiltani innen,csak hogy már egyszer ki lett tiltva,és utána mégis be tudott regelni,miért ne próbálná meg újra.

Köszönöm. :R

(#14859) Mindless


Mindless
tag

Sziasztok, elmesélem a történetet mindenki vonja le a tanulságot.

fagyallo kollegarol lenne szo.

Szóval, összetört az Iphoneom kijelzője és őt találtam itt a prohardveren, azt mondta 10500 Ft-ért kicseréli a kijelzőt. Mivel nem vagyok Pesti egy ismerősömmel küldtem el a telefont. Mivel az ismerős nem volt képben, nem látta, hogy hogy nézett ki a telefon a "javítás" után. A telefon hátlap és a keret elvált, ő azt állítja már ilyen volt de én tisztán emlékszem hogy csak a kijelző károsodott a kijelző egyik sarka elállt a telefon síkjától, a home gomb beakadt ráadásul a hirdetésében elfelejtette közölni, hogy nem gyári kijelzőt rakott bele...

Amikor hétvégén kézhez kaptam a telefont, köpni nyelni nem tudtam, ő erre azt mondta, hogy 6000 Ft-ért megjavítja, a hibát amit ő okozott és ráadásul még a keretet is ki kell rajta cserélni, mert az is eltört.

Erre mondtam, hogy adja vissza a pénzem, és vegye ki amit belerakott. 1 hétre rá amikor ismét elküldtem az ismerősömmel a telefont, a nyitvatartás szerinti 9:00 helyett, 10:00kor nyitottak ki, majd amikor meglátták azzal a lendülettel le is húzták a rolót.

Ráadásul azóta megcsinálta más a telefonom és semmi nem volt benne eltörve, a kijelző barmolást már nem tudta kijavítani, de a keretet csak vissza kellett ragasztani mert a ragasztas elengedte... ezt 1000Ft-ért megcsinálták.

(#14860) Jucus45 válasza Remus389 (#14857) üzenetére


Jucus45
csendes tag

Szia.Igazad van.Sok sikert kívánok neked,És ne haragudj,hogy nem vásároltam meg a monitorod.

(#14861) donkadavid


donkadavid
tag

sziasztok, bocsánat hogy ideírok, hol lehet fekete pontot adni?

(#14862) fagyalllo válasza Mindless (#14859) üzenetére


fagyalllo
őstag

Üdvözlet a közönségnek!

A nevemet helyesen így kell írni: fagyalllo.
Mindless iPhone 3G LCD és érintő cserére kért árajánlatot, majd egy ismerőse hozta el a telefont. Finoman szólva nagy ütést kapott, az üveg sok helyen szinte por szerű, apró szilánkokra volt törve. A fém keret és hátlap ragasztása egy helyen elengedett, kis rés alakult ki, ami a használatot nem befolyásolja. A kijelző és érintő belső kerete is törött volt egy helyen, ha jól emlékszem, valahol jobb oldalon, felül.
Kicseréltem a kért alkatrészeket, a telefon működött.
A telefont nem én ejtettem le, nem én mentem át rajta a katonai parádémmal, a hibákat nem én okoztam.
Mindless nem azt kérte, hogy a törött telefonjára adjak komplett árajánlatot, ami minden apró, akár esztétikai problémát orvosol, hanem kifejezetten kijelző és érintő cserét kért. Mivel a készülék működését az említett dolgok nem befolyásolják, nem is foglalkoztam vele, gondoltam, a lehető legolcsóbban akarja megúszni a javítást és csak egyszerűen használni akarja. Az ismerős se panaszkodott, mikor kézbe vette a készüléket.

Mindless néhány levélváltás után kérte, hogy szereljem ki az alkatrészeket, de ettől elzárkóztam, amit el is fogadott. Szó se volt róla, hogy újra elküldi a telefont, azóta nem beszéltünk, úgy gondoltam, lezártnak tekinti a dolgot.

Engem nem szabad összekeverni a GSM üzlettel, annyi közöm van hozzá, hogy a munkahelyem onnan nyílik. Az üzlet 10-kor nyit, ha a bolt tulajdonosa nem érkezik meg időre, természetesen nem nyitom ki az üzletet, amihez semmi közöm.
Az említett esetre konkrétan nem emlékszem, arra viszont határozottan, hogy senki se szólt utánam a rácson keresztül, hogy egy iPhone-t hozott garanciális javításra.
Mindless se keresett az eset óta, így fogalmam se volt a történtekről.
A szoruló gomb garanciális javítása elől nem zárkóztam el, az érintő megigazításával egyszerűen javítható a probléma.

A hirdetésemben szereplő 3 hónap garanciát az általam beépített alkatrészekre annak ellenére továbbra is vállalom, hogy azóta tudomásom nélkül más is megbontotta a telefont.

Az én szemszögemből így néz ki a történet, vitatkozni nem fogok róla.

Boldog pénteket! :)
f

rádiótelefon javítás - drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj

(#14863) sagit válasza toki180 (#14819) üzenetére


sagit
addikt

ment a csomag(19.én), én voltam a hibás hogy ültem rajta ( időhiány miatt)

a válaszok meg azért maradtak el mivel tolóról voltam online és onnan nem szeretek válaszolni, se fórumozni csak olvasgatni (én háklim sry)

üdv

Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

(#14864) tthom


tthom
senior tag

Egy feketepontot szeretnék kérni szuro-nak az E6300 hirdetésével kapcsolatban. Az ajánlás ellenére (próbálok bízni az emberekben) a kérésének megfelelően, miszerint ha megteszem, másnap küldi, előre átutaltam a megállapodott összeget 2011-05-19-én, azóta se küldte a terméket. Többször ígérte, hogy most már tényleg, de semmi. Két hónapja volt, úgy gondolom, most már jár érte a fekete pont. Vigyázzatok vele, ha netán más is egyezkedik vele.

(#14865) Remus389 válasza Jucus45 (#14860) üzenetére


Remus389
veterán

nem az a baj hisz nem kötelező megvásárolni, nem kényszer senkinek se

az a baj ha megigéred hogy megveszed(tehát jegelem és másnak nem adom), és utána nem tudlak elérni, folyton halasztgatod, nem válaszolsz, nem mondod le, nem tudom mi van--->ez a baj

akkor néha válaszolsz hogy majd hívsz, akkor nem hívsz...

kiviszem, cipelem a kánikulában, nem veszed fel...(jó elhiszem hogy elhagytad a mobilod de akkoris), nem tudom mi van, a monitor megsérülhet, ömlik rólam a víz ideges vagyok, be kellett vinnem a melóhelyre, onnantól 3 napig 12 órázok tehát 3 nappal csúszik ettől is ideges vagyok...

ilyenek, ezt nem tartom etikusnak, sokkal jobb lett volna válaszolni hogy "mégse, bocs"

jó az is benne lehet hogy mostanság feszült vagyok és ezért lettem mérges

mert én amikor itt üzletelek mindig igyekszem maximálisan korrektnek lenni, és átltalában velem szemben is korrektek, de most nem olyan volt az adjonisten mint a fogadjisten

én szeretnék minnél hamarabb megszabadulni ettől a monitortól mert foglalja a helyet

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#14866) emerico2004


emerico2004
aktív tag

Üdv methandi -nak szeretnék egy feketét kérni
megbeszéltünk ma egy találkozót az arany jános utcai metróhoz hogy elviszi ezt . [link] nem jött el telefonáltam nem vette fel sms-re nem reagál,privátot is írtam bejelentkezett de nem válaszolt természetesen. Nem ajánlom

(#14867) andras87


andras87
tag

Szeretném megkérni a kedves moderátor kollégákat, hogy HASTRÁT minimum egy feketeponttal jutalmazzák, ugyanis az általa 1066-os garanciális memóriáknak hirdetett ramok igaázóból (!!!)átcímkézett(!!!) 800-as és 1100-as CL7-es!!! memóriák voltak.

A károm kb 2000 ft (így nincs garancia és cl5-ös 1066-os helyett 800-as és 1100-as cl7-est kaptam amit nem is támogat az alaplapom) volt csak ebből kifolyólag hála Istennek, azonban az elv számomra minősíthetetlen a jóizlés határain belül.

Értelemszerűen a garancia (amiból csak 2 modulra vonatkozót talált meg...) nem erre vonatkozik ugyanis egyik sem 1066-os!

Ráadásul nagy valószínűséggel nem csak én lettem átverve árult egy másik kitet is ami ugyan lehet hogy tényleg 1066-os volt (azt nem tudom, de az enyémek biztos nem azok) viszont abból 2 memóriának a garanciapapírja nálam van!

Csak Istennek köszönhetem hogy legalább működnek, és nem fémhulladékot vásároltam!

Egy kék G-s astrával volt mikor találkoztam vele.

A kedves neve az eladónak pedig T.F.

Mikor megemlítettem hogy már két különböző alaplapban néztem és mindkettőben ezt az eredményt kaptam, kijelentette, hogy biztos az alaplapom a tuning memóriát támogatja és ezért(!!!) írja ezt az Everest!

Everestes kép a memóriákról természetesen megvan!

Ha lehet feketelistára is felkerülhetne!

Köszönöm szépen!

A privát adatait a személyességi jogai miatt töröltem!

[ Módosította: Sareth ]

Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!

(#14868) NUFAN


NUFAN
csendes tag

Fekete pontot adnék, valamint egy figyelmeztetést kérnék rockandrolla fórumozó részére. Az általa hirdetett készülék miatt vettem fel vele a kapcsolatot. Ezt követően emberünk közel két hétig hitegetett azzal, hogy tudunk üzletet kötni ... Mivel a hirdetésében szerepelt az, hogy csere is érdekli, először felvetettem azt a lehetőséget, hogy nézzen szét a cuccaim között amit árulok, hátha érdekli valamelyik, de emellett ekkor még a kp.-s fizetés is érdekelt volna! Egyből felkeltette az érdeklődését az egyik cucc amit árultam (látszott, hogy tudja miről van szó, vagy legalábbis már hallott róla) és beleegyezett, hogy cseréljünk. Nagy nehezen sikerült megbeszélnünk mindent, mert az aktivitása az majdnem egyenlő volt a nullával. Erre a hétre beszéltük meg, hogy postára adjuk a dolgokat. Mivel én elég elfoglalt vagyok, írtam neki, hogy valószínűleg csak csütörtökön, vagy pénteken jutok el a postára, de ha lehetőségem lesz rá, akkor megpróbálom minél hamarabb eljuttatni hozzá. Ezt tudomásul vette, és közölte, hogy ő majd kedden ejti meg a postázást. Aztán a keddből szerda lett, amikor is azt állította, hogy postára adta. Majd tegnap 11 óra magasságában egy olyan e-mail fogadott, hogy én ne adjam fel a csomagot, mert az övét most dobta vissza a posta ... Ezt követően levélben többször is kérdőre vontam, hogy mi ez az egész, de nem kaptam rá választ. Így aztán gyorsan telefonálgatnom is kellett, mivel én csütörtökön sem jutottam volna el a postára, és mivel ő azt állította, hogy már feladta a készüléket, még szerda este megkértem apámat, hogyha reggel megy a posta felé, akkor adja fel neki az én cserealapomat is ajánlott elsőbbségivel. Mindezt azért, hogy még a héten megkapja, és mert én így éreztem igazságosnak a dolgot. Szerencsére telefonon még időben sikerült leállíttatnom a feladást, mert akkor még a postaköltséget is bebuktam volna, na meg ezek után lehet, hogy a készüléket is. Néhány órával később, e-mail-ben ismét kérdőre vontam, hogy mi ez az egész, és ha nem tud hitető magyarázattal szolgálni, akkor kénytelen leszek negatívra értékelni itt a fórumon. Erre egy nevető smyle kíséretében az volt a válasza, hogy csak nyugodtam, az nem látszik az Ebay-en ... Az ő állítása szerint azért dobta vissza a csomagját a posta, mert elírta rajta az irányítószámot. Aztán még olyan kifogásokat is bedobott, hogy a barátnője reggel közölte vele, hogy neki is szüksége lenne egy gépre ... szóval baromi nagy egybeesések voltak itt ... Valamint megjegyezte még azt is, hogy ő nem tartja a két eszközt árban ekvivalens-nek egymással. Két hét... ennyi idő telt el közben, és ezalatt egyszer sem volt ilyen problémája. Szerintem egyszerűen csak arról lehet szó, hogy ő időközben csak úgy meg gondolta magát, de még ezt sem meri nyíltan bevallani, inkább hazudozik össze-vissza, mert egy szar ember. Én ezalatt a két hét alatt elveszítettem egy csomó lehetőséget (csereajánlat, kp.). Azt hiszem, hogy ezzel mindent el is mondtam róla.

Azt még azért zárszóként hozzátenném, hogy felajánlottam neki, hogy próbáljuk meg rendezni a dolgot, úgy hogy az mindkettőnk számára megfelelő legyen, és ne kelljen ezt ide postolnom, de válaszra sem méltatott.

(#14869) donkadavid


donkadavid
tag

Fekete pontot szeretnék adni djpepe87 nevű felhasználónak mert megvett egy telefont tőlem ami 8 ezer forint volt összvissz. Feladtam postán utánvéttel a csomagot, le beszéltünk mindent telefonon, mondta hogy ahogy megérkezik azonnal átveszi. Egy hétig hivogattam nem vette fel a telefont, aztán a hét végén bementem a postára érdeklődni hogy merre van a csomag és azt mondták hogy már hétfő óta ott van de senki nem vette át. Azóta hivom emberünket de nem képes felvenni a telefonját, ha valaki fel is veszi akkor is csak a barátnője de ő mindig azt mondta hogy éppen alszik, könyörgöm hogy lehet ennyit aludni????!! Azóta irtam neki millió levelet, semmi. A barátom nevében érdeklődtünk az egyik termékére arra mindig válaszolt egyből. Engem nem az 1800 forint bosszant hanem az hogy miért nem mondta inkább meg hogy bocs de mégse kell??

(#14870) Pizzu


Pizzu
aktív tag

bezzeg21nek egy hatalmas korom fekete pontot

weller pákát vásároltam tőle 2011.2 hóban

utánvéttel vettem

csomagbontás után kiderült hiányos

mai napig rendezetlen lett az üzletünk

privát üzeneteim személyiségi jogok miatt nem tehetem, de kérésre illetékes embernek a megfelelő szankció jogos elbírálásához, bizonyításához elküldöm, betekintést engedek.

:(((

Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása

(#14871) OnLy16


OnLy16
tag

[pulse89]-nek kérnék egy FEKETEPONTOT. 500 Ft-ért hirdetett meg egy intel gyári hűtőt, amire privátban 1 hét próbagaranciát vállalt.

Elutaltam a pénzt, ellenben a hűtő teljesen koszos, hiányzik a matrica a tetejéről (ezáltal tiszta por a csapágy) illetve a 4 lefogatóból 2 törött, ergó használhatatlan. Ezekről egy szót sem szólt.

A 700 Ft-os felszámított postaköltség is átverés volt, 355 Ft-ért adta fel ajánlás és elsőbbségi nélkül. Több üzenetet is küldtem neki, egyikre sem válaszolt, nem reagál, pedig azóta többször is bejelentkezett.

Senkinek nem ajánlom vele az üzletelést.

Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.

(#14872) Hunter2


Hunter2
addikt

Na van egy kis történetem:

boom64 kolléga hirdetett egy betört kijelzős FuSi v6555-öt amire érdeklődtem mad eljutottunk odáig hogy igazából a haverjáé és ő csak hirdeti neki és megadja a számát. Meg is adta, felhívom a srácot mondom neki hogy mennyit tudok érte adni de csak úgy hogyha elküldi a gépet előre és tényleg csak annyi baja van amit írt
(ugye újoncnak nem utalok előre semmiképp, nekem viszont vannak vissza jelzéseim nem kevés). Erre a srác azt mondja hogy oké elküldi de előbb

"meg kell beszélnie az anyjával és össze kell gyűjtenie a postaköltséget"

és csak 1 hét mulva lenne jó(na mondom WTF??), mondom neki ok akkor 1 hét múlva. 1 hét múlva hívom, nem veszi fel, pü-t küldök
(menet közben regisztrált Pentagon2 néven) nem válaszol. Gondoltam mindegy majd később visszahív, na ez nem történt meg így 2 hét után felhívom rejtett számmal és szépen bemutatkozok ahogy illek majd megkérdem hogy "akkor most elakarja adni a gépet , vagy nem vagy mi van?".
Erre kinyomja a telefont válasz nélkül.

Anyagi kár ugyan nem ért, leszámítva a telefon költséget de ez magatartás közel sem nevezhető korrektnek.
Hogy annyi gerinc ne legyen valakiben hogy felhív (vagy legalább felveszi a telefont), vagy ír egy pü-t hogy haver bocs de már nem aktuális azért ez már szánalmas.

[ Szerkesztve ]

(#14873) papírzacsi válasza ohari76 (#14479) üzenetére


papírzacsi
aktív tag

ebben,most igazad van ,belátom bocsi mégegyszer. :R :R :R :R

rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634

(#14874) HASTRA válasza andras87 (#14867) üzenetére


HASTRA
csendes tag

Szeretném megkérni a moderátor kollégákat, hogy andras87 által készített értékelés töröljék, mivel nem fedi az valóságot. Hamisan állítja igazát. És személyi jogaimat is sérti.

Indok egyben válasz is:

A meghirdetett termék:
„4x1GB Kingmax DDR2 1066mhz memória eladó. Garancia
4x1GB Kingmax (KLED48F-B8NU6) DDR2 1066mhz memória eladó.
A memóriák hibátlanok, teszteltek,nem voltak húzva, DDR-3-ra váltás miatt eladók.
Posta: van ( Előre utalással ) + posta költség.
Vagy személyesen Budapesten,Érden és Százhalombattán átvehető.
Ha gyors vagy engedek az árból.”

andras87 által megegyezett időben ott voltam és a megbeszéltek alapján történt adás-vétel. (Még jogosítványomat és a személyigazolványomat is megmutattam kérésére.)
Másik indok a garanciapapírját a ramoknak odaadtam, és ezzel is bizonyítva a termék hitelességét. De csak a fele memóriának tudtam odaadni a garanciapapírját, mivel nem találtam meg a másik kettőnek a papírjait,de ezt személyesen is közöltem mikor átadtam a ramokat. Válasza: „Nem probléma, mert a ramok úgyse mennek tönkre.” (körülbelül ez válaszolta.)

andrás87 indoka: hogy a memóriák nem 1066mhz-sek és csak fel lettek matricázva, ez az állítása mind vád csak, mivel képet is láthatót a termékről és vásárlásnál is meggyőződött a termék valódiságáról.
Mikor megkeresett, hogy a memóriák nem egyeznek meg a leírtakkal, és üzenetemben válaszolva, amit idézek:
„Ha végképp nem jutsz dűlőre akkor valamit kitalálunk.”
Felajánlottam a segítségemet is!!! Telefonon is jó párszor beszéltünk, egyszer se említette, hogy találjunk ki valami mást.
Több üzenetváltás volt, de nem jelezte vissza a dolgot.
Akár még fel is mentem volna hogy ha azt mondja, hogy adjam vissza a pénzét, vagy felvittem volna a gépemet és beleraktam volna a memókat, mert ebben használtam ez idáig, de ezt nem kérte, hanem megrágalmazót engem itt a fórumban.
A másik állítása tényleg véletlenül 2-szer került a termék meghirdetésre, mert az előzőt elfelejtettem törölni. De csak egy termék volt!!!
Ilyen sértés még eddig nem kaptam, mivel már jó pár emberrel üzleteltem a hardver-aprón és elégedettek is voltak velem.
andras87-et feljelenthetném személyi jogaim sértéséért,amit lehet meg is teszek.

(#14875) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Pár pont kiosztásra került.
Aki hiányolja a fekete pontját, az nyugodtan jelentkezhet :K

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#14876) sonaj0203 válasza enginev3.0 (#14875) üzenetére


sonaj0203
aktív tag

Mindenképpen szeretnék neki feketét, most így áll:
"feryboy84 felhasználónak 0 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
Pedig itt és itt részletesen kitárgyaltam az ügyet. Sőt szerintem ki is lehetne tiltani, mert privátba még ő fenyeget

[moderálva]

Kérem kacsója ki :DDD

Ha nem akkor saját akcióba kezdek, kommandó csoportommal. :K :W ;]

Privát üzeneteket tilos nyilvánosságra hozni, a vulgáris tartalomról nem is beszélve!

[ Módosította: ollie ]

Van úúgy, hogy nem úgy van.

(#14877) tjokai


tjokai
senior tag

bturboweb kollégának kérnék egy negatív bejegyzést ezért az üzletért! Megegyeztünk utánvétes postában, vissza is írt az eladó h feladta csütörtöki napon délelőtt.....ma már hétfő van, itt kellett volna már lennie a mai nappal legkésőbb ha valóban feladta volna! Hiába írok üzenetet, nem kapok választ! A hirdetést nem törölte, hanem UP-olja folyamatosan!
Ha jót akartok magatoknak, nem utaltok előre neki pénzt és elfelejtitek a vele való üzletelést még utánvéttel is! :((

U.I.: ja és csak megjegyezném, h én vagyok az első értékelője és egyben üzlettársa is....jól indít az eladó :(((

[ Szerkesztve ]

Üdv!

(#14878) Bazsó


Bazsó
tag

[Tibo74] Fekete pont Szép Tibornak mert megbeszéltük az iPhone vételárát találkozót. Én Miskolcról utaztam fel Budapestre és mikor hívtam csak ennyit mondott"10 perc múlva ott vagyok" de nem jött,nem reagált,nem szólt semmit.
van telefon szám is: 06703848935
a hirdetés

□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □

(#14880) dome34


dome34
csendes tag

Egy fekete pontot adnék Lujgi -nak (valószínűleg, ha van is itt a PH-n már más néven, mert ahogy olvastam volt már vele kapcsolatban több gond mostanában) ezzel az üzlettel kapcsolatban.
06.22-én vettem fel vele a kapcsolatot, megegyeztünk a vinyó árában és én másnap át is utaltam a számlájára a 2eFt-ot. Úgy egyeztünk meg, hogy amint megkapta a pénzt, küldi a cuccot. A pénz megérkezésekor ez nem történt meg, mivel állítólag vidékre kellett menni-e dolgozni, 27-én írt, hogy hazaért küldi de ez csak a privije szerint még is csak 30-án történt meg.
Feladási ragszámot nem tudott adni mert állítólag csak elsőbbségi levélként küldte, többször érdeklődtem, próbáltam felvenni vele a kapcsolatot de egy válaszon kívül többször nem írt vissza. Közben fel lett ha minden igaz kétszer függesztve, most már nem érem el sehogy. Senkinek nem ajánlom!
üdv Attila

[ Szerkesztve ]

-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!

(#14882) Gallusz


Gallusz
csendes tag

edward007: fekete pont, mert megkárosított egy postaköltség árával. Megbeszéltük, hogy küldök neki 2 ramot, utánvétellel. Érdeklődésem után privátban írta, hogy megjött a csomag, majd megy átvenni. Erre rá 14 napra vissza is jött a csomag. Megérte utaztatni.

(#14883) edward007 válasza Gallusz (#14882) üzenetére


edward007
csendes tag

várjunk egy pillanatot abszolut nem jött semmiféle csomag szerintem elcímezted de ha nagyon megkárosultál küld el a számlaszámod s elutalom a külömbözetet

(#14885) Shanyy


Shanyy
csendes tag

Lextor kolléga privátban megígért nekem egy monitort. Mire felértem Pestre, négyből négyet sikeresen eladott. Akárhogy számoljuk, ez azt jelenti, hogy nekem egy se maradt. Nagyon kedves dolog volt tőle, így legalább teljesen feleslegesen utaztam fel Miskolcról. Véleményem szerint egy szép nagy fekete pontot érdemel ezért.

Van a közízlés, és van, akinek van ízlése.

(#14886) Gallusz válasza edward007 (#14883) üzenetére


Gallusz
csendes tag

Ezt írtad az előbb: "várjunk egy pillanatot abszolut nem jött semmiféle csomag"
Én írtam privátba (11-07-11, 09:49): Megérkezett a küldemény?
Te írtad privátba (11-07-11, 12:43): igen holnap hozom ki előre is köszönöm
11.07.25-én vissza is jött a csomag, rajta egy matrica: "Tisztelt ügyfelünk! E küldemény kézbesítését megkíséreltük, azt a címzett - értesítésünk ellenére - a postán nem vette át." A megadott címre, Krisztián-nak küldtem, ahogy azt kérted.

(#14887) dariusz2


dariusz2
csendes tag

Kérnék egy hatalmas feketét fluorkának megbeszéltük az üzletet elmentem a megbeszélt idöre és helyre vártam nem jött!!! És rá írtam és még öneki állt feljeb és ilyet írt!

Privát üzenetről készített kép kimoderálva.

[ Módosította: 7 ]

(#14890) nagash


nagash
senior tag

H.Norbi hirdetett Samsung S5230-hoz új érintőpanelt. Sajnos a hirdetést nem mentettem el, azóta törölte. Rendeltem egyet a telefonomhoz, rá is kérdeztem, hogy valóban új-e. Elküldte, kifizettem, kibontottam.

Használt, karcos, ragacsos és még büdös is.
Ezért nem fogom szétszedni a telefonomat!

3300 Ft-om bánja.

Mindenképpen nem ajánlott.

Knoblauch macht einsam.

(#14891) nagash válasza nagash (#14890) üzenetére


nagash
senior tag

Meglett a hirdetés. Persze az egyszer bekapcsolt nem szerepelt benne, de még hihető is lenne, ha nem úgy nézne ki a kijelző, mintha reszelővel kezelték volna...

[link]

Knoblauch macht einsam.

(#14892) Chaser


Chaser
titán

bajaki nevű felhasználóval vigyázzatok! Tegnapi nap folyamán megegyeztünk egy x4 640 cpu-ra, elküldi ma, legkésőbb péntekig befizetem számlára az árát. Kb fél órája rám ír hogy eladta másnak mert az többet ígért meg elvitte helyben. Ha vkinek ennyit ér az adott szó nagyobb disznóságokra is képes lehet, óvatosan vele. Természetesen mindenről van privát üzenet, én engedélyezem a közzétételét. Bajaki-nak meg küldök értesítőt a "jutalmáról".

szerk: A hirdetést kihagytam, itt van.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14893) Zohan


Zohan
senior tag

Sziasztok Csak óvatosságra szeretnék inteni mindenki az alábbi kollégákkal szemben.
Ugyanis ugyanazt a Cosmos S házat árulják mindketten csak egyikük egy konfig részeként valaki nem frankó közülük.
A képek támasztják alá az igazamat ugyanazt a képet rakták fel mindketten róla.
Nem állitom h csaló akármelyikük is de csak óvatosan ez igy ebben a formába fura.
Esetleg ha egy góré ere jár megnézhetné hogy ugyanaz e a 2 felhasználó dupla reggel.

miki013 - Hirdetése

BL@CK - Hirdetése

béke mindenkinek :R

[ Szerkesztve ]

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#14894) garaba15


garaba15
tag

Sziasztok!

szeretnek kerni egy fekete pontot vorik kolleganak!

hirdetmenye

a tortenet a kovetkezo:

Megkeresett, hogy megtudom-e javitani, illetve megvasarolnam-e. Mondtam neki, hogy latatlanba nem igerhetek semmit. Igy aztan talalkoztunk es hozzam kerult a telefon. Az atvetelkor az allitottakkal ellentetben nem tudtuk semminemu mukodesre birni a telefont. Egy ezresben egyeztunk meg a felmeressel kapcsolatban. Amikor sort keritettem a telefon orvosolasara szetszedeskor csodalkozva ert a latvany, hogy a telefonbol egy kalap csavar valamint az akkumlator is hianyzik. Ezt jeleztem is neki, amire nem tudott valaszt adni. Vegulis sikeult mukodesre birni a keszuleket, ekkor utkoztem ujjabb ellentmondasba. Az allitottakkal szemben tobb mint egy eves keszulekrol van szo. Mint kiderult mukodokepes, ha kap egy akkumlatort es kiderult, hogy le van tiltva. Innentol fogva nem kivantam tovabb foglalkozni a telefonnal. A telefon visszaadasakor arra hivatkozva, hogy konnyebbnek erzi a telefont, amit kotve hiszek, hogy megtud allapitani valaki, ha csak nincs gramm pontos merleg az illetonel, vagy dolgozik ezekkel nap mint nap nem fizette ki a megbeszelt fel
eresi koltseget. Raadasul nem az o telefonja, igy nem hasznal iphonet, vagyis nincs viszonyitasi alapja... Tulajdonkeppen gyanusitgatni kezdett, hogy kiloptam a keszulekbol valamit. Erre csak nevetni tudtam. Simlis volt, nem tudott egyenes valaszokat adni, az allitolagos tulajdonos sem...

Udv Mindenkinek!

(#14896) Shanyy válasza Shanyy (#14885) üzenetére


Shanyy
csendes tag

Tiszteletem!

Beszéltem Lextorral telefonon, igazából meghagyott számomra egy monitort, de mivel nem adott meg privátban telefonszámot, és a hirdetést is levette, azt hittem, eladta másnak.

Mint később kiderült, saját hebehurgyaságomnak köszönhetem, hogy nem vettem észre, hogy a telefonszáma meg van adva az adatlapján. Ezért bocsánatot kérek. Telefonbeszélgetésünkben azt is megígérte, hogy akár szeptemberig is elteszi számomra a megbeszélt terméket.

Lextor nagyon korrekt partnerként viselkedett, és a fölösleges utazásom is teljesen a saját hibámból adótott, így szeretném visszavonni a fekete pontot, amit neki ajánlottam.

Mégegyszer elnézést kérek a kellemetlenségekért!

Van a közízlés, és van, akinek van ízlése.

(#14897) vorik válasza garaba15 (#14894) üzenetére


vorik
tag

Még szerencse, hogy a moderátorok szólnak ilyenkor, és adnak esélyt a reagálásra, tehát nem lehet az ember háta mögött intézkedni :U

Tehát akkor az eset az én szemszögemből:

Egy egész nagy iroda IT részét üzemeltetem (nap mint nap megy át a kezemen iPhone/Blackberry stb.), mindig akad valami, ami felesleges, használt, hibás, vagy csak simán félre lett rendelve. Ezeket általában felpakolom ide, az eddigi 4,5 év (valamint 178 apróhirdetés) ténykedés után ez az első ilyen esetem.

Az igazat megvallva én is gondolkodtam, hogy írok ide már egy ideje. Konkrétan addig nem is történt semmi előrelépés, amíg ezt meg nem említettem neki.

A lényeg: volt egy iPhone-om, amit a szlovák T-Mobiltól vettem egy hosszabb ideig ott dolgozó kollégának, de elázott, ezért gondoltam felrakom ide, hátha valaki meg tudja javítani. Aki már üzemeltetett IT-t, az tudja, hogy a felhasználok nem mindig mondják el a teljes igazságot, itt is ez történt. Megkaptam a telefont, hogy elázott, de mint utólag kiderült előtte elvitte a gazdája valami ismerőséhez (gondolom hasonló karakter lehetett, mint a szóban forgó fórumtárs), és erről engem nem tájékoztatott. Gondolom ott kinyitották a telefont (habár ebben nem vagyok biztos), és megpróbálták megjavítani. Még egyszer: én ezt nem tudtam, és ennek alapján adtam fel a hirdetést.

Többen is jelentkeztek rá, a Jóisten tudja miért őt választottam, de már megbántam többször is.

Tehát az történet:

Először is a kedves fórumtárs ígért egy papírt, amiben megállapodunk, hogy elviszi az iPhone-t kivizsgálásra, amikor 07.05-én odaadtam a telefont, azt mondta, hogy megírta és kinyomtatta, nyilván ezt a papírt soha nem láttam.

Késett fél órát (oké, belefér, de eddig nem volt jellemző a hardveraprós felhasználok között).

Elvitte a telefont, majd két nappal később közölte, hogy "diszkréten átbasztak". Ígért egy szériaszámot, amiből szintén nem lett semmi.

07.11-én mondtam neki, hogy akkor hagyjuk a témát, ha gondolja vigye valamennyiért.

Ezek után többször hívtam/írtam neki, 2 nappal később ajánlott érte "egy 10-est".

Mondtam neki, hogy legyen 15 (alkudozás, ahogy az oldalon szokás).

Ismét szünet, 14.-én délután írtam, hogy döntse el, vagy kérem vissza, de mondjon valamit. Erre este válaszolt, hogy találkozzunk, és visszaadja; mondtam, hogy OK, részemről ugyanazok a talipontok.

Ezek után többszöri ígérgetés után végre sikerült ma találkoznunk (gondolom miután mondtam, hogy jelentem ide, hogy lelépett egy iPhone-nal).

Megkaptam a telót, és mondtam neki, hogy könnyebbnek tűnik... mondta hogy persze, nincs benne az akksi.

OK, de akkor is könnyebb! - Erre jött egy gúnyos mosoly... (kérdem én, ki mit tenne ilyenkor?).

Fogcsikorgatva elsétáltam...

Azóta megmutattam egy kollégának és szerinte is könnyebb. :(((

Ha ezek után is kapok feketét, rendben. De akkor neki kitiltás jár, és örüljön hogy nem jelentem fel.

Örömmel megosztom a moderátorokkal a privát beszélgetésünk tartalmát, ítélkezzenek annak az ismeretében.

Semmiképp sem szeretnék negatív visszajelzést, az a mennyiségű termék és pénz ami az oldal használatával keresztül folyt a kezemen, össze se hasonlítható azzal, amit a kedves fórumtárs 1.000 forintja jelent (amit ezért a nem létező "szolgáltatásért" szeretne).

Várom a visszajelzést.

Üdv,
vorik.

recreational nuclear physicist

(#14898) cs31


cs31
csendes tag

Nagy fekete pont ((UFO))-nak!!! Vettem tőle egy telefont [link]. A hirdetésben 8 Gb-os sd kártyát igért és minden tartozékot. Egyik haverom ment a telefonért .Elhozta, másnap kibontottam nem volt benne a memóriakártya a headset pedig egy másik telefoné volt. Fölhívtam és váltig állítja, hogy beletette a memóriakártyát. Fölháborít hogy valaki szaros 3000 Ft-on nyerészkedik. Nem ajánlom senkinek a vele történő üzleteléást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.