Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13701) dimanche


dimanche
csendes tag

Fekete pontot adnék a következő usernek: Matisz77

user:
cucc

Leírás:
A megbeszéltek szerint a pénzt rendben átutaltam. Az átutalási igazolást nem fogadta el, hanem megvárta míg az Otp számlájára megérkezik a pénz (köztudottan leglassabb Bank).
Kértem a sürgősségi postázást (az ajánlottat meg alapnak gondoltam). Ezt az elkért postaköltség 54Ft. híján fedezte is.
Ehhez képest a videokártyát normál posta levélként adta fel, aminek sikerült is 10 nap után megérkeznie. Már ez rossz pontot érdemelne, mert értékes dolgot nem adunk így fel..

A kártyának nagyon megörültem, mikor megérkezett, majd a gépbe behelyezve jött a hideg zuhany: az oprendszer felállta után kb. 30 másodperccel zöld pixelek jelentek meg a háttérben, 3d játékot indítva teleszemetelte a képet.
Felvettem a kapcsolatot az eladóval aki szerint a kártya hibátlan, én vagyok a béna, rossz a driver, stb. Különben is ha elsz@rtam valamit akkor tegyek fel új bios-t.. Ez nagyon gyanús lett, mert az ember nem pakolgat bios-t egy videokártyára, ill a hozzá adott telepítő lemezzel is gond nélkül kell futnia.
Ezek után kipróbáltam másik driverrel, másik gépben, másik op. rendszerrel. Az ati tool-al lejjebb vettem a frekvenciákat, feltettem biost (ami sztem ugyanaz volt, mint a rajta lévő), de a hiba nem tűnt el, nem is lett kisebb. Gondoltam melegedési hibára is, így a hűtést újrapasztáztam, de semmi.
Ismét felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki szintén tagadta a kártya hibáját és ismét engem bénázott le, engem jelölt meg mint a kártya elrontója.

Több mint 25 éve foglalkozom számítástechnikával, egy videokártyát már csak be tudok tenni egy gépbe.

A kártya hibás és az eladó így adta el. Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy a taggal ezek tudatában üzleteljen.

Azóta kölcsön kaptam egy másik videokártyát, ami hibátlanul futotott, majd vettem egy másikat innen a hardverapróról, ami szintén kifogástalanul fut..

(#13702) Benderke


Benderke
csendes tag

Üdv!

evko kollégának kérnék egy feketepontot...
ezt akartam megvenni tőle.

Megbeszéltük, hogy hétfőn délután elmegyek érte, majd ezt írta:

Szia!

Én 5-revagyok otthon.
Viszont van egy kis(nagy) gond...
Tegnap filmeztem, megfagyott, kiírt valami vga hibát, nem válaszol a VGA kártya és azóta no on...
Ezt a vga kártyás szarakodás megy 1 hete... Demostmár be sem kapcsol..
Így most vagy a vga vagy az alaplap meghalt...
Estére megmondom, mi van.. OK?
Mert kipróbálom a vga-t másik lapban.. És ha megy, akkor az alaplap halott..
Bár eddig soha semmi baja nem volt.. A VGA kezdett el baszakodni 1-2X, kiírt valami hibát, elment a kép, majd vissza... DE most már nincs kép.. :(
Szóval, este jelentkezem.

evko

Vajon miért akarta eladni a cuccot... Csak nem azért, mert 1 hete haldoklott?
Vagy csak valaki jobb ajánlatot tett és neki adta el, mint ahogy ez hirdetés hsz-eiből kitűnik.
Akkor esetleg szólni kellett volna nekem.

megbízhatatlan

B.

(#13703) Rav3n02


Rav3n02
senior tag

gay_maxxx

****, még csak véletlenül se akarjatok vele üzletet kötni semmilyen formában sem...

Az "üzlet" tárgya egy Ibook G4 lett volna, amit meglepően jó áron kínált, állítása szerint szinte tökéletes állapotban. Telefonon beszéltünk szombat délelőtt. A terméket budapesti átvétellel hirdette, bár ő Mosonmagyaróváron lakik. Beszélgetésünk alkalmával azt állította, hogy kalauzként dolgozik és hétfőn reggel 8-9 között a keletiben tudunk találkozni. Abban maradtunk, hogy a terméket nem adja el másnak és hétfőn 8 órára kimegyek a keletihez, rácsörgök és összefutunk. Ez volt az elmélet.

A gyakorlat úgy nézett ki, hogy ma reggel (hétfő) felkeltem fél 7kor feljöttem PH-ra és látom, hogy csak most vette le a hirdetést (04:35). Indulás előtt hívtam, hogy biztos legyen a dolog de nem vette fel. Na itt követtem el a legnagyobb hibát. Elindultam. **** a dugót a városban, csecsén fogyott a benzinem is, leparkoltam az egyébként nem ingyenes parkolóban és hívogattam bőszen ezt a****. Fél órát próbálkoztam majd hazajöttem, azóta sem hívott vissza, de még egy sms-t sem küldött, hogy nyald meg a ***** vagy valami...Valószínűleg még tegnap eladta a gépet, de annyi gerinc nem volt benne, hogy ha már telefonon fél megmondani, akkor egy tetves PM-t írjon, hogy te **** ne indulj el a találkozóra......

A fentiek tudatában próbáljatok meg tőle bármit is vásárolni, vagy eladni neki...

A hirdetéseit visszanézve, folyamatosan gyanús Apple cuccokat ad-vesz...

:W :W :W

*** - Moderálva. - Grafiqs

[ Módosította: Grafiqs ]

(#13704) CsillagAron válasza Dialovo (#11381) üzenetére


CsillagAron
csendes tag

Üdv mindekinek!
Nah beállok én is a fekete pontot kérők táborába amit [snoopy43] -nak adnék!
A történet: Egy hete hirdetett egy 11 honapos 50colos plazma tv-t,hogy cserélné kisebbre.
Beajánlottam neki egy 42 colos plazmát cserébe meg persze kp-t. Megbeszéltünk mindent elvittem a tv-t,amire garit nem tudtam adni,mert én sem kaptam rá annak idején.Nah mindegy! Odaértünk az egész csere az én tv-m fikázásárol szolt,meg hogy ilyen meg olyan beégés van a képen stb. Az övének ott a gari papirja és ha baj van akkor jön a samsung szerviz és a helyszinen megjavitják. Megmutatta milyen szép a kép rajta ennyi. Igy-ugy végül kinyögte adjak 25e helyett 30ezret akkor eltekint a garitol. Mondom rendben ezen ne muljon! Gyia haza,tv beüzemel kép faxa. Nah jön a fekete leves! Menübe belép, programozás,menüböl kilép,és mia fene rakás piros pötty meg a menü fele vagy még öt percig figyel a képernyön aztán eltünik.Felhivtam,mondja majd visszahiv! Nah azota is csöng a telefonom gondolhatjátok,meg persze nem elérhetö!Nem baj irány a samu szerviz! Bemegyek hát ne is mondjam elküldtek a pi...ba azzal a garipapirral! Felhivtam a céget aki a számlát kiálitotta,mondják semmi gond vigyem fel a tv-t megjavitják gariba. Nah faxa cipelhetem fel valahogy Kecsoról- Pestre ha meg akarom javittatni.Plusz pár ezer pénz.
Jah és három hét a javitási idő. Nah mindegy! Bár ne cseréltem volna el!
Az enyémen nem volt gari de azt én vettem ki a dobozból és tökéletes volt legalább!
Ennyi!
:W :W :W :W

Áron 30/9371233

(#13705) #92415744


#92415744
törölt tag

Nem nagyon szeretek fekete bogyót kérni bárkinek is, de néha már nagyon elegem van abból, ahogy egyesek kezelik a prohardvert. Írok privát üzenetet valakinek, mert szeretném megvenni az általa hirdetett valamit, ő bejelentkezik vagy 132-szer, de nekem nem válaszol. Írok neki még egy privit, hogy légyszi vegyél már észre, ő erre sem válaszol, továbbra is be-be lépeget. Erre kiírom alulra a már sajnos szokásossá vált üzenetemet, hogy privátra illene válaszolni, erre ír az illető egy felindult levelet, hogy nem akar megbántani, stb-stb, de ha én így állok hozzá, akkor nem eladó az általa hirdetett cucc. Én erre írok neki, hogy semmi baj, nem vitázni akarok, csak megvenni a holmiját, na erre fel megint nem válaszol...na itt lőtte ki a biztosítékot nálam egy úriember, ő hivatkozott arra, hogy a munkahelyén van, és nem tud írogatni folyton válaszokat. De akkor könyörgöm, miért nem adja meg a telefonszámát, miért hirdet akkor bármit is, ha nem képes vele foglalkozni? Ennek az úriembernek a neve Terminus_ és ezt a videokártyát akartam tőle megvenni...
Tényleg üzenem itt mindenkinek, ha nem tudtok foglalkozni a hirdetésetekkel, vagy amit el akartok adni, akkor ne hirdessétek, mert így is nagy kárt tudtok okozni vele valakinek, aki számít rá, vár rá, stb, stb...

(#13706) xxman


xxman
senior tag

Üdv!
Van valami negatív illetve pozitív visszajelzés sustanon250 kollegáról?

I just wanna have some fun.

(#13707) sziada5925 válasza xxman (#13706) üzenetére


sziada5925
aktív tag

[link]

Üdv: Ádám

(#13708) karesz86


karesz86
tag

[sipi1978] azért nem tudtam rendezni a cucát időben mivel nem mindenki ül egész nap a számítógép előtt! mint sipi1978 de ma már meg kapta a cucát igaz hogy egy kicsit késtem vele de elküldtem! csak ö a sértődés miatt ezt nem közölte legyenek szívesek tisztázni a helyzetemet. előre is köszönöm minden kedves moderátornak :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R

(#13709) karesz86


karesz86
tag

elnézést kérek de most tanultam meg ezt az oldalt hogy itt írogatni is lehet,de szeretném első sorban tisztázni magam [devil geo] erősen hazudott rólam, mivel csak meg kérdeztem tőle hogy milyen árba agya a memóriákat, ennyi volt és ha jó árba agya akkor természetesen át vesszem őket. de bolti áron adta igy nem kelletek a memóriák, és vettem 4x1gb ocz ramokat 17k - ba ennyi volt. de egy szóval nem álitotam hogy nekem igen is kellenek. az ilyen embereknek igen is jár egy orálisan nagy Fekete pont amit jó lenne ha tejesítenének.

előre is köszönöm a kedves moderátoroknak :R

(#13710) batman777


batman777
aktív tag

Másfél hónapja [ServerWorks] kollégától ebben a hirdetésben vásároltam DDR3 ECC ramokat.

Én a vásárlás előtt elmondtam az eladónak, hogy
- dual chanel rampárt szeretnék venni,
- küldjön képet a ramokról, hogy lássam mit veszek meg
Ehelyett ő csak belinkelt egy képet azzal az infoval, hogy ilyenek a ramok, és dualban mennek szépen. Én hittem az adott szavában.

Kifizettem a pénzt, megkaptam a csomagot. Kibontva észleltem, hogy:
- eltérő ram modulokat kaptam ( 1db Samsung és 1db Micron )
- egyik modul halott volt ( intel 1156 és 1366-os alaplapban sem működik )

Mikor kiderült a csalás, akkor kértem őt, hogy vegye vissza őket, mivel nem igazi rampár, nem egyformák a modulok és ráadásul az egyik halott, de ő ezt megtagadta, mivel szerinte nem kompatibilis az alaplapommal az egyik ram, ezért nem veszi vissza. Ellenben rendel USA-ból micron ramot és cseréli a rosszat.

Eredmény:
- 1 hónap alatt semmi nem jött.
- Kértem a cimét, hogy addig visszaküldöm legalább a rossz ramot, de ő nem volt hajlandó a cimét sem megadni.
- Azóta semmilyen üzenetemre nem válaszol, pedig naponta többször is be van lépve.

Kérek mindenkit, vigyázzon ezzel az emberrel ! Eddig már van egy fekete pontja, ha úgy gondoljátok, én megszavaznék neki egy 2. fekete pontot a gyűjteményébe.
Tisztelettel.

Üdv. :)

(#13711) Norb3rto válasza batman777 (#13710) üzenetére


Norb3rto
senior tag

Fekete pontot kérnék Vigilante kollégának inkorrekt és megbízhatatlan!

Cseréltem vele vgat amire azt írta azért cseréli el mert nem m1 sliben a 2 vga.Miután beraktam a gépbe tesztelésnél kiderül hogy nem jó a vga.Irtam neki hogy cseréljük vissza mert ez így nem jó.Megnéztem alacsonyabb órajelen ott se volt jó.Ezek után még beszéltünk és annyiba maradt a dolog hogy másnap keres azóta nem válaszol a privikre adatlapjáról a telefonszámot is levette közben phzik mert más topicba be tud írni csak nekem nem válaszol.Nagyon nem ajánlom senkinek! :(

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#13712) ontheground


ontheground
tag

szeretnék egy feketét kérni akon13 kollégának.

Egy alaplapot szeretett volna vásárolni tőlem két ünnep közt, le is beszéltük privátban utánvéttel, 3500+1690 postaköltséget fizetett volna. Erről a lapról van szó: [link]

Dec. 29-én ott volt a postán, január 12-ig őrizték, privátra nem válaszol a csóka.

Buktam 1690 forintot+bukni fogok még annyit, amennyiért visszahozzák.

Ezen tények fényében kérnék neki egy feketét, illetve megbízhatatlansága miatt az üzletet se ajánlom vele. Amit buktam, azt meg sajnos kénytelen vagyok lenyelni.

nyomkövetési információ:

(#13713) gyuri123


gyuri123
újonc

Szeretném megjutalmazni Ghosti-t (Végh Dániel / http://hardverapro.hu/tag/ghosti.html ) egy fekete pontal. Ezt csak annak érdekében teszem, hátha valaki véletlenül is elolvassa ezt az üzenetet, és nem jár úgy mint én!

Az említett tag meghírdetett az oldalon egy iphone-t, amire azt mondta hogy hibátlanul működik. Én sajnos megvettem a készüléket és kiderült, hogy át lettem verve. Egészen addig nem volt vele baj amíg fel nem szerettem volna tölteni. Ugyanis akármilyen töltővel próbáltam tölteni akárhonnan (számítógép, konektor), sehogy se töltődik fel a készülék.
Én nem kívánom szétszedni a telefont és igazából a hardveres részéhez semennyire se értek, úgyhogy nem tudom mennyibe kerül a javítása. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy Dániel a hiba tudatában vált meg a telefontól, de ezt mégse tüntette fel a hírdetésben és személyesen sem mondta (ugyan miért is tette volna..). Azóta írtam neki az oldalon (ezen) és többször próbáltam telefonon is elérni, de mind hiába! A dolgot nem kívánom tovább ragozni, egy a lényeg: DÁniel egy gerinstelen kis **********

(#13714) ontheground válasza ontheground (#13712) üzenetére


ontheground
tag

Közben ma meg is hozták.

1690 postaköltséget + 800 ft visszaküldési díjat buktam, kvázi 2490 forintot.

köszi akon13.

lehet soha többet nem adok fel semmit utánvéttel.

(#13715) zolikaDB válasza batman777 (#13710) üzenetére


zolikaDB
veterán

Teljes nyugalommal! Szar ember...

(#13716) .:Kristian:. válasza .:Kristian:. (#11754) üzenetére


.:Kristian:.
addikt

Most nézem, hogy anno nem adtam feketét Gabex07 "barátomnak".
Most pótolnám: jó nagy feketét kérnék bevésni Gabex07-nek a telefonos csalás miatt, amit még anno leírtam.
Az ügy még mindig húzódik, bírságra adtam, de Fazekas Gábor egyszer sem jelent meg.
Jelenleg elfogatóparancs van ellene, szóval aki netán üzletel vele, előtte vegye fel a rendőrséggel is a kapcsolatot!
Szebb jövőt.

(#13717) Djroberto válasza batman777 (#13710) üzenetére


Djroberto
tag

Rossz csunya Bancsika...nemde?
miert nem lepodom meg?
meg nem niemand senkihazizott le?

:-)

(#13718) zombinyul


zombinyul
addikt

Sziasztok!
jeni nevezetű "kollégánkkal" nem ajánlom az üzletelést.Félre lett téve neki egy telefon,melynek eladását a bátyámmal levajazta.Én is fel utaztam Pestre,hogy az üzletet segítsem(én voltam a hirdető alany),ez sem volt ingyen,ugyebár.A bátyám is,meg én is átszerveztük a napunkat.Mire kedves barátunk közölte,hogy sorry,de az ismerőse vásárolt egy másik készüléket,így fuccs az üzletnek.
Talán ha az üzletre sor került volna,nem lenne a negatív minősítés,így viszont nem ajánlom senkinek,hogy félre tegyen a számára egy telefont(vagy esetlegesen bármi mást),mert úgy is talál egy "jobbat".Én is el tudtam volna költeni másra azt a 2000 Ft-ot,és tölthettem volna a napomat a barátnőmmel.Nem buktunk sokat,bár a bátyám lemondott más személyeket,akiknek kellett volna a telefonja,és engem is inkább "személyes" károk értek(azért Pest nem 10km ide...).Ettől szeretném a kedves fórumtársakat megkímélni.
Üdvözlettel:
András

Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

(#13719) janos80


janos80
senior tag

musashi77073-at megbizhatatlannak minositem!
egy ps2-psp csere lett volna. telefonban már a csere reszeleteiben is megegyeztunk.
idopont egyeztetes végett még pm-ben egyeztetnunk kellett.
kozben bejelentette,hogy a psp-t megnezi valaki más,mikozben mi már megegyeztunk
meg is "vették". viszont se egy pm,se egy email,hogy figyelj,elkelt.
innentol kezdve megbizhatatlan eladonak ismertem meg.
nem ajanlom senkinek sem a vele valo uzletelest!

(#13720) Oczu válasza Oczu (#8815) üzenetére


Oczu
senior tag

Üdv,

Előzmény
egy igen korrekt élmény ért valamelyik nap. Ehhez a hsz-hez kapcsolódó téma 2 éve volt. Oli kollega elutalta a témában szereplő 3000Ft-ot.
Respect........azt becsülöm benne, hogy eszébe jutottam, holott már rég el is felejtettem a dolgot :R

[ Szerkesztve ]

(#13721) 0Li válasza Oczu (#13720) üzenetére


0Li
aktív tag

:B

(#13722) batman777 válasza zolikaDB (#13715) üzenetére


batman777
aktív tag

És nem legyen mérges az ember, ha hülyének nézik? :W

Üdv. :)

(#13723) batman777 válasza Djroberto (#13717) üzenetére


batman777
aktív tag

Szia.
Valaki már le senkiházizta, mert kapott egy fekete pontot.
Az a nagy baj, hogy ő ezt nagyban csinálja, szerverekkel foglalkozik, ezért is biztam benne.

Csak azért irtam ide, hogy más ne lépjen abba a pocsolyába, amibe én véletlenül beleléptem.

Engem nem szidott, én sem szidtam őt. Ennek két oka van: egyrészt az eladó egy lány, másrészt nincs értelme, csak magát hergeli az ember. Nem éri meg.

Üdvözlettel.

Üdv. :)

(#13724) strike-force


strike-force
őstag

szeretnék egy nagyon nagy negatívot kérni filléres kollégának, akinek jelenleg is több hirdetése van fent. január elején vásároltam tőle egy Asrock Wolfdale alaplapot és hozzá egy darab 1 gigás 800-as Kingmax memot előreutalással (itt követtem el a hibát) 7000 HUF-ért.

Amikor megjött a cucc, annak rendje és módja szerint kibontottam és meg is döbbentem: mind a memon, mind a lapon a memóriafoglalaton égésnyom éktelenkedett. Ezt még kibontáskor jeleztem is neki és abban maradtunk, hogy kipróbálom és amelyik alkatrész nem megy, annak visszautalja az árát. Ebbe ó bele is egyezett. Természetesen egyik alkatrész sem működött, sőt később vettem észre, hogy a másik memóriafoglalat egyik tartópöcke is le van törve.

2011. január 7-én jeleztem neki, hogy mindkét alkatrész kuka és utalja vissza a pénzemet, amire múlt pénteket 2011. jan. 14-ét, majd másodjára ma délt (2011 január 17.) adtam meg, mint végső határidőt. A pénz nem érkezett meg a számlámra.

Egy kép az eredeti hirdetésből és az alaplap áldatlan állapota itt található.

[ Szerkesztve ]

R7-5800X / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!

(#13725) shift+ő


shift+ő
senior tag

Feketem pont requiem24-nek, ezért.

Megbeszéltünk egy adásvételt, már elindultam felé amikor se hívásra se SMS-re nem válaszolt. Sok értelme nincs, mert szerintem ezek után el fog tűnni.

(#13726) bigkocka


bigkocka
csendes tag

Fekete vagy kizárás PH-ról?
Nos nekem lenne 1 fasza kis tárgyalásom 1 illetővel The Don cimbimmel, a téma alaplap csere, amiből én jöttem ki rosszul, nos idézem nektek!!!!
én:
"beszarok, ma sem jött meg, de ez mi??? h elsöbbségivel küldted!!!!, de faszom ebbe a buzi ő postába már télleg :W egyébként pénteken küldtek vmit. az sem jött meg, de most már vkit. megfejelek nem igaz /nem célzás volt:)/ remélem neked megérkezett!!!:)"
The Don cimbim:
"

szia!

igen,ideért a madárka,csak eléggé döglött...nincs lefogat a proci hütőhöz,amit elfelejtettél irni,illetve mocskos,retkes az egész lap,a chipset hütöről ne is beszéljünk,mivel kented össze,szilóval?

még szerencse az 1200napos regemmel megtanultam,hogy ujoncnak ne postázzak,amig az övé nem ér ide..nem adtam fel a lapot,és mivel ez nekem most rohadt kellemetlen,hogy egy épkézláb lapot vártam,minden terhet rád fogok háritani,és visszaküldöm.

a másik fele az a dolognak,hogy te most kiakadsz,félig jogosan,de fentiekben leirt lap nem fedte az általad istenitett valóságot,igy minden felháborodást pozitian kezelek,és 2 másik lehetöséget is felvetek:

1. hogy forumra bocsájtom a témát,képeket linkelek a lapokról,és eldöl,fer lett volna e a csere a privátban beszéltekhez képest.

2. meghirdetem a lapod,és az első ajánlatért eladom,természetesen neked is

jah és plusz 1,posta költség ellenében visszapostázom,mert ez igy elég tré...

az én lapom per pill még mindig makulátlan a tiédhez képest...

üdv: Don

06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel"

Ebben az esetben én írtam h a lap a minden napos használatból lett kiszedve, meg stb, jó a chipset hűtésről nem szóltam, mert úgy éreztem az kell rá!!!
Na de akkor is ez számomra hihetettlen, és ph megbízhatóságot már csak utána néztem, de nem csak én vagyok az első aki feketét ajánlott neki!!!!!!!
Szóval szerintem gyorsan katt a Delete gobmra!!!!

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=bigkocka&submit=

(#13727) palmlaca válasza wutuka (#12550) üzenetére


palmlaca
csendes tag

Kár hogy nincs igazad ,semmilyen kárt nemokoztam neked annó,találtam olcsóbban a tiedénél és azt vettem meg,ennyi a történet lényege te meg itt mesélsz,mit a sértett kislányok!!
Baráti üdv és sok jó üzletet kivánok!!

Wiva BIO pc

(#13728) Tibor_560sec


Tibor_560sec
aktív tag

Üdvözlet minden figyelmes felhasználónak !

Szeretném nektek bemutatni kedves[xcore]felhasználót . Megjegyzem nem azért értékelem mert megkárosított (és akkor most ugye nem számolom ide a benzint , az egyenleget , stb ... ) csak azért kap tőlem rossz minősítést , mert magyarul > á.t.b.a.s.z.o.t.t. ez abból állt , hogy lebeszéltünk egy találkozót miszerint megveszi tőlem a mobiltelefonomat a Stadionoknál .....
Elindultam a helyszínre a megbeszélt időpontra , vártam 10 percet hogy hívjon nem hívott ezért én felhívtam kérdeztem hogy van meg hogy mikor ér el a Stadionokhoz > azt mondja nem indul az autója ezért tömeggel jön > válaszom OKÉ gyere testvér várlak !
Hívom azt mondja már a Villamoson van > eltelt 10 perc megint hívom még mindig az 1-en van de megérkezik öt perc múlva ..... Hívom 6 perc után nem veszi fel > percenkén hívom nem veszi fel :( , küldök esemest is arra se válaszol :F komolyan az jutott az eszembe először hogy Úristen valami baja eshetett ezért nem tud kapcsolatot teremteni velem mobilon > szép mondatokat hallottam tőle - nem gondoltam hogy ő egy olyan aki á.t.k.ú.r ..... Folyamatosan csengettem a srácot de semmi :(
Össz-vissz vártam rá a találkahelyen úgy 80 percet és a mai napig nem adott életjelet magáról nem hívott fel azt se mondta hogy fapapucs vagy hogy nyald meg a f.a.s.z.t. barátom (ide azért belépegetett,de nem tudott küldeni egy PM-t , hogy idefigyelj aranyapám ne haragudj rám mert semmibe nem vettelek... :F
Szóval rossz érzés visszagondolni [erre]
Ezért én szeretnék neki egy fekete pontot kérni , saját érdekében !

De egy ember előtt csak egyszer játszhatjuk el a bizalmunkat és sose tudni hogy rövid életünk során mikor fogunk újra összefutni ezért komolyan nem érdemes falskodni egymással !

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#13729) Ace Ventura


Ace Ventura
addikt

Senki se üzleteljen boombay újonccal
Utánvéttel vett volna tőlem egy telót, de nem vette át.Privikre sosem válaszolt, kivéve 1 alkalommal, amikor megigérte, hogy bemegy a postára és átveszi.Ma visszajött a csomag, de a privikre azóta sem válaszol.Engem 1015 ft-al károsított meg, de nem ez a lényeg.Azt kellene elérni, hogy az ilyen féregnyúlványok ne boltolhassanak itt a PH-n.

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#13730) bkorga


bkorga
csendes tag

Sziasztok!

barca4ever: fekete pontot adok, mert ezt lefoglalta biztosra. Az, hogy valaki lefoglal valamit, és utána szól, hogy már nem aktuális, egy elfogadható dolog (még akkor is ha előzetesen 100%-ot mondott). Az viszont, hogy "elfelejt" szólni, hogy nem aktuális, csak második megkeresésre napokkal később képes "felböfögni" egy már nem aktuális üzenetet.

Üdv.,
g

UI.: már értem egyesek miért nem raknak félre semmit (Mo. szeretlek)

(#13731) jlali83


jlali83
csendes tag

Sziasztok. Adnék egy feketepontot [link]-nek, mert a részemre lejegelt árut "http://hardverapro.hu/apro/3650_ddr2_512mb/hsz_1-25.html" a megbeszélt helyre nem jött el és nem reagált a további üzenetekre. Ha megbeszéltük az árat, a helyet, az időpontot akkor legalább utána válaszolna az üzenetekre és mondhatna valamit, de persze ehhez kellene a másik fél korrektsége. Sajnos egyre több ilyen arc van itt. Vele vigyázzatok, de inkább ne is üzleteljetek semmit. :F

[ Szerkesztve ]

Tel.szám az adataimnál

(#13732) 4d


4d
aktív tag

Fekete pontot kérek neki: enemy19 2010 decembere óta hiteget hogy elküldi a megállapodásunk tárgyát, egy 500Gb-os hdd-t. Az összeget 2010 december végén utaltam el, azóta hiteget hogy küldi a csomagot illetve vissza a pénzt. Egy pitiáner bűnözőről van szó, kérem a moderátorokat a tagságát felfüggeszteni. Sajnos nem én vagyok az első akit átver, a vádamat a privát üzenetekkel és az utalás bizonylatával igazolni tudom. A hirdetése: [link]
Mindenki óvakodjon tőle. Zabolai Norbert 4033 Debrecen Mohács u 18

(#13733) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

Nagy fekete pont szuperZ-nek!
Egy Sony Ericsson Vivaz-t kínált cserébe az E75-ösömért: [link]
A telefont azóta eladta, vagy érvénytelenítette a hirdetést:
[link]
2011-01-17-én jegeltem a számára a telefonomat, azóta nem egy üzletet buktam miatta, + azok akik rám sem írtak, mert látták hogy jegelve.

Hozzáállása a dolgokhoz a szokásos, amit már megszokhattunk az ilyen inkorrekt emberektől (és ami engem a legjobban felháborított) :
-privátra nem válaszol,
-telefon kikapcsolva.

Érdeklődnék továbbá, hogy a feketék is onnantól kerülnek bevésésre, amikor látom hogy a lista frissítve orkester által?

[ Szerkesztve ]

(#13734) Arrow


Arrow
tag

Egy fekete pontot kérnék Mr-dark részére. 2010-11-23 - 24 több levélváltaás során megegyeztünk, hogy megvásárolom az általa hirdetett ASRock 4CoreDual-SATA2 Alaplap. -ot, postai utánvételes megoldásban egyeztünk meg, illetve kértem mielőbb tegye postára, sürgősen szükség volna rá. 2010-11-24 -én azt írta: "holnap tudom feladni". 2010-11-26 -án érdeklődtem, arra, még aznap azt válaszolta: "Ne haragudj tegnap nem jutottam géphez. Ma tudtam feladni." Tehát ekkor már azt állított, hogy postára adta. 2010-11-30-án jeleztem neki, hogy nem érkezett meg az alaplap, küldje már el a csomag feladóvevényét scannelve. Nem kaptam választ. A hirdetés közben lejárt v. törölte. 2010-12-01-én újra érdeklődtem, válasz arra sem érkezett. Alaplap természetesen azóta sem.

(#13735) Arrow


Arrow
tag

Másik történet:
Személyes átvétellel vásároltam CJ3-tól egy Abit AW9-D MAX alaplap. -ot, (a lényeg, a hirdetésből idézve: "Abit AW9-D MAX lap eladó tökéletes állapot". A vásárlást megelőző levélváltásokban a garanciára vonatkozó kérdésemre pedig ezt írta: "Garanciát természetesen vállalok mert jó lap ha nem lövöd el a beszerelésnél vagyvalami tehát ha tényleg a lappal lenne valami de mivel ugy vettem ki a gépből hogy jo volt" Az alaplapért 9e Ft-ot fizettem.
Otthon kicsomagolás után szembesültem vele, hogy a processzorfoglalatban sérült, hiányos az egyik pin. (foglalatvédő nélkül volt becsomagolva..) Telefonon még aznap este jeleztem neki, hogy a foglalat sérült. Hajlandóságot nem mutatott a visszavételre (erősködött, hogy az nála tökéletesen működött, ezért minden aggodalmam ellenére kipróbáltuk, cpu meguszta, de folyamatosan lefagyott boot-olás közben), ráadásul én is éppen ilyen lapot kerestem, így abban maradtunk, hogy megnézetem, ha lehetséges kijavíttatom erre szakosodott mesteremberrel. Ő is ezt támogatta, még linket is küldött ilyen javító emberekről. A javítás megtörtént, a lapot végül Bundata javította (1 törött, és két hajlott pin-t javított a foglalatban) A javítás költsége pk-ekkel 6eFt volt. Jeleztem az eladónak, hogy korrekt eljárásnak tartanám, ha a javítás költségének felét ő prezentálná. Nem követeltem rajta, hanem javasoltam. Erre olyan szemtelen választ kaptam, hogy ha meg tudtam ezt azt vásárolni "akkor 3000Ft csak nem vág földhöz nem?"
Szóval a fentiek alapján egy fekete pontot javaslok neki, inkorrekt üzleti magatartás miatt.

[ Szerkesztve ]

(#13736) dante05


dante05
csendes tag

Nem hittem, hogy fogok ide írni, de ez is megtörtént. jesztakenci kollégával lebeszéltük, hogy megveszi a hirdetett VGA-mat. Bejön Miskolcra személyes átvétel, mondom az jó lesz. Kártyát beviszem, ő meg sehol, se privi, se telefon mondom f@sz@. Eltelik 2 nap szól priviben, hogy kell a kártya postázzam neki, mert sokat túlórázik. Mondom OK. Postára adom megkapja. Örül, hogy jó kártya meg minden. Másnap hív, hogy mégsem jó a kártya vegyem vissza, ha korrekt üzletember vagyok. Kérdem mi a probléma? "Felmegy 126 fokra a VRM, meg fagy tőle a gép, és néha el sem indul." Mondom a VRM-ek mindig magasabb hőmérsékleten járnak, de jobban is bírják a hőt, mert erre lettek tervezve, teljesen más impulzusokat kell elviselniük, tehát ez nem lehet probléma, ház szellőzés táp marad. Ház szellőzés elvileg rendeben, táp meg mondja, hogy vett egy "combos" tápot HKC 580W, mondom megvan a probléma. Mondja az kizárt vegyem vissza a kártyát. Én pedig visszavettem, mert korrektnek tartom magam, azóta is szépen meg a gépemben.
Feketét nem akarok neki csak egy figyelmeztetést, mert 1 hetet töltöttem gép nélkül, és a kártyát sem tudtam eladni, meg a sok vesződés, magyarázkodás, de pénzzel nem vágott át. Úgyhogy aki neki akar eladni valami erősebb VGA-t az kérdezze meg, hogy jelenleg milyen tápja van.

(#13737) Pete87


Pete87
tag

Csaló az acc... [Hírdetése] (Ámbár, nemtudom mi célja lehet ezzel, vagy h mi értelme van...)
Nem jött el a találkozóra és nem is keresett... ezután egyből lezárta a hírdetését, és azóta sem jelentkezik! Ez még nem is lenne probléma, de...
Ekkor elkezdtem kutatni utána, és találtam még pár hírdetés, ahol kis kérdezgetés után kiderült, h ugyanezt csinálta... :\ [link] [link]

...természetesen, nemtudom, h összesen még hány ilyen eset volt részéről, de sztem 3 ugyanolyan hü(j)ére vett ember is már SOKnak számít!!! :W

(#13738) bikebutcher


bikebutcher
csendes tag

darkman1995

szeretnék kérni darkman1995 kollégának egy fekete pontot.
xbox joy-t kerestem pchez,

lefixáltunk egy üzletet, 3 napja késett a csomag amikor ráírtam hogy mi a helyzet, erre kiderült hogy nem adta fel, mert kevésnek tartja a vételárat és a "különben sem jó pc-hez" választ kaptam.

ha kicsit korrektebb a hozzáállása nincs semmi gond, de így számos más vételtől estem el amég rá vártam.

(#13739) kolosszus87


kolosszus87
senior tag

A zsirosi nevű felhasználót( Tóth Zoltán, Dabas, Nárcisz utca 12) kerüljétek messzire, szeleburdi, felelőtlen tizenéves suhanc. Videokártyát küldtem neki utánvéttel aminek így 1700Ft-omba került a feladása, a csomag oda is ért. Állítása szerint nem volt otthon, csak a testvére, de persze vele nem közölte, hogy csomagot vár és az visszaküldte hozzám. Tehát buktam 1700Ft-ot és körbeutaztattam a videokarit. Persze utána nyomta, hogy küldjem megint, de nekem ezek után már nincs kedvem, mondtam neki utaljon aztán majd elküldöm, de úgy nem akarja. Egyszóval: Nem ajánlom senkinek!

[ Szerkesztve ]

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#13740) kolosszus87 válasza kolosszus87 (#13739) üzenetére


kolosszus87
senior tag

http://prohardver.hu/tag/zsirosi.html

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#13741) orkester


orkester
senior tag

Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#13742) Tomate


Tomate
veterán

enemy19 sajnos megkárosította egyik rokonomat "szerény" 40.000Ft-al. El lett neki utalva a pénz még tavaly és azóta semmi nem történt. Láttam, hogy mást is átvert már. Sajnos ezúttal Ő (bár nem érdemli meg a nagybetűt ez a féreg) húzza a rövidebbet és meg lesz fogva. Akiket még átvert azoknak írok privátot és megpróbáljuk az Ő káraikat is rendezni. Van, hogy egy darabig megy ez az átb*szás, de ha egy ilyen féreg rossz emberbe botlik sajnos megüti magát. Remélem olvassa a patkány ezeket a sorokat. Elnézést az indulatos hozzászólásért, de azért vannak határok amiket az emberünk durván átlépett és kihozott a sodromból. Csak ennyit akartam köszönöm! Privátok repülnek az illetékeseknek. :R

(#13743) Tomate válasza Tomate (#13742) üzenetére


Tomate
veterán

A fogyatékos gyökér (enemy19) itt pózol facebookon. Ráadásul nem is titkolja, hogy egy patkány...

(#13744) CJ3 válasza Arrow (#13735) üzenetére


CJ3
senior tag

Én szintén tudom bizonyitani hogy az a lap működőképesen lett szétszedve!!! Mert akkor hirdettem meg mikor az a lap még a gépemben volt! De majd itt igazolja akivel szétszedtem:D

A másik arra irtam hogy
'Nem követeltem rajta, hanem javasoltam. Erre olyan szemtelen választ kaptam, hogy ha meg tudtam ezt azt vásárolni "akkor 3000Ft csak nem vág földhöz nem?"

Elösször is ne hazudozz ne másitsd meg amit irtam!!!

Amikor a lapot üzletelltük ott dicsekedtél hogy a sógorodnak 5000 ért rendeltél már ehhez a laphoz valamilyen kábelt hogy neki az 5.1 ről vagy miről menjen a gép mjad én erre irtam hogy ha azt meg tudtad rendelni akkor a javitás már nem vág földhöz ha ilyen bőségben szenvedsz.

Amúgy nem egy két üzletet bonyolitottam már szóval a te kutyaugatásod nem fog engem tönkre tenni. És ajánlom figyelmedbe ezt inkább ezzel foglalkozzXD Hasznos lehet a számodra:D
[link]

[ Szerkesztve ]

Crypto

(#13745) CJ3 válasza Tomate (#13743) üzenetére


CJ3
senior tag

Mért mit hirdetett?

Crypto

(#13746) vinibali válasza dahyder (#12937) üzenetére


vinibali
őstag

üdv!
Üdv mindenkinek!
Vizler Attila érdekes módon csak az e-mail címemre írta meg a számlaszámát: "Na helló Számla: 11773425-02087067 OTP Vizler Attila 6450ft a pósta kölcséggel együtt. Kérném pósta cíned ahová küldhetem pendrivot"
ennyit fizettem egy kínai hamisítvány sz@rért, 2682 püspökhatvan. rákóczi utca 3-ból érkezett a csomag. bejelentkezget, de válaszolni persze nem tud...
az email címe: bubuka0267@gmail.com. nem voltam gyanakvó mert árul mást is 136napja tag. esetleg valakinek lenne kedve lemenni és szájbab@szni? pendrive
ment pm:)

[ Szerkesztve ]

BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/

(#13747) sziada5925 válasza vinibali (#13746) üzenetére


sziada5925
aktív tag

Nem lakom messze tőle, összehozhatok vele valamit :DDD
Egyébként egy jó tanács: több ilyen emberrel üzleteltem, aki ennyire analfabéta (kölcséggel, pósta..) ezek mind sz@rt árulnak! Kb 4x volt ilyennel gondom, ebből kétszer én fizettem rá. -tisztelet a kivételnek, mert van akinek nem megy a helyesírás és jóindulatú-.
Szóval velük csak óvatosan.

[ Szerkesztve ]

Üdv: Ádám

(#13748) vinibali válasza sziada5925 (#13747) üzenetére


vinibali
őstag

az igazat megvallva, ez a pénz nem hiszem, hogy valaha is visszakapom. én erről letettem már. ennyi pénzzel senki sem foglalkozik, mmint aki hivatlos szerv. csak annyit mondott volna, hogy át akarlak verni adjál már 6450 forintot, hát esküszöm szívesebben utaltam volna át. aztán meg privizek vele és még Ő van felháborodva, hogy feljelent fenyegetésért(2év) és még rádob egy rágalmazást, ja és még hitelrontásért is. az ember egyből évekkel dobálózik... és azt hajtogatja, hogy ő odaírta: nem vállal semmilyen következményért felelősséget(vagy hasonló), csak a hirdetésben hol írt ki, hogy ez egy kamston? szerintem csatolmányként írok egy levelet a pécsi ügyészségre, hogyha az 6450forintom egyedül nem elegendő, de csak gyűlik és egy bizonyos összeg felett komolyabban veszik majd. mindenesetre kicsivel több becsületet elvárhattam volna, azt hiszem...

BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/

(#13749) zack


zack
nagyúr

Elég sokszor üzleteltem már az évek folyamán itt a PH-n, de talán most futottam bele először egy nem túl korrekt eladóba. Az eddigi tapasztalataim pozitívak voltak, de a mostani eset is az elméletemet igazolja, miszerint az újoncokkal jobb vigyázni. A korrektségemet mi sem bizonyítja jobban, hogy fekete pötty nélküli vagyok, és az eddigi üzletfeleim egytől-egyig elégedettek voltak velem, amit természetesen pirossal jutalmaztak.
A szóban forgó tétel 1800ft, és óriási pleff az eladónak, hogy ezért bevállal egy ordas nagy fekete pontot. Az eladó neve garaba15, a szóban forgó hirdetése pedig Gyári Apple iPhone 4 Bumperek! sok szín! tényleg gyári... AKCIÓ!!
A történet:

iPhone 4-hez rendeltem tőle karbon mintás bumper matrica csíkot. Pü-ben érdeklődtem a részletek felöl, hogy SIM kivágott e, mert ezekből 2 fajta van, SIM kivágott, és olyan is van aminél nincs kivágva a SIM kártya betöltőnyílása. Ez ugye azért fontos, mert a karbonos 3M matricát nagyon nehéz vágni, ha esetleg rosszat kér az ember. 1500ft árat kaptam pü-ben, majd a miután mondtam, hogy SIM kivágott kellene, hirtelen 1800ft lett. Ennyi természetesen még belefér, bár aki ezzel foglalkozik, elvárnám, hogy tudja mit árul és mennyiért, és ne azt mondja, hogy nem tudta melyik és miért drágább, de akkor valószínűleg azért van árkülönbség, mert az egyik fajta SIM kivágott. :U
A találkozóra eleve 25p késéssel érkezett ami már eleve nem tetszett, mivel addig a 0 fokban fagyoskodtam. 10-15 perc még elmegy, de ezen felül viszont minimum elvárnám hogy rém csörögjön az eladó, hogy késik. Ez nem történt meg, bár amikor odaért, mondta hogy "bocsi" amit ilyenkor már kevéskének érzek. Hozta a kért portékát, de volt nála még egy használt eredeti Apple bumper is, amit felkínált 4k-ért. 3,5k-ért elhoztam volna inkább azt, de nem engedett az árból, így maradt a karbon mintás matrica 1,8k-ért. Mondta melyik végétől kezdjem el a felrakást (bekapcs. gomb), és én így is tettem itthon. Majd az utolsó harmad (3 részből álló fólia) felrakásánál észrevettem hogy a segéd mikrofon kimeneti nyílásánál nincs kivágva a fólia, tehát a termék hibás. Ezt azért is furcsállottam, mert az előző matricám ami 800ft volt, ki volt vágva ott is. Nem volt mit tenni, megoldást kellett találnom. Ezért nem akartam visszavinni, mivel a fólia 2/3 része már rajta volt a telefonon, így megpróbáltam lukat csinálni a fóliára. Természetesen ez nehezen ment, mivel már ennek a darabnak is a nagy része a telefonon volt. Lényeg a lényeg, a jack bemenetnél ahol lehellet vékony a fólia, elaszakadt, és a luk sem akkora lett amekkorát szerettem volna. Gondoltam nincs mit tenni felhívom az eladót, hogy kérjek egy cserét, mert bár elaszakadt, de azért, mert a termék hibás volt. Telefonban megerősítette, hogy igen, a termék tényleg hibás, és nincs kivágva a segédmikrofon nyílása, és majd jövő hét végén cseréli. Ma ismét hívtam, mert eszembe jutott egy megoldás,de mivel nem vette fel pü-ben tájékoztattam, hogy szeretném a garit, ha egy mód van rá és megoldható. Azt írtam, hagyjuk a matricát (mivel egyik sincs kivágva, tehát az összes hibás), és viszek tőle egy bumpert a matrica árát pedig levonjuk belőle. Ezt a megoldást elvetette, mi több a fóliát is már csak úgy akarta cserélni, hogy azt az 1/3 részt ami sérült, és majd ő kilukassza nekem, mert milyen béna vagyok, miért nem lukasztottam ki szöggel, vagy speciális lukasztógéppel. Mondtam, hogy köszönöm, de nekem gányolt fólia nem kell cserébe, és kérek egy olyat ami gyárilag nem hibás, ahol kell ott ki van vágva, ill. továbbra is áll a bumper ajánlatom, és a különbözet kifizetése. Azt is hozzátettem, ha a gyárilag nem hibás matrica és a bumper sem megoldható, akkor legyen a pénz vissza, és majd veszek mástól matricát ill. bumpert. Természetesen evidens, hogy a matricát a telefonomról visszaadtam volna neki, és majd maximum ő kidobja, ha úgy gondolja. Ez így korrekt. Természetesen ez sem tetszett neki, és hogy csak úgy tudja orvosolni, ha a hibás részt cseréli, úgy, hogy majd ő "sufnituninggal" csinál oda egy lukat mert én béna vagyok. Lehet hogy béna vagyok, ill. vannak nálam ügyesebbek, de nem azért adtam ki közel 2k-t egy matricáért, hogy nekem kelljen haasználhatóvá tennem célszerszámok hiányában, egy szöggel és egy kalapáccsal. Mert ez utóbbit is az eladó ajánlotta. Milyen rendes. :( Mindezt úgy, hogy az ominózus matrica már fent volt a telefonon, és ott kellett kitalálnom rá valami megoldást.
Mi a szubjektív konklúzióm? Oltári pleff, hogy valaki 1800ft értékű terméknél ennyire rugalmatlan legyen, és bevállalja, hogy sok százan megismerik, mennyire vevőbarát egy eladó, nem mellesleg egy szép nagy fekete ponttal. Továbbra is azt állítom (tisztelet a kivételnek), hogy csak olyan embertől fogok vásárolni, akinek pozitív a kialakított presztizse, és nem utolsósorban régi a tag, és magas ranggú is egyben. Ebben a kombinációban eddig még nem csalódtam.
Végezetül pedig örülök hogy egy igen csekély összeget buktam egy inkorrekt eladó miatt, mert ez lehetett volna jóval több is, de azért egy ordas nagy fekete pötty mindenképpen kijár neki.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#13750) Arrow válasza CJ3 (#13744) üzenetére


Arrow
tag

Ez már a vita topicba kellene menjen.. Mind1. Vegyük sorra.

A lap lehet működött mielőtt szétszedted, hozzám már a leírt állapotban jutott el. Amikor telefonon beszéltünk azt sem fogtad fel mi van letörve, így nem igazán tudom elhinni, hogy te szétszedés után átnézted a foglalatot. A dobozába pedig foglalatvédő nélkül csomagoltad be, pedig volt ilyened, az is ott volt a dobozba bedobva.

Hazudni nem én hazudok, idéztem amit pü-ben írtál, a teljes levelezésünk megvan. Egy moderátor, akinek joga van hozzáférni megnézheti a teljes veled folytatott levelezésemet. Sőt, meg is kérném erre, igazolandó az állításomat! Az hogy kinek mit és milyen célra veszek, az hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy te tökéletesként egy működésképtelen lapot adtál el?

Nem kívánlak tönkre tenni. Ezzel a hozzáállással megteszed azt te magad. (a sok bizniszed kapcsán hol vannak a pozitív értékelések..?) Egyébként leírtam, nem az a 3e Ft a lényeg, hanem az elv. Mindenki láthatja, ha tőled vásáról, mennyit ér a szavad, főleg ha garanciális kérdésekről van szó.

A személyeskedéssel nem sokra mész. Engem nem érdekel, de szerintem a hardveraprón mást sem az üzlettarsa külleme, itt nem sexpartnert keresnek az emberek, ami itt lényeges az üzleti partner hozzáállása, korrektsége. Na ez utóbbi problémás esetedben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.