Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14501) Cube576 válasza Kaiku (#14500) üzenetére


Cube576
tag

Szia!
Nem tudom ez mire jó neked, hogy itt vered a tamot...
Szerintem ez innentől kezdve ránk tartozik! És megírtam neked nem is egyszer, hogy NEM RAJTAM múlik, mikor kapod meg! Ha szeretnéd elküldöm neked az összes előzményt! Ha meg engem ezért kitiltanak, attól még neked nem lesz gari leveled!!!
Úgy hogy PRIVÁT!

[ Szerkesztve ]

The truth is out there...

(#14503) Cube576 válasza Kalandor (#14502) üzenetére


Cube576
tag

Tudtommal a kártyának semmi baja, legalább is gondolom, mert többször is kérdeztem tőle, de nem adott rá választ.
Amint megkapom a papírt küldöm, ha nem akkor kitalálunk valamit.

[ Szerkesztve ]

The truth is out there...

(#14504) Kaiku válasza Cube576 (#14503) üzenetére


Kaiku
senior tag

Tartozol!

(#14505) Cube576 válasza Kaiku (#14504) üzenetére


Cube576
tag

Leírtam akkor is mikor eladtam, hogy mi a helyzet, hogy nincs nálam a gari!
Ezt tudtad és így is megvetted!

[ Szerkesztve ]

The truth is out there...

(#14506) Satyricon válasza totyax (#14472) üzenetére


Satyricon
addikt

Kedves totyax.

Rajtad kívül körülbelül két ember panaszkodott, hogy a szűrő nem felel meg az elvárásoknak... Ha engem megkerestek, azonnal segítséget nyújtottam nekik, és ha jól emlékszem Neked is. Ennek a két embernek rajtad kívül is elmondtam, hogy a porszűrőt elég gyakran tisztítani kell, ugyanis baromi gyorsan bepiszkolódik. A másik dolog a megfelelő szellőztetés, ha jól emlékszem ezt is leírtam. Azt is elmondtam, hogy rengetegen vásároltak tőlem ilyen szűrőt és érdekesnek tartom a dolgot, hogy közel száz emberből csak három embernek van baja a szűrővel, a többi ember tökéletesen meg van vele elégedve, és ezt írták is a hozzászólásoknál... Én senkit nem vágtam át, és senkit nem károsítottam meg, És ezt tiszta lelkiismerettel mondom! Szóval ha nekem ezért fekete pont jár mert a száz ember közül három embernek baja van a porszűrővel, akkor kérdezem én. Mondj már egy olyan dolgot, csak egyetlen egy dolgot a világban, ami mindenkinek tetszik és mindenki meg van vele elégedve. Mert szerintem ilyen dolog nincs!

A másik dolog: Ha már ennyire letámadtál a fekete pont adásoddal, azt miért nem említed például, hogy mivel pár napot csúszott a szűrő feladás az én hibámból adódóan, voltam olyan korrekt, hogy a rendelt méret mellé ugyanolyan méretűt küldtem pluszba a saját költségemre, és persze mindezt elsőbbségivel??? Ha akkora szemét lennék mint amilyennek beállítasz itt mindenki előtt, akkor mindezt nem tettem volna meg! Pár hónapja nagyon elfoglalt vagyok, meló mellett suliba járok és nagyon nem értem rá hogy a rendelést 2 napon belül lebonyolítsam. Ha nem tudtam a megbeszélt időben feladni a csomagot, akkor mellé küldtem ha jól emlékszem 30x30-as, vagy 45x45-ös méretű szűrőt ajándékba, persze a saját költségemre, hogy lássák az emberek, mennyire korrekt vagyok.

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#14507) Serius1974


Serius1974
tag

kacsa58 felhasználónak egy nagy fekete pontot ajánlok. Mind a hirdetés szövegében mind személyesen valótlant állításért. [link]
Fél éves telefont árul újként Mindemellett csak az alaplap volt cserélve a harmadik javítást követően.

(#14508) mobileman


mobileman
aktív tag

Tudom, hogy nem jár fekete, mert nem ért anyagi kár, de azért egy kis benzint elhasználtam egy találkozóra, amire "elfelejtett" eljönni, 1ó vártam rá holtfáradtan..Utána megígérte, hogy elhozza mai napon a munkahelyemre, sőt kompenzációnak nagyobb winyóval igérte a csere készüléket, végül nem történt meg, miközben többször is bejelentkezett, de nem reagált a hétfői átvételre!
Úgyhogy aki üzletelni akar vele, kétszer is gondolja meg, találkozóra nem érdemes menni, mert úgyis elfelejti, vagy fűt- fát ígér, amit nem fog teljesíteni ( ahhoz képest, hogy nem mai újonc, lerakta a bizalmát elég rendesen)

A nagy füllentő neve: flucky- boy

BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu

(#14509) flucky-boy válasza mobileman (#14508) üzenetére


flucky-boy
csendes tag

Kedves uram!

Füllentőnek nevezd azt, aki veled egyidős.
1. Ne mond nekem, hogy te még soha nem feledkeztél meg semmiről...
2. Tény, bejelentkeztem, de nem láttam az üzidet, csak ma délután...
3. Akivel vigyázni kell, az Te is lehetsz. Pl. Ki igazolja, hogy ott voltál????
4. Én szeretem tartani a szavam, viszont a két kisfiam mellett elég rövid az időbeosztásom.
Ajánlatom mai napig áll, a megbeszélt feltételek mellett, de ne várd, hogy ezek után belemegyek bármibe is...

Továbbá mindenkinek javaslom a "tisztelt" kolléga elkerülését, a következő indoklással.
1. Elfogadom, hogy hallássérült, de akkor legalább dobott volna egy üzit kb. 1 órával a tali előtt, akkor nem felejtem el.
2. A termékre kb. 20e Ft-tal magasabb értékű cserét ajánlottam, amivel erősen jól járt VOLNA, mégis húzta a száját, hogy Ő jöjjön közelebb hozzám, mondván fáradt...
Én is az szoktam lenni nap mint nap. 9 óra meló munkahelyen, aztán az iker fiaim otthon....
Szóval.....

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

MEGGONDOLANDÓ KI, KIRŐL, MIT ÍROGAT.....

A Privátokra illik válaszolni....Te is elvárod, max nem mondod ki....Flucky

(#14510) Imperator999


Imperator999
aktív tag

Jelenteni szeretném methandi ph-s tagot, és feketét adok neki, inkorrektsége miatt.

Hirdetett egy AGP-s Inno3d 7600GT-t, írtam neki, hogy elvinném a kártyát, beszéljünk meg helyet és időpontot. Május 24-én találkoztunk, átvettem a kártyát egy fehér dobozban, adott rá próbagarit is. Másnap azaz május 25-én kipróbáltam a gépben, tápcsati rádugva és semmi nem történik, se kép se hang. Többszöri kikapcs és reset után sincs semmi. Egy másik rendszerben is kipróbáltam a kártyát ott is ugyanez. Visszatettem a régi kártyát és azzal mennek a gépek, így tuti a kártya szar. Táppal sem lehetett gond, mert egy 400w-os táp bőven elég egy ilyen kártyának.

Na szóval jeleztem neki, hogy nem jó, vegye vissza.
Azóta is húzódik a dolog, privát üzenetekre nem válaszol, szombaton azonban sikerült beszélni vele telefonon, mondta hogy hétfőn tudunk talizni azaz ma, kb. 5x hívtam kicsöngött megszakadásig szám kijelezve, majd du-n már ki volt kapcsolva vagy tiltólistájára tett nem tudom. Vissza nem hív, privát üzire nem válaszol.
Szóval nekem úgy tűnik, hogy nem hajlandó visszavenni a hibás kártyát, és így anyagi károm 4500Ft. Ezért jár neki a fekete! Ha rendezi a dolgot, lehet törülni, de addig is mindenki ennek tudatában üzleteljen vele! :(

Megkérem a tisztelt moderátort, küldjön neki üzenetet!

[ Szerkesztve ]

(#14511) Joces válasza ricsi99 (#14483) üzenetére


Joces
senior tag

Nem értek ezzel egyet, rendben, hogy mostanában nehezebben lehet elérni, de NEM telefonon.Ott bármikor meg lehet találni, és felajánlottam azt is, hogy eljössz hozzám, és kicserélem neked, minden szó nélkül :F

:)

(#14514) ricsi99 válasza Joces (#14511) üzenetére


ricsi99
addikt

Telcsin is probáltalak elérni.... ,mind1 hivj s mondj egy idöpontot,akkor te.

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#14519) somasz


somasz
addikt

Nagymelák fórumtárs elmehet a búsba, bejelentkeztem nála erre a lapra és procira.
Először válaszolt, de arra nem, hogy mikor tudnánk találkozni. Aznapra, másnapra is kérdeztem, hogy össze tudnánk-e futni. Onnantól kezdve nem válaszolt. Hétvégén nem foglalkoztam vele, tegnap nézem, már levette a hirdetést. 6 privimre nem válaszolt, sztem nem is volt meg neki a lap, meg a proci, csak az árakat verte lejjebb...

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#14520) minika01


minika01
csendes tag

Jó nagy fekete pontot adnék őneki : Pityesssz [link]
5000 forintom bánja, hogy vettem tőle egy videokártyát.
A hirdetésben 3 nap garanciát vállalt. Megjött postán a kártya, kibontottam. Az AGP csati egyik érintkezője el volt égve, beraktam gépbe, elindult de 1-2 perc múlva elment a kép, a kártya forró, a ventije ment. Délután jobban ránéztem, egy alkatrész le van törve róla. Jeleztem a problémákat. De mondanom se kell, nem ismeri el, hogy szart küldött. A privát beszélgetésekben (amit megengedek ide másolni) többször ellentmondott magának, szó szerint hazudozik.
És még mielőtt jönne itt a megbízhatóságával, nyugodtam meg lehet nézni a felhasználónevem vaterás megbízhatóságát!

(#14521) Marci79 válasza Chaser (#14152) üzenetére


Marci79
aktív tag

Csatlakozok hozzád!A korábbi hsz-em törölték valamiért.
Engem is átvert már. A valódi neve Kapitány Zoltán (Baranya megye). Itt sani.hardver volt kapitanyzo is. A számla, ahová a pénzt kéri Vida Szabina néven van és Szigetközi Takarékszövetkezet-hez tartozik.
Nekem is anyagi kárt okozott és átvert. Ha feljelented én is csatlakozok.

Vigyázzatok vele és ne vegyetek tőle semmit sem. Kivéve, ha személyesen veszitek át a cuccot!

(#14522) BlackPriest


BlackPriest
őstag

pirate29 kiérdemelt egy fekete pontot. 05.10-én utaltam át a pénzt egy alaplapért, utána ígérgetések mellett, majd válaszra méltatások nélkül 05.19-én írta, hogy feladta a lapot. egyéb okoból később kezdtük használni a lapot, ami kb két napot ment, rákérdeztem mit tud erre mondani, az első válasz, hogy minek húztuk(irodai gép) és ő nem jós, hogy megmondja meddig fog menni. meg sem próbáltam visszakérni a pénzt, de látszik a hozzáállásán mennyire gerinces ember

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#14523) Joces válasza ricsi99 (#14514) üzenetére


Joces
senior tag

OKsa, ma hivlak délután, természetesen nyitott vagyok minden megoldásra :R

:)

(#14524) Gizella49


Gizella49
újonc

Adjatok tanácsot!
Mit csináljak azzal a sz.gép szerelővel (akivel már 4 éve vagyok üzleti kapcsolatban) aki átvert, 2szeri neki futásra sem csinálta jól meg a gépemet, azt mondta új alkatrészt rakott bele, (naná hogy nem volt igaz,) de a javításért 15000.- Ft-ot kért és kapott.
Hogy tudjam használni a gépemet egy másik szerelőt kellet hívni, aki érdekes módon meg tudta csinálta a gépet és azóta is jól működik.
A régi szerelőm ezen kívül elvitt tőlem egy laptopot, hogy Ő biztosan eladja 50000.-Ftért, el is adta (elszólta magát) de a pénzt a mai napig nem kaptam meg.
Ezek a dolgok már március eleje óta húzódnak, se a telefonra se az emailokra nem válaszol,
ha mégis azt mondja hogy majd valamikor.
Nem tudom, hogy ilyenkor ki lehet írni az illető nevét, és a vállalkozása nevét, én szívem szerint megtenném. Ha valaki tud tanácsot adni szívesen veszem.

(#14528) BlackPriest válasza Kalandor (#14526) üzenetére


BlackPriest
őstag

köszi, bár én is tehetek róla, hogy nem nyúztam azonnal, nem is várok semmit tőle, csak kicsit normálisabb hozzáállást és akkor ide sem írtam volna

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#14529) Pityesssz válasza minika01 (#14520) üzenetére


Pityesssz
csendes tag

Szia.
Elmondtam neki,hogy a kártya tökéletes volt.
Garit azt 3 napot vállaltam rá,persze nem arra ha rosszul helyezi be és elégeti.
Én már beszéltem vele eleget és kezdett már felidegesiteni a vádaskodásával.
Nézd meg a privát beszélgetésünket és,hogy mit beszéltünk ott.
Már neki is mondtam,hogy 6 éve itt vagyok lassan és soha nem vertem át senkit.
Vissza nem veszem tőle a kártyát,mivel itt tökéletesen működött,még teszteltük is egy ph-s taggal pár óra játékkal.

Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...

(#14530) Pityesssz válasza minika01 (#14520) üzenetére


Pityesssz
csendes tag

Most szüntettem meg egy hirdetést amúgy,amiben rossz hibás vga-kat árultam.
De azokat direkt hibásként raktam fel,ha ez hibás lett volna,akkor ezt is oda raktam volna.
Tehát én semmiféleképpen nem vagyok hibás ebben a dologban.
Soha nem volt még csak 1 fekete pontom se a 6 év alatt.
Az a srác meg kb 1 éve van itt és megbizhatósága sincs.
Tehát rajtatok áll a döntés,hogy kinek adtok igazat.
De azzal a ...-al inkább nem beszélek,mert a rágalmazásával már kihoz a sodromból.

Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...

(#14531) minika01


minika01
csendes tag

Nem is vártam más választ tőled.. :C
Másold be a privátot.
Attól, hogy te 6 éve itt vagy, az nem jelenti azt, hogy nem egy tr.ger h.lye gyerek vagy.
Ezek után az 5000 költsd arra, amire gondolom.

Viszlát!!!!

(#14532) pirate29 válasza BlackPriest (#14522) üzenetére


pirate29
tag

Igen ez így is van! És a fekete pontot nem érdemlek ezért, ilyenért hülyeség fekete pontot kérni, mert te reklamáltad nekem most 06.21-én hogy kb az új gazdájánál 5x ment. Én adtam rá próba garanciát de nem többet mint egy hónap. És ha ment a lap a legelején normálisan akkor nem az én hibámból adódóan ment tönkre az alaplap! Jó hogy még nem egy év után írja nekem, hogy fekete pontot kér azért, mert elromlott vagy valami hasonló. Felháborító dolog egy ilyenért fekete pontot kérni! Kérem a fekete pont törlését!

Laci

(#14533) JuliusK


JuliusK
tag

Sziasztok!

Bár anyagi kár nem ért, de egy felesleges találkozót megúsztam volna, ha az illető az előre megbeszélt időpontban megjelent volna: ElektroCsövi

Megbeszéltünk egy időpontot és a találkozó napja előtt, illetve a mai napon is írtam neki, hogy jelezze, ha változik valami. Telefonszámomat még korábban megadtam neki, de azon sem jelezte, hogy ma nem tudja átvenni. Csak poszter átadás-átvételről lett volna szó, de azt az időt hasznosabban is el tudtam volna tölteni. :(

Fekete pont nem hiszem, hogy jár, de az óvatosság ezek után javasolt.

[ Szerkesztve ]

(#14534) Tjoco30


Tjoco30
csendes tag

Sziasztok

Piros pont jár brav3t kollégának ezért az üzletért: Core i7 2600K. Gyors korrekt üzletfél jár a PH megbízhatóság.

Üdv

Tjoco

(#14535) Pityesssz


Pityesssz
csendes tag

Én se vártam más válasz tőled...
Szerintem először tanulj meg gépet összerakni,aztán vádaskodjál. :R

Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...

(#14536) minika01 válasza Pityesssz (#14535) üzenetére


minika01
csendes tag

Úgy gondolom én nagyságrendekkel több komoly gépet láttam, szereltem, raktam össze, javítottam mint te. (pl Bécsben és Frankfurtban is :K )És itt most nem 5000 forintos lófasz videokártyáról van szó, hanem 5000ezer eurós panelekről meg a kezedben elférő 15000 eurós alkatrészekről :K
Szóval a rossz összerakásról ennyit.
Még egyszer leírom, mert úgy látszik olvasni tudsz, csak nem érted azt amit olvasol: ide lehet nyomni a privátot. :K
Amúgy privátban nekem azt írtad, hogy 2 napig játszott vele valaki. Itt meg hogy pár órát játszottatok vele... Akkor mennyit is???? :C

(#14537) BlackPriest válasza pirate29 (#14532) üzenetére


BlackPriest
őstag

írtam neked, nem kértem vissza a pénzt, nem kértem másik lapot, csak rákérdeztem mit tudsz mondani. erre azonnal engem gyanúsítottal, hogy túlhúztam, stb és amúgy is, ha 5* bekapcsol, az már jó. na ezért járt a fekete, nem azért, mert nem működik

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#14538) Cube576


Cube576
tag

Írtam szepsy kollégának hogy küldje a garit szkennelve, a két utolsó privátmora /tegnap és az előtt este/ nem válaszolt, a megadott mail címre nem küldte nekem a garit.

The truth is out there...

(#14539) minika01 válasza Pityesssz (#14535) üzenetére


minika01
csendes tag

Részemről az ügynek itt vége.
Lényeg hogy nem szavahihető ember(?) vagy!! :K
Vigyázzatok vele!
off

(#14540) pirate29 válasza BlackPriest (#14537) üzenetére


pirate29
tag

Ne haragudj, de semmit nem kérdeztél. Legalább is nekem a "..." nem kérdésnek számít! Szerintem majd eldöntik, hogy jár-e érte fekete vagy nem. Én úgy gondolom, hogy ezért nem járna fekete pont. Az én részemről lezártam ezt az ügyet, ha csak direkt csesztetésként írtad hogy kapjak fekete pontot. Nem vagy egy korrekt ember.

Laci

(#14541) Zoty@80


Zoty@80
tag

üdv,

fekete pontot hol kell valakinek adni?

Thermaltake Armor LQCS, Gigabyte H55M-USB3, Intel I7-880, 8GB DDR3 Kingston 1333Mhz, Gigabyte GTX580, Thermaltake bigwater 780 vízhűtés, Benq XL2410T 24" LED, Logitech G19, Roccat Kone, Roccat Taito pad, Roccat Kave 5.1

(#14542) Dr. Romano válasza Zoty@80 (#14541) üzenetére


Dr. Romano
veterán

itt

Ajánlom olvasd el az első hozzászólást.

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#14543) BlackPriest válasza pirate29 (#14540) üzenetére


BlackPriest
őstag

kettőnk közül nem én árultam szemetet. nem baj, a következő embert már nem vered át...

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#14544) domperke


domperke
HARDVERAPRÓD

Sajnos ide jutottam.Vásároltam WRCpowaa tagunktól egy készüléket ami a hírdetésben is olvasható hibátlan működésű.Megérkezett a telefon be sem tudtam kapcsolni a töltést nem vette.Levettem a hátlapot ott ez a kép
és ez a kép fogadott.Az akku mintha a kutya szájában járt volna.Irtam neki erre ő a postát ezért nem szeretem szöveggel jött stb...meg hogy nem jó gombbal akarom bekapcsolni stb...
Felajánlottam pár alternatívát neki hogyan tudnánk a dolgot rendezni mert ez igy minden csak nem hibátlan működésű készülék.Azóta kipróbáltam másik akkuval elindult a telefon de nem ez szerepelt a hírdetésben hogy rossz akkuval stb...Sajnos kártalanítás nem igazán érdekli tehát ÓVATOSAN vele....Akinek ennyit ér a becsülete...

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#14546) Gyuszi 78


Gyuszi 78
tag

Üdv mindenkinek!

Sajnos én is átverés áldozata lettem. A csaló aki jelentős anyagi kárt okozott, konkrétan 28.000ft-al rövidített meg PsystemM.
Ezt a Phenom II X6 1090T procit vettem volna tőle utánvéttel, ám egy Intel Celeron 800Mhz érkezett borítékban!
Mivel a kézbesítés napján sajnos túlóráztam a munkahelyemen, így a párom átvette a packot, semmi szokatlan nincsen ebben, volt már ilyen máskor is.
Legnagyobb bánatomra nem világosítottam fel arról, hogy procit nem veszünk át borítékban :W
Sajnos aznap már zárva volt a posta mire hazaértem, így csak másnap reggel tudtam elmenni, hogy jelentsem a csalást, és letiltassam az összeg kézbesítését. Ez ma történt (06.22)
Ott ért a meglepetés, hogy a pénz már a kézbesítőnél van útban a csaló felé, nincs mit tenni.
Persze a kicsomagolást követően, azonnal próbáltam hívni, de sajnos nem veszi fel a telefont.
Írtam neki privátot is, amit biztosan olvasott, hiszen utána még jelen volt a fórumon, de erre sem reagál semmit. Egy számára idegen számról sikerült felhívni ma délután, nagyon sajnálkozott, jött mindenféle hazugsággal, hogy ő csak a feladó barátja és nála maradt a telefon, de ígéretet tett arra, hogy feltétlenül felhívnak 17óra után, mivel addig dolgozik az állítólagos barátja, és ez biztos csak egy fatális tévedés a részéről, biztosan elnézett valamit.
Persze semmi reakció azóta sem, telefont nem veszi fel!
Azt még leírnám, hogy első körben személyes átvétel lett volna, amit rokon látogatás ürüggyel lemondott. Ezt követően merült fel az utánvét.
Mindenkit óvva intek a vele való üzleteléstől! Egyúttal tisztelettel kérném a moderátorokat, amennyiben lehetséges, vonják meg a hirdetési jogát.

Ismert adatai: Agonács Sándor (nekem Csaba néven mutatkozott be)
Cime: 2740 Abony Ceglédi út 60
Tel.: 06-30/318-0417

Óvatosan vele, és soha semmit ne vegyetek csak személyesen!

[ Szerkesztve ]

(#14547) pirate29 válasza BlackPriest (#14543) üzenetére


pirate29
tag

Ez rágalom kérem szépen. Nem tudom, hogy te miért beszélsz átverésről, amikor mondtad, hogy 5x ment a gép az új gazdájánál. Előbb miért nem jelezte, hogy elromlott? Általában minden terméket amit eladok 1 hét próbagaranciát adok.Még azt sem jelezted, hogy megérkezett -e az alaplap. Még azt se mondtad, hogy mi az alaplap hibája. Ha annyira fontos lett volna neked azaz alaplap, akkor már aznap jelzel amikor rossz.És én úgy gondolom, hogy az alaplap jó, csak valamilyen módon te akarsz tőlem pénzt kicsalni, vagy rontani a megbízhatóságomat. Ugyanis itt a fórumba azzal az ürüggyel írtál ide, hogy én téged gyanúsítottalak, ami persze nem igaz, de ezt te is tudod nagyon jól.Most meg azzal állsz elő, hogy átvertelek. Nekem vannak tanúim, hogy működött. Én ezt az ügyet végleg lezártam, ahogy tartja a mondás: Okos enged...
Ha vannak itt jóhiszemű moderátorok, akik átlátják ezt a helyzetet akkor tudják, hogy nem érdemlek, meg egy fekete pontot sem. Részemről ennyi, és sajnálom ami az alaplappal történt.

Laci

(#14548) mezgag


mezgag
csendes tag

Vásároltam egy Iphon 3g 8Gb-s készüléke heyhozerot-tól
amit szoftver hibásnak árult! Mint kiderült a készülék alaplap hibás, minek folytán kb. 25000.-
vesztettem az úgymond üzleten!
Természetesen az üzlet linkjét már törölték.
Nem tudom, hogy most fekete pontot kell kérni, vagy csak felhívni a többiek figyelmét!
Üdv mindenkinek!
mezgag

[ Szerkesztve ]

mezgag

(#14549) gban válasza mezgag (#14548) üzenetére


gban
Közösségépítő

Gondolom erről van szó, az illető nevét meg rosszul írtad.

Postázást nem vállalok.

(#14550) Zoty@80


Zoty@80
tag

gyuluka nevű "kedves" fórumtársnak adnék élből vagy 2 FEKETE pontot. :Y
ezt az egeret várom, már tőle 1 hete, feladja postán, de b@szik rá. És minden nap csak hiteget, pedig privátban megállapodtunk az árról a posta költségről, mindenről, és azóta folyamatosan UP-olja a hirdetését. Szánalmas... :W

[ Szerkesztve ]

Thermaltake Armor LQCS, Gigabyte H55M-USB3, Intel I7-880, 8GB DDR3 Kingston 1333Mhz, Gigabyte GTX580, Thermaltake bigwater 780 vízhűtés, Benq XL2410T 24" LED, Logitech G19, Roccat Kone, Roccat Taito pad, Roccat Kave 5.1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.