Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1023) urban racer válasza cd&dvd (#315) üzenetére


urban racer
senior tag

Tisztelt PH! tagok! cd&dvd nevű tag(ok) amatőr. De hihetetlenül kezdő. És olyan sunyi, hogy az valami hihetetlen. Mielőtt belekezdenék, hogy is történt igazából, szeretnék elnézést kérni, hogy ilyen régi hszre válaszolok, de csak most linkelték nekem MSNen.

Március elején(nem tudom honnan vette, hogy 2,5 hónapja...) rendeltem tőle kb 600-700 lemezt, összesen 40 ezer forint értékben. A postaköltség 5 ezer volt, amiből 2 ezret kellett állnom. Tehát összesen 42 ezer volt a vételár. A megbeszélt határidő után jött meg a csomag, ami a késői feladás dátuma miatt volt. Előre jeleztem, hogy időben kell a cucc, mert el kell utaznom. Ezek után mondtam, hogy a késői feladás és átvétel miatt majd ha hazajövök, akkor befizetem, vagy ha haveromnak van ideje, akkor ő befizeti. Miután hazajöttem, rá 1-2 nappal be is fizettem az elkelt DVD-k árát(30 K), majd pár nappal később a maradék 12-t. Itt én lezártnak tekintettem az üzletet, és kidobtam a befizetési papírokat(nem utalás, befizetés, van különbség!) Rá kb 1 héttel jött a válasz, hogy fizessek. Kérdeztem, hogy mit? Már múlt héten befizettem 2 részletben. Jött egy olyan válasz ami nyomdafestéket nem tűr. De nagyjából arról szólt, hogy fizessek még 5 K-t, vagy motorosbandával jönnek, megvernek stbstb. Itt kezdtem fosni, ugyanis egy papírom se volt meg, amivel igazolhattam volna a befizetéseket. Az még csak ráadás volt az éjszaka közepén jöttek telefonhívások, amik az orditozáson kívül semmiről sem szóltak. Befizettem még 5 K-t és ahogy nézem rá pár nappal kerülhetett ide a #2151 hozzászólás is. Az eredeti 42 ezres vételár helyett fezettem 47-et. Nem tudom, hogy ez mire volt jó. És hogy miért kommunikálok levélben? Egyszerű. Van bizonyítékom.
Sajnos nem közölhetek részleteket a másik fél engedélye nélkül, de a ph hszek és az emailek egy része még mindig megvan. Aszem az smsek is ki vannak mentve notira. Eltettem az 5 ezres csekket, meg kell csak keresnem, de a lényeg, hogy megvan.

''elkövetett pár elég súlyos úgymond patkányságot.'' Nem tudom miről beszél ez a szerencsétlen újonc. Eddig mindig sikeres üzleteim voltak, nem egy, nem kettő. Még külföldre is postáztam nem egyszer. A még meglévő ph tagok közül sokat meg tudnék nevezni, akikkel sikeres adás-vételem volt. Egyedül ez a ''patkány'' volt az, akinek nem tetszettem.

Ha ezt olvasod, vagy valaha valaki belinkeli neked, akkor üzenem, hogy legyél boldog az 5 ezremmel. Remélem, amikor elköltötted gondoltál arra, hogy más ezért a pénzért megdolgozott. Te meg csak aljas módon megfenyegettél.

A PH! tagoknak ugyanazt ajánlom, amit ő énellenem. Kerüljétek el. Van más,aki dvd-t árul, és nem újonc, ráadásul régebben fenn van ph-n, mint ez a féreg. És ha van még valaki, akit megfenyegetett, akkor javaslom, hogy ne sz@rja össze a gatyáját (mint én) ettől a cyber pöc$től, és lépjen fel ellene határozottan.

"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.