Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10002) ErőVarázsló


ErőVarázsló
tag

Pool0816 -nak nagy fekete pont mert átvert, folyamatosan hazudozott és a pénzt is lenyúlja (legalábbis egy részét.)

Név: Bobor Pál
Város: Kisterenye-Ujlak (Bátonyterenye)
E-mail: bb_012@fremail.hu

A story röviden

3hete átvertek vaterán, egy gigabyte 3870 kártyával. De mondom itt úgyis mindig van ezaz feldobok egy hírdetést. 10perc múlva jött is egy e-mail kártya leírással és hogy új! 2év garancia... Sapphire 3870. Hát mondon rendben jöhet... Közben kaptam a professzoromtól egy rendelést egy gépre így megkérdeztem tud-e alap dolgokat szerezni mondta, hogy persze elküldte az árakat nem nagyon de kedvezőek voltak K9A2 Plat használt és AeroCool High-Tech Pro 7 let tvolna áldozat megbeszélés alapján összeg ment...

Összesen 64k volt elutalva amikor a megbeszélt időre semmi nem jött meg... írtam hogy a heréim bánjákmeg a munkám ha nem lesz meg ő meg hogy holnapra ott van mert mpl-lel adta fel... Este küldi mpl track numbert ha mégsem akkor szombaton is feltudjam venni a postán... hát nem jött de még a mailekre válasz sem.

Közben a gép többi részét beszereztem innen minden gond nélkül megjött időre levélként csomagként egyaránt viszont az ő cuccai nem... És én közben kifutottam a keretből nemcsak a saját tartalékból de az előlegből is. Viszont már 2 napot csusztam az ígért átadással...

Hétfő írok neki miután nagyon kedves ügyvéd bartommal beszéltem a dologról, hogy em jött és a pénzt vissza kérném mert rajtam is követelik... egyéb esetben feljelentést fogok tenni ill. polgári peres utón szrzem vissza a pénzt + az egyéb kárt ami engem ért...
Jött a válasz hogy a posta így és így posta úgy... (10 év seftelek cuccokkal de eddig 2x volt gond akkor is a postás a szemem előtt focizott)

Hát fönőköm közben meggondolta magát vett egy másik masinát... És ígényelte tőlem vissza az előleget mivel mindent megvettem (24" monitor+ 19" ,2db hdd ..stb így barátnőmtől kértem kölcsön a végén ezek rendezésére... viszont 64k értékű alap cucc hiányzott) ezért ezeket ismerösőknek vissza ami ciki de azért némi ellenérték fejében vissza vették ill a saját gépem eladása vagy inkább el kotyavetyélése miatt tudtam rendezni... határidőig azaz most szerdáig)

6különböző számról hívott vezetékes fülke, barát mobl , saját mobil stb...

Szerda 15:40 telefon: "Az OTP bezárt, átrohanok a másikhoz csak ne jelents fel"
Szerda 17:12 telefon: "Minden zárva! nem tudtam befizetni de utalom anyum számlájáról"
Szerda 17:40 telefon: "Nem vonták le a számlámról..."
Csüt reggel: SMS 54.000 Visszafizetés + előtte hívás hogy úgye nem jelentem fel mert így meg úgy mindárt ott van pénz...
Csüt.: Du :
hívás: minden rendben úgy?
mondom nem mert még 10k val jössz.
- ja hát az úgy van hogy ennyi a limit a számlámon 2 temetés volt ez meg az ezután csak futárral küldök bármit is... És ma ott van a 10k is csak ne jelents fel.

Eredmény még ma sincs itt a pénz --> ha ma 16ig nincs akkor hétfőn feljelentem bár lehet egyébként is mert az ilyen megérdemli.

Hát ennyi a story wordbe kimásoltam a beszélgetést 20oldal lett (kb fizetés után csak én írtam a feljelentés kilátásba helyezéséig)

Szóval mindenki vigyázzon! Lehet amúgy korrekt de sajnos találkoztam mással is akinek hasonló gondja volt vele. Csak utánvét tőle!

[ Szerkesztve ]

Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.