Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10651) lzabo


lzabo
csendes tag

Sziasztok

blaguss-ra tennék panaszt.
Feladta a hirdetést amire én reagáltam.
Ajánlottam egy árat, amire ezt a levelet írta:
--------------
jöhetsz érte holnap 11 ker.
Móricz Zsigmond KRT ha jó neked
egy telefonszámot pls
------------
A számot elküldtem, majd felhívott. Beszélgetés közben mondta, hogy keresik, és le kell tegye, később visszahív.
Ezután 1 óra múlva kb. felhívtam felvette, de lepattintott ismét, hogy később hívjam fél óra múlva, neki akkor jó.

Ezután többször 4-5 alkalommal hívtam, nem vette fel.

Ismeretlen számíról is felhívtam, azt se vette fel, de legalább visszahívta.

Ajánlom mindenkinek figyelmébe az urat, és a későbbiekben eszerint minősíteni.

Megbízható, szavatartó ember, aki még gerinces is...

Üdv
Zabo

(#10652) janos80


janos80
senior tag

sziasztok

roPHka fórumtarsunknak egyenlőre nem kérnék fekete pontot ezért az uzletért: [link]
de jo tudni,hogy 05.26-án befizettem neki 600ft-ot a bankszamlajara.
koltozkodott,igy megértően mondtam,hogy nem kell vele kapkodni. majd ha lesz ideje feladja. aztan az elso figyelem felhivas 06.05-en volt,hogy már jo lenne a paszta. valasz az jott,hogy a párja feladja postan. rá 1hétre még semmi sem erkezett a postarol.
a mai napig még mindig nem érkezett meg a kifizetett paszta.
sot még én vagyok a turelmetlen meg a bunko,hogy fekete ponttal szeretném jutalmazni azt az embert,aki velem ellentétben teljesitette azt az elvarast,hogy elkuldje a termek ellenértékét. nem a penzrol van szo,hanem csak bosszanto,hogy egyes emberek még 600ft-on is szarakodnak. a mai napon kaptam linket a postai feladovenyrol,csak sajnos a linken nincs elerheto kép a kepfeltoltes.hu-n. most vagy a link vagy a kepfeltoltes.hu szarakodik. az majd kiderul. de ha tisztazodik a dolog ,akkor ez a hsz ervenyet veszti,de ezugyben mindenkeppen irok majd még ide.
ha valaki uzletel vele,akkor csak korultekintoen,es mindent fixaljon le vele,mert ahogy neztem masonal is volt már késés.

de ha gondolja,akkor itt tisztazhatja magát. a lehetoseg megvan mindenkinek erre.

udv
Janos

[ Szerkesztve ]

(#10653) z0d1AK


z0d1AK
veterán

jelenteném zoltanzsini-t, mivel nem éppen úgy alakult az üzlet, ahogyan annak kellett volna.
06.05-én vettem tőle egy Playstation2-t, este jött Debrecenbe, így át tudta adni személyesen.
Találkoztunk, hozta is szatyorkában a cuccot. Mutatta az egyik joy-t, hogy az egyik kis gombjáról hiányzik egy részen a gumi burkolat, mint írta, de azért még lehet vele játszani. Nekem nem rémlett, h írta volna, de mondom az még tényleg nem annyira nagyon zavaró dolog. Felajánlotta, h próbáljam ki, de hát sajnos ez nem ment, mivel barátnőméknél nincs a tv-n RCA csatlakozó, hogy rádugjuk, így fizettem, mondta, h ha valami van, akkor hívjam, gyakran jár Debrecen felé, ő ment tovább, én "boldog" tulajdonosa lehettem a gépnek.
Másnap otthon néztem, hogy hát nem csak az egyik, hanem mind a 2 kontrollernek hiányzik egy darabon a gumi borítása, majd visszaolvastam, és sem a hirdetésben, sem a privát üzenetekben nem találtam meg az utalást a hiányos borítású joy-ra. De hát ez lett volna a legkisebb gond.
Bedugtam a joy-okat, a gyári joy az világított, de gombokra egyáltalán nem reagált semmit sem, a másik, utángyártott pedig bár működik, de néha elég erősen kell nyomni a gombot, hogy érzékelje is.
Másik problémám pedig az volt, h több játéknál is tapasztaltam, hogy töltésnél "lefagy", és csak búg a gép. Erre kellett is viszont vagy 2-3 nap, hogy rájöjjek, mivel elsőnek kontrollert kellett kölcsönbe szereznem, mivel ugye a kapott 2db nem igazán volt helyzete magaslatán. Ez azóta is előjön, olyankor nem tudok semmit sem csinálni, maximum restart.
06.10-én írtam is, neki, hogy mi a probléma, de 13.-ik nem is olvasta el, egészen addig, amíg nem írtam sms-t, h olvassa már el, ha írtam egyáltalán.
És annyit reagált, h nála jó volt, vegyek akkor másik kontrollert, már 2000ft-ért vannak jók, illetve 2hét távlatában nem tud semmit sem tenni(tegyük hozzá, h még most sincs 2 hete nálam a gép).

Ezek után, meg még annyit kaptam, hogy
-neki nincs ideje ilyenek miatt irosgatni
-ő nem úgy értette, azt, hogy szóljak, ha van valami, hogy garanciát vállalna
-ha nem vagyok megelégedve így vele, adjak túl rajta így
Ezek alapján zoltanzsini így maximálisan megbízhatatlan partner, hiszen nem állta a szavát, illetve az általa eladott cuccért, ami miatt 5 nappal később írtam, h hibás, vállalt felelősséget.
Pont azért adtam ki 20-at érte, h legyen 2 kontroller, és hátha jobb állapotban vannak, mint a 15ezres gépek. Ezek alapján nagyot tévedtem, vagy csak rossz emberre találtam...

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#10654) roPHka válasza janos80 (#10652) üzenetére


roPHka
senior tag

Nem igazán írtam még ide sem, vagyis nem tudok róla, mindenesetre ha nem is tisztázom magam, de azért megosztom a gondolataim ezen dologgal kapcsolatban.

Azon amit írtál, nincs mit magyarázni, mert valóban így van. A pénzt május végén utaltad el, akkor azt mondtam, hogy postázva lesz a kifizetett cumó (a pontosság kedvéért: hűtőpasztáról van szó és 600 Ft-os vételárról), és valóban tekintettel voltál arra is, hogy költözködöm, de ugye ezt jeleztem is feléd, hogy némi időt kérek a postázáshoz, függetlenül, hogy nem egy nagy teher elpostázni egy ilyet, mégis volt ettől fontosabb dolgom is az elmúlt bő 3 hétben.
Ráadásul ezen kívül volt még más is amit postára kellett, hogy adjak, és nem akartam velük egyesével külön külön rohangálni.
Tény, hogy csúszott a postázási hercehurca, de én jelen sem voltam amikor az intézve lett, illetve előtte sem, csak amikor összekészítettem a cuccokat még június első napjaiban, viszont se pénzem se türelmem nem volt hozzá, hogy akkor a postázással foglalkozzak, így a csomagokat barátnőmre bíztam, aki szintúgy elfoglaltságai végett inkább elvitte azokat X helyről Y-ba, bő 200km-el távolabbra, majd onnan postázta őket, viszont ha akarta se tudta volna 06.10-nél előbb feladni a csomagokat, pontosabban a csomagod. Tény, nem írtam privit, hogy mi-hogy-merre, feladtam e vagy sem, vagy mivan, de én jún 4.-től bő 2 hétig gépközelben sem voltam.

Amúgy múlthét szerdán, 3 csomagot adott fel barátnőm, de had ne hibáztassam már érte, hogy a 6db pakkot amit postáznia kellett, 2 részletben adta fel (szerdán 3db, pénteken 3db), és véletlenül az a csomag, ami a tiéd volt, az a pénteki napi szórásba esett. Figyelmetlenség vagy sem. unkorrektség vagy sem, sajnos ez van, mindenre mi sem tudunk figyelni, ebben a rohanó, stresszes és "trágya" életben.

Továbbá, az hogy péntek óta nem ért oda, ne legyen az én hibám, és az se, hogy a képfeltöltés.hu -ra feltöltött képek nem elérhetőek, mert ezen két utóbbiról aztán én végképp nem tehetek, viszont úgy éreztem, ezt te egy picit másképp gondolod.

Legutolsósorban pedig nem tudom, hogy honnan merítetted azon feltételezésed, mely szerint "ha valaki uzletel vele,akkor csak korultekintoen,es mindent fixaljon le vele,mert ahogy neztem masonal is volt már késés...". Azt ne mondd, hogy te sohasem késtél még semmivel és/vagy sehonnan. A késéssel így nemigen értek egyet, főleg, mert ez úgy hangzott részedről, mintha lenne rólam itt, ebben a topikban, akár 5 beírás is, miszerint mindig késve adok fel mindent vagy kések a személyes találkozók során, stb...

Mindenesetre, ha nem is úgy jött össze, mint ahogy azt írtam, de a végén akkoris teljesítettem az amit lényegében megígértem, és erről a feladószelvény is tanúbizonylatot tesz, amit újra feltöltöttem, máshová, és privátban küldtem a linket is, csak hogy lásd, nincs szó semmilyen átverésről.

Részemről így a témát lezártam.

Ha odaért a paszta, dobj egy privit, csak hogy tudjam. De amúgy én sem értem mivan ilyenkor. 1-2 nap alatt általában oda szokott érni szinte bármi, belföldön belül meg pláne, de megesik, hogy néha tetű a posta, sajnálom.

További minden jót.

R

[ Szerkesztve ]

(#10655) janos80 válasza roPHka (#10654) üzenetére


janos80
senior tag

valahol itt a ph-n talaltam hsz-t ,meghozza amit te irtal,amiben igencsak bocsanatot kertel és kozben osztottal egy pirospontot is, mert nem sikerult idoben elkuldeni a cuccot....
de most sajnos nem talalom :F
de nem is erdekel az egesz. a kifogasokat tudomasul veszem,de nem tudom elfogadni.
a fekete pontot nem kerek termeszetesen.
kivancsian varom,hogy mikor hozza ki a posta.

u.i.: ilyen szintu késés nálam még soha sem fordult elo. max 2-3nap volt.de nem vagyunk egyformak :U

udv
Janos

[ Szerkesztve ]

(#10656) burkazoltan válasza syl5 (#10639) üzenetére


burkazoltan
csendes tag

sajnálom, így sikerült feladnom ):

érettségi, tanulás..

még egy ilyen nem lesz!
Neharagudj!

(#10657) Worker


Worker
aktív tag

Sziasztok!

Remelem jo helyre irok.
Van 1 elado fenykepezom, es az alabbi emailt kaptam 1 erdeklodotol...

"Hello Seller
I am Mrs Katrina from Canada i am highly interested inbuying
your item for my son wich is is studying in Nigeria do you still have
this item for sale?let me know the total cost of this item + the
shipment via EMS SPEED POST get back to me fast"

A hirdetesem magyar volt, szoval nem tudom, h mennyire 'igazi' ez az erdeklodo, es nem csak spam...
Fogalmam sincs mit irjak vissza neki, ezenkivul arrol sincs fogalmam, h hogyan kuldenem ki neki a fenykepezot, h megy a fizetes stb...
Google se "magyarazta meg nekem", h mi az az EMS SPEED POST...

Sztetek mitevo legyek? :D

Nagyon meg szeretnek mar szabadulni a fenykepezotol, nem nagyon van ra vevo...

"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker

(#10658) localhost válasza Worker (#10657) üzenetére


localhost
Közösségépítő

EMS gyorsposta

De könyörgöm el ne küldd!

Ez egy nagyon jól ismert átverős trükk!

NIGÉRIAI CSALÁS A NEVE

SOHA! SOHA! SOHA! be ne dőlj ennek!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#10663) Jazzos válasza Djroberto (#10613) üzenetére


Jazzos
tag

Sajnos későn vettem észre, csak nem csak pozitívjai vannak insomnia nevezetű nicknek. Egy Nokia N95 vételárát utaltam el számára múlt héten, de a telefon még nem jött meg. Nem tudja, pontosan mikor adta fel, nem tud adni semmi postai számot, ami alapján keresni lehetne, sőt leginkább el sem lehet érni legtöbbször. Kértem, hogy ma délig keressen, ezt nem tette meg. Mivel 20e Ft feletti összegről van szó, így rendőrségi feljelentést teszek, ez már bűncselekménynek fog számítani. Djrobertoval felveszem a kapcsolatot, hátha őt is érdekli a feljelentés. Ha valakit még megkárosított, kérem jelezze, próbálok segíteni. Mégis mit gondolnak az ilyen emberek? :O

(#10667) jercsi


jercsi
tag

A következő a válaszom RECON bácsi írására :

Az első mint mondtam neki is , én csak vele üzleteltem , kizárólag neki intézek garanciát , de a garancia intézése kiskereké és nagykereké , mint magánszemély nem kötelességem hetekig rohangálni egy garanciáért !
A tény hogy megigértem hogy "neki" hogy forduljanak hozzám ha valami gond van , de nem így ahogy ők csinálták , szívesen betenném ide a bszélgetéseket , de mivel msn történtek és nem naplózok így nem fog menni !
A másik dolog hogy ha nem én adtam el VITAZI bácsinak az alaplapot , akkor miért én intézzem neki a garanciát a saját időmből , ezt sztem annak kellene intézni aki eladta neki az alaplapot !
A lényeg a garancia papír el lett küldve neki késedelem nélkül , amivel érvényesítheti VITAZI a garanciát , de mivel én sem lakom szegeden nem fogok azért lemenni szegedre garanciát intézni, akivel nem is üzleteltem !

[ Szerkesztve ]

(#10668) tibz03 válasza jercsi (#10667) üzenetére


tibz03
őstag

Annak ellenére, hogy pü-ben még be is linkeltem neked a topicot, ahova válaszolhatsz, ide írod a válaszod. Gratulálok. Én itt válaszoltam.

(#10669) animatrix11


animatrix11
őstag

Kai Hansen
Csaló

3 db barton procit vettem tőle mind3 rossz érdekesképpen nem válaszol a privátokra
hatalmasnagy feketpontot bevésni neki

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#10670) csyo válasza animatrix11 (#10669) üzenetére


csyo
senior tag

jelentkezni fog.

én is adtam-vettem már vele, kicsit lassan válaszol.
Bár tényleg nem árt vigyázni, mert próbálkozik. Nekem egy hangsettet akart eladn,ami rettentő állapotban volt, a vezetéke is foltozott volt, a hangszóró védő is több helyen lyukas:-S

Azt monda, hogy egy helyen lyukas, csak ez a baja...
És a helyszinen derült ki, hogy csupa lyuk, és foltozott..

Remélem megodódik a Tiéd is.

Legyen szép a napod!

(#10671) animatrix11 válasza csyo (#10670) üzenetére


animatrix11
őstag

kb egszerre vitték el tőlem a 3 db procit már vagy 1 hete irtam neki hogy xar az 1ik közben kiderül hogy a másik 2 is, az 1iknél annyi volt hogy nem ment a gyári órajelen azt ott megegyeztünk egy összegben amit a vevőnk visszautaltam

számát nem tudod?

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#10672) syl5 válasza burkazoltan (#10656) üzenetére


syl5
őstag

aha, persze így sikerült feladnod.....
Nem is te adtad fel (legalábbis nem jászberényi Burka Zoltán): valaki valami debreceni címről, valami kiolvashatatlan névvel

érettségi, tanulás...
ha nincs rá időd, akkor meg kell mondani, nem hitegetni kell az embert!
de biztos annyira tanultál, hogy új, garis, bontatlan Kingston helyett használt, csomagolás nélküli Samsungot küldtél

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#10673) sommm


sommm
csendes tag

sziasztok!
nem igazan tudom, hogy ezert az uzletert ki a felelos...
sajnos nem tudok linkelni, mert valoszinuleg ervenytelenitve van a hidetes (vagy van esetleg vkinek otlete, hogy hogyan kell lejart hirdetesre keresni...?).
szoval a szitu a kovetkezo: hirdetve volt egy amilo pa1538-as notebook. privat beszelgeteseink soran termeszetesen fenyezte az elado a termeket, (jo a wifi, jol megy, stb...).
majd atvetelkor nem volt ellenorizheto a wifi (csak az, hogy van), de gyakorlatilag semmi hibajelenseg nem jott elo.
aztan a napi hasznalat soran kiderultek a dolgok... a merevlemez fizikai bad sectoros, a wifi keptelen wpa titkositasu halozatra kapcsolodni, kijelzofolia hibas (!!!), az elvileg dual layeres dvd olvaso nem olvassa a 2retegu dvdket.
igy hirtelen ennyi.
amikor felhivtam, hogy mindezeket felsoroljam, gyakorlatilag elkuldott az anyamba...
mindegy, lenyelem ezt a bekat, de akit nem javaslok uzletelesre:

PGabe

(#10674) Emu-G


Emu-G
csendes tag

Füst Gábor Eger Mátyás király u. 40 1/3
ezzel ne üzleteljetek, én ismerem a palit személyesen és csalásokba utazik ujjabban ezen az oldalon......... pár felhasználó nevét már törölték, de mindig újra regel.

Peace!

(#10675) dorkababa válasza animatrix11 (#10669) üzenetére


dorkababa
aktív tag

Én egy notivinyóval jártam meg szintén vele bő hónapja,kipróba gart adott rá.
Kipróbáltam,"természetesen" nem működött.
Legközelebbi csere-találkozóról kitérő válaszokat adott,mondta van neki nagyobb,majd postázza.Mondom ok.
Állítólag feladta,de fogalma sincs hogy tűnhetett el. (nem ajánlottan :DDD )
Megkértem egy ajánlott feladásra,a vinyó azóta is jön a feladóvevény fényképével együtt.
Grat. :R

(#10676) Mach5


Mach5
aktív tag

Hellotok! Hol van leírva az összes olyan ember akikkel nem érdemes üzletelni topik? Mert itt csak szövegeket látok meg néha neveket, de most nem fogom végig olvasni a több ezer hsz-t, és leirni papírra kikkel nem érdemes üzletelni, így olyan topik kellene nekem ahol levannak írva csak a nevek, olyan hol van?

(#10677) tibz03 válasza Mach5 (#10676) üzenetére


tibz03
őstag

Pl. itt a keresőbe írd be a felhasználónevet, amire kíváncsi vagy: www.phmegbizhatosag.atw.hu.

Másik megoldás, hogy itt a bal felső sarokban találsz egy részletes keresés... gombot, ahol a Tartalmazza ezen szavak mindegyikét mezőbe beírod a felhasználónevet. (Ezt külön meg kell csinálnod a "Kivel érdemes üzletelni", "Akikkel jó vigyázni üzletelés során" stb. topicokban, úgyhogy az első verzió egyszerűbb, bár ott csak pontokat fogsz látni, írásos értékelést nem.)

[ Szerkesztve ]

(#10678) Jocoshop


Jocoshop
csendes tag

Fekete pont [kukee] nek nem vette át az utánvételes csomagot vissza jött a csomag és miatta buktam 1000ft kb neki csak előre utalással küldjetek ha rendel valamit!!! :W

(#10680) mh197


mh197
senior tag

Akivel érdemes vigyázni tegnapi tapasztalatom alapján: blaguss tel száma: 06202134621
Lefixáltuk kedden a pénteki találkozót, felutaztam, a telefont nem vette fel, rejtett számmal felvette, jöttek kifogások, meló berendelés stb, felajánlottam elmegyek a cuccért, de nem is válaszolt az sms-eimre. Tegnap lett volna a biznisz, 8 sms, vagy 20-szor próbáltam hívni, de semmi, nem tom mi történt, de nekem ez nagy szívás volt, tekintve, hogy felutaztam ezért nem közelről, és még csak visszajelzést sem adott, hogy fixre lebeszélt időpontban ha már nem is tud ott lenni, hová menjek el a cuccért, hogy ne legyen fölösleges az utam. Mostanáig nem is írt, nem is hívott... Szóval csak óvatosan vele, mert van több hirdetése is itt PH-n, ahogy láttam.

(#10681) karantÉN


karantÉN
aktív tag

Megelőlegezek egy fekete pontot joces -nak !
Szerdán vettem tőle egy alaplapot , kaptam is rá garit ! szokásos 3 napot .
egy J&W am2 es integrált lapról van szó ! hazahoztam beüzemeltem felraktam minden drivert ahogy kell csak valamiért a lan nem megy rajta ! felismeri a win csak azt írja ki , hogy egy hálózati kábel nincs bedugva , 2 kábellal is próbáltam nemvolt jó pedig másik gépben jó volt a kábel . mivel csak 2 pci van rajta nemtudok hova rakni egy sima lan kártyát mert egy tv tunner és egy audigy 2 van beledugva . Edig 4 privit írtam neki egyre se kaptam választ ! Napi 4 szer legalább fentvan ( most is ) de képtelen válaszolni ....
Tegnap próbáltam felhívni lenyomta a telefont és azóta kivan kapcsolva ! Remélem ezt ő is fogja olvasni és felveszi velem a kapcsolatot , nincs kedvem megint 3 órát utazni h személyesen menjek be hozzá a boltba ..

6543210

(#10683) Kai Hansen válasza animatrix11 (#10669) üzenetére


Kai Hansen
tag

Igen?
Akkor tegyük már hozzá mikor vetted a procikat: április 20! Azért az már több mint két hónapja volt, lehet nem most kéne reklamálni emiatt, volt akinek elromlott amit eladtam, de visszaadtam neki a pénzt. Viszont 2 hónap múlva reklamálni azért szerintem igencsak túlzás, mittudomén mit csináltál annyi ideig a cuccokkal.

(#10684) CsaBully


CsaBully
aktív tag

Szeretnék egy moderátorral vagy talán mégjobb lenne egy házigazdával beszélni egy CSALÓról aki eddig a Vaterán tevékenykedett,megkárosítva több embert(többek között engem is),ott felfüggesztették a regisztrációját,most pedig itt próbálkozik ugyanazzal a hardveraprón.. :(((

Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.

(#10686) CsaBully válasza CsaBully (#10684) üzenetére


CsaBully
aktív tag

leírtam a jelentsd a csalókat rovatba de ide is belinkelem: CSALÓ

Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.

(#10688) dorkababa válasza Kai Hansen (#10683) üzenetére


dorkababa
aktív tag

Érdekes,én április 26.an jeleztem,hogy az elötte nap vásárolt cucc nem kóser,azóta nem voltál képes rendezni a nevetséges 3000 forintos saradat notivinyoval kapcsolatban,akkor szted miröl beszélunk?nézz rá a naptárra hanyadika van.kb 40 privit valtottunk azota,de belefaradtam,nem latom ertelmet.
Részemröl is feketepont Kai Hansennek,nem akartam foglalkozni ezzel a piti témával,csak láttam a neve felmerult a topikban,igy számomra olybá tunik,nem egyedi vagy egyszeri esetröl van szo,hanem lényegesen többröl.

(#10689) Janoska26


Janoska26
addikt

jbush feketepont.
Sztori röviden:
06-19-én megbeszéltünk 1 találkát Pécsett 1 konkrét helyen 13:30-ra. Én leszerveztem a dolgaimat úgy hogy oda is érjek. Az 1 dolog hogy szaladgálnom kellett össze vissza, de ez az én bajom, végül is odaértem. Hívom. Felveszi. Közli, hogy mittudoménhol a városban van, nem jött ki, menjek én oda, mondván, hogy a multkor úgyis Ő gyalogolt
( akkor 1 VGA-t boltoltunk akkor is előre megbeszélt helyen találkoztunk, már akkor morcogott, hogy neki milyen sokat kellett gyalogolnia, nem tehetek róla hogy nem bír venni 1 buszjegyet, persze előtte sem mondta hogy neki nem jó. De persze akkor is reklamált, még lenyeltem a békát a rendkívül arrogáns viselkedése ellenére is)
Namost megint jött az Ő "kedves" stílusával, ezt már nem viseltem el édesapám, egy csöppet felemeltem a hangom és udvariasan megmondtam, hogy kivel szórakozzon. Ezek után én biztos kerülöm nagy ívben. És nem arról az 5k-ról van szó, hanem arról hogy hülyének nézi az embert, és nem bírja felvenni azt a nyamvadt telefont, hogy nem tud kijönni...

[ Szerkesztve ]

(#10690) blaguss


blaguss
csendes tag

Igen szeretném magam tisztázni.
Nem tudtam az illetőkkel találkozni.
Bp dolgozom és rendszerint 4-6 órás bejelentéseket kapunk.
Ha jön egy hívás mennem kell 4 órán belül az ország bármelyik pontjára.
És a péntekinap is ilyen volt.
Nem értem miért kell becsmérelni.
Elismertem a hibám mindkét esetben. :((

(#10691) -axxon-


-axxon-
tag

sziasztok!

nem gondoltam volna hogy én is ide fogok egyszer írni.....
olvastam hogy a Nagy Tamás (laura17) sportot űz az átverésékből, nos engem is sikerült neki.
iphone hirdetésre jelentkeztem hogy lenne neki eladó független, dobozos stb,
mivel ő pécsinek mondta magát, pécsi ismerőst kerestem aki személyesen vette volna meg a készüléket (amitől nem zárkózott el) de sajnos ő Írországba tartózkodott igy nem ment a biznisz.
a személyes átvétel lehetősége, meg hogy eddig minden netes vásárlásnál korrekt felekkel álltam kapcsolatba éberségemet elaltatta, telefonon megbeszéltük hogy átutalok neki 76.000 Ft-ét, és ő küldi az iphonet.
pénz átment, ő hívott hogy feladta.
3 nap múlva sincs csomag, hívom hogy mi van csomaggal, erre mondta hogy utána néz.
ismételt telefon váltás után közli hogy rosszul címezte meg, küldje le az adatokat ismét.
SMs-be elküldtem neki, és onnantól fogva a telefon kikapcsolva.
a rendőrségi feljelentés termesztésen megtéve, eddig eredmény nélkül.

bankszámlaszám:otp: 11773047-00216580
telefonszám:06/70/6765927

Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.

(#10692) orkester


orkester
senior tag

Egy fekete kérés Otisznak a piros topikból: [link]

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#10693) mh197 válasza blaguss (#10690) üzenetére


mh197
senior tag

Nemcsak engem rendeltél oda a Móriczra, és nemcsak pénteki napra. Ha ilyen az elfoglaltságod, illik felvenni a telefont, elismerni a hibát, visszajelezni a küldött sms-ekre, nemcsak akkor felvenni a telefont, ha rejtett számmal hívnak, amikor hívtalak fix, hogy számítógép előtt voltál hallottam a telefonban, mikor méltóztattál felvenni.
Mindemellett ezt tényleg jelezhetted volna már az első alkalommal, hogy neked ilyen sürű a tevékenységed, és megbeszélt találkozókon nem tudsz ott lenni. De mint írtam, aznap reggel küldtél sms-t, hogy hívsz, nem tetted meg, én próbáltalak elérni számmal nem vetted fel, utánna az első rejtett számos keresésre rögtön felvetted. Nekem kicsit gyanus ez a dolog, plussz az is, hogy nem csak velem történt meg eme becses esemény, hanem ha fentebb elolvasom mással is. Ráadásul kisértetiesen hasonló módon. Csak neki asszem nem kellett 130km-et utaznia Bp-re, hogy tudjon nem találkozni veled a megbeszélt időpontra. :R

(#10698) jbush válasza Janoska26 (#10689) üzenetére


jbush
tag

Nnnna, már itt is vagyok!
Ezt azért nem hagyom szó nélkül, bár előre leszögezem, nem teljesen alaptalan a bosszú. De azért mégis; a teljesség kedvéért....
Kezdjük az első alkalommal, a VGA-val.
Való igaz; gyalog mentem. Nem azért, mert nem bírok venni egy buszjegyet. Csak éppen nem keveset utazom busszal, és ahol csak megoldható, kerülöm. Az viszont nekem nem tetszett akkor, hogy nem volt képes a Tacskó parkolójából kb. tizenöt-húsz métert megtenni a bejáratáig, ahol el tudtuk volna az üzletet intézni anélkül, hogy az eső a nyakunkba hullott volna.
Második kör. Én alapjáraton a kerházat javasoltam; a delikvensnek nem tetszett. Ezután jött az a hely, ahol találkoznunk kellett volna. Mivel azonban úgy alakult, hogy a hely nem megfelelő, és már nem értem volna oda, mikor hívott, felajánlottam neki a kerházat.
Erre a kedveskedő bejelentkező szlogent követően rögtön üvöltözni kezdett. (Felhívom a figyelmét, vizsgáltassa meg magát orvossal. Aki ilyen, átmenet nélküli módon képes eme két véglet mgjelenítésére, az vagy kezelésre szorul, vagy nőnemű. Kiválaszthatja, melyik igaz rá.) A "csöppet felemeltem a hangom" jelenti nála az üvöltözést, mint azt észrevettem, amely olyan fokú, hogy már attól tartottam, szerencsétlen telefonom hangszórója nem bírja el a rendeltetésszerűnél sokkal magasabb hangerőt, és eltávozik az örök hangkeltőmezőkre. Szerencsére nem tartott sokáig; inkább csak impulzusszerű volt a kitörés, mert gyorsan le is csapta a kagylót.
Az "udvariasan megmondtam" pedig nála a nyomdafestéket nem tűrő szidalmazást jelenti, amelyekből most nem idéznék, ezét elnézést.
Pedg, ha hagyja, akkor felajánlottam volna, hogy (némiképpen megemelt vételár formájában) kárpótolom az elvesztegetett fontos idejéért és azért a néhány deci üzemanyagért, amelyet az autója pluszban elfogyasztott.
" hogy a multkor úgyis Ő gyalogolt": felénk, értelmes emberek közt bevett szokás, hogy az üzlet során egyszer én teszek meg valamit a másik félnek, következő alkalommal meg a másik fél nekem. De hát ugye, én arrogáns stílusú vagyok (nem mondom, hogy nem).
Azt is megjegyezném továbbá, ha az én stílusom arrogáns, akkor egyszer hallgassa vissza felvételről magát, habár a fentebb leírtak tükrében az ő viselkedését inkább egy másik, sokkal.... közönségesebb jelzővel illetném.
Ha pl. a Vaterán kötöttünk volna üzletet, az biztos, hogy már az első után max. semlegeset adok, PH! addikt ide vagy oda.
Erről jut eszembe. Múltkor venni akartam valamit itt; már le is volt beszélve a delikvenssel. Már a számlaszámát vártam, de csak nem küldte. Egy nap múlva ráírtam, hogy most akkor mi van; lesz-e biznisz. A tömör válasz annyi volt: Elkelt. Most akkor én is osztogassak fekete pontokat? Ugyan már, kérem, ne gyerekeskedjünk.
Még egy dolog, és ezzel be is fejezem. Nem vagyok a barátod. Ezt a kifejezést a jövőben éppúgy kerüldd velem kapcsolatban, ha kérhetném, ahogy engem kerülsz, és ahogy én ezen kerülést viszonozni fogom.
Csak ennyit szerettem volna az utolsó szó jogán hozzáfűzni.

(#10699) jbush válasza jbush (#10698) üzenetére


jbush
tag

Ja, a lényeget, amit írni akartam, kifelejtettem.
Az alkalmazkodás teljes hiánya!!
És most nyugodtan fikázzon bárki, aki akar. Vastag a bőr a képemen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.