Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Telepíteni szeretném a minidlna-t (txz file van). ffp-t nem akarok felrakni.
Ha MetaRepository-t felteszem,akkor telepíthető a minidlna.txz?
A web_prefix hova megy? Ha bemegyek ssh-n, akkor /admin/zy-pkgs mappába vagy az /i-data/.system/zy-pkgs-be, esetleg /i-data/.system/admin/zy-pkgs-be? Vagy simán /zy-pkgs? Viszont a minidlna txz kiterjesztésű és nem zpkg.
Vagy ha zpkg-t telepítenék, akkor a admin/zy-pkgs/ZYPKGS file/mappa a gyökérből nyílik? Tehát /admin/zy-pkgs/ZYPKGS?[ Szerkesztve ]
-
silver-pda
aktív tag
válasz silver-pda #2160 üzenetére
*.zpkg és ZYPKGS helye meg van, oda kell, ahol az eredeti van és gateway/dns címet el kell rontani. Ekkor látja, viszont telepítésnél vége fele ismeretlen hiba és csak eltávolítani lehet. Viszont telepítő anyagban van egy mappa létrehozás/usr/local/zy-pkgs alá, na ez csak olvasható. Valószínű itt a hiba.
-
silver-pda
aktív tag
Nem hagyott a kisördög és mindenféle metarepo, meg ffp és entware-ng nélkül felvarázsoltam a minidlna 1.1.5 zpkg-t. Igaz bele kellett szerkesztenem a telepítő anyagba, meg install után kellett 2 symlink, de elindult.
-
silver-pda
aktív tag
-
silver-pda
aktív tag
Sziasztok!
NAS-ban 2 db 2TB-s hdd van. 2 különálló kötetnek van megformázva, nincs RAID (se 0, se 1). Sztem JBOD sincs. 1 hdd 1 kötet.
Ha kiveszem a hdd-t, akkor mondjuk sata-usb interface-ra rakva olvasható a tartalma? (ext3/4 nem probléma)
Cserélném 2x4TB-re. Van vmi gyors, egyszerű átmigrálás? -
silver-pda
aktív tag
Felmerült 1-2 új kérdés.
- mivel gyári repokat kikapcsolták, ha kiveszem a két lemezt és belerakok 2 újat, ami üres, akkor használhatom, be tudom állítani ezeket? dlna/twonky használható? vagy metarepo kell ehez is?
- MidnightCommander-t tudom telepíteni, ha bemásolom a zpkg file-t a /i-data alá és módosítom a ZYPKGS file-t? Vagy ami itt van az már a telepített alkalmazások csak?
Vagy admin mappa alá másoljam?
Vagy metarepo kell és akkor annak segítségével tudom telepíteni?- lehetne a régi kisebb lemezt egy nagyobbra dd-zni és utána GPT-t javítani, hogy használja az egész lemezt?
@gabka86 köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest