Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Hello,
nem csináltam ilyeneket. Igazából ez egy használt eszköz, amit nemrég vettem, pusztán abból a célból, hogy a TV-hez legyen egy hálózati tároló.
Nem gondoltam, hogy ennyire primitív a rendszere és hulladék kezelőfelülete van.
Az hogy alapvető dolgokhoz is a linuxban kell turkálni meg SSH-val variálni az számomra felfoghatatlan egy ilyen konszumer eszköznél. Pont az ilyen kicsi, otthoni, small office környezetben használatos eszközöknek kellene a legfelhasználóbarátabbnak lenniük, mert egy enterprise eszköznél ezt szódával elnézném, hiszen ott szükségszerűen komolyabb hálózati és egyéb konfigurálásra van szükség.
De ez, amit a Zyxel ad (vagyis inkább nem ad), az ezen a szinten nevetséges.Köszönöm egyébként a segítséged és a javaslataid, de közben sikerült más úton megoldanom a problémát. Valamennyire konyítok a linux rendszerekhez is, úgyhogy némi utánajárással sikerült kiderítenem és megtalálnom, hogy ugyan mégis hova és milyen nevű mappákat hoz létre ez a nyomorult. Viszont ennél több, és hosszadalmasabb linuxos konfigurálgatásra nem vagyok hajlandó és ezzel vesződni a továbbiakban.
Ez alapján most beállítottam a megfelelő útvonalat TM-ben, úgyhogy megy a letöltés jó helyre, működik a dolog.
Így most megy amíg megy, aztán majd ha valami lesz ezzel, vagy értelmesebb áron lesznek egyszerű, otthoni 2.5Gb-es NAS-ok, akkor majd beruházok egyre, ami nem ilyen szemét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest