Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhostt
csendes tag
válasz
jacint78 #415 üzenetére
A szerződést nem futottam még át, de át fogom.... Mi van ha mondjuk megadja magát, (becsap a villám és bumm) és én fogom magam és veszek egy másikat!? Amikor még sima modemet adtak, akkor is így jártam, nem szóltak semmit. Vettem modemet és kész. Ha most is megteszem akkor kijönnek és szólnak, hogy hahó ez nem a mi cuccunk!? De akkor meg megmondom, hogy belecsapott a villám és gatya lett neki...
Ja amúgy mellékesen mondom, hogy először nem ezt akarták adni, hanem valami újabbat. De aztán mondott vmit a szerelő, (nem értettem pontosan) hogy az újabbak rosszak ezért adja ezt a régi jól bevált cuccot... Na ezek után úgy érzem hogy a régi sz..okat akarják a hülyékre sózni :
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Arc Raiders
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest