- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Ha veszel másikat egy darabig menni fog (a Tv nem fog menni) majd letiltják és csak a zte fog menni. Nekem most VDSL-t üzemeltek be, valami osztrák, vagy német fehér csodával, ami lényegesen jobban néz ki, de ez is szereti eldobni a vasat, valamikor iszonyat instabil....
Ha elromlik a ZTE kicserélik, ha megint akkor is kicserélik, nálam már az ötödiket cserélték le most a VDSL-re nem egész 3 év alatt.
de nem hiszem hogy nagy gond lenne ha magadnak kicserélnéd.
Ez nem hit kérdése, ez tény, végigjátszottam ezt, benne van a szerződésben is.
-
OnLy16
tag
Nekem be kellett telefonálni, valamilyen távoli aktiválás végett (analógról váltottunk digitálisra). Nem tudom hogy ott milyen sámán mágiát végeztek, de nem hiszem hogy nagy gond lenne ha magadnak kicserélnéd.
Én jelenleg ott tartok, hogy olcsóbban megúszom, ha veszek egy korrekt USB-s routert 13ezerért és azt használom háttértárolásra. Csak kissé bosszant, hogy így is mennie kéne, de a T-s eszközminőség közbeszól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest