Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infinity70
tag
Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki !!!
Huawei P40 Pro
-
nimfas
addikt
válasz Infinity70 #7108 üzenetére
*#*#8351#*#* Bekapcsolja a hanghívások rögzítését
*#*#8350#*#* Kikapcsolja a hanghívások rögzítésétEz érdekes lehet...
-
peestike
őstag
a 15.02.04. CM12-höz csak annyit, hogy oroszoknál is nagy a kínlódás, ott is megállapították, hogy használhatatlan. szóval ez most felejtős, de a következő hátha!
viszont felbukkant egy link ott, kínai gyártmány: [link]
[link]
ígéretesnek tűnik elsőre, az incallui különösen tetszik benne. kíváncsiságból kicseréltem, de sajna nem változott meg. (12.24-es cm11 van most fenn nekem.)
ha valaki kíváncsi: [link]
lassan jön!
ami viszont működik az a 1+1 lock screen: [link][ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
wwenigma
Jómunkásember
Milyen verzioszammal? Dolgozom, kinai zte bbs-t kell csekkolni...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
blackroy
csendes tag
Sziasztok!
V1.15 Hungobungo rom van fent.
2 kérdésem lenne megint.
- Újraindításnál mindig feldob egy "válassz hálózatot" ablakot és bedob egy settings-et. Ezzel kell valamit kezdeni?
- Át lehet tenni a BACK-et a bal oldalra? Szokatlan, hogy jobb oldalt van.Előre is köszönöm
-
tobias40
veterán
Olyan kérdésem lenne: hogy láthatom a bejövő hívásnál hogy melyik sim-et hívták?(melyik számomat,enyémet vagy a cégeset? )
Vmint tegnap többször is előjött a navigálás alatt hogy elfogyott a memória(angol nyelven) és ki lépett a progiból is!Eddig ilyet nem csinált..(ment a 3G,BT dupla kopp, is de ez máskor is megy,lekapcsoltam a 3G-t és a BT-t de akkor is.)Restartoltam a telót és utána is csinálta,aztán 3-4 óra elteltével újra használtam mindent és semmi probléma nem volt!
Mi lehetett a gond?
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Esetleg fent van még a Hungobungo Rom valahol máshol is,mert nem tudom a MEGA-ról leszedni.99%-nál megáll mindig.
És mondjátok meg légyszi,hogy melyik akkor a legjobb CM12 Rom? És honnan? ( Mega-ról nem tudom)SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
Infinity70
tag
Sziasztok,névjegyzéken belül nem lehet minden névhez külön csengőhangot adni ?
Huawei P40 Pro
-
Laza...
addikt
-
tobias40
veterán
válasz Infinity70 #7130 üzenetére
Akár minden kontakthoz tudsz adni külön csengőhangot!
Honnan lehet frankó egyedi csengőhangokat legálisan letölteni?
-
blackroy
csendes tag
Duplikálódnak a telepített alkalmazások ikonjai. Erre tudtok-e valami trükköt? Próbáltam törölni, de csak az uninstallt engedte.
-
tobias40
veterán
"Vmint tegnap többször is előjött a navigálás alatt hogy elfogyott a memória(angol nyelven) és ki lépett a progiból is!Eddig ilyet nem csinált..(ment a 3G,BT dupla kopp, is de ez máskor is megy,lekapcsoltam a 3G-t és a BT-t de akkor is.)Restartoltam a telót és utána is csinálta,aztán 3-4 óra elteltével újra használtam mindent és semmi probléma nem volt!
Mi lehetett a gond?"Erre van ötlete vkinek?
-
Joe Swanson
senior tag
Urak! Fent, az értesítési sávon, van egy villám jel egy gömbbe, az mit jelez?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Joe Swanson
senior tag
válasz CoolBoy323 #7145 üzenetére
Én is erre gondoltam, de nem! Nincsen töltőn a telefon
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Joe Swanson #7146 üzenetére
Kepet...
-
Senais
aktív tag
válasz Joe Swanson #7146 üzenetére
powersave módban van a telód
beállítások -> feature -> profil
asszem vhol itt állítod[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest