Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VámpírAngyal
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor türelmes leszek! (oksoteló, 3G elérés nélkül
) -
VámpírAngyal
csendes tag
Hmmm, az vajon miért lehet h nem csatlakozik a teló a tmobile hálozatához? sim kártya berakva, pin kód oké, gondoltam biztos van átfutási idő míg regisztrálnak vagy mit tudom én, de még ma reggel sincs (sim kártya kivesz, visszarak, akkor sincs). Ilyen sok lenne az átfutási idő vagy vmit elfelejtettem?

-
VámpírAngyal
csendes tag
Ti mennyire néztétek át a telót, mikor meghozta a futár? Az alap, hogy megnézem a doboz tartalmát, hogy meg van e minden, meg van e külső sérülés, de érdemes e bekapcsolni is a telót, hogy nincs e esetleg pixelhiba?
-
VámpírAngyal
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hétfőn nem melózok csak itthonról,de órára sem merek bemenni, pedig csak 10 percre lennék a kérótól, ráhibáztál!

-
VámpírAngyal
csendes tag
Holnap úgy fogom várni a futárt, mint a messiást!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)