Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adammer
csendes tag
Hello!
Nekem ma jött meg a skate-m. Ez az első okostelóm, csak az alapokat ismerem kb. Szóval biztos lesz hozzátok pár kérdésem. Addig is ismerkedem a dologgal
Üdv -
Adammer
csendes tag
Szeretnék feltenni pár alap kérdést, amire nem találtam választ, eddig a topicban.
Több helyen lehet állítani a vezetéknélküli/mobil kapcsolatokat, ezeknek szertém tudni, hogy pontosan melyikkel mit kapcsolok be:
wifi, bluetooth az oké. Itt van olyan hogy mobilhálózatok ebben, pedig adatok engedélyezése. Akkor ezzel kapcsolom ki-be a mobilnetet? És mi a folyamatos adatkapcsolat engedélyezése? ha nem engedélyezem akkor rákérdez, hogy rámehet e netre.És ha a wifi engedélyezve van, akkor a programok amik akarnak neten kommunikálni azok tudnak, vagy csak a mobilneten tudnak.
Elsőre ennyi, ha kapok választ kérdezek még. Direkt nem aktiváltam még a kártyát amíg ismerkedek.[ Szerkesztve ]
-
Adammer
csendes tag
Hali!
Következő a problémám.
Feltettem a navfree progit, használtam, és este kártyát cseréltem a telóba és most nem engedi újra rárakni. Ha telón nézem a marketet, meg se jeleníti, pc-n meg azt írja nem kompatibilis a skate-tel, pedig előtte ment rendesen. Ja és eltávolítottam egyszer a kártyacserekor. Egy progit csak egyszer lehet leszedni?
És pc-n még installednek írja.
Hogy tudom leszedni akkor:?[ Szerkesztve ]
-
Adammer
csendes tag
válasz HowardStern #5771 üzenetére
Helló!
A 16 gigásat 5ért hol találtad?
Köszi
SDHC-t találtam, az jó skate be?[ Szerkesztve ]
-
Adammer
csendes tag
Helló!
Ha nem a marketről szedek le egy programot, mert nincs fenn hanem a fejlesztő honlapjáról ingyenesen letölthető, akkor hogyan lehet ellenőrizni, hogy nem káros e a szoftver mielőtt felteszem? lehet védekezni valahogy? nod32 van fenn alap rommal
köszi -
Adammer
csendes tag
válasz Dr_Senkihazi #6090 üzenetére
Nav free a marketről ingyen letölthető. Térképet a progrsmmal ingyen le tudod tölteni a telefonra. A cimkereséshez kell net, de utána offline is működik vagy ha a címet berakod pl. kedvencek közé onnan offline is előszedhető és mehet a navi. Msgyar nyelv nincs, de ingyenességéhez képest jó. Google mapsnál az offline mód miattjobb, ha vanneted skkor viszont a googles jobb
-
Adammer
csendes tag
helló!
a számítógépen lévő videófájlt szeretném wifin keresztül lejátszani, ami elvileg VLC-vel vagy moboplayerrel egyszerű, nekem mégsem kerekedik ki a dolog.
general errort vagy too many erorrst ír ki a vlc
valakinek sikerült esetleg iylesmit művelni?
lehet h a telón lévő nod32 akaszt be neki?
a telóval lehet irányítani pc-n a vlc-t, és el is indul a video buffering, de utána megáll a hibával, pedig a keresősávban halad a film, de nem mutat semit és nem ad hangot se... -
Adammer
csendes tag
Nekem működött tegnap is az auto-szinkron. Gyári a teló.
Viszont, ha telefonon olvasok el egy üzenetet, akkor az még olvasatlanként jelenik meg utána a gépen. (tegnap esti üzenetet elolvastam telón és ma reggel a gépen újnak írja ki)[ Szerkesztve ]
-
Adammer
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a sok beállítás és extra miket takar?
Akinek fenn van a rom és van ideje esetleg leírná, mert nem találtam sehol.
köszi!
(én még kezdő vagyok, ismerkedem a dolgokkal, gyári romom van, de kíváncsi vagyok ) -
Adammer
csendes tag
válasz Gorky01 #7796 üzenetére
Nekem ha egyből leveszem amint 100-on van akkor kb. 30 perc alatt le is megy 93-ra, utána már stabil, ha viszont több órát töltöm akkor a 100% is sokáig kitart.
én úgy olvastam, jobb hamarabb levenni, mert a töltöttség növekedésével csökken az élettartam.
[ Szerkesztve ]
-
Adammer
csendes tag
Más az android által kiírt 100% és más a maximálisan elérhető cellafeszültség.
Ebből adódhat különbség a 100%-ok között.itt elég jól le van írva hogy hogyan működik a töltés
ahogy ebből kiveszem a max cellafesznél lekapcsol a töltő, a teló akkuról megy majd ahogy csökken a fesz. egy bizonyos ponton újra bekapcsol a töltő.
-
Adammer
csendes tag
válasz mrskatejoe #7843 üzenetére
Ha a 100% után rajta hagyod még egy kicsit, akkor kicsivel tovább bírja majd, ennyi előnye van.
Viszont hosszú távon elvileg jobb ha nincsen a maximumig feltöltve.
Legalábbis eszerint:Jótanácsok a lítium-ionos akkumulátorok töltéséhez
* Próbáljuk az akkumulátort minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani, azaz például ne kikapcsolt, hanem bekapcsolt állapotban töltsüka telefont;
* 3,92 Volt/cella a legideálisabb töltöttségi szint, ezen a várható élettartam a duplája, mint a maximális cellafeszültségnél. A gyártók általában e fölé hangolják a töltőket, így magunkon úgy segíthetünk, ha háromnegyedra elteltével lehúzzuk a töltőről az akkumulátort;
* A töltőáramot nem szabad a maximálisan leadható áram 50%-a felé vinni, a töltők így is vannak hangolva. Akkor kell odafigyeljünk erre, ha nem a készülékhez járó töltővel töltünk
(forrás: http://akkumlator.infobomba.hu/) -
Adammer
csendes tag
Heló!
Képernyő feloldásakor, hogy ne rezegjen be lehet állítani valahol?
mert csak a feloldási hang ki/be kapcsolását találtam meg, alatta a funkcióbillentyűknél ne rezegjen azt hiába állítom.
gyári rom -
Adammer
csendes tag
Helló!
felraktam a skate v2-t. Ez az első romolásom.
Az lenne a kérdésem, hogy a marketből ha rajta vagyok wifin akkor az előtte rajtalevő programokat is szinkronizálja idővel?
mert pc-n ha nézem ott vannak a saját alkalmazások de telefonon még nem. -
Adammer
csendes tag
Helló!
skate v2 romnál blue témában a csík akkujelzőt el lehet valahogy külön indítani?
Mert nekem eltűnt, valószínű azért mert este a feladatkezelővel mindent kilőttem, de csak ma reggel vettem észre hogy nincs meg a csík.
Újraindítani nem szeretném mert akkuidőt tesztelek.
Eddig 24óra alatt 100ról 95 százalék (only gsm, semmi nincs bekapcsolva, alap órajelek, kevés használat) -
Adammer
csendes tag
válasz macilacus #12386 üzenetére
Helló!
Én a Navfree-t használom, nekem eddig megfelelt. Mondjuk nem olyan mint a hárombetűs, de általában nagyjából tudom merre kell mennem, és így megfelel.
Pl. tudom, hogy az M0-áson gyorsabb, mint amit ő ajánl, akkor arra indulok, és ha rajta vagyok akkor ugye meg már onnan tervezi, szóval oké.
Mondjuk a cél kereséséhez kell net, de ha elmented a kedvencek közé mondjuk otthon a wifinél akkor már tudni fogja mindig.szerk: most látom, hogy magyar kell. Ebbe elvileg van magyar, de gyakorlatilag angolul van minden, hiába állítom arra. Bár a frissítése még nincs fenn, egy próbát megér, nem bonyolult. :S
[ Szerkesztve ]
-
Adammer
csendes tag
Hello!
Tudtok esetleg olyan böngészőt amivel úgy lehet netezni, hogy a szerverek ne mobilként lássák a telót. Mert pl. youtubon van olyan tartalom amit nem elérhető mobilra, és, hogy az ilyeneket meglehessen nézni.Másik: A Skatev2-ben a bekapcsolásnál amikor előjön, hogy beírjam a pin kódot, ki lehet kapcsolni hogy ne legyen üzenetjelző hang?
Köszi
-
Adammer
csendes tag
Helló!
A következőben kérnék segítséget:
Skate v2 rom van fenn, GOlauncherrel, stb., már jól be volt "lakva" a rom.
Ma kivettem a memoriakártyát és betettük kolleganőm badás samsung telójába filmnézés céljából.
Mikor visszaraktam a kártyát az alap launcher fogadott...
Olyan kb. mintha egy friss, érintetlen skate v2 lenne rajta.
Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti állapotot?
PC-re dugva megvannak a progik mappái amik fenn voltak...
Előre is köszi a tippeket! -
Adammer
csendes tag
Hali!
Ki lehet esetleg hangosítani a rádiót a telón? vagy van olyan program amivel lehet? IA3
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest