Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote #9504 üzenetére
Szia azt nem tudom,hogy össze lehetne-e gyúrni, csak annyit tudok, hogy volt olyan alkalmazásom ami a SkaTe V2 alatt simán futott az IAII alatt nem ment, de szerintem a mesterek úgy is meg tudják mondani apeelme vagy a kelzsoca jó lenne különben ebben igazad van ha meg oldható lenne. az.hogy ami a SkaTe V2-ön elfutott a z CM7-re épitet romokon is el fusson. De ha meg oldható lesz szerintem a zsocáék meg oldják. Jó most, hogy nekem egy két progi nem ment el az lehet más miatt is. Én ahogy olvasom a Cm7-is a 2.3.5-re lett építve, de hát én is kiváncsi vagyok, hogy meg lehet-e oldani azt hogy ami elment a 2.3.5 az menjen a CM7-is. Mondjuk marketos cuccok voltak. wideget voltak, pl az Easy Clock widget a Skate v2 simán ment a IAII akadozott, van amikor újra indításnál nem rakta ki a kezdő lapra. Amúgy különbem nagyon jó én szerintem az IA!II én már amióta ki lett adva azóta használom nekem a a wifi is minden rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Bluetooth-headsetekről általában
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest