Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Joshi titán válasz  Depression

üzenetére Depression

üzenetéreNem akartam de mégis kifejtem hogy én hogy gondolom ezt az egészet. Feltöltőkártyásan nem is vennék telefont mert alig néhány ezressel többért már függetlenül is megkapható az adott készülék. Nyilván a ZTE nem árul független telót, nem véletlen ugyanis így tudja aránylag alacsonyan tartani az árakat. Dobálózunk itt a gyártó nevekkel de egyet ne feledjünk, egy ZTE névnek még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz hogy egyáltalán egy lapon lehessen említeni mondjuk egy Motorolával. Anno a Blade-et öten vásároltuk meg és hárman cseréltettük gariba ami nem túl biztató arány. 
 Visszatérve az árakra én az előfizetéses árra gondoltam amikor összehasonlítottam a két telefont. Sajnos sima Defy már nincs mert jön helyette a Defy Plus armv7 1Ghz-es procival és 2.3.4-es Androiddal nyilván magasabb áron. Na ez már nem annyira ellenfél a Skate-nek ezt aláírom. Mondjuk a ZTE Arizona is jó lehet habár semmilyen infót nem találtam a specifikációjáról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest