- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
scyllarus #2318 üzenetére
(#2316) atillaahun nemrég írta, és én is azt mondom, hogy egy launcher csere, meg adott esetben böngésző csere azért kellhet (főleg ha mobilnet előfizetésed van) illetve igényektől függően, érdemes lehet cserélni a gyári képnézegetőt (Galéria) pl: quickpic-re, zenelejátszót is lehet száműzni, mondjuk poweramp (szerintem érdemes megvenni)
Illetve amit külön kiemelnék, az a fénykép és videokezelő alkalmazás cseréje, vagy az mellett egy normális használata, pl: camera360, akkor ki lehet esetleg tenni a gyári fájlkezelőt, helyette egy root explorer, illetve egy jobb video lejátszót a gyári helyett: moboplayer, gyári sms alkalmazást is lehet cserélni gosms vagy handcent sms....és még sorolhatnám, lényegében az egész rendszert át lehet alakítani külsős alkalmazásokkal, ami lehet ingyenes vagy fizetős is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest