Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nekem is volt fent a Mach Speed (Jah és egy 2.3 rendszert azért könyebb babrálni mert az csak gyári) de nálam nem túl jó sebességgel muzsikált az akksi használatról meg nem is beszélve, de mindenki maga döntse el milyen romot használ, sokat kipróbáltam de mindig visszatérek az
ICE AMOR 3 hoz. Mert az tényleg stabil megbízható és gyors. Ami sok romról nem igazán mondható el. A HTC oldalán lévő romok nem igazán fognak meg, sokat felraktam onnan de jó párnál a sebességgel voltak próblémák igazándiból a Modaco oldalát részesítem előnyben romok megbízhatóbbak és C3CO-nál nem hiszem hogy van jobb rom készítő. A Kernel-jei NAGYON jók. Kelzsocáék ha nem állnak le akkor már ők is 4.0 felettieket készítenék. Adamis Azért nincs még elfelejtve ez a telefon. Hisz sokan próbálnak romot össze hozni kevesebb vagy nagyobb síkerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ICE AMOR 3 hoz. Mert az tényleg stabil megbízható és gyors. Ami sok romról nem igazán mondható el. A HTC oldalán lévő romok nem igazán fognak meg, sokat felraktam onnan de jó párnál a sebességgel voltak próblémák igazándiból a Modaco oldalát részesítem előnyben romok megbízhatóbbak és C3CO-nál nem hiszem hogy van jobb rom készítő. A Kernel-jei NAGYON jók. Kelzsocáék ha nem állnak le akkor már ők is 4.0 felettieket készítenék. Adamis Azért nincs még elfelejtve ez a telefon. Hisz sokan próbálnak romot össze hozni kevesebb vagy nagyobb síkerrel.