Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet. DETTO.
Én már így használom vagy egy hónapja... Nincs kedvem már visszavinni..pláne h benne van a pakliban h adnak egy porosodósat és aztmeg majd nem cserélik vissza...
Nem akarom nagyon szidni de olyan egy hulladék minőségű hangszóróval van szerelve hogy....
Ez a teló már új korától nem bírta a fullhangerőt... imitt-amott belerecsegett némely hangoknál...az első is ugyanilyen volt
Régebben még reménykedtem amikor "új" romoknál írták h dolby meg ennyi meg annyi + hangerő,h ez csak szoftveres hiba... de nem,első ilyen rom ki is végezte véérvényesen a hangszórót... -
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nem vezéreled te túl valamivel? Valami hangerőfokozó program, flashelhető zip vagy ilyesmi?
Ja, és nekem is elkezdett porosodni, jobb felső sarok.
De nem zavar még, nem cseréltetem ki egyelőre.okoska74: az Athena már 2 hetesi hír. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem zavar még, nem cseréltetem ki egyelőre.