Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
spuros
őstag
Sziasztok
Nekem olyan kérdésem van amit itt még nem láttam felvetve (ha mégis elnézést, de nem láttam)..
Szóval behelyezem a sim kártyát, tele telefonszámokkal.
Beolvastatom a tartalmát a Blade telefonkönyvébe.. Van, hogy egy szám többször is bekerül. Aztán az idő műlásával még tovább klónozódnak a nevek/számok.A kérdésem az, hogy mi a módja annak, hogy ez jól működjön?
-
spuros
őstag
Oké-oké.. Éppen ezzel a szinkronizálással ismerkedem. Ne harapjátok le a fejem.. Pont az volt a gondom, hogy a hagyományostól eltért..
Fogy ez menni, csak bele kell jönnöm. -
spuros
őstag
Sziasztok
Gen1-es Blade-re melyik 2.3-as robotot ajánlotok...? Mert olvastam már mindenfélét.. (Elsősorban magyar rendszer.)
Sőt azt is olvastam, hogy érdemes Gen1-ből Gen2-t varázsolni az új romokért?
Köszönöm.
-
spuros
őstag
válasz infectedmann #21687 üzenetére
Igen, sajnos normális...(:
-
spuros
őstag
Halihó
Ronan volt olyan kedves és már segített abban, hogy 2.3 elvileg csak Gen2-re megy fel (nekem Gen1 van).. Ajánlott nekem svéd 2.2 romot a jelenlegi Kelzsoca R11 helyére..
Tudnátok pontosítani melyiket tegyem fel?
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Ronam ne haragudj... már összefolynak a betűk... fáradt vagyok.
-
spuros
őstag
Halihó!
Feltettem a Swedish_Spring_RLS4b_kelzsoca_lite_blue romot a Blade-re..
Azt vettem észre, hogy sokszor nem vagyok elérhető (miközben jó térerőt mutat) és van, hogy ha engem hívnak akkor 30 másodperc után néha dobja a vonalat.Találkozott más is esetleg ezzel a hibával vagy nem a rom az oka? Mert azt hiszem rom csere előtt nem volt ilyen gond...
Köszönöm.
-
spuros
őstag
Srácok!
Ehhez valaki tud valamit mondani? A ROM oldalán a topikban nem találtam és itt sem hasonlót... -
spuros
őstag
Halihó
A Swedish_Spring_RLS4b_kelzsoca_lite_blue-hoz lehet témákat betenni/változtatni? Ha igen akkor hogyan?
Valahol olvastam róla nem is olyan rég, de sehol nem találom már a bejegyzést.. Köszönöm. -
spuros
őstag
Nos olvastam én itt hideget meleget.. Viszont nem jutottam dűlőre a dologgal:
Jelenleg Gen1-esem van. 2.2 svéd rom.
Olvastam, hogy jobb a 2.3. Optimalizáltabb, meg kifinomultabb (vagy pont nem?), ki is próbálnám. Stb...stb.. Viszont nem mehet Gen1-re.Ezzel szemben olvastam a Gen1-ről Gen2-re alakítás kockázatairól (konkrétan, hogy odavághatom a telefonom).
Ettől tartok kicsit..Segítsetek, hogy belevágjak vagy sem.....
Van értelme ilyen (szerintem) rizikósabb lépésnek?
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
marcusa: Köszönöm. Igen, így voltam anno én is a főzött rom telepítéssel. Aztán ment elsőre és felbátorodtam..
Bozek: Szintén köszönöm.. Akkor egyenlőre még marad a 2.2.
Kicsit megkönnyebbültem mert nem voltam biztos a dolgomban.Feljebb már kérdeztem, de nem kaptam választ. EarL 007 linkelt nekem témákat amik jók és működnek is. Ezúton köszönöm még egyszer.
Viszont nem tudnátok olyan témát/témákat amelyek az alsó ikonsort is kicserélik és nem csak a felső állapotsort+egyéb apróságokat?
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Köszönöm a választ.
Egyébként:
"2.2 Froyo: Swedish Spring RLS5 MIUI Edition by szezso15 Featured Tonchi vagy Swedish Spring RLS4b kelzsoca lite blue"Melyik a jobban sikeredett rom?
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
raynon, szezso15 nagyon köszönöm..(:
konikan az a baj, hogy ha jól látom az általad javasolt rom csak gen2-es készülékre jó.. Pont ezt akarom elkerülni, mert nekem gen 1-es..
Viszont köszi a fáradozást.. -
spuros
őstag
Hello Srácok.
Feltettem a Swedish_Spring_R3_sto1911 féle romot... Nem látja a Market a telefonom. Mit tehetek? Be vagyok jelentkezve gépen is és telefonon is... Telefonról tudok letölteni.. De gépről nem tudok telepíteni a telefonra.
Tudnátok segíteni? A Rom kommentjeiben nem találtam megoldást.
Ja Blade gen1, telenor...
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Halihó!
Javasoltak nekem facebookon, hogy van a t-mobilnak egy exe amivel gen1-ből gen2 lesz kockázat nélkül... Mert rosálok belefogni manuálisan a generáció váltásba..
Viszont telenoros vagyok Kelzsoca főzött rommal (míg az exe t-mobilos). Itt megbukik a dolog? Vagy pontosan hogy is van ez?
Segítsetek...(:
-
-
spuros
őstag
Sziasztok
A Telenoros frissítéssel kapcsolatban, ha felteszem akkor lehet egyedi romot feltenni? Vagy hivatalos rom lesz rajta azzal az FTN vagy milyen védelemmel amivel most a Tmobil is árulja őket?
Mert azért tenném meg ezt a lépést, hogy gen2-es legyen és kipróbálhassam a 2.3as romokat..[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz Psychonaut #30967 üzenetére
Ezt a módszert olvastam már én is többször és pont ez a módszer amit nem szeretnék meglépni.. Ezért jön jól a hivatalos módszer és ezért kérdeztem, hogy lehet-e egyedi romot feltenni..
TRob1: Igen..(:
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz tpeti78 #30972 üzenetére
Yeah! Köszi.. Egyébként a gyári recoveryt hogy kell visszatenni? Mert amelyik memkártyára le volt mentve a gyári 2.1-es backup az nekem elszállt anno... Vagy nincs összefüggésben a recovery a rendszer backuppal?
CW Recovery leírás van a zte portálon, igaz? Mármint ahogy fel kell tenni..
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Elképzelhető, hogy a nem gyári Recovery miatt nem tudom feltenni a telenoros frissítést? Mert hiába csinálom a zte portál leírása szerint nem történik meg a frissítés.. Jelenleg 2.2 főzött rom van.
-
spuros
őstag
válasz Psychonaut #31077 üzenetére
Ahhha.. Akkor itt is az lesz a gebasz. Sejtettem, csak nem mertem volna esküdni rá.. Na holnap végigjátszom a dolgot. Köszi a válaszod..(:
Egyébként melyik 2.3-at ajánlanád/ajánlanátok?
-
spuros
őstag
válasz Psychonaut #31079 üzenetére
Na okés.. Kiindulásnak jó alap lesz.
Holnap lehet felteszem még itt a kérdést ezzel kapcsolatban..(:Most süppedés. Jó éjt!
-
spuros
őstag
Na.. Recovery flashelés után nem miért nem lehet belépni a recoverybe? Csak a zöld robot jelenik meg.. Ha recovery módban indítom újra akkor sem és ha manuális módon csinálom akkor sem lép be..
Ja mindez azután, hogy a rom managerrel flasheltem a recoveryt... A manager letöltötte, telepítette.. Látja az aktuális verziót de nem lép bele..
Mit lehet tenni ilyenkor?
-
spuros
őstag
Erre tudnátok gyógyszert felírni? Kicsit idegem lett, h vmit véglegesen elbaltáztam.
-
spuros
őstag
A tegnap megjelent telenor 2.2 frissítés meglehetősen kellemes meglepetést okozott. Rosszabbra számítottam..
-
spuros
őstag
válasz Psychonaut #31287 üzenetére
Gen1-re lett feltéve.. De nem volt egyszerű művelet. Mivel főzött rom volt rajta, ezért vissza kellett tenni az eredeti rendszert és az eredeti recoveryt..
Na így is hibaüzikkel kidobott a telenor program.. Aztán vhol írtak egy hasonló programról és azzal ment.. Szűz gen2-es készűlék lett belőle.. (:
Holnap majd nekiugrom a régóta áhított 2.3-as rendszernek.. Csak el kellene döntenem végül melyiket..(:
(#31329) BadGe igen gen2 lesz a teló..
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Egyébként melyik 2.3-as rendszert ajánlanátok a friss gen2-es blade-re..?
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Halihó!
Melyik 2.3-at ajánlanátok felrakásra? Kelzsoca felé húzok, de bőség zavara...
-
spuros
őstag
Ha a Recovery Manager kifagy tudnátok helyette másik hasonló recovery programot ajánlani? Friss gen2-es telenoros zte rootolás után van és nem tudom a recovery.img-t belőni.. Mindig leáll a Manager.
-
spuros
őstag
Erről a romról tudnátok véleményt mondani?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest