- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
válasz
Croraykin #16246 üzenetére
Eredeti rom lementése recovery nélkül - angol
Ha nem menne, akkor kell neki egy ideiglenes root, pl z4root-tal -
válasz
Croraykin #15449 üzenetére
Hasonló volt nekemis, milyen oprendszer van a gépeden? mert xp alatt nekem felrakta a zte drivereket, és mégsem ment. aztán win7 alatt meg ugyan úgy minden és felismerte a telót. Szerintem megéri próbálkozni, mert ha a zöld droid bejön akkor csak nincs nagy baja
Amúgy az új cm valami ritkasz@r... proxi nekem megint beszámíthatatlan(és igen bevan kapcsolva) és a giroszkóp sem működik:S
-
kelzsoca
félisten
válasz
Croraykin #15417 üzenetére
Tehát éjjel fogta magát és elszállt az egész??
Én még ilyet nem hallottam
(#15420) api29
a köcsögök nézik ezt a fórumot is meg a modaco-t is
Csak tudnám amikor én mondom, miért nem hiszi el senki
Egyébként valószínűleg már nem kell sok, és megszűnik ez a beviszem-cserélik történet.
(#15419) vzaza
Jó lenne ha NEM használnátok azt a régi kalibrációs fájlt, nem igaz hogy dragon-nak se esik le hogy azt törölni kellene onnan.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Croraykin #6769 üzenetére
Nem, nincs fantom ébresztés, a témákban van egy kép, ami szerintem ezzel kapcsolatos, tehát egy sablon ami ilyen zárt képernyőt mutat (ébresztéssel) ez engem is érdekel majd ránézek komolyabban.
(#6770) Sir Riccio
Éppen ezen dolgozom most....
Nem jöhet be mindenkinek, nincs ezzel gond
(#6768) ticzi01
Ha már fent van a rom, nézz rá a feladatkezelőben az összes elérhető memória most mennyi?
Ha ~414mb akkor rendben van, ha ennél kevesebb akkor gond van.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Croraykin #6762 üzenetére
És maradjunk az 5 percen belül hozzászólások elhagyásával, használjuk a szerkesztés gombot!
(#6763) kelzsoca
Megnézted amit küldtem??
Elég dizájnos lett, most kezdem a CMre húzást ugyanis R2-D2 barátunk nem kedvel(#6762) Croraykin
Mi ebben a hiba? Sztem ütősen néz ki
-----
Fantom ébresztés, zsíííír, valaki szivat téged -
Reverting
őstag
válasz
Croraykin #4194 üzenetére
Akkor teljesen tanacstalan vagyok.... egyszeruen nem ertem h nalam mert nem megy sleep-be a telo....
Nalam ez veletlenszeru... hol alszok hol meg egyaltalan nem(#4185) ux1
Pedig minden rom cserekor megcsinalom... meg nem kerult fel rom ugy h kihagytam volna...erre valaki?
de most lesz megegy... visszarakom a gyari 2.1-et... sajnos nagyon merul a sved kicsi nalam...
szoval a kerdesem az lenne ha az eredeti csidazipel most vissza allok, es T oldalan a frissitest felrakom.... ami elvileg ujabb, az en telom is megkapja azt az aldast h a kijelzo behalhat a costum romoktol? -
Reverting
őstag
válasz
Croraykin #2774 üzenetére
En is ugyanazokat hasznalom mint r10-en es azzal napokig elvoltam.... a sved picinel a merules fo oka az h nagyon nehezen vagy egyaltalan nem megy aludni a telo... szoval van h egy hivas utan meg 40-50min utan is siman ebred a telo a menu gombra... azaz nem alszik... mar probaltam a progikat egyesevel oda vissza helyezni az sd-re majd a telora... de nincs osszefugges... egyszeruen nem alszik... ezen az alvas dolgon kene javitani a hozzaertoknek... es egesz jo lenne
))
Aktív témák
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest