- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Az Orlaban Fatar billentyűzet van, ami - dp fórumok szerint - elég könnyű, jóval könnyebb, mint a Korg RH3-ja - itt ez persze bizonyos fokig egyéni ízlés meg egyebek kérdése is, de én mondjuk tanulni nem választanék könnyű billentyűzetet, mert mikor tanuljon meg rendesen billenteni az ember, ha nem az elején?
Hang tekintetében meg ezer demo van mindkettőről a neten, hallgasd meg őket, szerintem az Orla nagyon nem okés.
De mondom, nézd meg őket, lehetőleg olyan helyen, ahol egymás mellett nyomkodhatod őket.
Ja, ha már hang: ezeknél a beépített hangszórók elég gyengusok (nem csak ezeknél, a jóval drágább daraboknál is), egy jó fülhallgató rengeteget dob rajta (és a zongorára kötve szerintem nagyon-nagyon látványosan előjönnek a fülesek közti különbségek, olyanok számára is, akiket eddig nem foglalkoztatott ez a téma).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged