- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Weißturul #574 üzenetére
barátom ráléptél a megvilágosodás útjára
oké h a ww nem az a zelda wolt amit akkor vártak a mesés karakterek és a rajzfilmes grafikája miatt de ezt ellensúlyozta az egész játék minden része.
emlékszem mikor megvettem és hazajöttem már az elején mikor még csak az előzmény ment ott már kész voltam a zene miatt ami alatta szólt meg a pergamenes történetmesélés képeitől amik tényleg legendává teszik az ocarina-t és rámzudultak az élmények az új kaland előtt.
az elején van egy kis bevezető rész mielőt zöld link-é válsz én meg csak ámultam és bámultam az elém táruló képi világtól. annyira kellemes színeket használ. hullámzott a tenger a szél fújt és mozgott a fű stb.. szal már a látványvilág odabaszott és akkor még erre jött a játék ami ízig vérig zelda.
habár szerintem és még páran megegyeztünk abban de azt hiszem a tesztben is írták hogy ez egy kellemes kikapcsolódás az ocarina és a majora után.
nem könnyű ez sem de nem is nehéz. pont eltalálták... á haver elsőre hatalmas élmény lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest