- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Aktív témák
-
válasz
tothzoltan #2 üzenetére
-
tothzoltan
tag
ne tegyetek ezt velem. senkinek semmi tippje?
-
tothzoltan
tag
sziasztok,
hetek óta nem találok megoldást egy igen bosszantó problémára ami következő; avi, mkv filmek zajosak, és pixelesek lejtászáskor, függetlenül attól hogy milyen lejátszót vagy kodekeket használok a film megtekintéséhez.
XP-n javarészt VLC-t használtam, mindenféle kodek nélkül, ezért gondoltam ez a Win7-nél sem okoz majd problémát. viszont, nemcsakhogy a VLC de egyetlen más media player sem volt hajlandó a filmeket az elvárt minőségben produkálni.az összes létező kodeket kipróbáltam már, az összes létező lejátszóval kombinálva. (ffdshow-tól a cccp-ig, VLC-től a Windows Media Player Classic-ig). semmi sem segít. átnyálaztam az összes létező küldöldi fórumot a problémával foglalkozik, de egyenlőre csak részmegoldások születnek, ami koránstem kielégítő. a 720-as HD és BRRip-ek is még mindig úgy néznek ki mint valami gyalázatos kisfelbontású videó.
(és nem, a VLC videókimentében tett változtatás directX-re vagy OpneGL-re sem segít számottevően)kérlek titeket ha valaki találkozott már ezzel a problémával és netalán tud megoldást, segítsen nekem megoldani. előre is hálás köszönet.
ismérvek:
Windows 7 Ultimate (32bit)
Nvidia GTS250 VGA - a legfrissebb driverrel
jelenleg már minden kodek letakarítva és csak a VLC van telepítve lejátszához.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest